Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
woodgamesfx kaže...

Meni još ne radi, isteči če mi ovaj starter period prije nego upogone servere {#}

Mislim da nije "time limited", barem ja nisam naišao na nikakvu informaciju o tome na accountu (doduše, nemam starter kroz "guest pass", nego kroz "beta test")

14 godina
neaktivan
Diablo 3

u nedoumici sam XD igram sa barbarianom na 23 lvl i actu 2 sam trenutno...dobio sam neke dobre rare iteme za 23 level na normal tezini ali neznam dali da neke stavim ili ne...npr. imam dobar stit koji mi povecava damage i strenght, ali mi smanjuje life...neznam da ipak idem na strenght i damage kada ga operemljujem ili nesto drugo...uglavnom sada mi je life na 1000, a DPS na 220 :) i da crafto sam si hebeno oruzje koje mi dize life za 440, damage za 20 i strenghz za 46, ali moci cu ga staviti na sebe tek na 29 lvl :) do tada je u stashu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Order Status:
Queued
sta znaci ovo ?
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
McVily77 kaže...

kupovina/prodaja istih ubija taj ushit u potpunosti..

Ja bi rađe ushit na bankovnom računu nego u inventory-u. Doduše neznam kakve su cijene, ali zanimljivo mi je da igranjem možeš isplatiti igru tj. vratiti novac

RMAH je kao stvoren za kineze i ostale farmere + ljude koji obilato koriste pay to win metodu. A da ne govorim da se onima koji vole prodavati mogu trpati rare itemi dok neki koji su voljni kupiti dobiju nezadovoljavajući loot koji će ih tjerati da idu u kupovinu (ne kažem da će se to raditi, ali da žele - lako mogu)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan
Diablo 3

bok,ja sam sad ovdje unjeo guest pass : https://eu.battle.net/account/management/claim-code.html

i sad diablo 3 starter edition mi je dodan na account al' nigdje ne vidim link za download..

mogu samo skinut full game client?

help :D?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Pa ček stvarno će pustit da pare koje digneš u ah da ih preneseš na račun i digneš? Pa omg kinezi će procvijetati jer će klasično imati firme koje spamaju i farmaju i prodaju onda accove ili tako predmete. lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neznam nadimak.. kaže...

bok,ja sam sad ovdje unjeo guest pass : https://eu.battle.net/account/management/claim-code.html

i sad diablo 3 starter edition mi je dodan na account al' nigdje ne vidim link za download..

Skini full game client i igraj

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Neznam nadimak.. kaže...

Kada skines game client i pokrenes ga tek onda pocinje skidanje full igre. Cca 8 GB.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Nadam se da je proradilo.. htio bi samo na pola sata večeras još piknut malo demon huntera {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Pa ček stvarno će pustit da pare koje digneš u ah da ih preneseš na račun i digneš? Pa omg kinezi će procvijetati jer će klasično imati firme koje spamaju i farmaju i prodaju onda accove ili tako predmete. lol

Naravno da ces moci. Do 250€ na battle.net account, a ako linkas pay-pal onda neograniceno.

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Nisam bas siguran. Jako brzo se napreduje. Brzo idu lvl-i. Nekoliko dana ludjackog igranja i vec si dosao do posljednjeg (60). Sve skillove mozes resetirati u bilo kojem trenutku.

Od skupljanja golda nece imati neku zaradu, jer ocito da su napravili da ga ne nedostaje. Jedino prodavanjem predmeta.

Sada ne znam kako padaju na vecim tezinama, ali dosao sam do NM tezine i nista vece od 'rare' mi nije palo.

Ako ce padati upola slicno kao u d2 (oni rijetki), nece se bas kruha najesti od toga.

No, mozda i grijesim tko ce ga znati {#}

Inace, vec su se oni snasli sto se tice para. Dio uzimaju sebi, a jos dodatni dio, ako sam dobro shvatio, ako ih izvlacis preko paypala na racun.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:05 (Mrgud Veliki).
15 godina
protjeran
McVily77 kaže...
banana658 kaže...

Pretpostavljam da će se pucanja veze s njihove strane s vremenom smanjit, ali ne znam želim li podržati svojim novcima (kojih nemam baš puno) ovaj oblik zaštite.

Ma najbolje u svemu je što nigdje ne spominju da su to napravili zbog anti-piratske zaštite, već se pozivaju na RMAH, kako bi spriječili kloniranje itema i slične exploite koji bi im srušili ideju (i dodatnu zaradu novaca). Iako ni jedan pravi diablo fan vjerojatno neće ni prismrditi RMAH, oduvijek je najveći izazov diabla bio onaj ushit kat ti dropne zlatni ili zeleni item... kupovina/prodaja istih ubija taj ushit u potpunosti..

Hhahah da, da ta ti je dobra. Pa takvi i hoće puno vremena provoditi na RMAH, jer su pravi fanovi i igraju fenomenalno, ergo dobivaju super loot od kojeg se može odličan novac zaraditi.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Hebem se s Belial već polaaa mrtvoggg sataaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Uff... igram se vec 3 sata, svaki kamen, svaku grancicu digoh...
Dobro je, vidim zakaj je kolega s foruma igro 18h u komadu...Idem dalje..

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sashab kaže...

Prvo NIKAKO se više ne smije dogoditi ovo da u sec samo bude sve down :S dobio sam neki claw eben za monka i sad ga nemam vise :S JBT pa trebaju napraviti nekakvo odbrojavanje ili sl. i da ne pričam ono kad je već online da ako te DC-a to je to, sve ispočetka, isto mi trebao biti neki "save" koji će ti dozvoliti 5minuta da se mozes vratiti, pa ebena dota 2 to ima, a da blizard nema :S LOL

pa bilo je odbrojavanje od 3min!!kaj nisi vidio?lijepo je pisalo u igri!!

14 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Koga boli briga za achievementse, ozbiljno... Šta je ovo? Pokemon?

@GoodAngel: Rijetko kada vidim tako gramatički kriv tekst koji je toliko u pravu.

gramatika mi nije jača strana, tako da me nemoj prosuđivat po gramatici jer ćeš steć loš dojam. {#}

šta je sa serverima, jel igrate ljudi šta ili još uvijek ne šljaka?

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Eld kaže...
Neznam nadimak.. kaže...

Kada skines game client i pokrenes ga tek onda pocinje skidanje full igre. Cca 8 GB.

zašto je meni na kutiji diabla, označeno 12 GB potrebnih na HDD?

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Kom ćeš više vjerovati, kutiji ili windows exploreru?

16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

To pitaj njih. Vjerojatno mu treba dodatna virtualna memorija tijekom instalacije ukoliko nemas dovoljno RAM-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 1:46 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
Konacno 60. Inferno plavi mobovi su brutalno jaki, jedno 10-20x treba umret da ih sasijem (barb)
17 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Hebem se s Belial već polaaa mrtvoggg sataaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uf ja sam se sada dobro namucio na Hellu s njim. One shotaju me one njegove zelene eksplozije kad ih pospama po citavoj platformi, dok me jedan njegov udarac "rukom" rokne onak za 16k. Al pao je i taman lvl 59, jos malo :D 

13 godina
neaktivan
strbi kaže...

u nedoumici sam XD igram sa barbarianom na 23 lvl i actu 2 sam trenutno...dobio sam neke dobre rare iteme za 23 level na normal tezini ali neznam dali da neke stavim ili ne...npr. imam dobar stit koji mi povecava damage i strenght, ali mi smanjuje life...neznam da ipak idem na strenght i damage kada ga operemljujem ili nesto drugo...uglavnom sada mi je life na 1000, a DPS na 220 :) i da crafto sam si hebeno oruzje koje mi dize life za 440, damage za 20 i strenghz za 46, ali moci cu ga staviti na sebe tek na 29 lvl :) do tada je u stashu

Nece to oruzje docekati 29lvl, jednostavno ima itema da glava zaboli, ja sam veceras poceo Nightmare, lvl34, upravo maloprije ubio Skeleton Kinga, a ona oprema koju sam koristio na Normal ovdje nicemu takoreci ne sluzi, life mi je na 6500, DPS na 600 i jos se mucim s cudovistima, na Normal sam sve ubijao jednim udarcem, Diabla sredio sad pa sad, ni jednom se nisam hilao, ono, par klikova i on mrtav, ali Nightmare je zakonnnn, recimo itemi, par obicnih dobio koji su jaci nego na Normal oni zuti, sto reci, osim da sam sve poprodavao i na aukciji malo potrazio i jeftino obukao svog barbarina.

A s barbarinom obozavam uletiti u guzvu, rekord mi je zasada 68 killova (neznam kako to racuna, ono broji vrijeme od pocetka do kraja ubijanja ili nekako drugacije ?)

15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Trebalo mi je sat vremena da ubijem Butchera.

Pola sata sam koristio isti spec, a nakon toga kombinirao i konacno nasao savrsen te ga srusio ispod 2 minute uz achievement za brzi kill :)

Act II mobovi su brutalni.....     (ne govorim o rare/champion packovima koji su abnormalni :D)

Kolko sam cuo jos nitko nije soliro act 2.

15 godina
protjeran
Diablo 3

Nije proslo ni tjedan dana boss vec skinut kao i u wowu nista cudno vise za blizz 

toliko o diablu 3.

Prava stvar za kineske farmere i botove cast izuzecima koji imaju viska novca i vremena.Moje misljenje :)

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SlavkecD3 kaže...
strbi kaže...

Nece to oruzje docekati 29lvl, jednostavno ima itema da glava zaboli, ja sam veceras poceo Nightmare, lvl34, upravo maloprije ubio Skeleton Kinga, a ona oprema koju sam koristio na Normal ovdje nicemu takoreci ne sluzi, life mi je na 6500, DPS na 600 i jos se mucim s cudovistima, na Normal sam sve ubijao jednim udarcem, Diabla sredio sad pa sad, ni jednom se nisam hilao, ono, par klikova i on mrtav, ali Nightmare je zakonnnn, recimo itemi, par obicnih dobio koji su jaci nego na Normal oni zuti, sto reci, osim da sam sve poprodavao i na aukciji malo potrazio i jeftino obukao svog barbarina.

A s barbarinom obozavam uletiti u guzvu, rekord mi je zasada 68 killova (neznam kako to racuna, ono broji vrijeme od pocetka do kraja ubijanja ili nekako drugacije ?)

To ti je chain combo. men je rekord 122

15 godina
protjeran
prokletakuya kaže...

Nije proslo ni tjedan dana boss vec skinut kao i u wowu nista cudno vise za blizz 

toliko o diablu 3.

Prava stvar za kineske farmere i botove cast izuzecima koji imaju viska novca i vremena.Moje misljenje :)

Ma to su već bolesnici zreli za psihijatriju koji ja mislim i seru za kompjuterom. Takvima treba profesionalna pomoć nekog vrhunskog psihića. Da ne spominjem brdo antidepresiva.

17 godina
neaktivan
Kora kaže...
prokletakuya kaže...

toliko o diablu 3.

Ma to su već bolesnici zreli za psihijatriju koji ja mislim i seru za kompjuterom. Takvima treba profesionalna pomoć nekog vrhunskog psihića. Da ne spominjem brdo antidepresiva.

Gle ljudi to rade za pare, imaju sponzore itd. Rade ono što vole i još zarađuju na tome, nema to nikakve veze sa psihijatrijom.

Potpis
15 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...
Kora kaže...
prokletakuya kaže...

toliko o diablu 3.

Gle ljudi to rade za pare, imaju sponzore itd. Rade ono što vole i još zarađuju na tome, nema to nikakve veze sa psihijatrijom.

I luđak  koji skače u bunar ili recimo lupa glavom od zid  radi ono što voli pa treba da ide na liječenje. Jedno ne isključuje drugo. Ovima apsolutno treba stručna pomoć.

14 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

toliko o diablu 3.

Što rekao tip u jednoj diskusiji, champion packovi su daleko teži nego sami bossovi i svi ovi gloryhunteri su vjerojantno "skipali" više od 50% sadržaja kako bi što brže i bezbolnije došli do kraja actova.

A i ne priznajem ni jedan od tih killova dok ne naprave to u solo modu, kad ih nema tko rezat i odvlačiti pažnju.... {#}

Paolo2612 kaže...

Ja bi rađe ushit na bankovnom računu nego u inventory-u. Doduše neznam kakve su cijene, ali zanimljivo mi je da igranjem možeš isplatiti igru tj. vratiti novac

RMAH je kao stvoren za kineze i ostale farmere + ljude koji obilato koriste pay to win metodu. A da ne govorim da se onima koji vole prodavati mogu trpati rare itemi dok neki koji su voljni kupiti dobiju nezadovoljavajući loot koji će ih tjerati da idu u kupovinu (ne kažem da će se to raditi, ali da žele - lako mogu)

Sve pet. Samo što to onda postaje posao, a ne igra {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 4:06 (McVily77).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
hellraiser1110 kaže...
Kora kaže...
prokletakuya kaže...

toliko o diablu 3.

I luđak  koji skače u bunar ili recimo lupa glavom od zid  radi ono što voli pa treba da ide na liječenje. Jedno ne isključuje drugo. Ovima apsolutno treba stručna pomoć.

... klasični bol forumaš

Potpis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice