Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

Daj pa ovo je užas. Dakle ako ne koristim taj autnetikator mogu samo tako nayebati. I dalje na kužim kako mi netko može uć u acc ako su mi email i pass novi, napravio sam nove za acc.

Ne prizivam vraga već mi samo nije jasno...i sad da dam 450kn za ovo i da me haknu...nemreš više ni igrat na miru.

ma vidi, upiše što više podataka u svoj battle.net - sigurnosna pitanja

imaš autentikator za mobitel, a navodno postoji emulacija za java na PC - ti su besplatni

ako ti slučajno neko hacken acc, samo javi na formular i u roku od 48 sati ti uglavnom sve vrate

i da, pass stavi barem 10 zanamenki sa barem 1 velikim slovom, jednom brojkom i ne škodi staviti i koji alfanumerički znak - onda si pristojno zaštićen i bez autentikatora

15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Account Compromises
The "hacking" ("compromising" is probably a better word, since no real "hacking" is going on) being seen in D3 is no different than what World of Warcraft players have been seeing for five years or so. The sad thing is, if no one bought game currency (gold, credits, whatever) from these third-party companies, then essentially no account compromises would be occurring. Compromises not done by gold selling companies are very rare indeed. They strip one player to sell to another, because it's much more efficient than "farming" gold. They still farm some of course, but they do it purely with compromised accounts.

Naravno da se to ne odnosi na sve, ja već duže vrijeme jednoj kineskoj kompaniji prodajem virtualni novac iz druge igre i evo sad i iz Diabla. Čovjek prvo uzme od mene kredite/gold u igri i uplati nakon 1 minute na paypal.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
16 godina
Judgeinho kaže...

Sa Nether Tentacles runom ima 3 komada tih tentaclea i svaki od njih udari jednom (ne u svakom slucaju, npr. ak se enemy izmakne), znaci 3 puta veci dmg radi :)

Jedino sta je projektil malo sporiji al ok je :D

Ugl uspjeli smo istenkat ovog barbara i poceli smo farmat ACT 2 tako da ce past i belial danas vjerojatno :D

Upravo testirao na impu (act3) kojeg sam tankao (znači imp doslovno priljepljen na mene) i Nether napravi DMG samo jednom...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
protjeran
Bukva kaže...
Judgeinho kaže...

Sa Nether Tentacles runom ima 3 komada tih tentaclea i svaki od njih udari jednom (ne u svakom slucaju, npr. ak se enemy izmakne), znaci 3 puta veci dmg radi :)

Ugl uspjeli smo istenkat ovog barbara i poceli smo farmat ACT 2 tako da ce past i belial danas vjerojatno :D

Upravo testirao na impu (act3) kojeg sam tankao (znači imp doslovno priljepljen na mene) i Nether napravi DMG samo jednom...

Što je uopće tankanje?

17 godina
Kora kaže...

Naravno da se to ne odnosi na sve, ja već duže vrijeme jednoj kineskoj kompaniji prodajem virtualni novac iz druge igre i evo sad i iz Diabla. Čovjek prvo uzme od mene kredite/gold u igri i uplati nakon 1 minute na paypal.

Slazem se da postoje iznimke. I Blizzard pokusava "zaplasit" ljude da ne kupuju golde, ali ima i istine u njihovom postu jbg. . . Internet je internet, nikad neznas s kim poslujes, i uvjek te moze na kraju prevarit.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
Kora kaže...
Bukva kaže...
Judgeinho kaže...

Što je uopće tankanje?

Ti stojiš, a drugi te tuku.

15 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Kora kaže...
Bukva kaže...
Judgeinho kaže...

Što je uopće tankanje?

Ti stojiš, a drugi te tuku.

Aha, znači mamac dok drugi iskorištavaju vrijeme koje retardirani npc troši na tebe?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moj prvi dojam Inferno težine;

Ja, Wizard i još jedan WD smo krenuli igru iz mrtvog početka.

Na tešku muku smo došli do Leoric's Passage-a te spasili Caina,

vratili se natrag u grad i pomogli kovaču da rokne ženu u podrumu.

Otvori se porta, krećemo preko mosta i naljećemo na njih 3:

Walking Corpse ili što već, elite.

Chained, Jailer, Mortar, Knockback i još nešto čini mi se.

One-shotaju nas, nemožemo se probiti nikako.

Ne pravimo im nikakav damage.

Osobno poginem nekih 15ak puta.Gear crveno broken, pare za popravak ogromne.

Stjeraju nas na početnu točku i guraju nas natrag u grad.

Ulaze u grad i rokaju nas.

Na kraju se respawnamo u sredini grada i ginemo instantno.

Njih 3 povezani onim lancima se samo šetaju okolo,

nitko ih ne ferma a scoundrel i templar se nešto svađaju.

Kliknem ressurect ili što već, spawnam se usred grada,

one-shotaju me.

Kolegama se događa ista stvar.

Na kraju smo rekli 'jebesh ovo' i rage quittali svi redom.

Pokušat ću naravno opet, solo i sa biranom družinom

Bumo videli.

EDIT:

možda naprosto trebam 'farmati' prethodne levele nightmarea za iteme & money

da na taj način lika 'dovedem u formu' ?

Nisam nikad igrao na taj način pa ne znam, naprosto odigram,

prođem i idem dalje. Ne vraćam se na prethode questove

i mape, htio sam preći pravocrtno normal-nightmare-hell i jesam.

Sad me zanima da li je uistinu potrebno na taj način se nadograditi?

Imam nekoliko itema na sebi koje nosim još s Nighmarea

jer nisam neki ljubitelj AH-a. Kupovao jesam ali ne kompletan shopping,

više iz znatiželje. Pobornik sam još uvijek starog diablo sistema 'pray for a drop'.

Fffuu, kontradiktiram sam sebi, znači da ipak moram

otići farmati unatrag.

Dosta za večeras, igra me izludila {#}

It puts the lotion in the basket.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 1:25 (forzzuk).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Judgeinho kaže...

Prouci malo bolje po forumima blizzardovim, ti si iso bas imp-a farmat koj je mali i pogađa ga jednom, probaj to kad imaš tenka sa sobom koji ti povuce do 10tak monstera, pa da vidis damage :D

Ili probaj otic na boss-a koji su ogromni pa prouci za kolko ih udara :D

Ugl. za tu shemu sam saznao na streamu od DH-a koji je solirao cijeli inferno ali prije nego su nerfali DH-a... 

Evo link:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5270832384

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 1:01 (Judgeinho).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo na normal ubijen diablo napokon:) Dropao 4 rare itema. Nisam niti jednom umro.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Evo na normal ubijen diablo napokon:) Dropao 4 rare itema. Nisam niti jednom umro.

na normal je prakticki nemoguce umrijet

15 godina
Diablo 3

Da li netko ima koji prijedlog za farmanje u nightmare??

Trenutno sam otvorio Hell s barbomlvl51 i jučer sam solo probao malo iči na Diabla u nightmare i nakon 10 brzih  runova niti jedan žuti drop. Škrtac !

Skeleton king na hell opet 2 plava dropa.

Na kraju ispada da je bolje prelaziti pomalo hell pa dropovi dolaze od neke lisice koju ubijem sastrane i lagano kupovat u AH nego gubiti vrime na bossevima.

Ima ko koju ideju za ciljani farm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
witch from the east kaže...

da, zove se igra s prijateljima (njih 3 po mogucnosti) ili public play i mpli boga da ce neki normalni uletiti

16 godina
Diablo 3

Jucer pao Azmodan na infernu, ostao još Diablo, prije toga na runu pao 1h rare sword, prodao ga za 13 mil na AH!  Rovoska borba, ginulo se, ali se na kraju isplatilo!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 9:10 (Bobosmrade).

1 0 hvala 1
16 godina
Bukva kaže...
Judgeinho kaže...

Testiraj ga na bossevima koji imaju velik hit box! Ubijem Butchera za 30-40 sec na infernu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 8:53 (Bobosmrade).
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Otvori se porta, krećemo preko mosta i naljećemo na njih 3:

Walking Corpse ili što već, elite.

Chained, Jailer, Mortar, Knockback i još nešto čini mi se.

Si siguran za ovo zadnje?

Koliko ja znam za svaki jači difficulty elite packovi dobivaju jedan dodatni ability, do maksimuma od 4 na infernu.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja neznam jesam li glup ili nesposoban, al igram wizardicu i umro sam ve jedno 5-6 puta na normalu a tek sam beliala ubio...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jonja kaže...

Ja neznam jesam li glup ili nesposoban, al igram wizardicu i umro sam ve jedno 5-6 puta na normalu a tek sam beliala ubio...

Ovak se ja trenutno osjećam na nightmareu. Uletila ko majmun u act lll sa lvl 33 barabom.

Ne želim ni pričat da sam se nakon 15 uzastopnih umiranja vratila na act l i farmam. {#}

Wanna?
17 godina
Bobosmrade kaže...

Jucer pao Azmodan na infernu, ostao još Diablo, prije toga na runu pao 1h rare sword, prodao ga za 13 mil na AH!  Rovoska borba, ginulo se, ali se na kraju isplatilo!

Prodao si item za 13 000 000? Pa ko ima takve pare?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
14 godina
neaktivan
witch from the east kaže...

Da li netko ima koji prijedlog za farmanje u nightmare??

Trenutno sam otvorio Hell s barbomlvl51 i jučer sam solo probao malo iči na Diabla u nightmare i nakon 10 brzih  runova niti jedan žuti drop. Škrtac !

Skeleton king na hell opet 2 plava dropa.

Na kraju ispada da je bolje prelaziti pomalo hell pa dropovi dolaze od neke lisice koju ubijem sastrane i lagano kupovat u AH nego gubiti vrime na bossevima.

nisi bas pratio cijelu pricu u-svezi-glede-unatoc diabla 3.

Naime, farmanje bossova je nista, gubljenje vremena.

Ako se ide farmat, trazi elite packove, one zute i plave.

kad nades lvl ili quest koji ima 2-3 packa tih, zapisi si na papir i samo replay taj quest.

nakon jedno sat vremena imat ces dosta love i itemi ce mozda biti OK.

ukratko, nema vise boss-runova jer su strogo limitirani na drop. ( nezele vise ponoviti ono kaj se dogodilo D2)

14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
Jonja kaže...

Ovak se ja trenutno osjećam na nightmareu. Uletila ko majmun u act lll sa lvl 33 barabom.

Ne želim ni pričat da sam se nakon 15 uzastopnih umiranja vratila na act l i farmam. {#}

NM s LVL33?!?!?...

ja sam na pol act2 s DH na lvl 42!!!

13 godina
Test user kaže...

NM s LVL33?!?!?...

ja sam na pol act2 s DH na lvl 42!!!

Kažem uletila ko budala :)

Ali riječ je o coop s dva DH lvl 47.

Wanna?
16 godina
Adoon kaže...
Bobosmrade kaže...

Još malo pa cu ja imati toliko, ubio me onaj porez od 15%! :)

16 godina
Diablo 3

Ugl moj nekakav savjet, ne isplati se farmat nista ptije inferna.

Jurite kroz igru dok ne dodjete na inferno, onda farmat act 1 sa 5 nephalem valora.

Kad ste spremni farmat act 2 na inferno - ako mozete farmat act 2 mozete prec inferno.

Svaki bolji item (koji ne planirate nosit) stavit na AH = ogroman profit.

Kako kaze kolega, dovoljan je 1 bolestan item i postajete miljunas preko noci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Što je taj Nephalem Valor?

Ja sam tek level 22 na normal, pretpostavljam da je to dostupno pri višim levelima/težinama?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

NEPHALEM VALOR pocinje bit aktivan kad koknes onog zutog nonstera na inferno tezini dobivas vise loota i golda i magic find ti je jaci ukratko to ti jwe to za detalje imas google

stay awhile and listen
16 godina
Adoon kaže...

Što je taj Nephalem Valor?

Ja sam tek level 22 na normal, pretpostavljam da je to dostupno pri višim levelima/težinama?

http://diablo.wikia.com/wiki/Nephalem_Valor

16 godina
Judgeinho kaže...

Prouci malo bolje po forumima blizzardovim, ti si iso bas imp-a farmat koj je mali i pogađa ga jednom, probaj to kad imaš tenka sa sobom koji ti povuce do 10tak monstera, pa da vidis damage :D

Ili probaj otic na boss-a koji su ogromni pa prouci za kolko ih udara :D

Ugl. za tu shemu sam saznao na streamu od DH-a koji je solirao cijeli inferno ali prije nego su nerfali DH-a... 

Evo link:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5270832384

Testiro na Belialu, Collosusu i onim teleport Minotaurima - opali ih samo jednom... Si siguran da to nisu fixali?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Diablo 3
Trebao bi na AH kupiti gear koji daje magic find+gold find pa barem dignuti do 60% ?dali se neki questovi pojavljuju na jačim težinama?prije sam radio salvage plavih itema ali ništa ne radim od geara jer se više isplati na AH uzeti.jeweler je važniji za upgradeati.idem li pravim putem ili nešto griješim jer me znaju elite zatuči na NM bez beda.trenutno 35 barb act 2 NM dps 1000
BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Adoon kaže...
Bobosmrade kaže...

Ja sam Nightmare završio sa 350 tisuća golda, poslije golde brže dobivaš, pogotovo ako te posreći neki drop kojeg možeš doro na aukcijskoj unovčit ( ja sam već nekoliko two handeda unovčio za 5k+, a mogo bi i jedan one handed mace kojeg imam na templaru za par 15k, ali ću mu ga još ostavit ).

Radi ovih sr*nja sa lagovima sam krenuo malo se za*bavat u hardcoreu sa WD-om ( prošo Skeleton Kinga ). Nadam se da ću bar normal proći, ali ovdje ne primjenjujem politiku AH je zlo jer je to ipak hardcore xD.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice