nije tuzno nego bezveze...
uostalom svi ti non-ingame traileri su puno usminkaniji nego sama igra.
nije tuzno nego bezveze...
uostalom svi ti non-ingame traileri su puno usminkaniji nego sama igra.
istina iz veljače je ali tek sam to sada vidio.
p.s. nema veze kaj je samo trailer i nema veze sa igrom, žao mi je male
e sad mi nešt palo na pamet, pa zar ta soba iz trailera nije i u igri? odmah na startu kad se probudite u krevetu u svojoj sobi, izađite iz nje i odmah lijevo. na podu su muškarac i žena a sjekira pokraj njih
evo danas počeo malo ozbiljnije igrat...
ipak razočarenje...ulgavnom se kolje palicama, čekićima i šakama, nema oružja..
grafika je OK, atmosfera i nije baš neka...sviđa mi se gledat one turistkinje u kupaćima..ima ih i sa dobrim oblinama...šteta što nisu u toplessu,
ali...nije mi snimio checkpoint...prošao samo podosta (krenuo po onaj transmitter) i sad moram ispočetka!!!!!
ima li netko taj save game da mi mejlne???
tnx!!
Bice oruzja kasnije.. ne znam kako ti nije checkpointao ako si dosao do transmitera, uostalom, to ti je sami pocetak, nema smisla da uzimas tudji save radi par minuta igre..
evo danas počeo malo ozbiljnije igrat...
ipak razočarenje...ulgavnom se kolje palicama, čekićima i šakama, nema oružja..
grafika je OK, atmosfera i nije baš neka...sviđa mi se gledat one turistkinje u kupaćima..ima ih i sa dobrim oblinama...šteta što nisu u toplessu,
ali...nije mi snimio checkpoint...prošao samo podosta (krenuo po onaj transmitter) i sad moram ispočetka!!!!!
ima li netko taj save game da mi mejlne???
tnx!!
i meni nije sejvalo na pocetku, dok nisam kupio original igru (znas u cemu je problem)
igra napravi save kad pokupite neki quest item, predate quest, postoje i random save kad lutate po gradu ili kad izađete na exit jednostavno. ponavljam, da barem ima opcija da sami sačuvamo igru kad nas volja, makar 1 slot samo za to
evo kod mene taj save ne radi....probao krenut odpočetka i neće snimti.
našao nešto na you tube kao što treba napraviti al opet neće...
odi u svoj folder gdje je igra instalirana, npr. kod mene je d/dead island/out i u folderu out su još 2 foldera. profiles i save. imaš li to? ako nemaš napravi ih i tada će save raditi kako treba
odi u svoj folder gdje je igra instalirana, npr. kod mene je d/dead island/out i u folderu out su još 2 foldera. profiles i save. imaš li to? ako nemaš napravi ih i tada će save raditi kako treba
evo idem odma probat...nema te foldere, sad sam ih napravio pa da vidim
NEĆE!!!
evo i ti si isto sad zaspamao s pricama o pravilima...nisi ni admin ni moderator da ih provodis,ako ti nesto smeta ili primjetis da nije u skladu s pravilima, imas gumb "prijavi"i pusti nadlezne da to rijesavaju
Pustite moderatore da moderiraju, vi se bavite svojim poslom.
Za sve koji i daje imaju stutter, ovo će vam vjerovatno pomoći, meni je:
http://www.dsogaming.com/news/dead-island-microstuttering-can-be-caused-by-keyboard-temporary-fix/
riješio sam problem sa save game...
sad imam problem u igri - došap sam na benzinsku stanicu i nikako ne mogu doš unutar onog ograđenog dijela gdje su ljestve...a znak mi pokazuje da treba unutra ići...ne mogu razbiti vrata ni prozore da uđem...zna netko??
trebas poiskljucivat struju na stupovima, ima tri kutije za iskljucit samo prati di idu kablovi od struje.
Imas vise questova sa benzinskim.. Ako je to onaj gdje je voda oko benzinske koja sprovodi struju onda jednostavno parkiraj kamionet kraj ograde ili kontejnera, popni se na njega i sa njega preskoci na krov.. Na krovu ima staklo koje se moze razbiti i kuda ces uci.. Ako se dobro sjecam
ma kakav kamionet bit misije je da se poiskljuciva sva struja da se moze prec preko vode
Decko ja sam ovu igru imao zavrsenu na kompu 2-3 dana nakon relasea, znam o cemu pricam.. Tako sam bar ja rijesio quest, electric boxovi su side quest ako se dobro sjecam
riješio sam problem sa save game...
sad imam problem u igri - došap sam na benzinsku stanicu i nikako ne mogu doš unutar onog ograđenog dijela gdje su ljestve...a znak mi pokazuje da treba unutra ići...ne mogu razbiti vrata ni prozore da uđem...zna netko??
Ako se tvoje pitanje odnosi na quest za 2 kutije soka, ovo je što moraš napraviti:
Lakše ti je uopće se ne zezati sa onim questom za gašenje struje, auto dofuraj čim bliže onom nižem krovu benzinske i popni se po autu na krov od benzinske. Možeš ubiti Thuga za ekstra XP, ali ako ti se neda zezati samo ga zaobiđeš. Na manjem krovu je na jednom mjestu staklo, to razbiješ i upadneš u stražnju prostoriju dućana. Pokupiš sve u dućanu (zna biti dobrih stvari) i na kraju pokupi sok(ove) i brže ga samo ubaci u auto.
Najlakše je quest za sokove riješiti tako da direkt ideš samo na benzinsku gdje ga više thugova, jer su obadva paketa soka tu.
Generalno se ne isplati zezati sa side-questom i 4-5 thugova, jedino ako baš hoćeš taj XP.
Igra ima jedan zanimljiv BUG kad ides bacit oružje u zombija, 1 s prije nego ga bacis tj. kada ga držis u ruci odes u inventory i stisnes drop i time dobijes 2 ista oružja.
Decko ja sam ovu igru imao zavrsenu na kompu 2-3 dana nakon relasea, znam o cemu pricam.. Tako sam bar ja rijesio quest, electric boxovi su side quest ako se dobro sjecam
Ma daj šta seresh, daj ne laži.............
Ma daj šta seresh, daj ne laži.............
Kul sam, ne ?
U mad brah ?
sa djecom je bolje ne pričati
p.s. kako nekoga možeš nazvati "dečko" a 15 je godina stariji od tebe?
riješio sam...to je prva mijisa na benzinskoj kad tek ulazim u prodavaonicu prvi puta.
jel se vama igra ne čina kao malo Far Cry 2 gdje se non stop vozikaš okolo i tažiš svkaakve predmene...malo mi je sad monotono...stalno isti zombiji...a često imama po nekoliko zadataka pa dok odradim jedan zaboravim koje još moram odradtiti.
Eh, gdje se nalazi onalavion koji trebam provjeriti?? U svjetioniku me to traži ona treba kod radiostanice!!
sa djecom je bolje ne pričati
p.s. kako nekoga možeš nazvati "dečko" a 15 je godina stariji od tebe?
Brate u kakvim si ti problemima ? Moj je post bio na mjestu i najlaksi je walktrough za doticni quest, dok je njegov djelovao veoma omalovazavajuci.. Uostalom nije ovo forum usamljena srca ni smokvica tako da mi se doslovice j*be koje je ko godiste, kad smo vec kod toga, stid bi me bilo da sam blizu cetrdesetih i pisem po topicu koji je namijenjen za raspravu o jednoj IGRI..
stid bi me bilo da sam blizu cetrdesetih i pisem po topicu koji je namijenjen za raspravu o jednoj IGRI
You'd be surprised...