Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

i ovo je kao neki stres test nedaju se logirat, koji debilizam...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
vrx kaže...

ili sam ja pre star ili je igra prosijek i ništa više?!

ajd shvaćam vas mlađu ekipu  ,ali IMHO ,ovo meni ide nak*rac nakon 2-3h igranja

-nit možeš raspoređivati atribute kako tebi paše

-skillovi se otvaraju po definiranom putu

-cooldown za ispijanje heath bočice

-cooldown između odabira magija po slotovima!

što oduzme skoro minutu u žeščem fajtu jer moraš u izbornik, pa odabrat,pa apply, pa cooldown vrijeme i tek onda moše koristiti :/

zbog ovoga bi melee/close combat likovi mogli pušiti na večim težinama igre jer ranged likovi ionako rokaju iz daljine

- fuckin 10000golda za 14mjesta u stashu?!

-nema infoa o količini damage pojedinih magija nego samo koji je efekt :/

tehnički, to nije Diablo koji smo čekali ....pre jednostavno i poglupljeno

Vrlo kratko odgovori:

Atributi - rasporedjivanje atributa je iluzija, uvijek je isto: mana 0 il skoro 0 ak imas crappy gear, str - dovoljno za opremu, dex - dovoljno za opremu il max block, ostalo u life. Nda, stvarno puno izbora, dalje...

Skillovi - ionak ih u d3 sve otkljucas, i mozes ih rasporedjivat kak ti pase i kombinirat sa runama za praktički bezbroj kombinacija, i imas puno vise buildova koji valjaju za razliku od d2.

Cooldown za ispijanje boca - fala bogu, a kaj bi ti da se mozes sopat potionima ko blesav?

Cooldown izmedju magija - zato da nemozes usred borbe switchat skillove.

Zlato - recimo samo da ce zlato imat vecu ulogu nego do sada...

To su stvari koje su vec odavno odgovorene na stranicama posvecenim Diablu, i prozvakane milijun puta, totalno si izvan toka a kao čekaš Diablo :) Pa prati malo onda...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 0:00 (FLes).
14 godina
neaktivan

To je napisao CM koji nema ama baš nikakve veze sa razvojem igre. I napisao je u zajebanciji na FORUMU jer mnogi ljudi imaju nemoguća očekivanja. I u pravu je D3 neće biti savršena igra, niti najbolja igra ikad ali koja je?

S druge strane Jay Wilson i ostala ekipa imaju pozitivne riječi o napretku igre. U svim intervjuima i prezentacijama nastupaju sa punim samopouzdanjem i evo ako ćemo po tvome u zadnjem ili predzadnjem developer diaryu je rekao da samo rade ono što Blizz uvijek radi a to je da prave savršene i najbolje igre, i da D3 neće odstupati od toga. Isti tip šale kao ovo što je Bashiok napisao a ti se tako strogo držiš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 0:03 (gringo88).
15 godina
Diablo 3

ok.

ja iznosim osobno mišljenje  viđenoga i odigranoga.

ako je ovo napredak onda stvarno...

jedino pozitivno jest to što bi trebala biti teža :D i zahtijevati par ljudi s tobom...

a i sad ispada da to nije baš i rečeno u šali, jeli?:)

da se skopiram sa pce :)

nitko tu ne pokušava izmišljat toplu vodu ,
ali nemoš mi izbaciti samostalno određivanje atributa i skilova....
to je bila uz "dobru" priču i osnova igre...
neznam kako si i šta si ti to dosada igrao ,ali je SVAKI rpg/hns imao takve opcije...

po tome si imao SVOG lika...

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 0:15 (vrx).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Zapravo D2 nije imao niti k od kompleksnosti koju će D3 ponudit.

Poanta D3-a jest upravo taj CO mod, pošto će single player mode bit itekako težak na Hell/Infernu , čak bi se usudio reći nemoguće za 90% igrača. CO mod bi se trebao nekako približit GW-u, te toj nekoj kompleksnosti s naglaskom na održavaju nekih h&s pravila. 

Cooldown na health bočice i magije je bio prelogičan potez, te svakako dobrodošao. WoW i SC2 su još davno postavili neke standarde gaminga, te D3 cilja upravo na taj kolektiv koji bi trebao D3 dočekat raširenih ruku. E sada da li će D3 bit stvarno competetive kao dobar dio Blizzard proizvoda, vidjet ćemo izlaskom PVP patcha. Beta je samo maleni preview, te mogu slobodno reći da je mene osobno nije razočarala. Dobio sam i više nego što sam očekivao, makar bi iskreno jednog dana htio vidjet Diablo u čistim MMO vodama. 

Djelim tvoje mišljenje, mislim da ljudi ni na kraju pameti ne slute šta ih sve čeka, a Bllizard nikad do sad nije izbacio fajl proizvod. Ne znam zašto su neki toliko umišljeni, da na konto nekakve bete daju izjave tipa da igra ništa ne valja i da ne vrijedi 400 kuna. Iskreno, ako za jedan Skyrim mogo izdvojit 350kn, ne vidim zašto ne bih i za D3 400kn?

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
mickname kaže...

i ovo je kao neki stres test nedaju se logirat, koji debilizam...

Pa nemogucnost logina i je stres test {#} najveci problem na dan izlaska igre ce i predstavljat opterecenje na sam login, za SP igranje i nije neki velik problem. Osobno sam iako igram (kao i svi) na US serveru 2 puta dozivio "portanje unazad" i to je sve, ima na EU da radi ko podmazano!

Procitao sam onaj post, i vise mi djeluje kako je jedan uposlenik izjavio "Bojim se da ljudi imaju prevelika ocekivanja, jer se igra ocekuje vec 10tak godina, jedinstvena je , bla bla bla a ne da je to stav Blizzarda kao kompanije. Normalno da nemozes svima ugodit, i od miliona ljudi koji cekaju D3 mora biti i onih koji su razocarani, ali srecom tu su 2-3 druga Hack and Slash naslova pa bacite se na njih.

D3 opet radi ja i 2 prijatelja smo se connectali navali narode!!!!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 0:08 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

To je napisao CM koji nema ama baš nikakve veze sa razvojem igre. I napisao je u zajebanciji na FORUMU jer mnogi ljudi imaju nemoguća očekivanja. I u pravu je D3 neće biti savršena igra, niti najbolja igra ikad ali koja je?

S druge strane Jay Wilson i ostala ekipa imaju pozitivne riječi o napretku igre. U svim intervjuima i prezentacijama nastupaju sa punim samopouzdanjem i evo ako ćemo po tvome u zadnjem ili predzadnjem developer diaryu je rekao da samo rade ono što Blizz uvijek radi a to je da prave savršene i najbolje igre, i da D3 neće odstupati od toga. Isti tip šale kao ovo što je Bashiok napisao a ti se tako strogo držiš.

Ja sam jednostavno prenestrpljiv, upravo zbog ovih kritičara. Jer sam siguran da je igra prvorazredni proizvod, koji kad se bude gledalo u cijelini ne da neće biti fail već će pružit maksimum maksimuma što trenutno može pružit neka igra iz žanra RPG tj. H&S!

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina
Diablo 3

D3 login uspio > opet jedna bajna noć !!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GoodAngel kaže...
gringo88 kaže...

Ja sam jednostavno prenestrpljiv, upravo zbog ovih kritičara. Jer sam siguran da je igra prvorazredni proizvod, koji kad se bude gledalo u cijelini ne da neće biti fail već će pružit maksimum maksimuma što trenutno može pružit neka igra iz žanra RPG tj. H&S!

:D

nisam ja kritičar , ali dajem osobno mišljenje da neke stvari nisu trebali izbaciti ,jer su mi isto tako mogli dat odma nabrijanog lika a ja jedino kaj trebam je pronaći stvari... :/

boldano :

s ovim se slažem i stvarno nadam da bude tako...

odo igrat betu :D:D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 0:22 (vrx).
15 godina
vrx kaže...

ok.

jedino pozitivno jest to što bi trebala biti teža :D i zahtijevati par ljudi s tobom...

neznam kako si i šta si ti to dosada igrao ,ali je SVAKI rpg/hns imao takve opcije...

U D2 si imao skill tree ,dok u D3 imaš manje za biranje ali samo dok si niži lvl  a kasnije imaš trilijun kombinacija .

Ne da mi se linkat ali pogledaj video Blizzardove ekipe gdje objašnjavaju  sve to.

P.S. I stvarno mi  te je žao kad imaš takvo mišljenje o D3, tvoj bed . Uvažavam svačije mišljenje , iznio si ga, ok,pa te molim da ne trolaš više .

17 godina
DukeOs kaže...
vrx kaže...

ok.

U D2 si imao skill tree ,dok u D3 imaš manje za biranje ali samo dok si niži lvl  a kasnije imaš trilijun kombinacija .

Ne da mi se linkat ali pogledaj video Blizzardove ekipe gdje objašnjavaju  sve to.

P.S. I stvarno mi  te je žao kad imaš takvo mišljenje o D3, tvoj bed . Uvažavam svačije mišljenje , iznio si ga, ok,pa te molim da ne trolaš više .

Ti si takodjer iznio svoje misljenje, pa bi takodjer mogao odsetat s teme, inace cu te prijavit za trolanje...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Odustajem od open bete i brišem je, sve skupa sat i pol su mi bili sasvim dovoljni

da razmislim i o odustajanju od kompletne igre.

Kratko sumiranje, u potpunosti moje osobno mišljenje i stav :

-Grafički igra je fail s obzirom na tehnologiju koja je dostupna.Vidi se koliko su prožvakali

i otegli sam razvoj, u pitanju su godine i godine.

Na kraju se opredjele za nešto što praktički svako mid-low end računalo može pokrenuti i

ono što je još važnije - igrati. Da je bar stvar dobre optimizacije (primjer Source-HL2).

Mislim da Blizz ima još jednu uspješnu franšizu koja koristi istu shemu, come one, come all.

Ne smatram da je grafički elemenat presudno bitan u ovoj vrsti igre ali for fuck$ sake..

Bitno da svi manje više imamo kartice od preko soma kuna.

Eye candy je pretjerano kričav i morate priznati da ima onaj anime štih.

Flashy shiny animations, even when there's no need for them.

-Nemogučnost ulaganja punata u atribute nakon level apanja, apsolutni redikul.

Pukne me level i vidim da mi je AI odredio nekoliko poena gdje želi. Gledam i ne vjerujem.

Level-up u Diablo franšizi je specifičan momenat (po meni) gdje nakon teških muka

igrač s guštom odabere 5 bodova u atribute charactera i jedan bod u skill.

-Unaprijed definirani skillovi, potpuno otvoreni i podložni promjeni u trenutku.Instantni

gubitak ikakve unikatnosti među igračima.Svatko može biti netko drugi u dva klika,

ne postoji ona esenca RPG-a a ona jest permanentni build i odabir lika, pa makar i 'krivi'.

-Inventory item art je sve samo ne ugodan oku. Sjećate li se kako ste mogli uzeti odnosno

selectati recimo full chain mail armor sa 2 socketa, pomicati ga kroz inventory i vidjeti

bočice koje imate naslagane u pozadini kroz rupice?

O tome pričam, pričam o vrhunski dizajniranim 2D modelima opreme koji su se razlikovali

i savršeno uklapali u pozadinu, štih, atmosferu, animaciju i koncept same igre.

-Health potion cooldown jest retardacija jedne sasvim nove vrste.

Diablo je poznat po svom frantic drink-or-die sistemu i manevriranju oko neprijatelja

i mobova dok se crveni orb s lijeve strane polako puni, moleći Bogove da se napuni brže.

Uzeli su sistem rejuvination potiona i postavili ga za standard.

S pozitivne strane mogu navesti zvuk koji je uistinu izvrstan, voice acting je jako dobar, lore koji će

zagarantirano biti na razini te jako zanimljiv, story i storyline koji će (po mom mišljenju)

također biti na visokoj razini kao što se i očekuje. Cinematicsi također,

njih sam oduvijek obožavao kod Blizzarda.

Stvari poput PvP (oh, tako je, toga u početku neče ni biti) ne želim komentirati

jer bih govorio napamet. Online auction mi se sviđa, samo da ga s tehničke

strane dobro rješe i ne taksiraju previše transakcije.

Sve u svemu, još jednom kažem, ovo vam piše istinski ljubitel serijala i franšize,

žanra igre i sve ostale asocijacije koje idu uz ime Diablo.

Nadao sam se godinama dostojnom nasljedniku DII ali ovo to naprosto nije.

Kao što smo svjedočili kod mnogo modernih nastavaka starijih klasika,

reboota i remakea remek djela - sve se svodi na profit a profit trenutno generira

generacija casual igrača, nezahtjevnih po pitanju mnogo krucijalnih stvari.

Sami smo sebi krivi.

Nisam ogorčen, samo razočaran.

Vedrija nota za kraj ovog TL;DR-a jest da ću dati igri priliku{#}

i iskreno se nadam da ću za par mjeseci moći pročitati ovaj post te

se nasmijati, odahnuti i pokrenuti DIII te biti zadovoljan i zabavljen.

For shits and giggles.
Moj PC  
2 2 hvala 2
14 godina
neaktivan
Stavio skidat, otisao u nocnu, kad se vratim kuham lonac kave i deri xD
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Dečki, samo ću vam reć jednu stvar, ne kaže se uzalud da su promjene bolne. Kad god se događaju promjene raspoloženja, ili kroz povijest čovječanstva razno raznim ratovima i prevratima, malo tko uživa al one su pokaže se na kraju nužne. Pa zamislite malo, da je sve ostalo isto kao i u dvojci. Onda bi svi vi pričali, da je "copy paste"  dvojke s novim grafičkim enginom. Razumjem da mnogima nije leglo nekoliko stvari u novom D3, al suludo je na konto nekakvog beta izdanja, i nekoliko promjena koje možda i nisu najbolje igru ocijenjivat tako lošom. Pa nismo odigrali ni 1/10 tinu igre, a komentari su blago rečeno preoštri. Neki su imali prevelika očekivanja, to je moj osobni dojam. Ja osobno, mislim da igra ima ono nešto što je povezuje s prva dva nastavka, i ono nešto novo što je čini originalnom i opravdava broj 3. Naravno, neće svima sve pasat, al džabe nekima kritike kad su već milioni prednaručili diabla i već milioni planiraju u redovima stajat da kupe tu igru. Ako ništa, zbog tih ljudi igra će dobit na težini, bez obzira o kakvoj kvaliteti igre je riječ. Poznavajući Bllizard, siguran sam da ne bi izbacili nešto što je loše, samo zato jer fanovi čekaju predugo na nastavak igre. Očito je da su došli u fazu "to je to", i izbacuju igru na svijetlo dana. Sad koliko će ta igra zadovoljit apetite pojedinih igrača, teško je reći, al vrijeme će kao i uvijek najbolje pokazat koliko je ova igra dobra ili po nekima loša.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
FLes kaže..

-nit možeš raspoređivati atribute kako tebi paše

-skillovi se otvaraju po definiranom putu

-cooldown za ispijanje heath bočice

-cooldown između odabira magija po slotovima!

što oduzme skoro minutu u žeščem fajtu jer moraš u izbornik, pa odabrat,pa apply, pa cooldown vrijeme i tek onda moše koristiti :/

zbog ovoga bi melee/close combat likovi mogli pušiti na večim težinama igre jer ranged likovi ionako rokaju iz daljine

- fuckin 10000golda za 14mjesta u stashu?!

-nema infoa o količini damage pojedinih magija nego samo koji je efekt :/

Atributi - rasporedjivanje atributa je iluzija, uvijek je isto: mana 0 il skoro 0 ak imas crappy gear, str - dovoljno za opremu, dex - dovoljno za opremu il max block, ostalo u life. Nda, stvarno puno izbora, dalje...

Skillovi - ionak ih u d3 sve otkljucas, i mozes ih rasporedjivat kak ti pase i kombinirat sa runama za praktički bezbroj kombinacija, i imas puno vise buildova koji valjaju za razliku od d2.

Cooldown za ispijanje boca - fala bogu, a kaj bi ti da se mozes sopat potionima ko blesav?

Cooldown izmedju magija - zato da nemozes usred borbe switchat skillove.

Zlato - recimo samo da ce zlato imat vecu ulogu nego do sada..

vrx kaže- nitko tu ne pokušava izmišljat toplu vodu ,

po tome si imao SVOG lika.

Evo, oba ova posta imaju pravo. Kao prvo svatko iznosi svoje viđenje što volim i cijenim. Kao drugo i meni se u prvi mah učinilo da beta nije baš legla. Ali, evo moje kratko viđenje: 

- atributi, FLes nažalost atributi fale - nije mana nula, mana je nula ako ja stavim da je nula {#} ne želim da mi netko petlja po vitality i dexterityju za max block kao što je bilo u d2. max block i ni boda više, igram D2 bez ijednog atributa potrošenog dok ne dobijem opremu da to bude perf i onda sve u vitality. To će možda malo izjednačiti pvp, no o tome nekom drugom prilikom...Atributi ako igraš h'n's/rpg moraju tu biti/morali bi barem. 

- skillovi, na ovom levelu su dosta izjednačeni likovi, ali vrx, vidio sam i tvoj post na pce i bit će tu opcija tona, poison dmg build s witch doctorom, fire dmg build, ima ih, tj. bit će ih, otvaraju se kako dižeš levele, i ima ih puno, leech build, fear build, ovakve rune/onakve rune, to nažalost još ne znamo i nadam se da će biti onako kako sam vidio u talent tree recimo neki brzinski WitchD build

- cooldown za bočice, pa ajde nije loše, ne mogu reći da je turbo fail, no moram probat' prvo

- cooldown između odabira magija, - pa ako sam dobro skužio to je cooldown da se ne respecaš unutar fighta ili? pa to je ok, da ne bi bilo castaš zombie dogs i onda prebaciš na recimo Horrify spell a ovi se fajtaju za tebe, to mi se čini ok da se ne zlouporabi 

- gold, ma to je najmanji problem, u startu će biti malo frka ali vjerujem da kasnije neće, ali nabijem ih na onu stvar ako ću i dalje muku mučit s prostorom i fakin slotovima, izgubio sam godine života na izgubljenim itemima pri mulanju u d2

Vidim da je i kolega forzzuk napisao svoje iskustvo - i isto se slažem ni meni nije legao inventory item art e a za krivi build, to je gadno, u D2 sada ima reset statsa i skillsa ali prije se zaneseš pa krivo klikneš i ode bod u tri.... :) fora je imati reset zato ovdje postoji taj cooldown valjda, dunno :/ 

Eto, a sad, ja ne igram betu, nisam igrao, samo gledam, čitam, pratim sve, slušam komentare od frenda koji igra i tako. Igrao sam Diablo s frendom na dial-upu dok su još bili međužupanijski pozivi {#} Da, to je bilo davno, igrao sam D2 pun kufer, kao što ljudi kažu, ne znam više jel tu ili na pce, druidi shifteri, bear,wolf, casteri, sorce - zeal, bear, plus xx casterica, paladini tona kombinacija, imam 10ak accounta gore, crafto k'o majmun, nikad botao i gubio vrijeme k'o zadnja budala.

Stoga mi ovaj stil, crtež, ne odgovara baš, ali eto, navike su tu da se mijenjaju :)

Dakle, bumo vidli kad to dođe do nightmarea/inferna, i u kasnijim levelima,50+. Još uvijek sam skeptičan kad pričam s frendom i slažem se da igra s obzirom na nekakvu moju predodžbu, ne vrijedi 400kn, 200 da, a za dalje ćemo vidjeti.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 1:13 (amanar).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da, problem je što nije copy/paste, pa su ljudi malo šokirani na prvu. I ja sam bio.

Al' dopuzat će oni natrag {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Je.eni Blizzard. Što nisu mogli pustiti open betu neki drugi dan,a ne baš ovaj vikend kada nemam vremena. Našao sam pola sata za igru i igra mi se sviđa. Makar više volim kada je odlučujem što i kako ću razvijati lika, sviđa mi se i ovaj pojednostavljeni razvoj lika.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam valjda jedini koji igra Diablo od prvog nastavka a da mu ne smeta izostanak atributa. Mene je osobno uvijek pomalo iritiralo što sam morao štediti poene za neki skill kojeg ću dobiti za 10 levela. Ili atributi koje ulažeš samo da bi mogao koristiti opremu i igrati "po pravilima" max učinkovitosti. Volim isprobati različite buildove i skillove a ne da moram praviti novog lika ako zahebem negdje jedan atribut ili mašim skill. Ovako modeliranje lika kroz gameplay a ne samo brojeve mi odgovara. Ko da su savršeni buildovi koje 90% igrača kopira s neta ikakva kreativnost i izbor.

I samo prije nego što se neki pametnjaković javi i "owna" me ja sam igrao Diablo od demoa na Bugovom disku. Sjećam se i boje, crveni CD je bio. Bezbroj puta sam prešao i taj demo i kasnije D1 i D2. Skroz sam za promjene ukoliko su dobre. Ako ispune ono što su obećali onda GG. Iako je beta prekratka da steknem neki dojam pa tako ni ne kritiziram previše osim što mogu reći da mi je sami gameplay i ubijanje monstera zabavno.

Ukoliko ove promjene budu dobre budite sigurni da će svi budući Diablo klonovi slijediti isti model. Torchlight 3, Path Of Exile 2, igre od kreatora Titan's Questa i ostali.

Čak je i Skyrim napustio atribute pa je na kraju super prihvaćen. Nisam primjetio previše kenjanja jer su svi bili zaposleni sa maratonskim prelaženjem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 1:31 (gringo88).

7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedna stvar je specifična kod Diablo communitya a to jest upravo ovo-

kvalitetna diskusija oko igre te mnogo različitih ideja i mišljenja.

To mi se uvijek sviđalo {#}

For shits and giggles.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jasno da su maknuli ručno određivanje statova iz jednog jedinog razloga - Auction house. Osim craftinga (koji opet ne garantira taj određeni stat, postao je zamjena za gambling), on je jedini ciljani način kako izvući maksimum iz nekog builda, i to zna svatko sa barem malo pameti. Kupovat će se točno određeni itemi za pravu lovu od čega će Blizz kasirati pinku preko provizije...

Isprva mi je bilo malo čudno da su totalni pretumbali sistem skill pointova, ali mi se dopao iz razloga da svaki level-2 igrač dobiva novi predefinirani skill/spell na isprobavanje, a kroz vrijeme i rune, koje na razne načine mijenjaju efekte istih. Ovime su s jedne strane svim igračima dali na raspolaganje sve skillove za isprobavanje, dok je debilana da je progression skillova unaprijed određeni sa njihove strane, netko bi sasvim drugim redosljedom skillova krenuo.

Kako će svi likovi moći efektivno na max levelu koristiti sve skillove sa svim runama, neće biti potrebe za više likova iste klase, kad će respec od par sekundi u potpunosti promijeniti funkciju i play style lika.
5 likova za 5 klasa i to je to...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
gringo88 kaže...

Ja sam valjda jedini koji igra Diablo od prvog nastavka a da mu ne smeta izostanak atributa. Mene je osobno uvijek pomalo iritiralo što sam morao štediti poene za neki skill kojeg ću dobiti za 10 levela. Ili atributi koje ulažeš samo da bi mogao koristiti opremu i igrati "po pravilima" max učinkovitosti. Volim isprobati različite buildove i skillove a ne da moram praviti novog lika ako zahebem negdje jedan atribut ili mašim skill. Ovako modeliranje lika kroz gameplay a ne samo brojeve mi odgovara. Ko da su savršeni buildovi koje 90% igrača kopira s neta ikakva kreativnost i izbor.

I samo prije nego što se neki pametnjaković javi i "owna" me ja sam igrao Diablo od demoa na Bugovom disku. Sjećam se i boje, crveni CD je bio. Bezbroj puta sam prešao i taj demo i kasnije D1 i D2. Skroz sam za promjene ukoliko su dobre. Ako ispune ono što su obećali onda GG. Iako je beta prekratka da steknem neki dojam pa tako ni ne kritiziram previše osim što mogu reći da mi je sami gameplay i ubijanje monstera zabavno.

Ukoliko ove promjene budu dobre budite sigurni da će svi budući Diablo klonovi slijediti isti model. Torchlight 3, Path Of Exile 2, igre od kreatora Titan's Questa i ostali.

Čak je i Skyrim napustio atribute pa je na kraju super prihvaćen. Nisam primjetio previše kenjanja jer su svi bili zaposleni sa maratonskim prelaženjem.

gle,meni više poanta leži u pojednostavljanju igre ,čak i ne toliko u nedostaku osobnog dizanja skilova  i att.

sad su stvari ograničene na ili level ili klasu.... i to je to... prije bi dobio neku yebenu stvar za koju ti je trebao,osim levela i recimo strength...

to je i bila "draž" ,pa makar i zasrao lika...ili određeni skill...

ovak imaš sve na "pladnju"... :/

+skyirm ne bude nikada imao replay faktor kao Diablo, skyrim buš "zaboravio" za koju godinu ,al D3 ne budeš...valjda

stoga se nadam da bu barem na tom polju D3 bio dostojan prethodnika.

osobno se na grafiku ne osvrćem ,jest da je malo blještavo ali to mi je zanemariv faktor:D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 1:58 (vrx).
14 godina
neaktivan
vrx kaže...

+skyirm ne bude nikada imao replay faktor kao Diablo, skyrim buš "zaboravio" za koju godinu ,al D3 ne budeš...valjda

osobno se na grafiku ne osvrćem ,jest da je malo blještavo ali to mi je zanemariv faktor:D

Kako da ne. Bethesda ima ogroman modding community na PC-u. Oblivion se igrao do Skyrima. Ima bezbroj modova od malih kozmetičkih preinaka do novih kampanja i questova.

Skyrim će po svemu sudeći imati još veću moddersku podršku. Sigurno si čuo da je nedavno izašao službeni modding tool na koji su ljudi odljepili XD.

Beskonačan replay value :). Osobno nisam ogroman fan i dovoljan mi je bio prelazak jednom, priznajem XD

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 2:03 (gringo88).
16 godina
Diablo 3

http://gamazavr.ru/product/14680713/     - 190 kn

Dal je sigurno uzet key sa ove stranice ?

tema  gamazavr

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gringo88 kaže...
vrx kaže...

Kako da ne. Bethesda ima ogroman modding community na PC-u. Oblivion se igrao do Skyrima. Ima bezbroj modova od malih kozmetičkih preinaka do novih kampanja i questova.

Skyrim će po svemu sudeći imati još veću moddersku podršku. Sigurno si ćuo da je nedavno izašao službeni modding tool na koji su ljudi odljepili XD.

Beskonačan replay value :).

pusti ti to, mi tu govorimo o D3,koji se čekao ohoho... :D

pa ako se ekipa pomami za D3 ,a znaš da se bude prodavao ko kikikirki ,nebu samo skyrim "patio",a danas je i mod scena za d2 aktivna (ili je bar bila do koju god,dvije)

iskreno,više sam puta odigrao diablo nego sve zajedno eldere i modove od trojke na ovamo ,a nisam jedini :D

napokon dočekao DNF!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

gringo, igro sam diablo 1 na play stationu i prešo ga, onda sam igro 2 na pc, i sada ću igrat 3 na pc. ja ne vidim problem u tome, da igra evoluira. kako god svijet i tehnologija ide naprijed, zašto tako i igra ne bi dobila neke trajne a ne samo kozmetičke promjene? draže mi je da su imali muda, izbacit da mi odlučujemo o atributima i skillovima nego da su izmislili neko mix riješenje, samo da bi se nama zavukli u pakšu. ako radiš nešto, onda to radi s srcem i mudima, meni osobno igra ostavlja dobar dojam iako je ovo tek početak početaka igre. zahtjevnosti, i komplikacije možemo očekivat na višim razinama i actovima. ma vidjet ćete svi za tri tjedna, mnogi će promjenit mišljenje o igri čim dođu do acta 2. što bude nivo igre veći, igra će bit zanimljivija i sadržajnija, pa nisu ovi iz bllizarda tolike tuke da ne znaju neke osnove za sastavit kvalitetnu igru. kao što sam već reko, sigurno u odnosu na dvojku izazovnost igre iz acta u act će biti sve veća, a priča i cinematic sve napetiji što se igra bude bližila kraja. pa nije li to razlog, zbog kojeg igramo ovu igru, ili je razlog skill trea i atributi? sve ok, razumjem da je to nekima od presudne važnosti, al meni osobno nema nikakvog smisla toga se hvatat ko pijan plota kad igra ima toliko novih stvari i to nije samo riječ o oružju, o kojima se uopće ne priča već se svi uhvatili ovih nekih negativnih pojava kod same igre. svaka igra, ima nekih minusa i negativnih segmenata, ali ne može se samo na uštrb toga zaključit da je igra loša. za mnoge igre, za koje su drugi tvrdili da su loše, sam sam se uvjerio da nisu. dakle, sve je to subjektivno i što netko zapravo očekuje od neke vrste igre. ako su očekivanja realna, onda će mu igra i sjest na pravi način. ako su očekivanja prevelika, onda normalno da će bit po onoj da mu svaka sitinica smeta. bllizard je napravio prevelik razmak između diabla 2 i 3, i sada se događa ovo jer mnogi imaju prevelika očekivanja. a igra treba bit ista, ako ne malo bolja od dvojke, ja sam siguran da će bit na istoj ako ne i boljoj razini po pitanju gameplaya a po pitanju skillova i tih dodatnih stvari koje su otišle u prošlost, jbg tako je kako je.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ne želim suditi dok nisam prošao cijelu igru na svim težinama. Igram open  betu i volim nove promjene glede gradnje lika jer svakom trenutku možeš kombinirati skilove, runes itd. , imam i zamjerku na humor , fali doza ozbiljnosti koju je imao stari diablo.Nadam se i expanziji u bliskoj budućnosti tako da igra vrijedi svaku lipu jer pruža godine igranja svojim fanovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 2:19 (DukeOs).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DukeOs kaže...

Igram open  betu i volim nove promjene glede gradnje lika jer svakom trenutku možeš kombinirati skilove, runes itd. ,

Da. Ovo je i inace tako i u zivotu... Kada ne ide, samo promijenis sto si cijeli zivot ucio/radio, resetiras, uploadas u glavu i strucnjak si. Ogromne pare zaradjujes, nema boljega od tebe...

Mozak na pasu i udaraj po misu ili po cemu vec. Nije bitno upotrijebiti mozak, vec 'vozi Misko', a, ako pogrijesis tu je jednostavan klik na mis, reset atributa/skilla i po starome.

To se nekada zvalo jednostavnim nazivom - VARANJE.

Nazalost, konzole su napravile od ljudi obicne zombije. Sto manje razmisljaj, a sto vise para trosi na kupovanje sadrzaja.

Umjesto da prave igrice koje ce biti izazovne, oni ih prave da ih moze proci i dijete od 8 godina.

Jer, ipak, nije cilj napraviti kvalitetnu i tesku igricu , vec sto jednostavniju (da je mogu proci i oni sa 8 godina) sa sto vise nastavaka da se izvuce sto masa novca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 2:46 (Mrgud Veliki).
15 godina

Ti očito imaš gadnih problema, nemoj završiti kao onaj norvežanin koji je MW2 zamijenio realnošću !!!

I ubuduće ako već mene prozivaš takvim načinom navedi konkretne atribute. Ipak je ovo bugov forum a ne ne pijaca sa lajavim babama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 5:29 (DukeOs).
16 godina
Diablo 3

Evo link za sve one koji misle da je d3 u odnosu na d2 pojednostavljen, kao sto rekoh prije, ova beta je premala da bi se mogao stvositi neki objektivni zakljucak.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3811455085

3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Stavio skidat, otisao u nocnu, kad se vratim kuham lonac kave i deri xD

Deri racku...doceko me neki error sa "send" prozorom i sad kad pokrenem launcher "updating setup files" i ne mrda...psmtr :/

Battlelog ~ UrbanFsk
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice