DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ako vas craftanje splinta zeza tribate napravit sljedeće:

Dakle uzet zavoj ili rags u ruke, napravit suicide animation i dok se animacija kreće vi kliknete desni klik na drvca i napravite splint. Isto vridi i za "use splint".

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hvala, ja sam dosad se log offao pa bi isao na low pop i tamo radi..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Krenes radit farmu i onda odlucis da bi to robovi bolje odradili :D

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
13 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Na kojim serverima inace igrate? Evo ja danas kupio igru na G2A za 22€ mozete me dodati na Steamu :) http://steamcommunity.com/id/CROVitaly/

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" Hrvatski multigaming klan, 10godina djel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: DayZ (standalone)
Hedrick kaže...

Ma nemogu skužit nikako nikakav oblik hackanja. Koji je smisao igre ako znaš di je šta na mapi ili di se ko nalazi na mapi? Trenutno se u igri prejednostavno pronalaze stvari i nema potrebe za hackanjem.

Trolanje i griefanje, ovisi dal ides na masivno hackanje ili skriveno. Ja sam dosta cheatao u A2 DayZ i mogu reci da je bilo zabavno, pogotovo u DayZero gdje je bilo klanova po 10 ljudi koji su trcali okolo u grupama. Nisam koristio item spawning tak da mi je igra imala kakvog takvog smisla. Isto tak dok sam htio igrat s helikopterom imao sam izbor, trcat okolo po sumi par sati i umirat od dosade ili pogledat na cheatu tocno di taj helikopter je i onda direktno na zabavu/pvp. Mogu ti reci da je igra cak i s hackovima bila dosta teska za ubijat te velike grupe. Znaci nisam koristio godmode jer to nema smisla ali thermal, refueling, maphack za vozila i slicno je dosta zabavno. Kome normalnome se da pola sata ponavljat jedno te istu animaciju da bi napunio helikopter i onda te neki lik upuca i uzme helic ili se zraku server srusi? 

Najbolji su mi ovi koji seru po dupanju, ali dok im das dupani item u igri uzmu su ga bez pitanja. Meni nema nikakvog smisla glumit tu nekakvu dobricu u igri koja je totalno broken i gdje postoji 20 razlicitih duping metoda, 10 unlimited mags metoda i gdje svakih pola sata izgubis helica zbog rusenja servera i ddosanja. Jos da ne pocnem pricat o svim pay2win serverima gdje mi je cisti gust klat te ljude koji su platili za gear i baze. Ako si pogledate Dayz mod, 90% server je bilo i jos uvijek je pay2win. Meni se DayZ na kraju sveo na trolanje tih dubrad admina i donatora, pa moras biti lud da igras legit na takvim serverima. Ti ljudi su gori od cheatera, oni prakticki cheataju ali bez ikakvih posljedica i jos ih je daleko vise nego cheatera.

Na PCGAMER-u je bio dobar clanak o hackanju pa si procitaj ak te zanima.

http://www.pcgamer.com/hacks-an-investigation-into-aimbot-dealers-wallhack-users-and-the-million-dollar-business-of-video-game-cheating/#page-1

11 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Koliko jadan moras biti da budes rob nekome, svakakvih budala ima...

11 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Sale_ds kaže...

Budale su oni koji nikada nisu čuli za RP (to ti je poanta dayz-a i arme...).

11 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...
Mquany kaže...
Sale_ds kaže...

Znaci ti bi bio necija kuja u stvarnom zivotu jer ti prijeti smrcu? Ja ne bih, ali dobro ima nas svakakvih...

BOLJE GROB NEGO ROB!!!

I btw, penta arme i dayz nije RP, vec je poenta da ti moze biti sto god hoces pa ako netko voli moze biti i RP.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 22:45 (Mquany).
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Dr.Feel kaže...
Mquany kaže...
Sale_ds kaže...

Znaci ti bi bio necija kuja u stvarnom zivotu jer ti prijeti smrcu? Ja ne bih, ali dobro ima nas svakakvih...

BOLJE GROB NEGO ROB!!!

I btw, penta arme i dayz nije RP, vec je poenta da ti moze biti sto god hoces pa ako netko voli moze biti i RP.

previše kakiš

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
11 godina
protjeran

Ma daj molim te, netko te ganja puskom i dere se "stop or i will kill you" sto ces uciniti? Pa normalno da ces trcati dalje od njega ili trcati oko njega da te ne moze naciljati i pokusati ga udarati u glavu jer ionako nemas sto izgubiti. Cilj igre je samo ubijati druge, tu nema nikakvog prezivljavanja. Uzmes bocu i one kekse i satima ti nista ne treba, sto se tice zombija prebacis na neko ne vatro oruzje i to je to. Trenutačno čovjek s i bez ekipom isto ti je. S ekipom je malo malo bolje jer pricas s ljudima, ali opet sve ti dode na isto. Ako ti imas pusku i sretnes drugog covjeka koji ima pusku oba dvoje imate isti prvi insktint, a to je ubit ga. Sada se to vrti oko nicega jer ubio ti njega ili on tebe, ubio ti njega zbog hrane, metaka koje ti vec imas ili eto tako samo da budes debil i ubijes ga ili skupa se primite za rukice i trcite sumom goli ista vam je stvar. Nitko se neće zapitati koji je stvarni cilj u ovoj igri? Odgovor je nema ga. I kada svi to shvate onda će igra propasti, ali opet ljudi poput mene nadaju se da se to neće dogoditi i da će ubrzo nešto drastično promjeniti jer u changelogu samo vidim nova oruzja, stvari i vozila meni to zvuci kao bla, bla i................bla. Umjesto da rjesavaju errore, glupu smrt, dc i engine oni opet rade po starom. Kad meni netko dode blizu zelim imati hebeni mac koji ce mi letiti u ruci dok pokusavam nekoga ubiti, zelim mu otvoriti lubanju i pojest mu mozak, a ne da u 99% slucajeva covjeka promasim s  udaljenosti od 1000m koji trci prema meni cik cak i na kraju on mene ubije.

I moram ponoviti ono što sam rekao prije: Igraš par sati, skupiš opremu ubiju te i tako opet. Eto to je pravi DayZ i onaj koji reće drugačije laže.

www.mmo-balkan.com
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

:)

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:06 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Genijalno ali bojim se da to ne budemo vidli nikad pa ni onda.
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Genijalno ali bojim se da to ne budemo vidli nikad pa ni onda.

Čua san za novi bug u zatvoru u Vyboru.

Odsada više ne ulazin u bazu.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 17:27 (Hedrick).
17 godina
Jucer je jedan lik bil u bugu u vojnoj bazi i onda su decki usli u bug i istukli ga lol
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mozete mi malo vise o bugu reci, ne kako se udje nego gdje se nalazi da znam da me ne koknu :D

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Mozete mi malo vise o bugu reci, ne kako se udje nego gdje se nalazi da znam da me ne koknu :D

Vybor jail bug i odmah prvi video. . ., iskreno pogledao sam iz istog razloga kao i ti, da znam sto me ceka. . ., znaci do sljedeceg patcha i nadam se fix-a ne ulazim u zatvore. Ovi developeri su stvarno idioti poprave jednu stvar a pokvare 3-4. Retardiran bug da lik me gleda kroz zid i phaza se propuca me i onda opet nestane kroz zid, moram craftat splint 333 puta da naizad jednom uspije i najgore leteci mosin cheateri jebe* im mamu u usta zvaljava. . . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Jonja kaže...

Vybor jail bug i odmah prvi video. . ., iskreno pogledao sam iz istog razloga kao i ti, da znam sto me ceka. . ., znaci do sljedeceg patcha i nadam se fix-a ne ulazim u zatvore. Ovi developeri su stvarno idioti poprave jednu stvar a pokvare 3-4. Retardiran bug da lik me gleda kroz zid i phaza se propuca me i onda opet nestane kroz zid, moram craftat splint 333 puta da naizad jednom uspije i najgore leteci mosin cheateri jebe* im mamu u usta zvaljava. . . 

Šta se čitera tiče igraj na privatnom serveru, puno manje ih je, a i non stop banaju ekipu.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja bih igrao, al neznam kakvo je stanje s igracima jer ne volim igrat ako nema bar 35 igraca na serveru.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja bih igrao, al neznam kakvo je stanje s igracima jer ne volim igrat ako nema bar 35 igraca na serveru.

Pa lipo me dodaj na Steamu i vidi server na kojem ja igran. Imaš 4 servera sa istin hiveon. 1 je persistant ostala 3 se resetiraju svako 2 sata. Svaki od 4 servera broji 50 ljudi i jako je teško upast, ali eto mi nekako uspivamo. Inače i dosta Cro ekipe igra tamo koji nisu ode na forumu. Eto baš sinoć ih roknili, tek posli smo saznali da su oni.

Kaže meni lik na steamu: "Evo baš nas roknili neki likovi sa m4-tvorkama, steyrima, ghiliima,mislin da su hackeri", ja mu kažen "to smo bili mi" :)

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Kaže meni lik na steamu: "Evo baš nas roknili neki likovi sa m4-tvorkama, steyrima, ghiliima,mislin da su hackeri", ja mu kažen "to smo bili mi" :)

Fr4nk Horrigan = hacker confirmed

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
17 godina
DayZ (standalone)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Jonja kaže...

Pa lipo me dodaj na Steamu i vidi server na kojem ja igran. Imaš 4 servera sa istin hiveon. 1 je persistant ostala 3 se resetiraju svako 2 sata. Svaki od 4 servera broji 50 ljudi i jako je teško upast, ali eto mi nekako uspivamo. Inače i dosta Cro ekipe igra tamo koji nisu ode na forumu. Eto baš sinoć ih roknili, tek posli smo saznali da su oni.

lol ko' bi reko' da češ naletit na nekog sa steama na "vanjskom" forumu. :) vidiš slikica ti ista.. Reko' sam hackeri zato što sam ispalio 4 metka iz SKSa s 5 metara u leđa liku koji stoji u grmu kojeg sam srečom uspio flankat oko jaila. :) valjda ga grm zaštitio pa ispalo da ga nisam ni jednom pogodio.. bio kratki al dobar fight, 2 military lika vs 4 civilno gearana završio 4:0 gg

uglavnom, topla preporuka tih 4 servera, slot 50/50/40/40.. isti hive, jedan je persistante za baze ako netko želi. puni su skoro uvijek al uz malo spamanja connecta uđe se relativno brzo a i reset je svakih 2 sata tako da se može do loota lako.. a i opet evo ispalo da ima dvije grupe koje su zabrijale na te servere tako da se može nać i domaće ekipe... obavezno pitanje preko Directa je "Where are you from?" :)

jedino što mi malo smeta je dugačka najava reseta pa se dešava da odma ekipa čeka blizu military base i odma ulazi. 3 puta kad sam se našao blizu baza u vrijeme reseta i kad sam ušao unutra našao sam nekog u bazi..

P.S. off topic ali ako nekog zanima, slična je tematika DayZu http://survarium.com/en/news/european-server-launch

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 10:05 (Laxx).
15 godina
Laxx kaže...

P.S. off topic ali ako nekog zanima, slična je tematika DayZu http://survarium.com/en/news/european-server-launch

Kolko sam skužio po gameplay-u sa YT-a, tu nema nikakve sličnosti sa DayZ-om, ali igra je dobra.

Imao sam pristup beti ali mi se nije dalo instaliravat. Ne znam dal još uvijek to traje.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
neaktivan

kako nema sličnosti, Survarium je zasad manje više PvP, kao i Dayz {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 11:52 (vanzemljac).
15 godina
neaktivan

prije nego krenu prepucanja i uspoređivanja mislio sam na temetiku; apokalipsa... nisam proučavao previše al mislim da sam negdje prije par mjeseci vidio da je će bit perma death i full loot u open worldu.. al će bit i F2P, što bi na kraju moglo bit P2W

15 godina
vanzemljac kaže...

kako nema sličnosti, Survarium je zasad manje više PvP, kao i Dayz {#}

To da {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Survarium je trenutno nesto kao World of Tanks fps, s tim da se igra 8na8, u igri su trenutno 2 moda Team Deathmatch i Battery Retrival i igra je odlicna. Freeplay mode, to je open world survival verzija igre u kojoj ce umjesto zombija biti mutanti(Stalker) je trebala vec biti igriva krajem ove godine, ali je to bilo malo preoptimisticno najavljeno pa se ockuje nekada ove godine, ali s obzirom da se tek pocinje raditi na tome ne ocekuje se uskoro.

P.S.

Igra trenutno nije p2w, a tesko da ce i u buducnosti biti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 13:47 (Mquany).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

samo par komentara na novu verziju 0.52 - -- -- - - - SRANJE!

pa ne mogu vjerovat da ne izbace neki HOTFIX za sve bugove. Pa neigrivo je trenutno. Reloadas pusku, puska prazna, bacis pusku, ne mozes je pokupit, uzmes drugu pa je ne mozes

zamijeniti sa prvom, pa bacis obe pa se prva pojavi ali ju ne mozes uzeti omfg 

Close combat je uzas. Zombiji su opasnije nego ikad jer te ubijaju iz druge KUCE! Craftanje zbugano... 

Sto ste mi uradili od igre mama!!! RIP 4 now.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice