Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Diablo 3

Jel netko zna dal je SP3 nuzan za pokrenut Diablo na windowsima XP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
Sad se treba docekati sutra da dode posiljka. Najgore je to sto tek dolazim iz skole u 3 popodne pa necu niti moci sam preuzeti igru od Overseasea. Morat cu svoj potvrdom (krizma sjela ko budali samar) "zaraden" novac dati nekom od ukucana da preuzme posiljku. @alan_poh Mogao si reci sto si htio sa puno manje provokacija i omalovazavanja. Nisi ni ti neki vrh kad ti je zanimacija izvinite, srati po drugima s ciljem da ispadnes faca.
Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 19:10 (Zeppe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

mah neda mi se cekat do sutra pa sam preko battle.neta  kupio preko mastera za 59.99 € odnosno 350 kn ;)

dwnl in progress !

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
4mal kaže...

mah neda mi se cekat do sutra pa sam preko battle.neta  kupio preko mastera za 59.99 € odnosno 350 kn ;)

dwnl in progress !

60x7,5=450 :)

and the heavens shall tremble
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

mah neda mi se cekat do sutra pa sam preko battle.neta  kupio preko mastera za 59.99 € odnosno 450 kn ;)

dwnl in progress !

fixed

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
17 godina
Diablo 3

da 450 sori ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mi smo naručili kutiju sa shop.to. Pitanje glasi: Da li mi instaliravamo igru sad prije pa onda ukucavamo samo key koji če biti u boxu ili moramo baš čekati kutiju i onda instal preko dvd-a ili je svejedno kako?

zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Aktiviraš igru dodavanjem ključa na svoj battlenet account i onda se samo logiraš.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Jel mogu negdje skinut game client, pa kad veceras dodjem iz algoritma da samo ukucam key ili ću moči instalirat tek kad stavim cd unutra?

Ajoj neam ni cdrom :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 19:35 (Popa).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Aktiviraš igru dodavanjem ključa na svoj battlenet account i onda se samo logiraš.

Aha, a ključ če biti u boxu pretpostavljam što znači da slobodno krečem na skidanje jel tako? Skidam sa službene stranice ili...?

15 godina
Diablo 3

Dobio key sa G2playa:) sad u kino i onda u ponoc dernek:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako će netko imat večeras guest pass trebao bih :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Kupovao tko ovdje? Može potvrditi? Stigne isti dan?
http://www.gamecards.eu

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jalovski kaže...

pa šta je ovo svi dobiju sa g2play sem mene... a bas mislio dobit kljuc, malo odćorit i u ponoć udri.

17 godina
protjeran
Diablo 3

O manijaci moji ali ste dosta strana u ovom danu raspisali.{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

vjerovatno idu po redoslijedu predbilježbi na g2play. Kad ste  vi šta ste dobili naručili? Ja u petak, a još nema ključa..... :(

0 0 hvala 0
16 godina
Thog kaže...

vjerovatno idu po redoslijedu predbilježbi na g2play. Kad ste  vi šta ste dobili naručili? Ja u petak, a još nema ključa..... :(

Ja sam dobio oko 3 popodne a kupio sam oko Uskrsa

14 godina
neaktivan
Ljudovi, mogu i ja zamolit jednu dobru dusu za jedan pass pa da i ja probam to cudo? Nisam uspio pokrenut betu, a bas me zanima kakva je igra.

Hvala.
Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ja sam od njih napravio preorder prije nekoliko dana i dobio danas u cca 16:00h. E sad jel ce ti stici danas ako sad kupis neznam, ovisi koliko imaju key-eva i koliko preordera. Imaju ti live chat support na stranici pa ih pitaj ako sad kupis kad ces dobit key.

Respect my authority!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Dok će ekipa danas uživati u launchu, ja sam primoren pronaći drugu zanimaciju. Taman da dovršim Walking Dead S02. neću ni bit na netu ovih dana da ne čitam o Diablu 3. Jebiga osjećaji su jaki za nešto što toliko čekam od kad je najavljeno 2008. Da je bilo koja druga igra bilo bi mi svejedno, ali ovo je Diablo 3. Više od igre za nas fanove. Mi se barem nečemu veselimo za razliku od zombija koje srećem IRL i općenito stanja apatije koje vlada kod nas. Mene nije sramota priznati koliko se veselim nečemu. Ako će neki random idiot mislit da sam zato no lifer, so be it. I could care less.

Da sam razočaran, jesam. Ali ne krivim Infomark. Čine se ispravni i cijene su im u pravilu jeftinije nego drugdje kod nas. Isto sam primjetio da su jedna od rijetkih trgovina u HR sa raznim akcijama i trude se pratiti cijene u inozemstvu. I besplatna dostava im je isto plus kod mene.

4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo potvrđujem svi koji nisu još kupili key.

Na GAMESROCKETU je sve dobro prošlo, imaju još keyeva i cijena je jeftina- 350 kn!

Samo morate poslat presliku osobne!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ja sam narucio od njih prekjucer, doslo je danas oko 13. Ja sam dobio po 44.95€ cijeni, sad vidim da su digli nesto cijenu i stavili ETA na 17h GMT 16.05.2012.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

stigo kljuc,sve spremno,

0 0 hvala 0
14 godina
Stylicious kaže...
tigerija kaže...

Ja sam narucio od njih prekjucer, doslo je danas oko 13. Ja sam dobio po 44.95€ cijeni, sad vidim da su digli nesto cijenu i stavili ETA na 17h GMT 16.05.2012.

Digli su prije par minuta...

Ovo mi je najbolja opcija ili ima gdje bolja? Jeftinija/brža?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:06 (tigerija).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja odoh sutra kod njih kupiti, imaju promo cijenu, ocekujem malo veci red! ali isplati se! ide tko u algoritam?

http://www.instar-informatika.hr/news.asp?code=pc-igra-diablo-3-isporuka-od-1505-od-15h-promo

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=269&id=152452#

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako tko želi sutra ujutro guest pass nek se javi na PM pa vam sutra odmah pošaljem, imat ču ih pet komada guest passa s CE-a, ak ko želi nek se javi. Jedva čekam svoj CE ujutro bježim odmah u Algoritam!!!hell yea!!!

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Jalovski kaže...

pa šta je ovo svi dobiju sa g2play sem mene... a bas mislio dobit kljuc, malo odćorit i u ponoć udri.

ni ja nisam još dobio hebeni kluč , kada si naručio?

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:13 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ajmo 100 stranica napravit prije izlaska :D

1 0 hvala 0
15 godina

Naručio sam 4.5. u 22h sa G2playa dobio key prije pola sata:)

16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
ranko091 kaže...

ni ja nisam još dobio hebeni kluč , kada si naručio?

u subotu... ova što je bila sad.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice