Dojmovi?DII je nadmasen, ili ipak ne?Jer jos nisam zaigrao.
Vrlo blizu je D2. Mislim meni osobno je bolji od D2 al ak se doda LoD onda bi trebao dobro razmislit.
U nekim stvarima D3 je lošiji - nema attribute pointsa i skill pointsa
a unekim stvarima D3 je bolji -10 puta više spellova i njihov bolji dizajn, bolji izgled likova, Auction house, bolja mehanika borbe jer tokom fighta koristiš 5-6 skillova/spellova, a ne samo 1-2 ko u dvojci...
10 puta vise u odnosu na diablo 2??koji ih ima 30, pa mislim da ovo nije tocno(mozda se varam ak da, nek me netko ispravi),a kaj se tice izgleda pa i morao bi biti bolji nakon 12godina:-), a o aukcijskoj kuci nezelim pricati uopce da je donijela nesto bolje!jer nije i totalno ubija igru tj,cijelu zabavu u d3!!mislim ono otvori mi se browser i kupujem stvari!bas se super zabavljam:-((, a skilove i spellove si mogao mijenajti u milisekundi koliko hoces s "šorkatima" tak da ipak nisu samo 1-2:-) a u d3 to nije moguce,pogotovo ne tijekom borbe...(treba mu vremena da se kak ti se kaze reloada)i kao sto si rekao nema attribute pointsa i skill pointsa stvarno steta! i da nemozes igrati d3 kad god ti to hoces:-)da se razumijemo iznosim samo svoje misljenje,daleko od toga da je d3 losija igra od d2 al "brat bratu nije ni bolja""!!LP