Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.551.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
AlterEgo kaže...
Nemoguće da je CE ovako jeftin.

Mail: gameshop1996@gmail.com

Količina je NEOGRANIČENA.

I da je 1000 kn zanimljivo je kako 16-ogodišnjak ima pristup neograničenim količinama te igre

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 17:36 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz, u zivotu nisam igrao diablo i neznam kako je. I u zadnjih par dana gledam videe i igra mi se previše sviđa i kupio bih ju ali želim prvo probat. Postoji li način da probam prije kupnje (nešto kao demo)?

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Pozz, u zivotu nisam igrao diablo i neznam kako je. I u zadnjih par dana gledam videe i igra mi se previše sviđa i kupio bih ju ali želim prvo probat. Postoji li način da probam prije kupnje (nešto kao demo)?

Zamoli nekoga tko je kupio diablo 3 da ti pošalje guest pass

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Diablo 3

Odustajem od ozbiljnog igranja dok mi ne dođe grafa sa servisa, igpu mi ždere živce!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Kora kaže...
Strider-X kaže...

Poslao sam covjeku poruku te ga upita zeza li to nas ili stvarno. Odgovorio je da je sve istina i da nije scam. E sad takoder sam ga pitao moze li neka slika, ali nista nije dao. Hm Sad kupiti ili ne??? Uzeo bi 3+1 gratis za mene i ekipu te bi nas to ispalo 180kn po covjeku tj.kutiji+ postarina. Hm hm hm

Pa bokte mazo zar bi ti lopov rekao da je lopov da ga pitaš? Pogle samo Sanadera. Očito da je prevara, kao sunce. Sad sam poslao tipu mail i propisno ga počastio kojekavim imenicama, zato što pokušava prevariti ovaj napaćeni narod (:)).

Dobro da nisi pridjevima.

Al jesam zato i glagolima XD

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Diablo 3 collectors edition za 240 kn? Daj ne seri, a i za ostale igre sereš. Debilčino jedna debilna, iskorištavaš ljudsku multimilionsku naivnost. Peder.ino jedna maloumna, odvratan si

Game Shop gameshop1996@gmail.com
17:31 (Prije 1 h)

za mene
Nije to je istina...

Dana 19. 5. 2012. 16:56

---------------------------------------------------------

Ipak sam koristio i zamjenice XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 18:55 (Kora).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

pao diablo... pojeo ga na normal. ispalo tonu rare itema i dragulja... ode na AH rasprodat sta se moze... :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

pao diablo... pojeo ga na normal. ispalo tonu rare itema i dragulja... ode na AH rasprodat sta se moze... :)

ja igram sa barbarianom i imam neki zeleni i ljubicasti dragulj..neznam za sta njih koristim i kako ih uopce koristim? samo pise sta poboljsavaju, ali di da ih stavim

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan
strbi kaže...
ranko091 kaže...

ja igram sa barbarianom i imam neki zeleni i ljubicasti dragulj..neznam za sta njih koristim i kako ih uopce koristim? samo pise sta poboljsavaju, ali di da ih stavim

moras imas item sa socketom

16 godina
neaktivan
strbi kaže...
ranko091 kaže...

uopce se ne zamaraj sa time... auction house ti je najbolje riješenje za to... sve đaba skoro. nemoraš ništa skupljat. ako kaniš socketirat item sa nečim, samo kupuj, jeftinije prođeš nego sklapat te dragulje.

15 godina
neaktivan
WhiskeyInJar kaže...
Sepultribe kaže...
strbi kaže...
Sepultribe kaže...
molio bi ako netko zna da se ne zaletim kupit igru od tog dečka i nepopušim pare dali je siguran

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-collector-edition-pc-igra-oglas-5177656

ajde ako uzmes od njega javi mi, onda bih i ja uzeo :) ali nekako mi je sumnjivo

budem javil ako budem uzimal od njega al sam mislio da netko zna za njega zato pitam , još budem malo pričekao dal ga netko zna ;):)

meni ovo smrdi na prevaru... ja isto mislim uzet od njega al cisto me strah.

Ja sam također poslala mail. Pitala sam da li je fizička kopija ili samo ključ i može li primopredaja budući da sam iz Zadra. Rekao je da može, da je sve original sa cd-om i svime. Pa sam pitala odakle su ti dvd-ovi, rekao je iz EU. Znam da je predobro da bude istinito, ali nemam sad 450 kuna. A bome nemam ni 200 za izgubit. Vi i dalje stojite pri tome da je prevara?

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
16 godina
banana658 kaže...
WhiskeyInJar kaže...
Sepultribe kaže...
strbi kaže...
Sepultribe kaže...
molio bi ako netko zna da se ne zaletim kupit igru od tog dečka i nepopušim pare dali je siguran

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diablo-3-collector-edition-pc-igra-oglas-5177656

ajde ako uzmes od njega javi mi, onda bih i ja uzeo :) ali nekako mi je sumnjivo

budem javil ako budem uzimal od njega al sam mislio da netko zna za njega zato pitam , još budem malo pričekao dal ga netko zna ;):)

meni ovo smrdi na prevaru... ja isto mislim uzet od njega al cisto me strah.

Ja sam također poslala mail. Pitala sam da li je fizička kopija ili samo ključ i može li primopredaja budući da sam iz Zadra. Rekao je da može, da je sve original sa cd-om i svime. Pa sam pitala odakle su ti dvd-ovi, rekao je iz EU. Znam da je predobro da bude istinito, ali nemam sad 450 kuna. A bome nemam ni 200 za izgubit. Vi i dalje stojite pri tome da je prevara?

Pa ako si iz Zadra , onda se lijepo nađite na kavici i vidi dali je to istina ili scam. Reci mu da češ uzeti 2 komada pa da vidiš ako stvarno ima , ili ima samo jedan pa je iskoristio key.

15 godina
neaktivan

Da imam nekog frenda koji bi mogao doć sa mnom, bilo bi mi lakše. Ovako sam malo paranoična.

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Završio ACT I (9h 46min). Odlična je igra.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Zovi prijateljicu ,pa mu iskopajte oči {#} ,ma zajeb je sigurno 240 kn-a za CE WTF??? ,jedino ,ako nisu opljačkali kakav kontejner u luci Gaženica i naletili na 50000 komada diabla III CE u istome...

15 godina
neaktivan
sminigo kaže...

Zovi prijateljicu ,pa mu iskopajte oči {#} ,ma zajeb je sigurno 240 kn-a za CE WTF??? ,jedino ,ako nisu opljačkali kakav kontejner u luci Gaženica i naletili na 50000 komada diabla III CE u istome...

Lol, mogu probat tako {#} Nisam mislila CE uzet, nego običnu verziju. A pomislila sam na krađu, ali odakle. Sigurno bi bila neka vijest negdje.

14 godina

e tu se slazem s tobom,nemam 450kn za igru ali opet nije mi svejedno ni izgubiti 200kn,ali svakako bi valjalo probati pa vidjeti...

15 godina
Diablo 3

E ljudi, dobio sam onaj guest key i sada ja pokrenem igru i pise mi da nemam Diablo 3 u inventoryju a imam taj guest key...jel se dogodilo to kome?

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Ako uzmem diablo preko rusa dali moram mjenjat jezik i to ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Sva cetiri ACT-a za 10 sati sa frendovima:) Demon Hunter lvl 30 - 450 DPS hebeno sam ne unistiv:D..

Dok barbarian lvl 44 750-1000DPS 6kHP {#}

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 22:40 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Dilema:

Ispljunit 450kn za Diablo III u Algoritmu

Čekati kraj 6. mjeseca da u Francuskoj nabavim igru za manje para (možda, možda je ista cijena)

28 Algoritam
12 Čekanje
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ROADRUNNER kaže...

J***te kaj si ti radil 10h u ACT I? Brojio cigle u katedrali?

13 godina
neaktivan
markez_cro kaže...
ROADRUNNER kaže...

J***te kaj si ti radil 10h u ACT I? Brojio poligone u katedrali?

There, I fixed it for you {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa pljuni 450 kuna. Realno to i nije puno. 5 kuna u kasicu prasicu mjesecno od kada je izasao diablo 2 lod, skupilo bi se i vise {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Pa pljuni 450 kuna. Realno to i nije puno. 5 kuna u kasicu prasicu mjesecno od kada je izasao diablo 2 lod, skupilo bi se i vise {#}

Imaš pravo, razmišljao sam se kupiti nepotreban SSD za 1200 kn, ovo je bolja investicija.

Diablo 3 u ponedjeljak it is. {#}

17 godina
neaktivan

Ah sitnice u ovoj igri <3 

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sad ću opisati kako ja zamišljam kupnju Diabla 3. Ako mislite da nisam normalan, ok, i ja to mislim {#}

To će bit ritual, davanje 450 kuna prodavaču i uzimanje plastične kutije koja sadrži plastičan disk sa žljebovima koji zajedno pročitani laserskom zrakom mog optičkog uređaja daju Diablo 3, hrpu nula i jedinica koji će se pretvoriti u električni signal koji će zatim putovati kroz hrpu silicija u mom PC-u i zatim otići kroz bakar u moj monitor gdje će aktivirati tekuće kristale koji će fotone (koji predstaljaju Diablo 3) usmjeriti prema mojim očima gdje će se još jednom pretvoriti u električne signale koji će živčanim stanicama preći u moj mozak i izazvati promjenu u lučenju hormona, konkretno lučenje hormona sreće.

Moj PC  
6 1 hvala 1
15 godina
protjeran
Unix kaže...

Sad ću opisati kako ja zamišljam kupnju Diabla 3. Ako mislite da nisam normalan, ok, i ja to mislim {#}

To će bit ritual, davanje 450 kuna prodavaču i uzimanje plastične kutije koja sadrži plastičan disk sa žljebovima koji zajedno pročitani laserskom zrakom mog optičkog uređaja daju Diablo 3, hrpu nula i jedinica koji će se pretvoriti u električni signal koji će zatim putovati kroz hrpu silicija u mom PC-u i zatim otići kroz bakar u moj monitor gdje će aktivirati tekuće kristale koji će fotone (koji predstaljaju Diablo 3) usmjeriti prema mojim očima gdje će se još jednom pretvoriti u električne signale koji će živčanim stanicama preći u moj mozak i izazvati promjenu u lučenju hormona, konkretno lučenje hormona sreće.

Zaboravio si napomenuti da u to vrijeme tvoje živčane stanice skaču okolo zbog predoziranja sodom-bikarbonom XD

14 godina
neaktivan
Kod barbariana mi je najbitniji strenght? Ja mislim dasam se upravo sjebo...kupio sam za 20000 na AH neki socketed mač...i podigao mi je damage za duplo ali je strenght pao na 98 a bio je 126...tek sam 18 lvl ali brijem da sam zajebo..a damage mi je 120
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
odjavljen
strbi kaže...
Kod barbariana mi je najbitniji strenght? Ja mislim dasam se upravo sjebo...kupio sam za 20000 na AH neki socketed mač...i podigao mi je damage za duplo ali je strenght pao na 98 a bio je 126...tek sam 18 lvl ali brijem da sam zajebo..a damage mi je 120

Panika {#}

Vjerojatno taj 'mac' dize posebno i 'damage'.  I cemu trosis golde na AH kada igras sa barbom ?!? S njime je uzasno lagano igrati sve do hell tezine.

A tamo ce ti padati takve stvari da ce taj mac izgledati kao obicna sibica.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice