Još se ubacuje sadržaj, zato ima previše loota. Čekaj da počnu balansirat igru pa da vidiš kako će se razmaženi plačljivci žalit po forumima kako ne mogu pronać pušku. Ne znam kakvu ste survival igru u kojoj se nitko ne ubija očekivali, ali DayZ to nije. Kao što je Ipe već naveo, tako je funkcioniralo u modu i savršeno je sve radilo. Znalo se di treba doć opremljen i di se može poginut, tj choke pointovi. Kome se trčalo po brdima mogo je to radit, ko je želio akciju otišo je na sjever.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije bas da imas sto drugo radit trenutno u igri... Po meni je ovo "realisticni" deathmatch kao
sto je i mod postao nakon nekog vremena. Trenutno cekam Survive the nights da izade.
Po meni ta igra ima neke sanse da postane dobar survival sim
Ovaj Survive the nights izgleda odlično, kad to dolazi ili još bolje dal se može kupiti ili ne znam kaj da se može već sada igrati u nekakvom predizdanju kao dayz !??
Hvala
Ovaj Survive the nights izgleda odlično, kad to dolazi ili još bolje dal se može kupiti ili ne znam kaj da se može već sada igrati u nekakvom predizdanju kao dayz !??
Hvala
Nije jos izasla alpha. Evo kaj su meni odgovorili na upit..
"Hello, just a question.
Is the game now in alpha or in beta? In other words, how much do i need to pay to play now?
Thanks for your time."
"Hi Urban,
The game is currently in pre-alpha development. There isn't a playable alpha build at this time. Kickstarter Alpha backers will receive a finished Alpha build around February of 2015. However, alpha backers will also be involved during the development process. This includes stress testing early builds as well as helping test and even suggest new game items, features and mechanics. When our funding is complete, you'll receive an e-mail via your Kickstarter account or PayPal account. This "survey" will ask you how you want us to contact you in the future. We will also give you access information to the official "dev blog." Later we will contact you and provide you with a steam key as well as a digital download.
Thanks for your interest in Survive the Nights!
Regards,
The team at a2z(Interactive);"
Slazem se.Tesko ce oni napraviti pravi survival.Po meni ona igra sto si je spomenuo,survive the night,ce biti prava stvar sto se tice survive.Ali opet steta sto igra nece izgledati graficki kao dayz.Jer DayZ ima onu atmosferu hebenu kada udjes u grad ili selo.Ali zato nema izrazene previse survive elemente.Predugo je igra vani i igra se PvP sistemom.To je po meni greska.Trebalo je odmah u startu napraviti survival i ne trpati previse stvari unutra.Jer oni su sada kako igra izgleda,napravili CoD/BF sa ogromnom mapom i hranjenjem.Ljudi su se sada navikli na takav princip igranja.Ali zato sada izlazi 0,49 koji bi trebao promjeniti.I to jedva cekam.Jer neda mi se vise sa ekipom ici u Svetlo ili gdje,stati u jednu kucu i cekati val CoD/BF ekipe i rokat ih.Pa kada umrem,na prazan server,gear i ajmo ponovno nazad na taj server i rokaj dalje.Onda igra nema nikakvog smisla niti survive stila igranja.Zato 0,49,cekam ga kao ozeblo sunce
ne bi se u potpusnosti slozio s tobom...za ovu igru se odavno znalo kakve ce biti i da se to neće promjenit survivor nisam oočekivao jer to nije i nije mi žao igrra će jednostavno biti puno zabavnija s vozilima i to je to a ljudi ce se medusobno uvijek ubijat i to je meni ok jer i onako botovi brzo dosade...a dobro je što je sandbox....samnjit loot 50-60% i sve ce bit super i još uz to jaca oruzija stavit na minimum (tj. da se teško nalaze) i bit ce oprezno igranje i to je to
EDIT: i kad dodu vozila i njih isto stavit malo i puno djelova uvesti da se treba potrudit za popravit auto koji ces poslje cuvati jer ce bit teze doci do novog automobila
Slazem se.Tesko ce oni napraviti pravi survival.Po meni ona igra sto si je spomenuo,survive the night,ce biti prava stvar sto se tice survive.Ali opet steta sto igra nece izgledati graficki kao dayz.Jer DayZ ima onu atmosferu hebenu kada udjes u grad ili selo.Ali zato nema izrazene previse survive elemente.Predugo je igra vani i igra se PvP sistemom.To je po meni greska.Trebalo je odmah u startu napraviti survival i ne trpati previse stvari unutra.Jer oni su sada kako igra izgleda,napravili CoD/BF sa ogromnom mapom i hranjenjem.Ljudi su se sada navikli na takav princip igranja.Ali zato sada izlazi 0,49 koji bi trebao promjeniti.I to jedva cekam.Jer neda mi se vise sa ekipom ici u Svetlo ili gdje,stati u jednu kucu i cekati val CoD/BF ekipe i rokat ih.Pa kada umrem,na prazan server,gear i ajmo ponovno nazad na taj server i rokaj dalje.Onda igra nema nikakvog smisla niti survive stila igranja.Zato 0,49,cekam ga kao ozeblo sunce
ne bi se u potpusnosti slozio s tobom...za ovu igru se odavno znalo kakve ce biti i da se to neće promjenit survivor nisam oočekivao jer to nije i nije mi žao igrra će jednostavno biti puno zabavnija s vozilima i to je to a ljudi ce se medusobno uvijek ubijat i to je meni ok jer i onako botovi brzo dosade...a dobro je što je sandbox....samnjit loot 50-60% i sve ce bit super i još uz to jaca oruzija stavit na minimum (tj. da se teško nalaze) i bit ce oprezno igranje i to je to
EDIT: i kad dodu vozila i njih isto stavit malo i puno djelova uvesti da se treba potrudit za popravit auto koji ces poslje cuvati jer ce bit teze doci do novog automobila
E onda nas je Dean lagao.Jer tocno se sjecam,prije izlaska same prealphe,rekao je da ce se razlikovati dosta od DayZ moda i da ce biti vise orijentirano survival elementima.Ali za sada,kako stvari stoje,ovo je kopija moda skoro.Samo drugaciji menu i sam inventory.Ali vidim da ovaj 0.49,donosi dobre stvari,koje bi trebale promjeniti dosta stvari.Tako da se toplo nadam da ce se survival stvari nametnuti kao primarna stvar.Istina,ljudi ce se uvjek ubijati,ali ako vec to ubijanje bude,onda neka bude smanjeno i neka bude malo vise razbacano.A ne dodjes u Berezino i 25 ljudi imaju kalase,mossine i sl i rokaju se.Volio bih da bude vise razbacan fight po mapi.Znaci da mozes ocekivati i u najobicnijem selu fight.Ovako se sve svodi tocka A tocka B za borbu.

Ali ne bunim se, i to nam predstavlja izazov i slično :)
Prebacio sam na experimental da vidim sto ima nova i da cujem zvuk vrata, tu je konacno , i nevjerovatno koliko daje igri. Primjetio sam da su malo polirali prefomance, ima se koji fps vise, sto je za svaku pohvalu.
nevidljivi zombiji opet na experimentalu, te pucanje igre svakih 10-15 min u mome slućaju. našao sam i teleskopski štap za šibanje zločeste dece yey
Također, bilo bi super kad bi radili na eliminiranju onih random zvukova po igri (otvaranje i škripanje vrata, zombiji). Umjesto toga, kad netko nešto čuje, trebalo bi da i nešto jest tamo :P ovo sa vratima je super stvar
par opčih dojmova nakon par dana na experimentalu
- bolji FPS i opčenito nekak bolje radi.. mislim da je to što sad podržava 64bita, ne toliko zbog optimizacije
- dosta teško je nać mjesto na serverima u prime time (ima ih cca 10tak u EU s pingom ispod 100), i serveri se često resetiraju ili ruše... da li ih zbog potrage za novim lootom admini resetiravaju il se ruše ne znam.. u biti mislim da je to do admina jer dio servera se ne ruši
- zvuk vrata i ovo s temperaturom jako doprinosi atomosferi u pozitivnom smislu... zbog temperature i kiše sam znao bježat u kuće palit vatru pa se malo kuha pa se zatvaraju vrata da nekog čuješ ako dolazi zbog svjetla vatre... uglavnom pozitivno jako za atmosferu
- novi melee još nije implementiran? ili samo djelomično.
- al ne bi preporučio nekom ako nije stvarno jako zainteresiran... jer zeznuto jer nema mjesta, pogotovo ako ste u grupi, skoro je mission imposible ako vas ima nekoliko pa par puta treba mjenjat servere zbog reseta
Nista,ovo je pravi HYPE!!!
Na redditu ljudi pišu da update danas dolazi na stable. Može se vidjeti i na steamdb stranici.
nova kamera ipak nije 100% popravljena.. igrao sam sa još 2 frenda, kad u ovoj kući naletismo na 2 ukampana čovjeka koji su ubili jednog od nas kad je išao po stubama za gore.. Tada sam skužio ovaj trik, i mogao sam vidjeti sve što se gore dešava.. ovi dva su bili totalno isti, friško zduplani :D
Nema više šatora na Baloti.

Ako je zaista tako,mora da pojedince jako boli xD
Ovaj update je napravio najveci skok u odnosu na prijasnje verzije do sada, igram od prvog tjedna i redovno pratim sve update, konacno nema katastrofalnog frame dropa u gradovima, osjeti se drop, ali je to sada podnosljivo. Trebate naci kaput inace ce te se razboliti, cool fora, dux i obicne kosulje vas nece bas ugrijati . Vrata se cuju i ne samo to vec nisu na startu sva zatvorena, ova naizgled ne tako velika promjena je dosta doprinjela atmosferi i ugodjaju u igri. Vidi se da se radilo na zombijima, konacno se pocinju ponasati normalno, hahaha. Ima i par cudnih bugova i anomalija kao sto je nova zgrada na NE airfield, koja je srasla sa starom i jos nije u funkciji, valjda te stvari nisu stigli ispolirati za stable servere.
Uglavnom, ako neko vrijeme niste igrali vrijeme je da malo prosvrljate po bespucima Chernarusa.

Je li ko testirao to da nema vise dupliciranja? Nisam jako dugo prisao DayZ-u, mislim da i dalje necu dok sve skupa dosta ne upristoje, ali volim procitat o pozitivnim promjenama koje nisu "samo na papiru".
Kaj su napravili novu igru ili je ovo patch svih patcheva?
Decki danas na vecer pravac TS i pew pew!!
Kaj su napravili novu igru ili je ovo patch svih patcheva?
Decki danas na vecer pravac TS i pew pew!!
4,7? Kolko ja znam patch je bio 1.2 gb?!
Jel netko provjerio il čuo jel loot ostaje u šatorima nakon server reseta?
Jel netko provjerio il čuo jel loot ostaje u šatorima nakon server reseta?
Ovisi dal je na serveru uključen persistance, to znaš sigurno.
Čitao sam jučer na redditu da je još neke zbugano malo i da će popravit kroz par dana, ali evo sad opet tražim postove vezane za to i ljudi govore da radi. Najbolje da sam isprobaš.
Svidja mi se ovaj update.Ali neznam da li ste vi primjetili,ali serveri se restartaju nenormalno brzo.A to mi se nikako ne svidja.Nada mse da su to samo pojedini serveri.
Svidja mi se ovaj update.Ali neznam da li ste vi primjetili,ali serveri se restartaju nenormalno brzo.A to mi se nikako ne svidja.Nada mse da su to samo pojedini serveri.
ma to admini traže novi loot ziher
uuu super... taman sam jučer "zaspao" u šumi iznad Zelenog pa danas pogledam malo