koliko citam na netu, radi!
valjda ce raditi i kad mi se instalira... uh
koliko citam na netu, radi!
valjda ce raditi i kad mi se instalira... uh
ekipa kaze da radi, kako ja imam betu nisam provjeravao ali to definitivno nije OPEN BETA! ili je bug ili je nesto procurilo prije vremena jer bi otvorena beta itekako bila najavljena. osim ako sam nesto promasio...
pozurite vec ima postova na blizz forumu, cini se da je started edittion, valjda kao neki trial ali je kontam greskom pusten za sve sada, kako god pozurite isprobati igru dok to ne rijese ili potvrde trial da barem vidite kako izgleda igra i testirate hoce li i kako ce raditi na vasim masinama.
Kako da je isporbam, nigdje nevidim za skinuti?
Kako da je isporbam, nigdje nevidim za skinuti?
Ni ja nista ne razumijem? Sta se treba skinuti ? Kako?
Da li to radi sa europskom verzijom? da li se moze nekako prebaciti na us ili moram skinit us verziju nanovo?
taman skinuh i instalirah prije nego cu na posao i idem se logirati, trazi autenthicator code, ukucam i onda javi server maintanance ovo ono.. fak!! :)
nadam se da ne ispravljaju bas ovo...
sad moram cekati do pola 9, ima da mi se sati na poslu vuku kao dani :(
taman skinuh i instalirah prije nego cu na posao i idem se logirati, trazi autenthicator code, ukucam i onda javi server maintanance ovo ono.. fak!! :)
nadam se da ne ispravljaju bas ovo...
sad moram cekati do pola 9, ima da mi se sati na poslu vuku kao dani :(
vrlo vjerovatno krpaju to sto nije trebalo iscuriti, tko je uhvatio 2 sata d3 jebiga... tko nije strpite se jos malo, igra itekako vrijedi hajpa :)
JAO... Jedva čekam ekipo... Neznam, tko nije prešao prva dva, preporučam, bar malo odigrati... Igra odlično sjedne, nema danas takvih h&s redaljki. Godine sam ostavio ud d1, d2 i LoD... I sad žurim sklepat pc koji bude u stanju vrtit d3 jer nema šanse da to ne odigram. Kad sam prije par godina vidio onaj prvi video s barbarianom, znao sam da to moram probati. Gromada sa dve sekire i kacigom s rogovima je moja!!! Inače, jako zarazna igra. Znaš onaj gušt dok slučajno nadješ još jedan neki sporedni dungeon koji ima 2-3 levela monstera koji su bolje opremljeni od tebe, pa potrošiš 50 potiona prije nego ga očistiš, i onda u ogromnoj škrinji dobiš paket strelica i scroll of town portal, i onda sav jadan skužiš da ima još jedan hodnik koji nisi očistio, i na kraju njega kutija s nekim rare itemom iz seta koji očeš skompletirati.. I'm inlove once again!
Evo,pokrenuo sam instalaciju D3 Beta clienta,znatiželja je jača od razuma XD
(iako sam imao već leakanu Betu na računalu,gdje se je moglo malo
prošvrljati Tristramom i pregledati izbornike)
Ako ne uspijem zaigrati,nema veze...tu je Diablo 2 + LoD & Hi Res Patch:)
Ne mislim igrati skupa, nego da dva različita korisnika koriste jedan account na dva različita računala.
Kazem, moze ali ne u isto vrijeme.
Ljudovi gdje je D3 najjeftiniji za naručiti, digital download?
Taman me u to vrijeme zvao susjed da odigramo pes , a sad 6 sati kasnije probam kad ono radi ,logiram se, ali već krpaju grešku na serveru
! A baš ga htjedoh isprobati , bar na minut...mijaooooo
Beta Client instaliran,nadam se da ćemo moći bar malo isprobat igru kao
Starter Edition,kroz koji sat. Bit će to još jedna neprospavana noć
Evo skinuo sve, napravio BattleTag itd. i štanga, server maintanence.
Valjda ce proradit bar na koji sat, da malo vidim kak igra stvarno je
Igrao danas pola sata prije posla, dosao kuci kad ono maintenance :( Nadam se da nije neki bug :D
Evo meni za 5 minuta skinuta beta pa da probam malo i tu trojku..
Javim dojmove, a ionako sam na vagi kupiti ga ili ne jer mi je trenutačno 450kn poprilično puno kad još uvijek otplačujem grafulju koju sam si poklonio za Božić - bemu i naš standard!
Gdje ima neki brzi link za skinuti betu? Posto ovaj sto ja imam spor ko puz :(
Evo sad sam procitao da je beta otvorena do zatvaranja 1.5, dakle skinite client
ako zelite okusit sta vas ceka 15.5, za sad rade na nekom fixu ali po mojim izracunima
US serveri bi trebali sutra rano ujutro proraditit a za EU nisam siguran posto izbacuje
neki connection error a ne 33 error sto znaci maintanence, drzimo fige da uskoro proradi!
Cekaj malo: da li je open beta ili ne?
Link, izjava Blizza...?
Ne želim skidati gigabajte na osnovu rekla/kazala.
Hvala ti svejedno na informacijama ali potkrijepi ih.
Sluzbeno ili bluepost nema, ali svi veci portali i forumi kazu da je open,
nemoj me drzat za rjec ali ako si kao ja, koji zelim - makar par sati
gameplaya probati skini client i nadaj se ... sry ako sirim dezinformacije,
cim nadem bluepost ili neko sluzbeno priopcenje postat cu ovdje!
Mislim da nece biti nista od otvorene bete. Prvi bih htio probati prije 15.5 posto nisam upao u betu no mislim da je vise stvar nekakve pogreske prilikom zadnjem patcha.
Nema mi nikakve logike da toliko zezaju s tim pozivnicama za betu, te najednom iz vedra neba daju svima da igraju betu.
Kao sto su najavljivali mjesecima alphu,pa zatvorenu betu mislim da bi po logici da su htjeli pustit otvorenu betu vec bi i vrapci na grani znali kada ce biti.
No osobno bih volio probati i imam tracak nade da ce barem koji dan biti tako, no logika mi suprotno govori.
@forzzuk - Serveri su navodno dolje, tako nesto se pise po forumima da za koji sat ce sve biti odgovoreno od strane blizzarda.
Mislim da nece biti nista od otvorene bete. Prvi bih htio probati prije 15.5 posto nisam upao u betu no mislim da je vise stvar nekakve pogreske prilikom zadnjem patcha.
Nema mi nikakve logike da toliko zezaju s tim pozivnicama za betu, te najednom iz vedra neba daju svima da igraju betu.
Kao sto su najavljivali mjesecima alphu,pa zatvorenu betu mislim da bi po logici da su htjeli pustit otvorenu betu vec bi i vrapci na grani znali kada ce biti.
No osobno bih volio probati i imam tracak nade da ce barem koji dan biti tako, no logika mi suprotno govori.
@forzzuk - Serveri su navodno dolje, tako nesto se pise po forumima da za koji sat ce sve biti odgovoreno od strane blizzarda.
Slazem se, da su htjeli open betu vec bi davno znali da ce je biti i nebi onda onaj zadnji val od 250,000 keyeva bezveze izbacivali (makar samo amerima -.-)
Nekako su sad tihi i nista nisu reki otkad je ovo sve krenulo sa kvazi-betom za sve.
Slazem se, da su htjeli open betu vec bi davno znali da ce je biti i nebi onda onaj zadnji val od 250,000 keyeva bezveze izbacivali (makar samo amerima -.-)
Nekako su sad tihi i nista nisu reki otkad je ovo sve krenulo sa kvazi-betom za sve.
Meni blizzard sve radi nekako tiho i spoooooorrrrooooooooo. Osim kada je hype u pitanju. Tu su jako brzi i glasni. No covjek se navikne. :)
Ma patchali su ovo vrlo brzo. Samo je bug bio. Meni bilo mrsko skidat klijent da isprobam, taman za tih par sati sto bi mi trajalo skidanje oni su patchali.
Još malo i dolazi the real deal :)
Nikako docekat taj real deal :) No kad se uzme u obzir koliko je proslo kada sam prvi put odigrao diablo 1 nije ni frka ovih mjesec dana.
Nikako docekat taj real deal :) No kad se uzme u obzir koliko je proslo kada sam prvi put odigrao diablo 1 nije ni frka ovih mjesec dana.
Ne da nije frka, već ću ja namjerno čekat 15.05 i onda kad sjednem za komp bojim se da me poznanici duuuugo neće vidjet.
Serveri su gore od 02.15 h te je popravljen bug da svi mogu na US servere , ah ništa onda , ali bar je Barca izgubila
..