DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: DayZ (standalone)
nine kaže...
AngryBird kaže...

Ako ovako sporo i traljavo ide razvoj Dayz-a, pitam se hoće li ta igra ikad zaživjeti na PS4 ?

kako sad stvari stoje, ps4 bi mogao vrtiti slideshow dayz-a 

Koda je na PC-u bolje 

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

0.60

Od kad je to 970 mid range kartica, ajme tuke...

Ako će igrica davat 100 fps-a na 970 na max postavkama, onda  će ljudi sa 960, r9 380 itd. imat oko 70-80 fps-a što je zadovoljavajuće. Ako će jedna r9 270 moći izvuč 50 fps-a bilo bi izvrsno, nebi bilo laga itd.. Ionako svi i dalje zaboravljate da će i dalje igrica ostati jako cpu bound..

I evo par slika novog rendera 

http://www.dayztv.com/pic/dayz-renderer-debug-early-preview-hdr-glow-fog/

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 13:24 (molnyi).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Vec vidim kako AMD grafe puse pricu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
molnyi kaže...
Sale_ds kaže...

0.60

Ako će igrica davat 100 fps-a na 970 na max postavkama, onda  će ljudi sa 960, r9 380 itd. imat oko 70-80 fps-a što je zadovoljavajuće. Ako će jedna r9 270 moći izvuč 50 fps-a bilo bi izvrsno, nebi bilo laga itd.. Ionako svi i dalje zaboravljate da će i dalje igrica ostati jako cpu bound..

Ma sve je to super, nis ja ne velim. Al 970 nije mid range lol

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Hahaha to stoji. Ali ako će na gtx 950, r9 270 moći igrat igru na 60 fps-a, mislim da će im to bit veliki uspjeh.

14 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Hahaha to stoji. Ali ako će na gtx 950, r9 270 moći igrat igru na 60 fps-a, mislim da će im to bit veliki uspjeh.

Zivi bili pa vidili :D

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ako je netko bio regan na forumu možda mu je ukradena lozinka, tek toliko da znate..

https://www.reddit.com/r/dayz/comments/446dm6/psa_dayz_forums_were_hacked_and_details_taken/

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja sam nekako skeptičan, mislim da će se to opet odgodit... 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
13 godina
Sale_ds kaže...
molnyi kaže...
Sale_ds kaže...

0.60

pa s obzirom da iza nje jos dolazi 980, 980ti i titan x, gtx 970 je upravo mid range. samo stvar je u nasem standardu koji je pusiona naspram razvijenijih zemalja pa je nama high end sve od 200 eura na dalje

14 godina
neaktivan
Nema nas standard veze s tim. 970 nije mid range. https://en.m.wikipedia.org/wiki/AMD_Radeon_Rx_300_series
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Nema nas standard veze s tim. 970 nije mid range. https://en.m.wikipedia.org/wiki/AMD_Radeon_Rx_300_series

Također wiki za nvidi-a 900 seriju.

https://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_900_series

Mislio sam da je 380 mid-range card, pošto je u klasi sa 960-tkom ...

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

baš me zanima kaj bude s tim novim renderom ,ako će sve to bit kak pišu i ak će sve radit bez greške vraćam se dayz-u nakon preko godine dana 

uložio sam cca 700 sati u tu igru i bez obzira kaj je nisam igrao fakat dugo i dalje mi je top po svemu, takvo nešto unutar same igre se nemože nigdje doživjet nego u dayzu.

kupio sam prekjučer rust i na kaj liči ta igra to je za plakanje, i onda netko kaže da je rust bolji od dayza LOL

dayz i na 10 fpsa je miljama od tog sranja ali fakat sranja....

Moj PC  
6 3 hvala 3
14 godina
neaktivan
I ja Zenge i ja. Rust i dayz nemoj usporedivat, nije isto, a i meni je dayz bolji. Dodi k meni u rust, ja najvise volim naganjat golace lukom i strijelom :D
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zenge - o tome ja pričam. Kad netko pređe sa Dayz-a na Rust jako mu je čudno. Tako sam i ja uzeo Rust i onak razočarao sam se jer je igrica još više unfriendly za početnike te ju nemožeš igrati solo. Optimizacija je po meni lošija na Rustu nego na Dayz-u koji još uvijek ima stari render... 

No, Rust, za ubit vrijeme - prva liga. Malo se nasmijat sa frendovima. Ali da ima atmosfere kao u dayz-u, ni blizu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Tako sam i ja uzeo Rust i onak razočarao sam se jer je igrica još više unfriendly za početnike te ju nemožeš igrati solo.

Jedno što me privlači da kupim rust je Battle royale mod. Kolko vidim on se pretežno igra solo (makar tu i tamo naletiš na neku grupicu prijatelja u to sam siguran). Jel probao netko?

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

BR ti je u pravilu uvijek pun grupica igraca. Ne samo u rust-u, h1z1, arma br mod itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
molnyi kaže...
Sale_ds kaže...

0.60

čekajte, pa čemu onda render novi ak bude bila i dlje cpu zahtjevna, kaj nebi trebao novi render prebacit igricu da vude gpu zahtjevna, kaj pa onda bu meni bilo isto ko i do sad sa i5 2500 non k i gtx 660, kaj nislite bum bar mogel navleč nekih 50fps-a u gradu?

ma pristo bi i na 30-40 al da je fluidna, a ne ko sad snajpam sa zgrade u cernu i vidim onaj trg do hotela, al zgrade mi opče ne očitava, kakti livada, a ni ljude ne vidim

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kupio sam prekjučer rust i na kaj liči ta igra to je za plakanje, i onda netko kaže da je rust bolji od dayza LOL

rust i dayz su 2 različita svijeta, isti žanr 

najiritantnije u rust-u je to skupljanje resursa.. nakon par dana i kada ne igram igru čujem odzvanjanje pickaxe-a dok mlati po kamenju 

i upravo zato jači igrači genkaju slabije.. radije sprašiš nekome metak i pobereš kaje bogec skupil, nego da solo kuckaš po drveću i kamenju.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma u rustu ovak na prvu mi je grafika očajna, nema nekih velikih gradova sela, kupljaš resurse iz košara (wtf), kretnja likova su preloše napravili...možda je i sami gameplay zabavan ali ja ga kao takvog nisam doživio.

jedino kaj je isto u dayzu i rustu je survival u opisu igri ostalo je sve totalno drugačije/kontra.

po meni nema bolje survival igre od dayz-a.

platio sam igru 6e i iskreno niti ne vrijedi više ,barem što se mene tiče, ali zaigrat ću je još koji put i možda promjenim mišljenje mada sumnjam.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma u rustu ovak na prvu mi je grafika očajna, nema nekih velikih gradova sela, kupljaš resurse iz košara (wtf), kretnja likova su preloše napravili...možda je i sami gameplay zabavan ali ja ga kao takvog nisam doživio.

jedino kaj je isto u dayzu i rustu je survival u opisu igri ostalo je sve totalno drugačije/kontra.

platio sam igru 6e i iskreno niti ne vrijedi više ,barem što se mene tiče, ali zaigrat ću je još koji put i možda promjenim mišljenje mada sumnjam.

Kolko si igrao rust?

14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže... 

Kolko si igrao rust?

nedovoljno jer sam ga kupio prekjučer ali ne sviđa mi se na prvu.

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Sale_ds kaže... 

Kolko si igrao rust?

nedovoljno jer sam ga kupio prekjučer ali ne sviđa mi se na prvu.

ja imam rust prek femily sera, od frenda, opče mi se ne sviđa, da sam na tvom mjestu zatražio bi povrat novaca!!!

a sad zbog super savjeta udjeli jedan skin, vidim da imaš prekokrasan m4a1-s :D ili bilo kaj :D šala mala

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Iskreno, sramotiš se

14 godina
neaktivan
Dobra je igra, daj joj vremena. ;) Gunplay je odlican i napet. Pogotovo vanilla.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Roko567- a za tebe vidim da si fanboy rust-a te s tobom nema rasprave oko toga. I da je igrica govno ti bi rekao da nije... Ja koji volim dayz barem priznam i kažem svima koji je žele kupit, razmislite, igrica je puna bugova i ako stee na zo spremni kupite je. Igrica ima mana, ali manje od rusta. Rust je OK zamišljen, sada ima OK grafiku ali kretnje u igrici su užas, bugova je podjednako kao i u standalone-u. 

U prvih sat vremena igrice odmah sam služio neke od najvećih bugova. Kada umreš pola stvari se razleti po svuda, životinje se teleportiraju, prolaze kroz stijene te ih je tako na početku nemoguce uloviti dok ne stanu. Bugovita gradnja, koja ne bi smjela biti jer ipak je igri glavna forac basebuilding. Igrica nije solo friendly, community je odvratan. Sve to možeš u samo sat vremena otkriti, što bi bilo da igraš duže? 

Prihvatite svi da niti dayz niti rust nisu gotove igre, da su i jedna i druga puna bugova, ipak su u alphi. Netko voli napetu igru sa odličnom atmosferom koja je više simulacija, netko pak arkadne pucacine i to tak je.. 

Neke dobre stvari kod rusta su npr. Ako ste igrali FPS igre lako će vam se biti naviknut na pucnjavu. Ja koji igram par sati sve skupa komotno mogu pogoditi headshot u 90% slučajeva. Igru je lagano za shvatit nema tu puno kemijanja, jedino malo potraje skupljanje blueprinta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 8:22 (molnyi).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesi ti to napokon shvatio da je dayz simulacija, a rust arkada lol. I kak ce bit ista fizika ak je razlicit engine?!

A na to kaj si rekao da je optimizacija bolja u SA nego u Rustu cu se samo nasmijat. Ja rust vrtim na ultra na 90, a dayz na low na 20. Super optimizirano nema sta...lol
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Jesi ti to napokon shvatio da je dayz simulacija, a rust arkada lol. I kak ce bit ista fizika ak je razlicit engine?!

A na to kaj si rekao da je optimizacija bolja u SA nego u Rustu cu se samo nasmijat. Ja rust vrtim na ultra na 90, a dayz na low na 20. Super optimizirano nema sta...lol

Kod mene je obrnuto - Dayz na 110 a Rust na 45 :)

Pa zato i kažem, igrica je teža, realnija te s toga meni i zanimljivija. Ali iskreno kažem, ukoliko imate ekipu i igram Vam se neka zabavna survival igra, sa Rustom nemožete fulati. Isključite si censorship nudity i igrajte :P

14 godina
neaktivan
Nudity obavezno on. Moraju svi znat da imam najveceg pitona u rustu xD
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ako je tebi nudity on, to ne znaci da drugi vide...

12 godina
neaktivan
molnyi kaže...

U prvih sat vremena igrice odmah sam služio neke od najvećih bugova. Kada umreš pola stvari se razleti po svuda, životinje se teleportiraju, prolaze kroz stijene te ih je tako na početku nemoguce uloviti dok ne stanu. Bugovita gradnja, koja ne bi smjela biti jer ipak je igri glavna forac basebuilding. Igrica nije solo friendly, community je odvratan. Sve to možeš u samo sat vremena otkriti, što bi bilo da igraš duže? 

Prihvatite svi da niti dayz niti rust nisu gotove igre, da su i jedna i druga puna bugova, ipak su u alphi. Netko voli napetu igru sa odličnom atmosferom koja je više simulacija, netko pak arkadne pucacine i to tak je.. 

Neke dobre stvari kod rusta su npr. Ako ste igrali FPS igre lako će vam se biti naviknut na pucnjavu. Ja koji igram par sati sve skupa komotno mogu pogoditi headshot u 90% slučajeva. Igru je lagano za shvatit nema tu puno kemijanja, jedino malo potraje skupljanje blueprinta.

Kada umreš pola stvari se razleti po svuda - jednostavno neistina, ispadne ti samo ono što ti je bilo u ruci

životinje se teleportiraju, prolaze kroz stijene te ih je tako na početku nemoguce uloviti dok ne stanu - Opet lažeš, životinje se ne teleportiraju i jedini je problem kad idu po strmom kamenju. Nemoguće ih je ulovit zato što su brze, treba ti barem luk i strijela.

Bugovita gradnja - gradnja uopće nije bugovita, o čemu pričaš? Navedi mi jedan primjer 

Igrica nije solo friendly - Kako ovo može bit mana igre?

U Rustu doslovno nema game breaking bugova, jedini kojeg se ja mogu sjetit je to trčanje životinja po kamenjima, a to nije ni toliki problem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice