Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.554.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

Tako lose ocjene ja ne kuzim to. 10 godina radis na necem i onda je najveca ocjena 3,4. Nadam se da se ja tako necu osjecat za svojih 400kn... i da ce se nest vratit kroz aukcijsku kucu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
SimeKZ kaže...

Tako lose ocjene ja ne kuzim to. 10 godina radis na necem i onda je najveca ocjena 3,4. Nadam se da se ja tako necu osjecat za svojih 400kn... i da ce se nest vratit kroz aukcijsku kucu :D 

A to je vejerojatno zbog ovoga sa famoznim brojem 37.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
Diablo 3

Evo napokon je Diablo mrtav iz 4. pokusaja sa DH lvl 31. Moram reci da je fight jako dobar, prva tri puta mu jedva skinuo 10%, onda sam se respecao i iz prve. Mucko djubre je leglo! :)

0 0 hvala 1
15 godina
SimeKZ kaže...

pa malo pročitaj komentare ,vidim da je veelika većina dala male ocjene zbog problema sa logiranjem... :/

tu i tamo neki realniji komentar, ali se sve svodi na navedeni problem ili to što nema offline.

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 11:29 (vrx).
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

E može li tko reći da mu je danas došao paket iz Infomarka? Na njihovim web-stranicama nema nikakve službene obavijesti da će danas ili sutra doći, pa neznam kad da očekujem igru.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Paketi od Infomarka sa Diablom 3 dolaze sutra, barem tako piše u mailu koji su poslali svakom korisniku koji prednaručio Diablo 3.

16 godina
neaktivan
qwe_3 kaže...

Paketi od Infomarka sa Diablom 3 dolaze sutra, barem tako piše u mailu koji su poslali svakom korisniku koji prednaručio Diablo 3.

Tek sam sad vidio mail, hvala!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jel mozemo ja i brat igrati na istome acc, svaki na svojem kompu i svaki sa svojim likom...naravno ne u isto vrijeme

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

jel mozemo ja i brat igrati na istome acc, svaki na svojem kompu i svaki sa svojim likom...naravno ne u isto vrijeme

da, kod pokretanja te traži pass, a svejedno je sa kojeg je kompa

i obojica ćete moći igrati sve likove sa acc-a

17 godina
vrx kaže...
SimeKZ kaže...

pa malo pročitaj komentare ,vidim da je veelika većina dala male ocjene zbog problema sa logiranjem... :/

tu i tamo neki realniji komentar, ali se sve svodi na navedeni problem ili to što nema offline.

Ma ta ocjena je subjektivna i opce nije mjerilo kvalitete igre. 80% sere jer nemaju offline mode, ostatak s pravom prigovara za login probleme i onda tek dolazi neka manjina kojima se stvarno nesvidja igra, talenti, atmosfera, prica. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nemoj biti naivan, po viđenom jedan od najboljih RPG-a ikad, ako ne i najbolji. Ljudi su nadrkani, jer su kupili igru i očekivali da će moć bez problema zaigrat od 15.05 poslje ponoći. Kada to nisu mogli, naravno da su stiskali palčeve dolje i davali negativne ocjene igre. Sve u svemu, dokaz koliko je igra dobra je to da se neki nisu mogli zaustavit prije nego je nisu u cijelosti prošli, mislim da i to nešto govori. Da ne valja, ne bi je svi igrali po 20 sati u komadu.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Može li mi tko poslati guest pass, ako ima?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

hehe pa sta vam znače te ocjene igre...bug je igri Crysis dao 80 posto pa je ja dan danas igram i smatram je najboljim shooterom svih vremena... {#} nema sumnje da Diablo 3 nije vrhunska igra

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 12:01 (Horned Reaer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...
SimeKZ kaže...

Nemoj biti naivan, po viđenom jedan od najboljih RPG-a ikad, ako ne i najbolji. Ljudi su nadrkani, jer su kupili igru i očekivali da će moć bez problema zaigrat od 15.05 poslje ponoći. Kada to nisu mogli, naravno da su stiskali palčeve dolje i davali negativne ocjene igre. Sve u svemu, dokaz koliko je igra dobra je to da se neki nisu mogli zaustavit prije nego je nisu u cijelosti prošli, mislim da i to nešto govori. Da ne valja, ne bi je svi igrali po 20 sati u komadu.

Diablo niti prije nije bio RPG, a sada je jos manje...

...sto jasno ne znaci da je igra losa

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
13 godina
neaktivan
Diablo 3

diablo 3 je meni osobno losiji od diabla 2 sto se tice mehanike gameplaya isto tako to j..o online igranje i problemi sa serverima jedan veliki palac dolje s grafičke strane ima napretka i zadovoljan sam da igra nije previse zahtjevna...i ima veliki problem sa linearnošču

stay awhile and listen
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...
skank666 kaže...

volim igre koje mozes igrat jednom rukom dok drugom ceskas jaja. opustajuce je

Igram na G700, poseban profil za Diablo3 i fakat i ne treba tipkovnica osim za pritiskanje Shifta tu i tamo.

Sve bindano na misu {#}

skank666 kaže...

imam rat 7... nesto cemo bindat na njega!

YOU MAD BRO   :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 12:20 (Vakaka).
16 godina
odjavljen

nti nedilje... ti ni ne moras micat ruku s misa, s nijednog. oO respect 

pravo ces jajca ocesat

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
skank666 kaže...

nti nedilje... ti ni ne moras micat ruku s misa, s nijednog. oO respect 

pravo ces jajca ocesat

ima toliko gumbova da može bindati i kretanje XD

ne mora ni miš pomaknuti...

moram ja večeras upregnut g700 pošteno... :)

napokon dočekao DNF!
13 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Mauro kaže...
skank666 kaže...

volim igre koje mozes igrat jednom rukom dok drugom ceskas jaja. opustajuce je

Igram na G700, poseban profil za Diablo3 i fakat i ne treba tipkovnica osim za pritiskanje Shifta tu i tamo.

Sve bindano na misu {#}

skank666 kaže...

imam rat 7... nesto cemo bindat na njega!

YOU MAD BRO   :)

Uff, kako bi mi dobro doša takav jedan :)

Ja imam vulgaris fw i back tipke na mišu i to je to {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
D3ViL kaže...
vrx kaže...
SimeKZ kaže...

Ma ta ocjena je subjektivna i opce nije mjerilo kvalitete igre. 80% sere jer nemaju offline mode, ostatak s pravom prigovara za login probleme i onda tek dolazi neka manjina kojima se stvarno nesvidja igra, talenti, atmosfera, prica. . .

Neopravdano?

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobio guest pass i užasno razočaran

U prvih pola sata igre najmane 10 puta je igra zaštekala i vratila me na poziciju koju sam pretrčavao/prolazio sekundu dvije prije.

Sve postavke na minimumu i sve živo što ždere internet promet (torrenti, update, im i slično) isključeno.

Kakva je god igra užasan prvi dojam koji gotovo ubija volju za dalje, ali da frendu ne propadne pass pružit će se još koja šansa.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad naručim preko Zavvija jel dobijem kutiju ili key?

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja bih isto zamolio guest pass ako tko ima. Mogu vratit kasnije sljedeći tjedan s obzirom da mi igra kasni sa Shop.to!! Tek su mi ju danas shippali, malo prije sam dobio mail, tako da ako če ko trebat mogu onda ja dat nekome sljedeći tjedan. Pa ako ima koja dobra duša, bio bih i više nego zahvalan jer ne mogu zamisliti ovaj vikend bez Diabla. :)

Unaprijed zahvaljujem

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo nakon sinocnjeg password spamfesta (dosa sam doma s posla u 6 i 15) uspia sam se ulogirat na nekih 15 min(dc) oko 7 ipo,te opet kasnije oko 8 i 45.

Nakon toga me nije izbacivalo ali ima sam povremenih lag spike-ova.

Odlucia sam probat monka i zaljubia sam se u klasu,osjecaj borbe je predobar.

Na lv 3 otkljuca se basic attack Deadly Reach koji je u nedostatku boljeg opisa zapravo jedi kung fu na daljinu (xD) lik udara tolikom brzinom da stvara turbulencije koje udaraju na daljinu, a ako npr. zombija zveknes s jednim od tih udaraca i ubijes ga,od siline udarca sderu se koza i krv,a ostane samo kostur i hrpa rasprskane krvi {#} slicno se desi i ako ubijes zombija i s lashing tail kick-om(bez rune)....uh cisti gust razaranja s sakama :)) 

Jutros prije posla sam diga na lv 10 i vec se vidi neka sinergija u skillovima.

• Portam se s Dashing strike u hrpu zombija/skeletona/whatever 
  • Blinding Flash da ih disable-am
  • Lashing Tail Kick s Vulture Claw runom rasturi sve u blizini
  • A ostatak dovrsim s Deadly Reach-om 

Zabavnija mi je klasa jedno 3x od Wizarda,definitivno novi main 

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
borovnica kaže...

pardoniram se što upadam kao padobranac, ali imam 2 pitanja {#}

kupujem ovih dana diablo za poklon; čitala sam malo tu unatrag, netko je rekao da ako npr ja ima US verziju, moj frend EU, da nemremo igrati skupa. a kako znam koju sam verziju kupila? uzela bih key sa pcgamesuplyja.

i drugo: jesu ovo na linkovima boxovi ili samo key? nisam skužila baš{#}

http://www.gamestop.com/pc/games/diablo-iii/76157#productDetails

http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Edition-Pc/dp/B00178630A

bump{#}

There's no place like 127.0.0.1
17 godina
Ashelor kaže...
Odlucia sam probat monka i zaljubia sam se u klasu,osjecaj borbe je predobar.

Na lv 3 otkljuca se basic attack Deadly Reach koji je .....

Igram sa barabom ^^ ali kako si to lipo opisa moram probat monka kad dođem kući.

Nek se barbarin malo odmara :)

16 godina
odjavljen

ako si vec redimala kod onda vidi na battlenetu adresu, eu.battlente ili je us.battlenet

uzeo sam isto sa gamesupplya i dobio eu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Zabavnija mi je klasa jedno 3x od Wizarda,definitivno novi main 

Melee klase su meni najzabavnije. DH mi je bio najzabavniji od ovih ranged classa.

Monk istina ima tako prebolestan lightweight osjećaj kad samo letiš od monstera do monstera i lupaš ih. Ali i Barbarian XD. Nije tako lagan ko perce feel ali je onako kad ga opališ s Hammer of the ancients i ostalim teškim napadima predobar. 

15 godina
borovnica kaže...
borovnica kaže...

pardoniram se što upadam kao padobranac, ali imam 2 pitanja {#}

kupujem ovih dana diablo za poklon; čitala sam malo tu unatrag, netko je rekao da ako npr ja ima US verziju, moj frend EU, da nemremo igrati skupa. a kako znam koju sam verziju kupila? uzela bih key sa pcgamesuplyja.

i drugo: jesu ovo na linkovima boxovi ili samo key? nisam skužila baš{#}

http://www.gamestop.com/pc/games/diablo-iii/76157#productDetails

http://www.amazon.com/Diablo-III-Standard-Edition-Pc/dp/B00178630A

bump{#}

trenutno je svima Global ,znači moš igrati na kojem serveru god hoćeš (ako upadneš naravno :D)

ako su 2 igrača na različitim serverima, ne mogu igrati zajedno.jedan mora preć na drugi server.

koju god verziju da kupiš , nebitno je ,jer ti se glavni server određuje po podatcima sa accaunta na battlenetu...

oba linka su boxed verzije igre... znači škatulja, dvd, key ,i par guest pass-ova.

imho ,rađe uzmi kod nas za koju kunu više , manje budeš čekala.

mislim da bi se dalo još negdje pronaći za nekih 400kn.

napokon dočekao DNF!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice