Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Uzea san i ja diabla i kako je ono reka jedan forumaš: "igran ja po ure kad ono 6 ujutro"

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

barbarian lvl 25 (level gore dole), dual wield i koristim zute iteme tj rare... iako plavi daju veci armor/damage ovi rare imaju vise enchamenta, sto meni pase... mislim da imam nekih 25-30% sanse da cu naci neki magic item, i bome ovi zuti mi dosta cesto padaju a ja to sve lijepo rastavljam... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Nisu plavi bolji od zutih, vec su zuti i plavi bolji od legendary-a kojima je drop punjo manji, a na kraju ispada da i nisu nešto, mada je igra još neistražena, budemo vidjeli sve u prvih mjesec dana igra dok se malo skuzi kako to sve radi!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Rhodin kaže...

Hahahaha, ovaj Blizzard me ubija, skoro sam pao sa stolca koliko su smijesni.

Dakle ja nisam zrtva sto su me haknuli, vec ispada da bih se ja maltene Blizzardu trebao za to ispricavati.

Dakle dobio sam svojevrsno upozorenje. Mogu napraviti rollback, ali imam pravo 2 puta na to u zivotnom vijeku mog Diablo 3 accounta.

Rollback bi bio 8 levela, dakle otprilike sa Act 1 Hell lvl 53 na, pricam otprilike, Act 2 nightmare, level 45 (mozda Act 3, nisam siguran)

To znaci gubio bih achievemente, pare, gemove, matse, sve ono sto mi je dropalo u medjuvremenu itd. Frend mi je dao 300k, nekakvu opremu sam nabavio, definitivno bolju nego ono na sto bi me rollbackalo. Istina, prije hacka sam imao dosta pageova i bookova jewlcraftinga i blacksmithinga, ali iskreno, rollback je takav da bare trecinu pageova gubim, da ne kazem da ne bih imao niti pola nightmare matsa, nijedan hell mat, nijedan hell book, prastare iteme i slicno. Izgubio sam gro toga, tj. nisam ja izgubio vec mi je pokradeno, makar Blizzard se nije izjasnio da li mi je account pociscen ili se desio server side error koji je dio baze pocistio, njih to ne zanima. Oni se ponasaju ko da je jasno sto se desilo, iako mi u achievementima ne pise da sam bio u coop igri sa bilo kime osim sa monkom i barbarom, frend mi ima monka, nisam siguran sad, ali i ova dva lika koji su mi u recent social su monk i barbarian, moguce da su stvarno oni, ali smrdi mi tu hrpa stvari.

Uz to dobio sam upozorenje, pa sam morao mijenjati hrpu podataka ukljucujuci, ali ne limitirano na email i password.

Ne mogu pristupiti real money auction houseu bez autentikatora vise nikad, bez obzira na to sto necu raditi rollback jer postoji sumnja da mi je account kompromitiran, dakle zelim li pristup tom featureu MORAM kupiti autenticator.

Ako mi se ovo ponovi jos jednom vise NIKAD necu moci pristupiti real money auction houseu bez obzira na autentikator.

Blizzard nece istrazivati tko mi je upao na account, niti na bilo koji nacin sankcionirati te tipove - ovo ne mogu tvrdit, ali dalo se citati medju redovima, uopce ih ne zanima ko mi je upao na account, vec sto cemo raditi sa mojim accountom.

Moj zakljucak je da Blizzard radi backup baze rijede od jedanput u 24 sata, "nemaju vremena" baviti se nasim glupostima u smislu da bi sad istrazivali ko je kome sta ukro, kako i zasto. Likovi koji su me pokrali ce se izvuc, ja imam jako jako dobrog prijatelja koji mi je pomogao, bez njega bih mogao plakat. Ne znam sto ce me natjerat kupit bilo koju novu Blizzardovu igru.

A, da ne kazem da nakon drugog puta sto mi se ovo desi vise na to nemam pravo, ako mi se desi treci put (odnosno jos 2 puta) gubim account trajno.

Blizzard se štiti od ukradenih računa, ali to o tome da ti neće vraćati je samo upozorenje... ako i budeš nesretan da ti haknu acc više od 3 puta (nemoguće), ipak će ti vratiti (frendu jesu). Podatke moraš mijenjati, ne zato što je Blizzardu to zabavno, nego jer su to pametni potezi i procedura koja štiti tebe. Zabrana RMAH-a bez autentikatora je fantastična stvar: radi se o stvarnom novcu i ne postoji niti jedan razlog zašto ne koristiti autentikator. Buniš li se na tokene s internetskim bankarstvom? I mislio sam.

Blizzard nije Interpol. Dakle, niti ima resurse niti ima ovlasti naganjati hakere po bijelom svijetu i suditi ljudima, a to uglavnom nije ni moguće tako da tvoja žalba na to nema baš nikakvog smisla, ma koliko ti ljut bio.

Što se "haknutih" s autentikatorom tiče, to je gotovo nemoguće (sam sustav tokena je neprobojan kao takav) ako nije netko baš napao Blizzardov sustav i preuzeo kontrolu te nekako zaobišao autentikaciju (mala šansa, ali nije nemoguće). Unazad mnogo godina WoW-a, mnogo je računa haknuto i nikada to nije bio problem Blizzarda, nego kao i uvijek s hakiranjima, problem korisnika koji su: a) nasjeli na scam mailove koji ih pitaju podatke, b) pokupili keylogger jer surfaju na sumnjivim mjestima (najčešće tražeći hack za igru), c) prodali račune pa ih žele užicati nazad podvalom Blizzardu da su hackani i tako dobiti i ovce i novce (jako puno njih).

Nije nemoguće da je netko upao Blizzardu na servere, ali male su šanse i to bi bio epski propust, ali ništa što je presedan i nevjerojatno pa je zato RMAH itekako važno kontrolirati kako su tebi objasnili. Nedavno je Atariju (Crypticu, Star Trek Online) ukradena cijela baza lozinki... Gubitak računa u video igrici je smiješan u odnosu na opasnosti koje vrebaju s financijama ako se pristupit "labavo" pa joše jednom pozdravljam ideju da RMAH ne funkcionira bez autentikatora.

---

Naravno da nisu bolji plavi i žuti od legendarnih. Poanta, koju ćete shvatiti u Hellu i nakon, nije u maksimalnom dmg-u i najjačem statu (int, str ili slično). :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 11:08 (Tonči).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa bile su teorije da blizzard namjerno "hacka" račune da bi ljudi kupovali njihove autentikatore.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Pa bile su teorije da blizzard namjerno "hacka" račune da bi ljudi kupovali njihove autentikatore.

Glupe teorije obzirom da postoje i besplatne autentikator aplikacije.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
neaktivan

Ako netko treba iz Koprivnice D3 u kutiji, dans u Hangar 18 stiže nekoliko boxeva, a jedno ot tih je rezervirano. S obzirom da mi netreba taj primjerak (rezervirao sam ga za frenda a on je nabavio) nek se javi na PM pa mu mogu dat podatke rezervacije, igra bi trebala biti 399Kn

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Volvox kaže...

Ma prije dok ih nije bilo, a i nema svatko smarthphone.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
Volvox kaže...

Ma prije dok ih nije bilo, a i nema svatko smarthphone.

Pricamo o kompanij koja vrti milijarde a ne milione i ima trenutno vise od 10.2 miliona korisnika i ti mislis da ce oni hackat tvoj acc da kupis sugavi autenticator za sicu? {#} U ostalom budi snalazljiv mozes "tweakat" aplikaciju za smartphone i stavit ju na stick/PC

http://alfred.co.in/how-to/blizzard-authenticator-pc-version-how-to/

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 11:33 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel koristite vi mobilni authenticator ?  Npr ja često mjenjam romove na svom Androidu. Jel mogu ja njega više puta instalirati jer neradim backup kad imam par programa samo. Neda mi se jednostavno.

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Nerfali su mi DH, taman sam na ACTII inferno, sad se mogu slikati, nevidljive nage necu proci nikada. Malo je bilo glupo samo ss i 18 sec  immun na sve,a dotad sve pobijes, ali to je bila jedina opcija protiv fast/vortex elite mobova, cak ni sa slowom im nisam mogao pobijeci, pogotovo ako je skuceni prostor. Makar da ih mogu zaobici u podrumima! I nitko jos ne zna na koju foru radi dmg. reduction!?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Jel koristite vi mobilni authenticator ?  Npr ja često mjenjam romove na svom Androidu. Jel mogu ja njega više puta instalirati jer neradim backup kad imam par programa samo. Neda mi se jednostavno.

