Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.544.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

da mi je vidit ko ce odavde prec inferno prvi,ak ce iko uopce =)

1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

uvjek je bilo i uvjek će biti igrača koji budu prešli Inferno ,pošto i sam Blizz tvrdi da je solo Inferno moguć... pa čak i na HC...

doduše po viđenom i po informacijama o težini, čini mi se da se bumo načekali do prvoga/prve grupe :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 23:56 (vrx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

u teškoj sam dilemi, dal da kupim ili ne Hmmm

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ja obicno ljudima kazem ako si u dilemi radije nemoj.

Ja absolutno jesam kupio moje primjerak vec odavno, ali svi vi koji i dalje nakon xy stranica ove teme, godina sto se diablo 3 razvija, stotina filmica na youtubeu koje ste mogli pogledat i odlucit, i dalje trebate razmisljat "na glas" o tome kupiti ili ne ovu igru u nadi da ce vas netko nagovoriti ili vam dati blagoslov ili savrsen razlog zasto "absolutno morate imati original ove igre", mislim da ju ne trebate kupovati.

Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
Diablo 3

Ja uopće nisam u dilemi kupiti ili ne,samo nemam novaca momentalno,al' čim nabavim,vjerujem da ću odepršati

po svoj primjerak Diablo III{#}

I da,ipak bih volio imati igru in'da box{#}

Old Insomniac
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Tonči kaže...

Govori o težini, ne o konkretnim susretima. Što se tiče enrage timera, spomenut je u drugom videu, gdje se pričalo o tome da je napravljeno da se i nakon što boss krene stvarati triput više neprijatelja (npr.) može preživjeti ako se pametno igra. Dapače, rekli su negdje da su pazili da igrači ne mogu prolaziti takve samo sirovim nabijanjem opreme, nego i taktikom.

U diablu 2 uglavnom taktika nije bila potrebna, jedino na hell težini kako čujem neki imali problema. A u diablu 3, mislim da će taktika bit puno više potrebna već od nigt mare težine, a na hell i inferno postat će pravo umijeće ostat živ tokom igre. Tako da, u tom segmentu igra je sigurno bolja nego ona prethodna. A što se tiče glavnih negativnih likova tokom acta 1,2,3,4 mislim da su oni dosta teški. Skeleton King je još lagan zalogaj, al ono veliko čudovište što je na prethodnoj strani pokazano se dosta dugo trebalo uništavat i to su ga 4 lika tj igrača ubijala u multiplayeru. Mislim da u single bit problema s njim, a čini mi se da je on tokom acta 1 jedan od glavnih samo ne znam jel to taj Butcher koji se spominje kao glavni negativac na kraju acta 1? Nešto ko Andariel na kraju acta 1 u diablu 2, u svakom slučaju meni ovo malo što sam do sad vidio ne izgleda loše, ne kažem da nisu mogli bolje napravit neke stvari ali u globalu sam zadovoljan. Iako moram primjetit jednu stvar, koja mi je zapela za oko, a to je da su mi ti glavni negativci ili ti ga bosovi malo preveliki u odnosu na naše likove tj heroje koje možemo izabrat za igranje. Al još neću ništa sudit ni o tome, dok osobno to sve ne istestiramo kako bog zapovjeda. A taktika će po viđenom, svakako bit jedan važan segment igre, a i reguliranje opcije da ne možeš popit 20 bočica zdravlja odjednom isto ukazuje na to da ćemo morat bit oprezni, pogotovo kad naletim na ove glavne negativce u svakom actu.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
acca kaže...

u teškoj sam dilemi, dal da kupim ili ne Hmmm

kad je diablo u pitanja, ja nikad nisam u dilemi. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
16 godina
vrx kaže...

uvjek je bilo i uvjek će biti igrača koji budu prešli Inferno ,pošto i sam Blizz tvrdi da je solo Inferno moguć... pa čak i na HC...

doduše po viđenom i po informacijama o težini, čini mi se da se bumo načekali do prvoga/prve grupe :D

Ovdje mi nesto smrdi, tvrde da je moguce preci inferno solo, a oni ga nisu mogli preci ni u grupi, i to jos dok je bilo duplo laksi, nego što ce nama biti. Mislim otkud im onda pravo da konstatiraju da je moguce preci inferno solo!?

16 godina
Rhodin kaže...

Ja obicno ljudima kazem ako si u dilemi radije nemoj.

Ja absolutno jesam kupio moje primjerak vec odavno, ali svi vi koji i dalje nakon xy stranica ove teme, godina sto se diablo 3 razvija, stotina filmica na youtubeu koje ste mogli pogledat i odlucit, i dalje trebate razmisljat "na glas" o tome kupiti ili ne ovu igru u nadi da ce vas netko nagovoriti ili vam dati blagoslov ili savrsen razlog zasto "absolutno morate imati original ove igre", mislim da ju ne trebate kupovati.

pa skinuo bi piratsku odmah, ali nije sad ona fora da se treba net da se igra diablo 3?... jer sad u beta klijentu sve se radi preko njihovih servera koji imaju vjerojatno emulaciji, ili?

16 godina
M_dipl. kaže...

Mislim da neki od vas malo briju ususret igri. Kao i svaki Diablo dosada (i općenito svaka Blizzardova igra neovisno o žanru), i ovdje će biti moguće taktizirati ali će biti moguće i ne taktizirati nego čistim računalnim ekvivalentom button mashinga proći igru na bilo kojoj težini.

Vi govorite o ne znam kakvim taktikama da bi HC igrači prošli HC igru, a zaboravljate tko je developer.

Odavno je Blizzard prestao štancati bossove koji se mogu proći sa smashing button festom...

Ako pričamo o WoWu. PUG težina jest dovoljno nerfana da ga se može na brut force proći, heroic... E, tu pravi raid počne.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa i sami Blizz tvrdi da će postojati bolji igrači od onih koji su testirali inferno. Inferno bi i trebao biti takav da ga je gotovo nemoguće proći, da nema prolaza dok ne proliješ i zadnju kap znoja.

Što se tiče prodaje itema i vrijednosti po kojoj će se prodavati. Tu cijenu određuje potražnja, stvar vrijedi onoliko koliko je za nju netko spreman platiti.

Inače Diablo je već plaćen i sad se samo čeka isporuka, a i na poslu sam dobio dobru vijest. "Imaš još tjedan dana godišnjeg kojeg moraš iskoristiti do kraja mjeseca."

Mislim ja kad bi to mogao iskoristiti? {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

one noob question...znam da postoji google, ali da pitam experte

hoce li dolje navedena konfa vrtiti diablo 3

CPU TYPE:

AMD Turion x2 Dual-Core Mobile RM70

CPU SPEED:

2.02 GHz

SYSTEM MEMORY:

4.0GB

VIDE CARD MODEL:

ATI Mobility Radeon HD 3400 Series

VIDEO CARD MEMORY

1.47 BG

istina je da sam malo gledao i po testerima grafa mi je ispod minimum requirements, e sad je/nije molim pmoc

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Iskreno govoreci, prije nisam volio toliko rpg, nije mi bilo jasno kako ljudi mogu toliko napada uciti i toliko razmisljati sta uzeti u ruke sta ne uzeti koji napad izabrati, iako sam uzivao u Illidianu u mapi D-day warcraft, nisma previse paznje davao rpg zarnu, ali sam onda zaigrao Witcher, pa me privukao, pa onda Dragon age, pa skyrim, pa diablo 2...

Ali onda sam pogledao trailer za Demon Hunter i zaljubio se {#} 

Veliki sam noob sto se rpg tice, ali me nece sprijeciti da zaigram. 

Dalje sto se tice inferno, i meni nije jasno da tim koji je radio igru nije mogao prijecim, a poslje govore moze se na solo zavrsiti. Velika vecina, medu kojima cu vjerovatno biti i ja, ce prijeci hell i onda se zasititi igre. Pa cemo cekati mozda pola godien godinu, pa onda opet. 

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Diablo 3

Ne znam, iskreno, diablo 3 i taktike...

Meni se cini da ce taktika biti drapaj bossa dok ne pocne radit neko aoe sr*nje, zatim se odmakni, nahelaj po potrebi i zaleti nazad nutra izbjegavajuci aoe podrucja na podu koje rade dmg.

Nekako mi vidjeno iz filmica to i potvrduje. OK, bossevi svaki imaju svoj neki napad koij treba izbjec, izmaknut se ili ko skeleton king se naprosto oni odmaknu od nas, u slucaju kinga skakao sam na njega odmah.

Ne tvrdim da ce biti neki cisti button mashing, ali ne vjerujem da ce taktike biti toliko komplicirane da ce o njima trebat raspravljat u ratnom vijecu (citaj ovom ili slicnim forumima) i citat walkthroughe

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bobosmrade kaže...
vrx kaže...

Ovdje mi nesto smrdi, tvrde da je moguce preci inferno solo, a oni ga nisu mogli preci ni u grupi, i to jos dok je bilo duplo laksi, nego što ce nama biti. Mislim otkud im onda pravo da konstatiraju da je moguce preci inferno solo!?

Tezina srazmjerno raste s brojem ljudi u grupi, Inferno nije jednako tezak s 1 i 4 covjeka u timu. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
Diablo 3

Vidim da se neće moći piratat, pa me zanima gdje se može nabaviti diablo 3 najjeftinije? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

nijedna poruka koja dolazi iz blizzarda, bilo pisana ili video/audio poruka nije slucajna, sve je to jako dobro smisljeno i s razlogom pusteno u javnost.....

npr. Monk. Tog lika jedva da je netko igarao i na forumima su ga proglasili šlapom ( prije open bete). Zatim dolazi Monk trailer  i odjednom svima je monk broj jedan za izbor.....

Tako da ovo s infernom jest samo pricica i stvaranja mita o infernu, mislim da ce  istina biti malo drugacija.....

sve je to u stilu " Stay awhile and listen..."  jako dobar marketing.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Teoretski bi trebalo biti lakše s više igrača, ako su koordinirani i koriste klase/skillove koji se međusobno nadopunjavaju. Baš me zanima dal bude moguće složiti wowastičnu grupicu barbar(tank), monk(healer) i 2 dpsera.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Ne znam, iskreno, diablo 3 i taktike...

Meni se cini da ce taktika biti drapaj bossa dok ne pocne radit neko aoe sr*nje, zatim se odmakni, nahelaj po potrebi i zaleti nazad nutra izbjegavajuci aoe podrucja na podu koje rade dmg.

Nekako mi vidjeno iz filmica to i potvrduje. OK, bossevi svaki imaju svoj neki napad koij treba izbjec, izmaknut se ili ko skeleton king se naprosto oni odmaknu od nas, u slucaju kinga skakao sam na njega odmah.

Ne tvrdim da ce biti neki cisti button mashing, ali ne vjerujem da ce taktike biti toliko komplicirane da ce o njima trebat raspravljat u ratnom vijecu (citaj ovom ili slicnim forumima) i citat walkthroughe

Ako pogledaš njihov intervju, rekli su ti da će na Inferno težini biti jako važna taktika. A bježanje neći dolaziti u obzir. Bossovi na toj težini imaju dodatni skill da stvaraju "zidove" da im ne možeš pobjeći i imaju napade koji ti skidaju health ako se udaljiš od njih, koje na manjim težinama  nemaju. Trebat će malo bolja taktika.

@goodye

Rekli su da su povećavali postepeno težinu i u trenutku kada je njima postala izazovna i teška, onda su tu težinu poduplali i nisu niti probali dalje proći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 10:45 (formula1live).
16 godina
D3ViL kaže...
Bobosmrade kaže...
vrx kaže...

Tezina srazmjerno raste s brojem ljudi u grupi, Inferno nije jednako tezak s 1 i 4 covjeka u timu. . .

Pa to se podrazumijeva da  tezina raste kad je vise ljudi, lai nisi ukalkulirao da se koristi puno vise skillova u grupi nego kad si sam, tako da je sigurno lakse prelaziti u grupi nego solo, imas puno više opcija.

16 godina
del4nec kaže...

Teoretski bi trebalo biti lakše s više igrača, ako su koordinirani i koriste klase/skillove koji se međusobno nadopunjavaju. Baš me zanima dal bude moguće složiti wowastičnu grupicu barbar(tank), monk(healer) i 2 dpsera.

ja  ne znam zasto ljudi konstantno uspoređuju wow sa Diablom, wowasticna grupa u diablu!?! Niti je barb tank niti je monk healer...

13 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
D3ViL kaže...
Bobosmrade kaže...
vrx kaže...

Pa to se podrazumijeva da  tezina raste kad je vise ljudi, lai nisi ukalkulirao da se koristi puno vise skillova u grupi nego kad si sam, tako da je sigurno lakse prelaziti u grupi nego solo, imas puno više opcija.

da,al treba i dobro ukomponirat te skillove jedne sa drugima,inace mislim da ce ce grupu bit lakse rape-at neg kad si solo

zato ja brijem co-op sa frendovima prek ts-a picit

16 godina
odjavljen

Rastom grupe raste i težina i to više od 100% u odnosu na povećanje članova, tako da nije lakše. Što se tiče mnoštva skillova, da, dobro organizirana grupa će iz kombiniranja skillova izvući maksimum, ali neće biti toliko nadmoćna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 12:38 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Uh, Diablo 3 collector unboxing {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 12:45 (p0temk1n).
Moj PC  
8 0 hvala 4
15 godina
Diablo 3

Će se moć to ilegalno igrat, barem sp, da malo probam prije ngo kupim? Mislim kako će se crackat kad sve ide preko bllizarda, pa čak i sp

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Će se moć to ilegalno igrat, barem sp, da malo probam prije ngo kupim? Mislim kako će se crackat kad sve ide preko bllizarda, pa čak i sp

Ne.

16 godina
Tonči kaže...

Rastom grupe raste i težina i to više od 100% u odnosu na povećanje članova, tako da nije lakše. Što se tiče mnoštva skillova, da, dobro organizirana grupa će iz kombiniranja skillova izvući maksimum, ali neće biti toliko nadmoćna.

Po svemu sto sam ja citao i slusao ne raste tezina vise od 100% u odnosu na povecanje clanova nego manje i to dosta... Cak su rekli kasnije da je otprilike 3/4 tj tezina 1 clan 100%, 4 clana 300% , naravno okvirno. Mobovi imaju vise HP-a definitivno, vise od 400% sa 4 clana ali ne udaraju za 400% nego dalek manje jer bi inace mogli one-shotat u odredjenim situacijama, neki izracuni su okvirno 4 za 300%.

Da li to znaci da ce igraci letit kroz igru? Ne, brze ce ju prelazit u prosjeku, ali bossevi ce biti dosta teski za ubit, ipak raspon skilova koje imate ko grupa na raspolaganju je daleko veci.

@tkogodjepisaooinfernotezini

Sto se tice inferna i ovih sema za zidove koji ti prijece  bjezanje i skilova koji DMG-aju sa udaljenoscu to si malo krivo shvatio intervju o infernu. Dakle bit ce zid koji mob moze postavit da ne mozes bjezat u odredjenom smjeru, da, ali to ne znaci da se neces moc odmaknut od bossa vec samo da neces moc bjezat predaleko, i dalje ces biti pokretan, neces nuzno morat biti u melee rangeu, ali neces moc biti niti predaleko od bossa, odnosno neces se moc maknut na "sigurnu udaljenost". a oviskilovi koji te dmgaju sa udaljenoscu nisu skilovi ciji dmg se povecava sa udaljenosti od bossa vec "lob" skilovi koji znace da bos baca nesto u putanji koja ne moze gadjat melee i specijalno su namijenjeni igracima koji kitaju (kajtaju) boseve, a ovi skilovi osiguravaju da i oni primaju posten dmg.

To i dalje ne znaci da ce postojat specijalne taktike vec da ces morat koji put probat da skuzis sto boss radi i sto moras izbjegavat i neces moc doc gol i bos na njega. Sa druge strane "taktika" po meni znaci da nece moc ko barbar samo stajat i lupat ga vec doista da ces neke stvari morat izbjegavat jer ce te inace one-shotat ili bare ozbiljno dmg-at

16 godina
fila2208 kaže...

Ja iskreno ne vidim razloga zasto ne... Nije Diablo 3 prva igra gdje se lik cuva na serveru i zahtjeva konstantnu vezu na blizz server (u ovom slucaju) da bi se igralo. To se rjesava "simuliranjem " veze prema serveru i siguran sam da ce tome doskocit. Trebalo im je koji dan za settlere i assassins creed, sumnjam da ce im za ovo trebat vise od 3-5 dana, ali sa druge strane mislim da su beneficije originala TOLIKO vece od onoga sto ce nuditi takav SP da naprosto sv9i trebaju dobro razmislit o kupnji igre ako vas doista zanima.

16 godina
odjavljen

Nitko i ne govori o konkretnom udarcu ili HP-u da raste 100%, nego je neprijatelja osjetno više i kraći im je spawn rate. Prošao sam i sam u beti sve likove i solo i u grupama (i HC) i broj neprijatelja je ogroman u grupi od 4 (HC) igrača. Npr. na Skeleton Kingu smo imali pune ruke posla svi 4.

14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ja iskreno ne vidim razloga zasto ne... Nije Diablo 3 prva igra gdje se lik cuva na serveru i zahtjeva konstantnu vezu na blizz server (u ovom slucaju) da bi se igralo. To se rjesava "simuliranjem " veze prema serveru i siguran sam da ce tome doskocit. Trebalo im je koji dan za settlere i assassins creed, sumnjam da ce im za ovo trebat vise od 3-5 dana, ali sa druge strane mislim da su beneficije originala TOLIKO vece od onoga sto ce nuditi takav SP da naprosto sv9i trebaju dobro razmislit o kupnji igre ako vas doista zanima.

jel si li iskusio lagg dok si igrao betu?

Ako jesi, onda bi mogao doc do zakljucka da to bas i nece ici.....odnosno, jako tesko....

i D3 nije ni slicno AC-u koji koristi on-line za DRM....kod D3 je drugacije....

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 13:24 (Test user).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice