Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Arkulin kaže...
awwww kaže...
Volvox kaže...
awwww kaže...
hrvoje_zg91 kaže...
awwww kaže...

Prodajem diablo 3 akaunte...Cijena po dogovoru....{#}

Jel i varaš po dogovoru ili ?

Nevaram zlato i ajd razguli ak neš kupit

Znamo da varas, nemoras nama price prodavat.

A i reci jedan razlog zasto da od tebe kupimo a ne od nekog pouzdanog.

Pa nemoraš kupit ak neš ko te tera ja sam napiso i nevaram ak oš slikam ti diablo 3 pa češ vidit

Prestani lagat ovaj napaceni narod!

nemaš to pravo!! XD

Diablo uzeo prvi danak mučko jedno đubre  http://gamereport.tportal.hr/195701/Umro-igrajuci-Diablo-3.html?keywords=zanimljivost

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 21:23 (Kora).
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

A meni se čini da su nivoi isti (mape) svaki puta kada se prelazi i na svakoj težini - nadao sam se da su random tj. da će svaki puta drugačije izgledati.

To bi dalo veču igrivost i replay value {#}

Ovak kad pređem s klasama koje me zanimaju na prve 2 težine recimo već mi skroz dojadi i priča (za koju mislim da je puno prekratka za 10 godina razvoja) i leveli i sve {#}

Da, isti su, objectives se uvijek nalaze na istim mjestima na mapi, drugi put možeš jednostavno proletiti kroz igru

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 21:24 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kak uzet guest pass? Ako nekom treba valjda imam jedan viška al moram ga nac prvo...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Kak uzet guest pass? Ako nekom treba valjda imam jedan viška al moram ga nac prvo...

možeš ga naći samo u kutiji na povećoj kartici {#}

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
kratos091 kaže...

Stavio sam na prošloj stranici

14 godina
kratos091 kaže...

Decko je imao problema sa srcem nije to zbog diabla,  post odmah ispod od njegovog frenda koji je sa njim igrao {#}

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 21:36 (XVII Mini).
15 godina
Diablo 3

To se može desiti sa svakom igrom ako pretjeraš., živciraju me mediji koji sad diablo odmah dižu kao neku sotonsku igru šta ubija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

{#} nisam vidio.

Da, pogledao sam komentare, ali svejedno... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kratos091 kaže...

{#} nisam vidio.

Da, pogledao sam komentare, ali svejedno... 

Pa sto ti mislis kada bi igrao 47 sati u komadu? zacepile bi ti se vene i srce bi ti stalo, ako vec netko igra u komadu 12-14 sati neka bar ustane sa stolice napravi jedan krug oko kuce i rastegne se.

Peace!
15 godina
protjeran
XVII Mini kaže...
kratos091 kaže...

Decko je imao problema sa srcem nije to zbog diabla,  post odmah ispod od njegovog frenda koji je sa njim igrao {#}

Ahahha ne nije zbog Diabla uopće, zapravo savjet svima, igrajte 72 sata bez prestanka Diablo, nemojte se ni ustajati, niti da idete na wc niti jesti, ništa

17 godina
Diablo 3

Zasto bi svi monkovi trebali dati weapone drugu barbaru (meni)

zene. . . zene. . .
GratisPikčer GratisPikčer
GratisPikčer2 GratisPikčer2
GratisPikčer3 GratisPikčer3
GratisDildačxyZ GratisDildačxyZ
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:30 (D3ViL).
Moj PC  
22 0 hvala 9
16 godina
Kora kaže...
XVII Mini kaže...
kratos091 kaže...

Ahahha ne nije zbog Diabla uopće, zapravo savjet svima, igrajte 72 sata bez prestanka Diablo, nemojte se ni ustajati, niti da idete na wc niti jesti, ništa

Koliko sam skužio dečko je imao apneju - bolest koja te može ubiti kad spavaš... Apneja nema veze sa igranjem / sjedenjem ili nečim trejćim vezanim uz D3.

Ubilo ga je to što je bio (pre)debeo, ne D3.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
Diablo 3

Ima netko da igra DH? koji su najbolji spelovi za njega? onako za DPS sada sam 32 lvl ACT 1 nightmare.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bukva kaže...
Kora kaže...
XVII Mini kaže...
kratos091 kaže...

...

...

...

Koliko sam skužio dečko je imao apneju - bolest koja te može ubiti kad spavaš... Apneja nema veze sa igranjem / sjedenjem ili nečim trejćim vezanim uz D3.

Kako god to zelis definirat, cinjenica da je (pretpostavka) proveo 72 sata u komadu igrajuci Diablo sigurno nije pomogla.

BTW apneja nema veze sa ovim, apneja je poremecaj gdje prilikom ulaska u REM fazu sna prestajes disati i to te probudi, a rjesava se maskom koja ti upuhuje zrak u organizam pa spavas normalno. Dakle posljedica (netretirane) apneje je neispavanost.

Ipak ovom covjeku je neispavanost (koja je vjerojatno i uzrokovala smrt zajedno sa drugim faktorima) bila uzrokovana Diablom, a ne apnejom. Pitanje samo sto je jos usput trpao u sebe da bi se odrzavao budnim, red bullove, nesto slicno, secera puno, kofein itd. Pretile osobe inace cesto imaju problema sa kardiovaskularnim sistemom, navedeni obroci sa neispavanoscu i iscrpljivanjem nisu bas idealna kombinacija za njih.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Bog ljudi, trebam pomoc. nakon par minuta igranja mi igrica steka {#} Napravio sam update na grafickoj ali jos uvijek ne funkcionira.

Igram...odnosno pokusavam igrati.....na laptopu (samsung r780) proc i5 grafik kartica geforce  330m 6GB RAM.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
atom7 kaže...

nakon par minuta igranja mi igrica steka {#} .....na laptopu (samsung r780) proc i5 grafik kartica geforce  330m 6GB RAM.

Prva stvar koja mi pada na pamet iz navedenog je pregrijavanje dotičnog laptopa.

To najbolje znaš i možeš testirati sam.

Nadalje, od updatea drivera, rollbacka ukoliko je potrebno,

optimizacije računala (defrag, registry, temp, MWB, AV..the works) pa do

provjeravanja 3D profila kartice i podizanja takta procesora pod opterećenjem unutar BIOS-a.

Unutar same igre vrati na default i narihtaj dodatno

one 'foreground' i 'background' FPS slajdere na neku logičnu brojku.

Hope it helps {#}

It puts the lotion in the basket.
15 godina
protjeran
Bukva kaže...
Kora kaže...
XVII Mini kaže...
kratos091 kaže...

Pogledaj šta sve ispod članka bolesnici pišu i sprdaju se

15 godina

delete

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 8:40 (smiglcro).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

bedasto pitanje:

Zašto nema Diabla na top ljestvici u games masteru?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

5 championa s vampiric mogucnoscu,svaki ima drugu razlicitu,jucer sam poludio jer nisu htjeli past :D jedan plague,drugi moratar,taman jednom roknem hp na 10% i frajer mi se zahila sam tako :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Ima netko da igra DH? koji su najbolji spelovi za njega? onako za DPS sada sam 32 lvl ACT 1 nightmare.

Set-Up

P.S.

Tek si Lvl 32?!.. imat ces podosta problema na NM u pocetku act1.

cim dodes na lvl34 primary mjenjaj u Evasive Fire s runom Covering Fire

17 godina
Diablo 3

Dodjoh, vidjeh, pobih. . . {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
D3ViL kaže...

I ništa ne dobih?

17 godina
Hexfire kaže...
D3ViL kaže...

I ništa ne dobih?

Pa posto trebam platit 500,000 golda da "upgradam" staff kako bih otvorio nivo na Hell tezini otisao sam na normal, pobio sve, prodao nesto malo plavog/zutog trasha. Imam pametnijh stvari za kupovat trenutno {#}

13 godina
D3ViL kaže...

Mrzim te {#}{#}

Wanna?
16 godina
Diablo 3

Meh, taj seecret level ima smisla tek na hell tezini

Frend i ja smo napravili staff za normal, dropovi su uzas, dsto je razumljivo, ali ni gold bas nije nest.

Nisam siguran zelim li sada ulagat 200k za nightmare.

Jos 500k za hell... dakle 700k da postoji sansa da dropaju normalne stvari. Sa druge strane postoji sansa da dropa legendary koliko cujem na jednom bossu nutra, pa mozda, 1 drop bi isplatio investiciju, a i nephalem valor se napuni vani na mapi na sigurnih 2-3 i nutra si odma maltene na 5 (nama je na normal nutra bilo barem 4 plavih/zutih skupina).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Taj lvl ima smisla uvijek. Nadam se da će izdati DLC u tom stilu.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
Rhodin kaže...

Meh, taj seecret level ima smisla tek na hell tezini

Dok god ima ponije, cvjetiće i oblačiće i sav je rozi, taj level ima više smisla od cijelog D3 IMO :)

Jel postoji šansa da ti dropa neki megagej legendary item tipa šljokičasta tuhendara?

Wanna?
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Oće bit uopće kakvih DLC-ova . Jel Blizzard natuknuo šta ? 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice