Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

Meni ušao!

1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Ja sam stavio /copy na svoj pass sad samo rokam CTRL+V dok ne upadnem. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
reko mi frend da ako je a koristio si copy da ce te izbacit van, da moras upisivat pass svaki put
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Im in wish me luck!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
dmanz kaže...
reko mi frend da ako je a koristio si copy da ce te izbacit van, da moras upisivat pass svaki put

Frend ti kenja da udje prije tebe, upravo sam upao ingame {#} Hellz yeaaaaaaaa!!!!! {#}

15 godina
dmanz kaže...

Nemoras samo moras upisati van igre negdje pass i onda ga copy pejstat u igru;)

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Sada se može ući izgleda. Meni je iz prve uspjelo, pa tko želi neka se požuri.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Može neko reć kad ja monku stavin 2 maca jeli on njih koristi?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Uspio sam ući. Pošto prvi put igram diablo...da prvi puta molio bih savjete i smjernice malo i neke pomoći. 4 lvl sam demon hunter, imam neke strijele što usporavaju i bacam noževe, cool story bro. Igra je meni osobno yebena, jedva čekam full igru.

Stavio sam npr shield i sjekiru ali stalo mi tuče shieldom? Ne kužim točno na koju foru funkiconira napad i to...mogu napadat i lijevim i desnim klikom jel? A ima neki shortcuti ili se sve može tuć na miš samo?

hvala

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Uspio sam ući. Pošto prvi put igram diablo...da prvi puta molio bih savjete i smjernice malo i neke pomoći. 4 lvl sam demon hunter, imam neke strijele što usporavaju i bacam noževe, cool story bro. Igra je meni osobno yebena, jedva čekam full igru.

Stavio sam npr shield i sjekiru ali stalo mi tuče shieldom? Ne kužim točno na koju foru funkiconira napad i to...mogu napadat i lijevim i desnim klikom jel? A ima neki shortcuti ili se sve može tuć na miš samo?

hvala

Uzmi Barbariana za početak ako nisi nikad igrao ništa slično. Brzo skontaš stvari i lako se prebaciš na druge klase.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ko za coop?

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jel to opet pao server jer me izbacilo iz igre. D3 je genijalan, istina graf nije Far Cry 652 imao sex s Crysis 345 a rodio se sta ja znam vec, ali zato je sve ostalo za 100 (koga boli desno jaje za graf u RPG-u bitnija je prica, setting, zvuk i ostale djidje midje) {#}

Uglavnom Fury Barbarian lvl 7 rasparam sve rped sobom uzivam u igri i dugo nisam imao onaj osjecaj "moras istrazit sve" stvarno jedva cekam 15.05 btw odluka je pala NO LIFE veceras . . .

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Igram monka i nekako mi je prelagano, nema mi razlike da igram s oruzjem ili bez, cudno mi je jer neznan jeli se unapređujem ako stavim shiled od 50 jer mi je sve nekako isto lagano.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

opet serveri zagušeni.. :(

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nebi bilo loše da pratite tweetove od Diabla i Bashioka npr.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

mislim da zajeb... sad već malo {#}

dibalo: We're in the process of restarting the #D3 beta servers and expect them to return shortly. You will likely receive an error on login.

bashiok: That would mean they're up, but we have a cap in place that isn't letting any more people in yet.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako restartaš diablo klijent, pojavit će se novi "Breaking News" na login promptu:

We are in a process of restarting beta service .. bla bla...

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan

Meni pa se neće uopće launcher startati nakon što sam skinuo sve. Piše mi "updating setup filesa" dođe do pola prozora i onda stane i tako stoji stalno.... Jel zna netko u čem je problem?

16 godina
Diablo 3

Odigrao jedno 1-2 sata i zadovoljan sam. 

Jednostavna igra, a tako dobra. Obožavam komadat protivnike s barbarianom {#}. Odličan prikaz destrukcije.

Divota Divota
http://www.youtube.com/watch?v=2vBnjv9tf9M
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 22:46 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko sam uspio skužit do sad, svi likovi su tu negdje, naravno ima opet par koji se izdvajaju al veća je ravnoteža nego u D2 što je jako dobro za igru. I koliko sam do sad skužio, Bllizard je za razliku od D2 napravio igru na sljedeći način. Svaki act će imat sličan broj zadataka kao i D2, ali će kapacitet borbe bit sve veći i žešći ovisno o razini igre. Prema tome ova beta je goli smijeh, šta nas čeka u nastavku. Act 1 vjerojatno će svi proć bez beda, al već od Acta 2 počinju zajebanije stvari. I za razliku od D2, gdje smo u svakom actu bili praktički na razini da na isti način pređemo act u pola muke, ovaj puta će to vrlo vjerojatno biti drugačije. Act 1 će većina proć ko od šale jer je tako konceptiran, Act 2 bit će veći i teži sadržajem neprijatelja, Act 3 će bit vrlo težak i opet prošireniji za igranje, a act 4 će bit pravi ispit za sve koji budu igrali ovu igru. I opet u zadnjem poglavlju, se ima koliko sam vidio 3 questa(kao i D2) al brijem da će za ta tri questa trebat najviše vremena i borbe da ih se pređe, a da ne govorim o finalnoj borbi protiv Diabla i njegovih hordi zla na kraju igre koji će i ovaj put bit iteakako velik izazov. Mislim da će ovaj put, igra bit još bolje izbalansirana, i da će svaki act bit sve teži, dok meni npr u D2 dok nisam došo do Mefista sve išlo glatko tek od njega i u paklu mi je počela neka ozbiljna težina i ubijanje likova s kojima igrao, a ovdje to neće biti slučaj siguran sam. Već u Actu 2 će vjerojatno bit pravih izazova, koji će bit osjetno veći nego ovaj skeleton king na kraju bete. I ta neizvjesnost, dali sam u pravu ili krivu me sve više ubija, a poprilično sam siguran da sam dobro procijenio način na koji su Bllizardovci dizajnirali igru, i mislim da nitko neće biti razočaran kada pređe igru u cijelosti! Da ne govorim da na night mare, hell, i inferno i najzahtijevniji igrači će doći na svoje kad je težina igranja u pitanju. Bit će sigurno osjetno teže, nego što je bilo u D2 na night mare ili hell. Samo se nadam, da ću doživjet taj 15.05 i prekinut sa svim društvenim aktivnostima na mjesec dana, pa kome milo kome krivo. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ili sam ja pre star ili je igra prosijek i ništa više?!

ajd shvaćam vas mlađu ekipu  ,ali IMHO ,ovo meni ide nak*rac nakon 2-3h igranja

-nit možeš raspoređivati atribute kako tebi paše

-skillovi se otvaraju po definiranom putu

-cooldown za ispijanje heath bočice

-cooldown između odabira magija po slotovima!

što oduzme skoro minutu u žeščem fajtu jer moraš u izbornik, pa odabrat,pa apply, pa cooldown vrijeme i tek onda moše koristiti :/

zbog ovoga bi melee/close combat likovi mogli pušiti na večim težinama igre jer ranged likovi ionako rokaju iz daljine

- fuckin 10000golda za 14mjesta u stashu?!

-nema infoa o količini damage pojedinih magija nego samo koji je efekt :/

tehnički, to nije Diablo koji smo čekali ....pre jednostavno i poglupljeno

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:13 (vrx).
Moj PC  
6 2 hvala 2
14 godina
neaktivan
vrx kaže...

Nisam jedini koji ima nekako nisko mišljenje o ovom Diablu, nadam se da ovo što su "pustili" za probu nije stvarna igra, jer ako je, onda je žalosno...

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel radi kome igra il su serveri down ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zapravo D2 nije imao niti k od kompleksnosti koju će D3 ponudit.

Poanta D3-a jest upravo taj CO mod, pošto će single player mode bit itekako težak na Hell/Infernu , čak bi se usudio reći nemoguće za 90% igrača. CO mod bi se trebao nekako približit GW-u, te toj nekoj kompleksnosti s naglaskom na održavaju nekih h&s pravila. 

Cooldown na health bočice i magije je bio prelogičan potez, te svakako dobrodošao. WoW i SC2 su još davno postavili neke standarde gaminga, te D3 cilja upravo na taj kolektiv koji bi trebao D3 dočekat raširenih ruku. E sada da li će D3 bit stvarno competetive kao dobar dio Blizzard proizvoda, vidjet ćemo izlaskom PVP patcha. Beta je samo maleni preview, te mogu slobodno reći da je mene osobno nije razočarala. Dobio sam i više nego što sam očekivao, makar bi iskreno jednog dana htio vidjet Diablo u čistim MMO vodama. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
xhopeon kaže...
vrx kaže...

Nisam jedini koji ima nekako nisko mišljenje o ovom Diablu, nadam se da ovo što su "pustili" za probu nije stvarna igra, jer ako je, onda je žalosno...

dragi kolega , nema puno vremena da se ikaj bitno mijenja.

em je igra pred izlazak , community bi popyzdio da se sad odgodi ,jer bi za neke temeljitije promjene trebali mijenjati i kompletni gameplay ,a to je u ovoj fazi skoro pa nemoguće...

ono kaj smo igrali u beti, to bumo igrali i u kompletnoj igri... :/

IMHO ,nažalost ,ja ne dam 400+kn za prosiječni h'n's sa Diablo pričom...

još nikako ne mogu preći preko činjenice da su jedino što mogu na liku mijenjati itemi i stvari koje nosi... i da takva jedna igra ima u nazivu Diablo...

i tek mi je sada jasno šta su mislili prije par mjeseci kada su rekli da se ne nadamo i ne uzdižemo Diablo 3 previše  :/

šteta Blizzard ,stvarno šteta...

da me nebi krivo shvatili , kupit ću igru i igrati ju...

onda kad bude koštala 200kn... jer realno, toliko i vrijedi... nažalost..

do tada ,čeka se Torchlight 2...

napokon dočekao DNF!
15 godina
Leglo kaže...

Zapravo D2 nije imao niti k od kompleksnosti koju će D3 ponudit.

Poanta D3-a jest upravo taj CO mod, pošto će single player mode bit itekako težak na Hell/Infernu , čak bi se usudio reći nemoguće za 90% igrača. CO mod bi se trebao nekako približit GW-u, te toj nekoj kompleksnosti s naglaskom na održavaju nekih h&s pravila. 

Cooldown na health bočice i magije je bio prelogičan potez, te svakako dobrodošao. WoW i SC2 su još davno postavili neke standarde gaminga, te D3 cilja upravo na taj kolektiv koji bi trebao D3 dočekat raširenih ruku. E sada da li će D3 bit stvarno competetive kao dobar dio Blizzard proizvoda, vidjet ćemo izlaskom PVP patcha. Beta je samo maleni preview, te mogu slobodno reći da je mene osobno nije razočarala. Dobio sam i više nego što sam očekivao, makar bi iskreno jednog dana htio vidjet Diablo u čistim MMO vodama. 

oprosti, ali tu se ne slažem s tobom ..

di je ta kompleksnost, kada ti je lik unaprijed definiran ,bukvalno jedina razlika između tvog  i mog :) npr wiza su itemi koje nosiš i rune na magijama...i ime lika naravno :D

kakvi hebeni cooldown i pyzdarije ...kupovanje slotova u stashu ?gtfo.... :)

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:49 (vrx).
17 godina
Diablo 3

Dobro nije igra ono sto si ti ocekivao razumjeli smo u prava 3-4 posta, idi igrat Torchlight 2 i svi sretni {#}

Jel igra itko? Meni se nece ulogovat uopce. . .

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrx kaže...

i tek mi je sada jasno šta su mislili prije par mjeseci kada su rekli da se ne nadamo i ne uzdižemo Diablo 3 previše  :/

šteta Blizzard ,stvarno šteta...

De molim te. Molim linkaj gdje je netko od Blizzarda dao izjavu tipa "Nemojte imati previše nade u D3, i nećete se razočarati. Očekujte prosječnu igru". Na stranu što sam pratio razvoj igre i pregledao većinu intervjua, ovo što si napisao je marketinški suicid i nitko pri zdravom razumu to ne bi izjavio ako želi prodati proizvod. U svim intervjuima i izjavama imaju samo riječi ohrabrenja za fanove da mogu očekivati jednu odličnu igru.

Ok igra ti se ne sviđa u redu je, ali nemoj lupati ovakve stvari ako nisu istine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:55 (gringo88).
15 godina
Diablo 3

ma daleko od toga da ju nebum igrao ,naravno da budem :D,

samo to meni (a i mnogima) nije dosljedan nastavak diablo franšize...izuzev priče jel. :)

khm...ajde si provjerite sami koji put,nemora vam bit sve servirano na pladnju.

a i da pratite igru ,znali bi o čem pričam...

da ne ispadne da serem.

https://www.google.hr/search?q=blizzard+diablo+3+lower+expectations&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox-nightly

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 23:58 (vrx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice