Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim da neki opet tamburaju kako je igra laka, pošto upravo gledam jednog koreanca na kraju acta 3 došo je do Azmodana i u roku od 10 minuta dva puta ga je ubio. Igra s Sorcerkom, ima čak i onog pomagača paladina šta li je već i ne može ga ubit. Tako da priče da je igra laka su stvarno smiješne, i to na normal ga ubio dva puta mogu mislit šta je na težim razinama. Isto tako grafika koju neki ismijavaju, moram priznat je sve bolja i bolja iz mog ugla gledanja, na početku bete i ono što sam vidio mi nije uljevalo povjerenje da će biti nešto što će igru učinit boljom i zanimljivijom, al kad sam vidio kako izgleda u onoj pustinji i sada u actu 3 moram priznat da će samo rijetki nać neku zamjerku kad je grafika u pitanju. Slažem se da treba biti kritičan, al ne treba tražit dlaku u jajetu i izmišljat nekakve čudne razloge zbog kojih igra ne valja. Kažem vam, gledam finalnu borbu koreanca u SP protiv azmodana i boga mi nije lako, a riječ je o najlakšoj težini igranja.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3
BF3 FlamingKing
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Za sve koji imaju problema s skidanjem klijenta ugasite P2P, zbog uploada dolazi do gusenja konekcije pa se uspori. . . Sto se tice tezine igre nije preterano tesko, na normalu nebi ni trebalo bit. Ali za razliku od bete cak i s Barbarom koji po defaultu prima 30% dmg manje povremeno sam morao potegnut Potion, u beti nisam niti 1 tako da. . .

Ja sam pred vratima Skeleton Kinga Conan lvl 10 barb samnom Templar i kontam dal da pokucam ili ne {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:15 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
D3ViL kaže...

Za sve koji imaju problema s skidanjem klijenta ugasite P2P, zbog uploada dolazi do gusenja konekcije pa se uspori. . .

Ovo i ukoliko imate Nod32 antivirus (ili Eset) ugasite ga/obrišite jer meni je pravio probleme za Blizzard downloaderom u beti iako sam ga dodao na listu programa koje treba propuštati.

14 godina
Diablo 3

Upravo završio Act I, igra je čudo!

Logirao sam se odmah ujutro bez ikakvih problema, nema štekanja ni ništa..Svaka čast Blizzardu na stabilizaciji servera, uživajte u makljaži :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Vidim da neki opet tamburaju kako je igra laka, pošto upravo gledam jednog koreanca na kraju acta 3 došo je do Azmodana i u roku od 10 minuta dva puta ga je ubio. Igra s Sorcerkom, ima čak i onog pomagača paladina šta li je već i ne može ga ubit. Tako da priče da je igra laka su stvarno smiješne, i to na normal ga ubio dva puta mogu mislit šta je na težim razinama. Isto tako grafika koju neki ismijavaju, moram priznat je sve bolja i bolja iz mog ugla gledanja, na početku bete i ono što sam vidio mi nije uljevalo povjerenje da će biti nešto što će igru učinit boljom i zanimljivijom, al kad sam vidio kako izgleda u onoj pustinji i sada u actu 3 moram priznat da će samo rijetki nać neku zamjerku kad je grafika u pitanju. Slažem se da treba biti kritičan, al ne treba tražit dlaku u jajetu i izmišljat nekakve čudne razloge zbog kojih igra ne valja. Kažem vam, gledam finalnu borbu koreanca u SP protiv azmodana i boga mi nije lako, a riječ je o najlakšoj težini igranja.

ajd pripazi.....

neki ljudi su na poslu i nevole citat SPOILERE!!!! {#}

Unaprijed Hvala Svima!!!!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:27 (Test user).
14 godina
fila2208 kaže...

nigdje nemrem naći taj started editon za skinut, piše da je u download zoni, ali ga nema :(

LINK

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:27 (Putn1k).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da i ja malo nadopunim ovu temu...

Jucer su bile pripreme za Diablo launch...doma sa posla, pojeo i u krpe jer cu kao igrat navecer. Ponoc i umjesto "stay a while and listen/play" dobio sam dobri stari error 37. Ah we meet again...al umjesto da spammam kidajuci mis i svoje zivce odlucio sam da cu bit pametniji i popustiti pa nazad u krpe. Al kao da mi neki "vrag" nije dao mira i probudio sam se u 5. Odlucio sam bar betu odradit i ubio Skeleton Kinga i oso na posao sa smjeskom (to se ne dogada cesto){#}.

Al zato danas popodne, nakon posla, cu se naoruzat sa svim sta covjeka moze drzat budnim i otegnut jednu popodnevnu smjenu od 8h ubijajuci sve sta je Bizzard pripremio za nas. Nadam se da ce brzo pocet ljudi postat svoje najiteme iz igre da malo osvjezimo temu nakon silnih prepucavanja i ko je gdje key kupio (nista lose ne mislim, normalno za launch day).

Osobno se radujem kad se za tjedan-dva bude raspravljalo o buildovima, kako najbrze koknut bossa i sl. Do tada pomalo klikat na normal i upijati pricu.

Uzivajte svi u D3, happy clicking!

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Putn1k kaže...
fila2208 kaže...

nigdje nemrem naći taj started editon za skinut, piše da je u download zoni, ali ga nema :(

LINK

i di sad to frend da mi nađe,...on to ne zna naći lol :)

di piše taj guest pass

hvala btw

14 godina
neaktivan
Test user kaže...

ajd pripazi.....

{#}

Nije spoiler. Za Azmodana se zna da je jedan od šefova mjesecima. Da ne napominjem da je u Black Soultone animaciji koja je službeno vani isto barem 7 mjeseci već.

Vjeruj mi da ima itekako većih spoilera u priči :)

14 godina
fila2208 kaže...
Putn1k kaže...
fila2208 kaže...

LINK

i di sad to frend da mi nađe,...on to ne zna naći lol :)

di piše taj guest pass

hvala btw

Guest pass aktiviraš kolko ja znam na battle.net-u (moraš imati battle.net account), vjerojatno pod Add a Game, kao i kad aktiviraš original. Guest pass dobiš valjda samo s fizičkom kopijom igre (znači u kutiji), ne i sa digitalnom.

Prvo skineš igru do kraja (netrebaš nikakve kodove), a nakon skidanja i instalacije aktiviraš kod i mislim da bi ti trebalo raditi.

Paragon
15 godina
protjeran
Diablo 3

Jel imao tko error pri instalaciji tome3 MQPT part error 108 ? po 8 put skidam full igru i opet error na 41% napravim drugi put kako kazu error na 89% smorilo me :( 

Opusti se sve je samo igra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

ajd pripazi.....

{#}

ne znam šta tu ima bit nepoželjno za pročitat, pa nisam ništa reko što i sami uskoro nećete doživjet. meni iskreno nije problem gledat ove koreance, i s njima proučavat igru, neću sigurno izgubit draž igre zbog toga što znam kako se stvari odvijaju. nadovezo sam se na ove komentare koji tvrde da je igra laka, tvrdim da nije jer vidim da ljudi bivaju ubijeni dosta lako pri samo malom dokecentriranju. a s druge strane, grafika koju isto neki kritiziraju je stvarno sve bolja, i jednostavno moro sam dat svoje zapaženje u vezi toga kad vidim da neki imaju potrebu kritizirat bez nekog kvalitetnog razloga. SPOILER bi bio, da vam stavim snimku kako ubija Azmodana ili kako izgleda ACT 4, a to nisam napravio iako upravo gledam ACT 4 isti onaj koreanac juriša prema diablu iako je opet ubijen nakon imperiusa. Što jasno govori, da igra nije laka. Samo sam to imo namjeru demantirat, jer ne bi ljudi "ginuli" da je lako.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
Diablo 3

Ja sam istalirao igru bez ikakvih problema tako da ne bih znao.

Odlučio sam proći prvi puta s Monkom i mogu reći da uživam. :)

Paragon

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

kolko novcice treba izdvojit za digitalno izdanje,odnosno gdi bi bio najeftiniji?

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja dajem BF3 BFBC2 SHift dota 2 wow sve za key :D

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:49 (Nos).

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Završio act I. , bio je lagan, act II.je već na početku osjetno teži, nema više ulijetanja u rulju samo taktika i opet me koknu svakih 20 min , DH je paklen.

Nema šanse da dođem do inferna ovakvim načinom igre, i ti ludi korejci prijeđu cijelu igru u 10-h , dok je meni laganini trebalo za act I. 5-6 h.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Molim nekoga s box verzijom da mi posalje guest pass pod privatne poruke, dodam ga pod priajtelja pa zajedno zaigramo nekad, unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

znam da je longshot ali ukoliko netko ima guess pass da nije nekom drugom čuvao ili neš bio bih jako zahvalan...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

Jel imao tko error pri instalaciji tome3 MQPT part error 108 ? po 8 put skidam full igru i opet error na 41% napravim drugi put kako kazu error na 89% smorilo me :( 

jesi skidao sa orginal luncherom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:57 (Darky).
14 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...

kolko novcice treba izdvojit za digitalno izdanje,odnosno gdi bi bio najeftiniji?

http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
Diablo 3

hint za vas koji ste igrali betu a nemate/čekate igru -
izgleda da svi koji su igrali betu imaju pristup Starter Editionu :)
Lik se može kasnije igrati u ful verziji, tako da ne mislite za uzalud lupate.

Samo pokrenete beta klijent ili instalaciju beta klijenta.

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:51 (vrx).
Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...
Trabant601 kaže...

http://www.pcgamesupply.com/buy/Diablo-3/?gclid=CKLFxLGQgrACFcfP3wodXjNSRw

hvala,to je ve prihvatljivo 350kn nije previse,tj puno je al opet manje neg 500kn

15 godina
protjeran
Darky kaže...
prokletakuya kaže...

jesi skidao sa orginal luncherom?

Jesam sve imao sam ovaj tome3 part pa sam skinuo opet moja greska je bila kada bi se skinulo do kraja ja bi cancel :P trebalo se samo pricekat .

Opusti se sve je samo igra
14 godina
neaktivan
DukeOs kaže...

Završio act I. , bio je lagan, act II.je već na početku osjetno teži, nema više ulijetanja u rulju samo taktika i opet me koknu svakih 20 min , DH je paklen.

Nema šanse da dođem do inferna ovakvim načinom igre, i ti ludi korejci prijeđu cijelu igru u 10-h , dok je meni laganini trebalo za act I. 5-6 h.

Pa ja gledam upravo ovog korejca, pa to nije za vjerovat kako se zaljeće ko kamikaza s sorcerkom. A ona ne može prsa u prsa se borit, već malo taktički povlačit i onda s daljine koristit one svoje magije. U Actu 4, je već ubijen najmanje tri puta, koliko sam pratio pošto nisam cijelo vrijeme on.line ne znam jel još koji put. Sve u svemu, kažem vam ljudi igra nije laka, je da se on zaljeće ko budala svuda al to su korejci hebe se njima za taktiku. {#} I ovo što Duke govori je sigurno istina, nama će trebat najmanje 24h za preć igru na normal u SP. A da ne govorim, šta će bit kad se krene igrat na ovim težim razinama nigt mare hell inferno, mislim da će bit tu itekakve muke i višednevnih pokušaja da se prijeđe neki Quest ili bolje reći Act. Moj dojam o igri za sad je odličan, a cijeli dojam baziram na viđenom od ovih ludih korejaca. Mogu mislit koliko ću imat bolji osjećaj, kad budem osobno prelazio igru, ako mi je dok gledam druge dok igraju odlična šta će tek biti kad osobno krenem ne želim ni pomišljat. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Diablo 3

!!!!!!!!!!!! O P R E Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WARNING! Game breaking bug spotted (error 3006)

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4078907877

Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
vrx kaže...

hint za vas koji ste igrali betu a nemate/čekate igru -
izgleda da svi koji su igrali betu imaju pristup Starter Editionu :)
Lik se može kasnije igrati u ful verziji, tako da ne mislite za uzalud lupate.

Šta onda samo da skinem igru i šta dalje....?

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra skinuta napokon!  Sad samo čekati svoju kutiju iz infomarka ,a do tad igrat s guest passom kojeg će mi udijeliti kolega forumaš vrx  . Nema puno tako dobrih ljudi :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uf igralo se do 8 ujutro. Act I smo prošli, trebalo nam je 5h 15min za act 1 s time da smo pokušavali sve istraživat ali je bilo dungeona gdje nismo. Sve u svemu ja sam preeeeezadovoljan igrom, ako je act 1 ovako epic ne mogu docekat ostalo. A tek kada se dodje u Act 2 a onaj pogled prema gradu ufffffffff.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice