Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.535.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

g2play,dal cd key inace dolazi instant il treba nekaj cekat? ne pricam o preorder neg inace

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo dolazi za četri dana, bit će svega, mislim da će neki udarit tri smjene za početak! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Što mislite hoće li biti Diablo 3 krekiran?

Dinamo živi vječno

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

Diablo dolazi za četri dana, bit će svega, mislim da će neki udarit tri smjene za početak! {#}

Uf prva 2 dana sigurno nece biti spavanja :D

16 godina
Kora kaže...

ne može biti krekiran jer se igra preko blizz servera, možda za par mjeseca izađu emulacije poput wow servera ali će biti sranje

14 godina
Diablo 3

Ima šta ispod 300 kuna?

Trebao bi prodati Battlefield 3 i Starcraft 2 da kupim Diablo III.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
A ja od 17og dva tjedna na godisnjem, a na kraju neam love za igru... Netko me stvarno ne voli.. :(
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Sale_ds kaže...
A ja od 17og dva tjedna na godisnjem, a na kraju neam love za igru... Netko me stvarno ne voli.. :(

pa kaj, buš malo rokao po Starter Edition (ako ga izbace,jer je bilo najava ) ,i kad kupiš key ili cd ,nastaviš dalje...

nebu svijet propao :D

preorder napravljen u Linksu, navalite dok još ima  ..

sad samo ko će dočekat  15-ti :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 9:42 (vrx).
14 godina
neaktivan
Nebu svijet propao ali bude godisnji lol
Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan
Diablo 3

info za one koji će u svijet media kupit, imat će ponoćnu

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
17 godina
Diablo 3

Netko je spominjao jeftine ruske key-eve, gdje ima toga?

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Netko je spominjao jeftine ruske key-eve, gdje ima toga?

ima ih ko kenje al ces moc igrat tek 07.06.2012....

13 godina
Diablo 3

Najduži tjedan u životu bliži se kraju ;)

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://countingdownto.com/countdown/64680 blizi se kraju polako :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Tko igra piratizaciju D3 nema dušu. Njega Diablo ni ne može zaposjesti.

14 godina
neaktivan
Squall Dvopek kaže...

Mogu reć da vam već zavidim, od sutra sam na putu i pratim vas preko mobitela. {#} Al nadam se da će bit dobrih screen shoot-a, i da ćete razvalit sve te zločeste minionse i u moje ime. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
Kora kaže...

Tko igra piratizaciju D3 nema dušu. Njega Diablo ni ne može zaposjesti.

Inače osobno mi ne smeta piratstvo, al činjenica je da ovakve igre nije isto igrat preko originala i preko piratstva. Jednostavno daleko veći gušt je kupit original, i na taj način pomoć Blizardu da idući put izda još bolju igru nego što će biti ova. Al mislim da u budućnosti, sve ove veće značanije igre se neće moć krasti, i iskreno nemam ništa protiv toga. Dapače, ovakvi naslovi zaslužuju 300-400 kuna iz našeg džepa! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Squall Dvopek kaže...

Mogu reć da vam već zavidim, od sutra sam na putu i pratim vas preko mobitela. {#} Al nadam se da će bit dobrih screen shoot-a, i da ćete razvalit sve te zločeste minionse i u moje ime. {#}

ma ko je lud da ce trosit vrijeme i slat screenshotove okolo.....

Ko igra, taj igra do kraja....

{#}

14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Inače osobno mi ne smeta piratstvo, al činjenica je da ovakve igre nije isto igrat preko originala i preko piratstva. Jednostavno daleko veći gušt je kupit original, i na taj način pomoć Blizardu da idući put izda još bolju igru nego što će biti ova. Al mislim da u budućnosti, sve ove veće značanije igre se neće moć krasti, i iskreno nemam ništa protiv toga. Dapače, ovakvi naslovi zaslužuju 300-400 kuna iz našeg džepa! {#}

To i činjenica se nastavci izdaju tipa svakih 10+ godina :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 13:16 (gringo88).
16 godina
Diablo 3

To sto izdaju svakih 10ak godina je iskljucivo njihov problem. Isto ko tvorci GW2 ovi su kretali nekoliko puta iznova jer su toliko razvijali igru da bi jednom kad je bila skoro gotova vise nije zadovoljavala standarde koje blizzard postavlja pred svoje timove, a oni su da igra mora biti TOP jednom kad izadje. D3 se skoro desilo da opet ne bude u tom rangu, ali ajde, cini se da ce igrivost biti 10.5/10 iako u grafici pomalo zaostaje. Ipak ukupna ocjena bi mogla biti 9.9/10 ili cak punih 10/10, ali o tome cemo jednom kad se izigramo koji tjedan, buduci da beta bas nije bila reprezentativna.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Sorry ali mislim da to postaje i naš problem. Jer upravo radi tog "njihovog" problema mi čekamo 12 godina na nastavak :). A i zna se koliki su perfekcionisti i koliko im treba da naprave neki nastavak. Pogledaj koliko je Starcraft isto čekao na nastavak, pa i koliko je već prošlo od Warcraft 3.

Uglavnom ja i dalje nevjerujem da nas samo još ovaj vikend dijeli do izlaska. Nekako je surealan osjećaj, lol. Kad se sjetim onog epic worldwide invitational reveala prije 4 godine.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 13:39 (gringo88).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Mene zanima kada bi još netko napravio film Diablo (prema igri). Bilo je već nekih najava (Legendary pictures) ali su odmah sljedeći dan najavu povukli.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

To sto izdaju svakih 10ak godina je iskljucivo njihov problem. Isto ko tvorci GW2 ovi su kretali nekoliko puta iznova jer su toliko razvijali igru da bi jednom kad je bila skoro gotova vise nije zadovoljavala standarde koje blizzard postavlja pred svoje timove, a oni su da igra mora biti TOP jednom kad izadje. D3 se skoro desilo da opet ne bude u tom rangu, ali ajde, cini se da ce igrivost biti 10.5/10 iako u grafici pomalo zaostaje. Ipak ukupna ocjena bi mogla biti 9.9/10 ili cak punih 10/10, ali o tome cemo jednom kad se izigramo koji tjedan, buduci da beta bas nije bila reprezentativna.

D3 nije izasao do sad zbog (vjerojatno) autorskih/intelektualnih prava.

Tim koji je radio na D1 i D2 nisu radili na danasnjem D3 jer su svi osli nekud.

Taj isti tim (odnosno dijelovi) su radili na D3 cim su izdali D2 ali zbog svade i drugacijih pogleda na igru izmedu, tada Blizzard North i Vivendi Publish., cijeli razvojni tim je digo sidro. Razlog u razlazu je, tako "mit" kaze, Vivendi je htio nastavak na D2 a kreatori su htijeli nesto drugaciji D3....(tad je bila ideja s shared stash i Imbue itema)....

Taj isti tim je kasnije izdao Hellgate:London (jedna firma) a kasnije i Torchlight (druga firma) uskoro i Torchlight2..

To objasnjava malo drugaciji pristup dizajnu igre, i malo izmjenjenom "look-u" , brush-type....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 14:03 (Test user).
16 godina
TracerCPP kaže...

Mene zanima kada bi još netko napravio film Diablo (prema igri). Bilo je već nekih najava (Legendary pictures) ali su odmah sljedeći dan najavu povukli.

Nisu se oni povukli, nego ih je Blizzard otjero.

Vjerojatno nikad. Bilo je i par pokušaja snimanja filma po Warcraftu, čak su bili pretstavljeni i neki ljudi iz Holywooda na Blizzconu, međutim sve stalo. Stav Blizzarda je da film, ukoliko ne bi bio kvalitetom na razini igre, mogao ozbiljno naštetiti ugledu i frašizme i kompanije i nedaju da se išta snima ako im nije po volji. Nadalje, ne daju nikakve alternativne ili proširene universe, već samo dopuštaju da se snima ono što je već viđeno u igri i to da se radnja odvija 110% posto onako kako je i u igri (i popratnim sadržajima tipa knjige).

Drugim rječima, po Blizzardu film bi se trebao snimati sa top glumcima i top postavom jedno desetak godina i to tako da se nakon prve montaže ponovno krene snimati ono za što smatraju da nije na nivou i tako unedogled sve dok Blizzard nije zadovoljan, a to naravno Holywoodu ne paše (mislim, sad na kraju malo karikiram, ali nisam nešto posebno daleko od istine).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Bolje da ni ne prave nikakve filmove. Samo će baciti nepotrebnu ljagu na franšizu. Svi znamo kako dobro ispadaju filmovi napravljeni po igrama.

Al ne bi imao ništa protiv nekog full length CGI filma u stilu cut scena iz igre.

14 godina
Test user kaže...
XVII Mini kaže...
Test user kaže...

radi...probaj ponovno...

Probao sam jucer navecer 5-6 puta i stalno neki error. 

eto, ja iz dosade skidam i enGB Client i ide bez problema.....a vec sam prije skinuo enUS....i cekam.....

Da ide prvih sat vremena i onda izbaci neki error..mislim nemam bas razloga za laganje lol.

Peace!
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Da ide prvih sat vremena i onda izbaci neki error..mislim nemam bas razloga za laganje lol.

probaj iskljucit peer-to-peer

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel preso ko diablo 2 solo pod komandom /players8 na sve tri tezine, mislim da nebi trebalo bit nekih velikih problema takim igracima do inferna, jer su nightmare i hell tezina pod tom komandom bile izuzetno teske.

0 0 hvala 0
16 godina
Test user kaže...
Rhodin kaže...

D3 nije izasao do sad zbog (vjerojatno) autorskih/intelektualnih prava.

Tim koji je radio na D1 i D2 nisu radili na danasnjem D3 jer su svi osli nekud.

Taj isti tim (odnosno dijelovi) su radili na D3 cim su izdali D2 ali zbog svade i drugacijih pogleda na igru izmedu, tada Blizzard North i Vivendi Publish., cijeli razvojni tim je digo sidro. Razlog u razlazu je, tako "mit" kaze, Vivendi je htio nastavak na D2 a kreatori su htijeli nesto drugaciji D3....(tad je bila ideja s shared stash i Imbue itema)....

Taj isti tim je kasnije izdao Hellgate:London (jedna firma) a kasnije i Torchlight (druga firma) uskoro i Torchlight2..

To objasnjava malo drugaciji pristup dizajnu igre, i malo izmjenjenom "look-u" , brush-type....

Ma nije to, nego kad smo pobijedili svo zlo u D2, ono nije umrlo, trebalo je  najmanje jedno desetljeće da se ponovno probudi,izađe iz tame... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 16:07 (Bobosmrade).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice