S obzirom da nisam dirnuo miš ima pola godine, još sam i odličan
Jel netko drugi možda dirnuo miša?
Stara skillara ne zaboravlja znanje.
Mišićna memorija se ne zaboravlja lako
"Ekipa" je ostarila i našla druge prioritete
Šteta
"Ekipa" je ostarila i našla druge prioritete
Šteta
Ostarili smo dama da...ima drukčije radno vrijeme, upisao školu uz sve to, jedno dijete 2g, drugo na put, pa opet navečer kad se sve stiša tata upali malo, čisto da ne padne mišićna memorija.
Uvijek bi se dalo održavat community, doduše to bi vodio netko s više slobodnog vremena, no može se sve, samo je bitna organizacija :)
Ima li kakvih naznaka o okvirnom vremenu izlaska igre. Nisam uspio ugrabit key za probat, ali izgleda extra. My BF senses are tingling?
Hvala!
Ima li kakvih naznaka o okvirnom vremenu izlaska igre. Nisam uspio ugrabit key za probat, ali izgleda extra. My BF senses are tingling?
Hvala!
Beta dolazi sljedeći steam fest to ti je između 14-21.10, to je kao early access.
Koiko sam shvatio 24.10 dolazi full beta, danas je završila alpha.
Od 14.10 do 21.10 možete isproabti Delta force preko steam-a
https://store.steampowered.com/news/app/2507950/view/4541408758387211546
već ga sad možete skinuti
Danas je došla najava za otvorene bete koja dolazi 05.12.2024
- Full live-service content updates
- No progress resets
- Season 01 Title "Genesis"
- New maps for non-campaign game modes
- New weapons
- New vehicles
- New camos
- New operator skins
- UI improvements
- Game mechanics
- Regional Servers
- Languages
Jel netko igra, danas je igranka
Je, nelose, baca mi neki mix na bf/cod, ali trebali su igru nazvat smokerfield
ps, na mom kompu radi sasvim solidno tj. slicno kao i u bfu.. 110-140 fpsa na 1080p low postavkama
Edit: moram ih pohvalit za ovaj launch.. nema nikakvog laga, desynca itd (u 5 sati sto sam igral danas ).. jos kad sam vidio kak se puska moze modificirat skakal sam od srece
Odlična za free igru, ali treba neku vanilla normalizaciju, jedan gadget i dobro.
Ovo što su nasrali mogućnosti i gadgeta je previše. Igrao sam alfu i nezz šta je bila ona beta, sad ću i ovo kad stignem, svi živi hvale to mi je drago, da su bf očitali lekciju i uzeli dio kolača.
bf ako se ne vrati jako(u šta više i sumnjam) je dead.
Moram prizant za neki totalno anonymous studio da je ovo prilično glatko predstavljanje.
Malo upalio za probu, jako dobra optimizacija, dosta glatko se vrti i serveri rade izuzetno dobro.
Sviđa mi se do sad viđeno i nadam se da će imati svjetlu budućnost.
Dat ću joj šansu sigurno.
Ok dali jos nekome smeta prekratki "strafe" I kretanje mi ima kao da igram neku sp igru od prije 20godina!
2 rusenja za sada, 3x!
nikako natjerat gpu da radi kako spada, padaju mi fps jer grafa radi na 30%
imao tko sličan rpoblem?
imao tko sličan rpoblem?
Pa igra trazi top procesor, cak i meni na 4k zna padati nesto gpu usage. Ako si na full hd lako moguce da se srozava do tih granica.
Taman da probam server error
imao tko sličan rpoblem?
Pa igra trazi top procesor, cak i meni na 4k zna padati nesto gpu usage. Ako si na full hd lako moguce da se srozava do tih granica.
alfa i beta prie toga uredno ispucavao od 144 do 165, nejasno mi da sad ne radi neće gpu ni cpu do max.
a nezz budem istražio da, ali kažem sve igre ostale rade uredno space marine, gow, cod black ops što god je vrćeno vrtilo je, ovo baš čudno radi. moram popikat opcije malo.
ali da, za free igru ovo je strašan paket.
In game nick Mac92 pa ako hocete discord i da bacimo koju
i dalje muku mučim sa čudnim dropovima i stutterima
skužio sam da fps mora bit uncaped, sam ugašen, i ova komanda u .exeu od delte
-useallavailablecores
tu sam dobio nešto stabilniji fps koji sad ode preko 200 kad su postavke složene.
ima još tko problema sa fps
-useallavailablecores
tu sam dobio nešto stabilniji fps koji sad ode preko 200 kad su postavke složene.
Instaliraj 24.8.1 AMD driver, meni je pomoglo
i7 7700k i rtx 3070. apsolutno 0 problema
-useallavailablecores
ugasi low latency (ili enchanced) mode.. enders pokazao da je fps dosta stabilniji kad je to sve off
-useallavailablecores
ugasi low latency (ili enchanced) mode.. enders pokazao da je fps dosta stabilniji kad je to sve off
ono zadnje u postavkama, to sam ugasio da, jer kad to upalim onda iskoristivost gpu padne na 70, a inače sad ide na 90%
proc se ruga na 30-max 50, tako da to njemu nije ni da se oznoji.
gpu postavke su competitive kao i uvijek koje koristim u svim online šuterima
-useallavailablecores
Da vidio sam da je to popravilo nekikma, mrsko mi sve cleanat pa stavljat te stare jer sma si složio sve kako treba sad.
nije mi hitno slabo igram, ako ne slože uskoro budem išao za time, hvala ti
-useallavailablecores
ono zadnje u postavkama, to sam ugasio da, jer kad to upalim onda iskoristivost gpu padne na 70, a inače sad ide na 90%
proc se ruga na 30-max 50, tako da to njemu nije ni da se oznoji.
gpu postavke su competitive kao i uvijek koje koristim u svim online šuterima
-useallavailablecores
Da vidio sam da je to popravilo nekikma, mrsko mi sve cleanat pa stavljat te stare jer sma si složio sve kako treba sad.
nije mi hitno slabo igram, ako ne slože uskoro budem išao za time, hvala ti
Ja nisam radio clean, skinuo sam taj driver i stavio kvačicu na factory reset. Sve je bilo gotovo u 3 minute i više nisam imao frame dropove. Igrao sam danas 2h i više nemam niti jednog problema a jučer je bilo neigrivo. R5 7600X i RX6800
EDIT: Vjerojatno možeš neke postavke (profil) izvesti pa ih kasnije ponovno učitati, provjeri