Ovako. Znaci svaki put kad mijenjaš rom bi trebo removat auth s acc i onda kad stavis novi rom i novi auth samo addat taj novi na acc. Taj mobilni auth ima one time code kojim ga registiras i ako stavljaš novi auth taj kod se naravno mijenja. Imo sam sranje kad sam radio reset moba a zaboravio to napravit, ali ako ti se i dogodi samo zvrcnes blizz i kazes sta se dogodilo i oni ti maknu stari i ti sam stavis novi

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Čuj, nisam ja izmislio tu teoriju, pred već nekih godinu danas sam to čitao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Kod uključivanja authenticatora dobiješ Serial i Aunthenticator Code. Fino si to negdi pribilježiš i sljedeći put kad pobrišeš telefon i staviš novi Authenticator preko opcije Restore upišeš te podatke. Nakon upisa Seriala i Restore Code možeš koristit novu instalaciju Authenticatora jer ona preuzme generiranje kodova za taj Serial koji se veže za tvoj acc prilikom prve aktivacije.

Ako to ne napraviš onda moraš zatražit micanje authenticatora a za to budeš moral poslat fotku osobne i nakon toga ti budu poslali mail da pošalješ fotku sa nekim komadom novina da provjere da je novijeg datuma.

Na sve to možeš izgubiti cijeli dan. Zato spremit kodove.

14 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

Ovako. Znaci svaki put kad mijenjaš rom bi trebo removat auth s acc i onda kad stavis novi rom i novi auth samo addat taj novi na acc. Taj mobilni auth ima one time code kojim ga registiras i ako stavljaš novi auth taj kod se naravno mijenja. Imo sam sranje kad sam radio reset moba a zaboravio to napravit, ali ako ti se i dogodi samo zvrcnes blizz i kazes sta se dogodilo i oni ti maknu stari i ti sam stavis novi

Super,budem pazio da ga izbriše. Mislim nebi trebalo biti nikakvih problema,ili iz zvrcnem preko skypea ili mailam.

NEW_MAN kaže...

Kod uključivanja authenticatora dobiješ Serial i Aunthenticator Code. Fino si to negdi pribilježiš i sljedeći put kad pobrišeš telefon i staviš novi Authenticator preko opcije Restore upišeš te podatke. Nakon upisa Seriala i Restore Code možeš koristit novu instalaciju Authenticatora jer ona preuzme generiranje kodova za taj Serial koji se veže za tvoj acc prilikom prve aktivacije.

Ako to ne napraviš onda moraš zatražit micanje authenticatora a za to budeš moral poslat fotku osobne i nakon toga ti budu poslali mail da pošalješ fotku sa nekim komadom novina da provjere da je novijeg datuma.

Na sve to možeš izgubiti cijeli dan. Zato spremit kodove.

Hvala. Podatke sam zapisao i čuvam ih . Čini mi se ok ovakva vrsta zašite. Sad sam stavio da svaki put kad ulazim u igru moram upisati auth. code. Nemaa više da buraz igra ako ja nedam :) HOHOHOHOH

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina
Diablo 3

@Tonci

Sve ovo sto si napisao bi imalo smisla da nije web pun clanaka i forumi puni ljutitih korisnika kojima se desilo isto sto i meni.

Jedna od teorija (mozda i sluzbena, ali nisam ju citao na Diablo 3 sluzbenom forumu kao Blizzardov proglas vec na slijedecem linku i jos par slicnih) je da serveri imaju gresku takvu da kad ti prekines svoju sesiju server ju dodijeli nekom drugom, tj. netko se "slucajno" spoji umjesto na svoj account, no tvoj account tj. ima pristup liku na kojeg se spojio i tvom stashu, ali ne i accountu. Dakle meni account nije hakiran u smislu da je netko saznao username i password (iako sam ih predostoznosti radi sve promijenio i jos jednom odskenirao cijelo racunalo i guess what, nemam nista gore u vidu nekog trojanca ili necega), vec je netko slucajno uletio u sesiju.

To je, kao sto sam i spomenuo (19. i 20. kad su imali problema sa serverima se ovo desilo ogromnom broju ljudi, a neki su imali i autentikator sto im u ovom slucaju nije pomoglo) server side error.

Ljudi koji su to iskoristavali nisu hakeri vec slucajni korisnici koji su samo htjeli igrati sa svojeg accounta i onda slucajno uletili u tudju igru, te su iskoristili situaciju, zamisli si to kao fenomen malog djeteta samog u trgovini sa slatkisima, "malo su se posluzili".

Stvar je u tome sto ja znam koji su to debili jer ih imam u Social: Recent players i javio sam njihova imena Blizzardu. Blizzard nije interpol i ne mora ih hvatati po svijetu, ali moze iz logova provjerit moju tvrdnju (umjesto da se prave blesavi), vidjet sto su ljudi napravili i makar im bannat account. Boli mene neka stvar cija je greska bila, ako znam ko me pokro. Ljudi su iskoristavali bug, exploit, stogod, a to je oduvijek bilo protiv Blizzardove politike i kazna je uvijek bila ban, u ovom slucaju smatram da bi prigodna kazna blila trajan ban bnet accounta sa svime gore.

Jasno mi je kako Blizzard funkcionira i zasto su mi sv ono napisali, stvar je u tome sto u mailu koji sam primio nije bilo nimalo ljudskosti vec taj jedan prijeteci ton, kao sam sam si kriv, bolje da mi se to vise ne desi i slicno, a nakraju cak ispada da je greska bila sa njihove strane.

Blizzard je cak i priznao da postoji mogucnost i "rade na tome da to rijese" -> mislis da mi je dosao mail isprike nakon toga?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3
wtf piše na server statusu da je sve dole a ja evo igram i mogu i u AH ući i radit što hoću
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 1 hvala 0
15 godina
Kora kaže...
wtf piše na server statusu da je sve dole a ja evo igram i mogu i u AH ući i radit što hoću

ti si VIP

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Treba kome? 

Dajem jeftinoo treba mi brzo brzo pareeeee 

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kora kaže...

ti si VIP

hahahha

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
13 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Treba kome? 

Danny brieš da nam treba?

Wanna?
16 godina
Diablo 3

Ne znam imaju li neki problema, ali ja najnormalnije ulazim u igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Treba kome? 

Danny brieš da nam treba?

Pa da, taman mi fali malo DH geara. Da upotpunim onu kolekciju od 739 samostrela, 420 lukova i 861 tobolca.

Nisam DH, naime.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 13:45 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ima zainteresiranih za vajpanje na hell tezini act 4 danas iz 4?

koje za add me sepso#2178

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Pa da, taman mi fali malo DH geara. Da upotpunim onu kolekciju od 739 samostrela, 420 lukova i 861 tobolca.

Nisam DH, naime.

Daj si još jednom razmisli, da ne bu kasnije plakanja.

Wanna?
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ništaaaaa pametno ne dropa već neko vrijeme. Sve moram kupovati na AH a cijene su digli u nebesa. Mora se dobro kopati da bi se prošlo jeftinije.

0 0 hvala 0
16 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Ništaaaaa pametno ne dropa već neko vrijeme. Sve moram kupovati na AH a cijene su digli u nebesa. Mora se dobro kopati da bi se prošlo jeftinije.

Hehe, nisu oni digli cijene nego si ti dobio koji level, sa dizanjem levela bolji itemi postaju skuplji :D

Ali da, terba naravno kopati jer se nadje svasta!

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma joj. Nije samo to. A i ovo što pokušam prodati(a vrijedi) nitko neće. A stavim otprilike realnu cijenu. Ne pre jeftino jer mi padaju svake prijstupne takvi itemi ali i ne preskupo jer opet želim se toga riješiti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je osobno taj trejd debilana. Ne pada mi na pamet nekom prodavati iteme koje imam. Rađe ću dati nekome ono što mi ne treba.

Od igre u kojoj bi si igrači trebali međusobno pomagati dijeljenjem itema koji su za klasu koju ne koriste stvorili su biznis u kojem igrači gledaju samo svoje dupe i pokušavaju uvaljat nešto za što više zlatnika.

Totalna glupost.

Srećom, ne igram se s takvim papcima.

9 0 hvala 0
13 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Ja ne znam da li mi je ikada palo išta za monka i barabu, sve kaj imam na sebi je tuđi drop (I feel owned -.-)

Da igram kojim slučajem sa DH ili Wizom ne bi AH nikad trebala otvarat.

Ak niš drugo bar se pare lijepe na mene {#}

Wanna?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice