Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
telefon kaže...
Zonitron kaže...

Javili su iz Infomarka da nema šanse da nam igra stigne sutra nego dolazi u četvrtak !!! Znam da nije njihova greška, ali ovo je već stvarno previše !!!

Su ti to na mail stavili ili?

...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nadao sam se da će ipak doć do sutra. Baš prstom u govno u taj infomark i njihovog dobavljača :/

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Jel se oni koji imaju igru mogu logirati? Men govori da su serveri puni i nemogu kliknuti na login

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znam da kasnim al do sad sam pokusao nabavit igru - neuspjesno svi ducani imaju rasprodano. pa ako ko ima jos gost kljuc bio bih zahvalan i vracam cim dobijem svoj box 

17 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Uzimam sad odavde: http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/

Nadam se ad bude prošlo dobro... Više mi se niti ne igra od tolike gnajvaže.

Ajd javi kako je proslo...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel zna netko di ima u zagrebu box za kupit za 400kn (svjet media vise nema)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja jutros otisao u linksa u splitu posto sam se bio narucio ja dosao tamo a meni onaj govori na kasi da nemogu dobit nego moran cekat da me zovnu i reka mi je koi san u redu pa jebate! Jel ima ko da je u linksa u splitu uzea da  mi rece jel on jutros dobia! I uglavnom mislim da cu igrati witch doctora pa sta misliste od njemu jedva cekan uzet posto diablo 2 sam isto dugo igra poludit cu nedobijen li kroz ovaj tjedan {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Ako netko ne zna sta bi sa guest passom, bio bi zahvalan ako bi ga mogao poslati meni {#}

Bump ! {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

Javili su iz Infomarka da nema šanse da nam igra stigne sutra nego dolazi u četvrtak !!! Znam da nije njihova greška, ali ovo je već stvarno previše !!!

gringo88 kaže...

Nadao sam se da će ipak doć do sutra. Baš prstom u govno u taj infomark i njihovog dobavljača :/

Stvarno divota.

Od svih mogućih dućana gdje sam mogao kupiti igru..

For shits and giggles.
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Zonitron kaže...

gringo88 kaže...

Stvarno divota.

Bolje ti je to nego ko ja narucia a ono necu ni dobit jos cu morat cekat sljedecu poslijku {#}

14 godina
Diablo 3

Di mogu vidit ako imam guest key? Ili je to samo na kutiji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Unutar battle net-a, na svom accountu.

For shits and giggles.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

igra li netko na intelovoj integriranoj grafici HD3000 te dali se moze igrat? thanx ( lap i5 2nd gen. i 8 giga rama )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

TO JE U KUTIJI KAO KUPON,AKO SI IGRAO BETU ONDA TI NETREBA KEY SAMO IGRAS SA ISTIM AKAUNTOM

LEVEL 25

14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Stvarno divota.

Upravo to. Toliko mogućih mjesta je bilo za prednaručit.

Znam da oni nisu krivi al tak te nekako ljutnja hvata kad vidiš kako svi rokaju već. Aj da dolazi sutra još nekako al di je j*beni četvrtak još. A nema šanse da mi otvaraju kutiju i šalju cd key mora mi doć nova kad toliko već čekam.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

pratim ovog lika od jučer u noči kad je bio release...

http://www.twitch.tv/gi_armin

sviđa mi se jako i namjeravam je kupiti ali mi sve smrdi na 2-3tjedna čekanja dok malo skupim sastrane love...

e sad, znam da sam još jedan od onih koji žicaju guest pass, ali bio bih zahvan ako netko možeda još ima jedan pa da bude duša od čovjeka...ako netko posjeduje guest key nerezerviran neka mi ga pošalje na inbox...ja njemu sugu platim ako dođe kod mene u birc... ;D

hvala unaprijed...

P.S. ako nitko nema Guest key, onda se vam pridružujem tek negdje za 3-4 tjedna   :(   (nadam se)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pokrenem igru i nista posebno sve normalno, sto dalje igram sve se vise zahuktava i dosli smo do toga da su ocekivanja ispunjena, igra je odlicna, btw sto se tice grafike neznam zasto dosta ljudi prigovara pa ovo je sasvim zadovoljavajuca grafika za ovaj tip igre meni ni milimetra nesmeta, a 2h oruzja su ogromna kad sam vidio dodje mi barbara da igram, a tek witch doctor zaletim se u guzvu i roknem soul harvest sto mi povecava dmg i spama sismise ovi samo ginu i gore u plamenu...

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

aj maknite se sa servera ne zeli mi napravit igru na serveru

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

HEEELP!!!

pokrenuo instalaciju, na batlenetu aktivirao diablo3 no na 0% mi je vec 10min!! imam win7 i nikakav info mi nije bio ono kao da li da dopustim programu da se instalira i to????

0 0 hvala 0
14 godina

http://www.twitch.tv/nl_kripp  Nisu stali od jutros 2 min!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 18:35 (Cakija_ST).
16 godina
Diablo 3

IJAO POTRGAT ĆU NEŠTO! Stajao sam jučer u redu od 22:30 ispred Algoritma, došo doma u 01:00, instaliro igru I DO 04:00 UJUTRO SE POKUŠAVO SPOJIT, NIŠTA!!

Dođem sad doma, sad opet neki error izbacuje već pol stata, ne mogu se ulogirat!

"There is a temporary outage of Battle.net service"

Kićmu bi nekom slomio sad

šalim se, ne bi.

Al bi.

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li je netko možda imao problem da nije dobio achievement za nešto a ispunio ga je? Evo ja sam prije sat vremena došao do lvl 10, ubio skeleton kinga, napravio podosta eventa, ubio podosta elite mobova, a nemam ni jedan achievement :/ Da li da šaljem ticket Blizzardu, ili postoji neko riješenje?

Što se tiče same igre, stvarno je odlična i ispunila sva moja očekivanja, stalno me vuče da istražim još malo, pa još malo... i tako završim 2 sata kasnije od planirane stanke :D

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Popa kaže...

Al bi.

i ja bih... evo u jutro u 5 sve radilo. kreirao lika i malo igrao i išo na posao. sad dođem blokada servera. ma nabijem ih. a reko do sad ce se valjda serveri smirit.

14 godina
neaktivan

i meni sad baca taj error do prije sat vremena je sve normalno radilo cjeli dan -.-

bolje ispas glup nego i aviona ! :P
16 godina
neaktivan
blesavi123 kaže...

i meni sad baca taj error do prije sat vremena je sve normalno radilo cjeli dan -.-

došli evropljani sa dela i udri po dijablu, i polome sve servere... :)

16 godina

hehe, upravo to, ljudi došli doma s posla i odma češi češi.

Dal se ikome pojavljuje ko neki lagani stuttering, ko da ponekad zatrza slika, mislim da se na mojem hardveru to ne bi trebalo dešavati...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Unaprijed se ispričavam ako je već bilo postavljeno ovo pitanje, ali tesko mi je pratiti temu kadda svake sekunde dođe novi post.

TREBAM POMOĆ!

Kupio igru. dvd. pokrenem instalaciju i samo se u nedogled vrti jedan prozorčić "Diablo III Setup" i samo se u nedogled vrti poruka "Updating setup files..."

Pokusao sam i skinut igru sa blizzardove stranice i pokrenem sad taj installer i dalje ista poruka. Ostavio sam ga tako od 7 ujutro još i i dalje vrti to u nedogled... neznam što napraviti. Ugasio sam Windows Firewall i dalje ista stvar... :(

Molim Vas ako netko zna kako istalirati prokletu igru! Cekam ju tako dugo, kupim ju među prvima i nikako da ju uopce instaliram :(

EDIT: Riješio problem!!! :)))

Google čuda čini! :D

Evo ako nekome treba pomoć oko iste stvari:

Go to Control Panel > Administrative Tools > Services
Scroll down and find “Secondary Logon”
Right Click > Properties
Change it from ‘Disabled’ to ‘Automatic’
Run your Diablo 3 setup as administrator and it should quickly go through Updating Setup Files and bring you to an install screen. Congratulations, your game now (hopefully) works! If this solved your issue, spread it around.

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 18:55 (daxor).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

znam da je bilo problema sa installerom, al to samo onima koji su igru preuzimali sa blizz hostinga, morali su skinuti još nekih 70 MB dodatno. Neznam koja je verzija installera na disku, možda te to zeza...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 18:54 (markez_cro).
16 godina
blesavi123 kaže...

da, i ja igrao preko dana, i budala se odlogirao, išao sam jesti... na greškama se uči kako kažu :).

13 godina
neaktivan
markez_cro kaže...

znam da je bilo problema sa installerom, al to samo onima koji su igru preuzimali sa blizz hostinga, morali su skinuti još nekih 70 MB dodatno. Neznam koja je verzija installera na disku, možda te to zeza...

Ma probao sam i sa diskom i čak sam skinuo jutros novu instalaciju s Blizzarda i nije radilo... ma glupi problem. Uglavnom, popravio sam na način na koji sam opisao u editu ranijeg posta.

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice