loše,na nightmareu Skel king baci 2 plava itema....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvi put udario u zid, IV act, library, Rakantoh ili kako već.
Sam ga ne mogu da se okrenem naopako.
S 10ak različitih ljudi sam probao u co opu, razguzi nas.
Hell? ili inferno?
Na hellu je uzasno tesko, to je i jedan od najtezih bosseva u igri.
Ja ne znam kako vi igrate. Pa ovo nije moguce da je ovoliko ne igrivo zbog laga. Pa toliko mi steka da sam na actII vec 2 puta krepo za redom. Jel ima itko ovakvih problema ?
Ja ne znam kako vi igrate. Pa ovo nije moguce da je ovoliko ne igrivo zbog laga. Pa toliko mi steka da sam na actII vec 2 puta krepo za redom. Jel ima itko ovakvih problema ?
Kod mene uopće nema laga. Ping lagano između 60-120. Uvijek zeleni status bar. Fakat se popravilo bar meni.
Prebaci Elemental na Screaming Skull za Beliala - fear bi trebao nešto olakšati fazu 1.
Probal sam i to al jednotavno premali damage radi bez Nether Tentacles... Mozda ce to kasnije bit dobro kad i Barbarian s kojim progressam skupi nesto damage-a
Hmmm?
Pa što nije da oboje na lvl 60 rade 155% DMG? Razlika je što Nether vraća 3% kao život a Screaming Skull ima 40% da feara?
Mislim, nisam na nisam još otvorio act 2 u infernu tako da pričam napamet, ali možeš probati sa Thrill of the Hunt i 2sec imobilizaciju na Caltropsima. Problem je jedino s time što imaš dodatni disc spender, no s druge strane, ako uspiješ perfektno postaviti trapove i ako si dovoljno brz sa DPSom (prije nego dimishing počne ozbiljno uletavati), imaš takoreći perma imobilizaciju.
Sa Nether Tentacles runom ima 3 komada tih tentaclea i svaki od njih udari jednom (ne u svakom slucaju, npr. ak se enemy izmakne), znaci 3 puta veci dmg radi :)
Jedino sta je projektil malo sporiji al ok je :D
Ugl uspjeli smo istenkat ovog barbara i poceli smo farmat ACT 2 tako da ce past i belial danas vjerojatno :D
Opet offtopičarim sry.
Planiram uzet preko blizza diablo3. U opisu plaćanja ima visa electron koju frend posjeduje. Ima žiro račun i tu karticu. Uplatim njemu pare i u plaćanje navedem njegove podatke i to je to?
ako je netko uzimao tako preko vise electron...nek mi se javi hvala.
Opet offtopičarim sry.
Planiram uzet preko blizza diablo3. U opisu plaćanja ima visa electron koju frend posjeduje. Ima žiro račun i tu karticu. Uplatim njemu pare i u plaćanje navedem njegove podatke i to je to?
Uplatis mu novce na karticu, i kad uplacujes diablo 3 preko battle net-a pita te za neke podatke s kartice, to upises i vojla! igras diablo :P
Opet offtopičarim sry.
Pa da. Najjednostavnije moguće.
Hvala na odg. ovjde piše Please note that prepaid credit/debit and gift cards must be registered online with your current billing address prior to use.
Jel to nešto bitno, ili samo ukucam podatke sa kartice i to je to? blizz mi onda da ključ ili spoji acc, tj stavi full igru.
Hvala na strpljenju i razumijevanju.
Hvala na odg. ovjde piše Please note that prepaid credit/debit and gift cards must be registered online with your current billing address prior to use.
Jel to nešto bitno, ili samo ukucam podatke sa kartice i to je to? blizz mi onda da ključ ili spoji acc, tj stavi full igru.
Hvala na strpljenju i razumijevanju.
Samo popuniš sve što trebaš . Normalno s podacima čija je kartica. I to je u principu to. Key stiže na mail od frenda,on ti ga daje i ti radiš acc na battle.net-u i tamo upisuješ ključ koji dodaje igru na acc.
Samo popuniš sve što trebaš . Normalno s podacima čija je kartica. I to je u principu to. Key stiže na mail od frenda,on ti ga daje i ti radiš acc na battle.net-u i tamo upisuješ ključ koji dodaje igru na acc.
Nije mi jasno ovo credit card holder?? njegovo ime i prezime ili šta?
I dolje me pita, select and adress i onda piše new adress...a dolje ispod opet navodim adresu. Strah me nešto zeznuti frendu ili da ja ostanem bez ključa :)
Key stiže na mail? Zar ne na moj mail ako ja preko svog acca kupujem?
Razumiješ frend mi vjeruje i daje mi karticu sutra da to sve obavim preko svog acca
ja neznam sta se toliko mucis s kupnjom online. pa predbiljezi se u algoritmu jer bi svaki dan trebala stici nova posiljka. ja se nadam vec sutra, prilozis 100kn i igru ti rezerviraju i jasam tri primjerka rezervirao
I dolje me pita, select and adress i onda piše new adress...a dolje ispod opet navodim adresu. Strah me nešto zeznuti frendu ili da ja ostanem bez ključa :)
Key stiže na mail? Zar ne na moj mail ako ja preko svog acca kupujem?
Razumiješ frend mi vjeruje i daje mi karticu sutra da to sve obavim preko svog acca
Drug ti se uloguje na tvoj Bnet acc, doda svoju karticu kao payment options, kupi ti igru makne svoju karticu.
Hell? ili inferno?
Hell, prešao sam ga na način da sam slučajno prihvatio invite u ekipu
koja ga je taman prešla tako da sam ga nažalost preskočio.
Zadnjih 45min pokušavali smo ubiti diabla,
za sad neizvedivo sa WD, Wiz i DH.
Ne možemo bez tanka nikako.
Čim nas prebaci u onaj shadow, odmah nas samelju.
Morao sam izaći iz igre od muke.
Evo prošao sam Act IV i Diabla teškom mukom na Nightmareu, gear mi je jako slab ali ono što je puno gore je količina laga i fps drop koji je sve izraženiji što je više protivnika i što su veće brojke u igri, dakle stvar je u procesoru na laptopu. To bi mogao biti i izvor problema svima ostalima kojima lagira, čim treba puno računati, jako pada fps. Uglavnom, neigram više DH-a dok ne dođem doma jer na laptopu postaje neigrivo.
Opet offtopičarim sry.
moj savjet, nemoj preko frendove kartice, izvadi sebi prepaid visa (u erste banci)
naime ja sam frendu kupio wow game time i kasnije su mi počeli skidati sa kartice (frend je ok, ali ne da mi se svako malo cimati ga da mi plati kaj si je blizzard skinuo sa moje kartice bez pitanja)
i da žalio sam se, ali su se pravili blesavi toliko da mi je lakše bilo poništiti karticu i zatražiti novu nego se prepirati sa njima
moj savjet, nemoj preko frendove kartice, izvadi sebi prepaid visa (u erste banci)
naime ja sam frendu kupio wow game time i kasnije su mi počeli skidati sa kartice (frend je ok, ali ne da mi se svako malo cimati ga da mi plati kaj si je blizzard skinuo sa moje kartice bez pitanja)
i da žalio sam se, ali su se pravili blesavi toliko da mi je lakše bilo poništiti karticu i zatražiti novu nego se prepirati sa njima
Šta mi imaju skidat? A da sad otvaram svoj račun treba mi dok dođe kartica pa amo tamo...u racku i kupovanje, uvijek mora bit komplicirano. Nije toliko komplicirano koliko si ja uspijem zakomplicirat.
Šta mi imaju skidat? A da sad otvaram svoj račun treba mi dok dođe kartica pa amo tamo...u racku i kupovanje, uvijek mora bit komplicirano. Nije toliko komplicirano koliko si ja uspijem zakomplicirat.
Eto vidis, a ti meni stisnes palac dolje. Ja tebi samo dobar savjet dao. Al doduse nije tvoja kartica od tvog frenda je, pa mogu skidati koliko zele s nje, to tebe nije kasnije briga
Eto vidis, a ti meni stisnes palac dolje. Ja tebi samo dobar savjet dao. Al doduse nije tvoja kartica od tvog frenda je, pa mogu skidati koliko zele s nje, to tebe nije kasnije briga
Jer te nisam tražio prosipanje pameti kako ima u algoritmu. Znam da ima, ali me ne interesira.
ja kad to kupim mičem payment options tu karticu, a njemu ću ionako isprazniti račun jer je već prazan, sad kad ja uplatim i potrošim nemaju mu šta skidat onda zar ne?
Jer te nisam tražio prosipanje pameti kako ima u algoritmu. Znam da ima, ali me ne interesira.
ja kad to kupim mičem payment options tu karticu, a njemu ću ionako isprazniti račun jer je već prazan, sad kad ja uplatim i potrošim nemaju mu šta skidat onda zar ne?
nakon svih hakiranja battle.net računa, blizzard je nešto mijenjao u strukturi podataka i sad su kartice bolje zaštičene, ali su i zakomplicirali vlastiti sustav naplate
tu ti problem, vidi ako ti frend plati igru Diablo mislim da nećeš imati problema jer je to samo jedna uplata, problem bude nastao ako povučeš i wow e onda ti je moguć moj scenario
ja sam zaboravio da diablo nema pretplate (ja je naime plaćam za wow)
Opet offtopičarim sry.
pa naravno da su ti automatski skidali (dok je god bilo novaca) jer je frend zaboravio iskljucit *pretplatu*. kada se kupuje game time preko blizzardovog sajta, pretplata se automatski ukljucuje i potrebno ju je iskljucit. ako pucas unutra samo game time od trece strane, onda toga nema, dobijes toliko koliko si upucao i aj bok.
Account Compromises
The "hacking" ("compromising" is probably a better word, since no real "hacking" is going on) being seen in D3 is no different than what World of Warcraft players have been seeing for five years or so. The sad thing is, if no one bought game currency (gold, credits, whatever) from these third-party companies, then essentially no account compromises would be occurring. Compromises not done by gold selling companies are very rare indeed. They strip one player to sell to another, because it's much more efficient than "farming" gold. They still farm some of course, but they do it purely with compromised accounts.
Unfortunately, these compromisers make a lot of money off of the practice (because players buy gold) and so they have a lot of resources to use to try to get your password from you directly, or through your computer. Some of their poorly translated phishing e-mails may be laughable, but their trojans, infected websites, etc. are not funny at all.
If you have the physical or mobile authenticator (both of which major banks use and charge $30+ for) the chances of you being compromised are very, very small. I've personally examined the MSInfo files of nearly all of the handful of WoW players who have actually been compromised through an authenticator, and the sheer number of backdoor programs and other malware on their systems has been mind boggling. Probably not coincidentally, these same people were also running a disturbing number of file-sharing and download programs, including ones which are commonly known to not be safe.
Again, compromising game accounts is a big business in some countries. They have people on their payroll who spread false rumors of "hacked through my authenticator" just to try to discourage people from using them. We charge $6.50 for the physical authenticator, because that's exactly what it costs us to make them. The mobile one is free because we don't have to pay a factory to build them. Use them, and enjoy your gaming without someone mucking with your stuff.
What is the concrete cause of the hackings?
Well, the cause is people desiring a shortcut in their games by buying gold. If you mean the technical cause, as I mentioned previously the gold selling companies use a vast array of methods. A good friend of mine is a long time network admin (and a very good one at that), who had decided to not use an authenticator because he'd never had any security issues with his computer over the years. Well, an Adobe Flash vulnerability popped up a couple years ago, and he procrastinated applying the update by a whole week. As you can probably guess by the fact that I'm relating this anecdote, his WoW account was compromised and stripped because of that one week window.
There's absolutely nothing shameful about getting compromised, these companies are good at what they do. Heck, the former head of Blizzard Customer Service had his account compromised. It's because of how devious and high-tech the gold-selling companies have gotten that we implemented the physical and mobile authenticators. We can't physically go to everyone's computer and make it safe, so we've provided a tool that does it for you.
I've been a computer tech for a long time, and I've never had a single malicious security breach on any of my computers that I'm aware of, but I attached one of the very first batches of physical authenticators to my account. Why? Because no matter how good I am, sooner or later they were going to get me. But now, they can't.
Are you claiming that I did not have both the dial in auth and the SMS auth?
No, you had those. But neither of those are the physical or mobile authenticator, the main line of protection that is being referred to. The Dial-In and SMS are just nice additional layers of security to add to the physical or mobile.
It's becoming pretty apparent that our naming scheme might be causing some confusion, and I apologize for that. I'll bring the subject up with my management, so can we review both how the devices are named and how they are presented. If you have only one authenticator on your account, you want it to be the physical or mobile, not the dial-in or SMS.
Buy gold= get biatch slaped madafakaaaa
pa naravno da su ti automatski skidali (dok je god bilo novaca) jer je frend zaboravio iskljucit *pretplatu*. kada se kupuje game time preko blizzardovog sajta, pretplata se automatski ukljucuje i potrebno ju je iskljucit. ako pucas unutra samo game time od trece strane, onda toga nema, dobijes toliko koliko si upucao i aj bok.
ne ja sam se ulogirao upisao karticu i obrisao je
no ostala je u njihovom sustavu i svejedno su mi kasnije opalili po računu sve su pretplate bile iskopčane iako nigdje na računu nema nikakvih podataka o mojoj kartici
no kako sam rekao nije mi se dalo prepirati as njima pa sam promijenio karticu i sad nek si skidaju....
Daj pa ovo je užas. Dakle ako ne koristim taj autnetikator mogu samo tako nayebati. I dalje na kužim kako mi netko može uć u acc ako su mi email i pass novi, napravio sam nove za acc.
Ne prizivam vraga već mi samo nije jasno...i sad da dam 450kn za ovo i da me haknu...nemreš više ni igrat na miru.
Hell? ili inferno?
Vidis, na Hellu sam ga prosao bez po muke, nije za vjerovat, ali ovaj Izual malo kasnije u Act IV mi muke pravi, vec sam ginuo jedno 10 puta najmanje, za sada mi je jedan od najtezih mini bossova za proci a igram solo.
WD40 je uspješno potpuno nadrogiran otpočetka do kraja,
prošao i hell difficulty.
Mnogo toga mu se činilo poznatim kada je po peti-šesti put
upoznavao iste ljude no to je pripisao lošem 'spuštanju'.
Širio je strah i prijezir gdje god bi dotreskano doskakao.
Prizivao je đukele skrpane od rezervnih djelova, povraćao je ostatke
jučerašnje musake, urlao je po bojištu i mumljao po dućanima.
Imao je mrtvog pacova kao privjesak za ključeve.
Sada ide na zasluženi odmor u Dom Sretne Obnove Za Stare Nadriliječnike.