Ja sam taj kojeg je jučer taj "hacker" ubio bez da je puknuo na mene.
E sad moje pitanje je mogu li napisati ticket, mogu li oni u logovima vidit što se dogodilo, te mogu li mu zbog toga ban na dayz key bacit?
Ja sam taj kojeg je jučer taj "hacker" ubio bez da je puknuo na mene.
E sad moje pitanje je mogu li napisati ticket, mogu li oni u logovima vidit što se dogodilo, te mogu li mu zbog toga ban na dayz key bacit?
Negdje sam čuo/pročitao da oni ne daju ban na igru u kojoj on vara već na cijeli account.. Djeluje malo brutalno ali jedino se tako možemo riječiti hackera.
Koliko je to istinito nisam istraživao..
Negdje sam čuo/pročitao da oni ne daju ban na igru u kojoj on vara već na cijeli account.. Djeluje malo brutalno ali jedino se tako možemo riječiti hackera.
Koliko je to istinito nisam istraživao..
To misliš na VAC ban? To daje Steam tj. Valve i on se odnosi samo na tu igru, ali ti na Steam profilu stoji koliko puta si dobio ban i kad.
Neko za domaći gulaš?
Previše će to biti gulaša za samo vas 3.
šta niste ghillie suit ovom levom pofarbali :D ovako je ko strasilo haha
šta niste ghillie suit ovom levom pofarbali :D ovako je ko strasilo haha
ma nisam si našao sprej zeleni paaaa
smerš vestu i ruksak imas? il si barebones ?:D
Neko za domaći gulaš?
jeli bar ljudsko meso?
Neko za domaći gulaš?
jeli bar ljudsko meso?
Nebi vjerovao ali bilo je da. Pošto u Berezinu nismo mogli ulovit vepra jer trči 100 na sat pa smo ga izgubili negdje u šumi, morali smo skinat par zločestih ljudova koji su pucali na nas. A dobro nisu pucali, mi smo pucali
Kak je lik smotan nema u hotbaru oruzja neg manualno povlaci u ruke,hebeš mi zivot xD
I onda nejla šot.
Kak je lik smotan nema u hotbaru oruzja neg manualno povlaci u ruke,hebeš mi zivot xD
I onda nejla šot.
vjerojatno sto taj hotbar ne radi kad treba
Jel ovo ima neki bug u igri gdje zombiji jašu veprove i bikove ili sam ja sinoć pretjerao sa alkoholom? Reloadam šotku u blizini Kabanina, kad trči vepar i na njemu sjedi zombi raširenih ruku i drži natpis "Free Palestina" :S
I onda nejla šot.
vjerojatno sto taj hotbar ne radi kad treba
Meni radi. ovisi o serveru i jel ima desync. Ako nema laga iste sekunde mijenja.
Odabrana imena za novi krug SurvivorGameza... ima opet 10tak popularnih youtube imena
http://survivor-gamez.com/forum/index.php?/topic/1654-dayz-survivor-gamez-vi-qualifiers-roster-and-info/
Live je sljedeću nedelju u 22:00
Hmmm pljuce su seks. Kakva je ovo zadnja?
Hmmm pljuce su seks. Kakva je ovo zadnja?
winchester 70 alaskan
Cemu svicica? Meni je malo glupast koncept ko u H1Z1.
Svjecica? U slucaju da su kamioni i auti benzinci.
fps popravili u zadnjim updejtima ili?
FPSU se ne moraš nadat prije bete, a ko zna kad će to
FPSU se ne moraš nadat prije bete, a ko zna kad će to
Kraj godine prema njihovom kalendaru.
Krajem godine,samo sto nisu rekli koje
http://forums.dayzgame.com/index.php?%2Ftopic%2F222238-its-time-to-bring-zeds-back-to-chernarus%2F%3Fp=2232208
Dodani normalni zombiji
Svjecica? U slucaju da su kamioni i auti benzinci.
Ako ubace da za popravit odnosno "slozit" neko auto znaci ubacit svjecice i akumulator, bit ce glupo.
Jako se hvale al samo da ne bude "isto sranje drugo pakovanje".
kad lik ubije prvog zombija proglitchava kroz pod.. http://www.dayztv.com/video/dayz-0-55-zombie-taking-damage-animations/
Jel netko probao experimental? Kakav je feeling?
Exp laga ko mrtvo govno i užasan je, nemoraš uopće probavat, a njihov kalendar kurca tebe ne znači jer su likovi rekli da će i renderer novi i zombiji bit u prvon kvartalu, i evo kvartal se bliži kraju a rendera nigdi, a za zombije će in tribat još misec dana do stablea kojin tempon idu. Užasni su.