DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: DayZ (standalone)
steelman kaže...
Endymon kaže...

Lik je povezao sve i ovo je super...ali na papiru.Trenutno,50%stvari,su ili u bugu ili se moraju doradjivati.Vjerujem,da je mozda neka druga ekipa za stolom,znaci malo profesionalnija,da bi ovo odavno vec bilo u beti i u dobrom stanju.Ovako,jbg,cekajmo da srede(ako srede)...

Nemoj previse ocekivat od ove ekipe. Ovaj engine koji oni koriste trebalo bi 5 godina da se sve popravi, a tolko nemaju. Ja sam se nadao da ce na kraju modovi za DayZ popravit stanje al kad malo pogledam trenutne modove za Arma 2 dayz sve je jasno, svi samo hoce 9000 cars, pay2win, na koji god server se spojim admin abuse na sve strane, ubis donatora dobis ban, trenutno igram na dystopia dayz i 80% populacije su im donatori, sva sreca nemaju pojma o igri pa ih rokamo sa mi17 helicem, jucer pobio 100 likova u baloti koji su se spawnali sa m14, m107 itd.

Onda samo mogu molit boga,da igra ne postane kao DayZ mod.Jer s tim helicima,tenkovima i pm gubi se svaki smisao za Survivor.

12 godina
neaktivan
Endymon kaže...
steelman kaže...
Endymon kaže...

Lik je povezao sve i ovo je super...ali na papiru.Trenutno,50%stvari,su ili u bugu ili se moraju doradjivati.Vjerujem,da je mozda neka druga ekipa za stolom,znaci malo profesionalnija,da bi ovo odavno vec bilo u beti i u dobrom stanju.Ovako,jbg,cekajmo da srede(ako srede)...

Nemoj previse ocekivat od ove ekipe. Ovaj engine koji oni koriste trebalo bi 5 godina da se sve popravi, a tolko nemaju. Ja sam se nadao da ce na kraju modovi za DayZ popravit stanje al kad malo pogledam trenutne modove za Arma 2 dayz sve je jasno, svi samo hoce 9000 cars, pay2win, na koji god server se spojim admin abuse na sve strane, ubis donatora dobis ban, trenutno igram na dystopia dayz i 80% populacije su im donatori, sva sreca nemaju pojma o igri pa ih rokamo sa mi17 helicem, jucer pobio 100 likova u baloti koji su se spawnali sa m14, m107 itd.

Onda samo mogu molit boga,da igra ne postane kao DayZ mod.Jer s tim helicima,tenkovima i pm gubi se svaki smisao za Survivor.

Igra nikad niti nije bila survivor, cim si ti nabavio neko malo bolje oruzje i auto jedino kaj si mogao radit je vozit se okolo i klat bambije. Bile su tu friendly spike i bambi rescue squad ali to dojadi jako brzo. DayZero su isli na survivor spiku ali je na kraju ispao hardcore nortwest airfield pvp.

12 godina
steelman kaže...
Endymon kaže...
steelman kaže...
Endymon kaže...

Igra nikad niti nije bila survivor, cim si ti nabavio neko malo bolje oruzje i auto jedino kaj si mogao radit je vozit se okolo i klat bambije. Bile su tu friendly spike i bambi rescue squad ali to dojadi jako brzo. DayZero su isli na survivor spiku ali je na kraju ispao hardcore nortwest airfield pvp.

U kratko...COD/BF multiplayer,samo sa otvorenom mapom xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 11:54 (Endymon).
15 godina
neaktivan

mislim da bi definitivno bilo dobro da se makne fokus sa geara na lika.. onda bi se dobio više taj survior aspekt.. jer koliko ga god imaš uvijek brzo dođe trenutak kad češ imat (skoro) sve.. bilo bi po meni bolje da puno vremena trošit na krpanje lika (bolesti, lomovi, grijanje, hlađenje, sređivanje hrane i vode, itd.) i dizanje skilova (baratanje oružjem, popravljanja geara, ograničeno građenje, itd.) i naravno zombiji koji će se normalno kretat i udarat da budu neka konkretnija opasnost a ne iritacija... to bi ja :) a ne COD Airfield KOS

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja to bas ne bih volio jer je to onda minecraft. Po meni je najbolje da ostave ovako kako je sad na regularne servere i onda na hardcore stavit da je puno teze nac hranu i vodu, onako da bude pravi survival, tako da ako mi se pvpa odem na regular, ako mi se roleplaya odem na hardcore.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Molim doktore nauke, vrsne programere i ostale da se suzdrže od proloma mudrosti i da prestanu srat o igri koja je u alphi i novokomponiranom dev timu. Dankešn

1971- ∞

0 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

više nego dovoljno {#}

http://i.imgur.com/NDKTTHG.jpg

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
vigor_hr kaže...

više nego dovoljno {#}

http://i.imgur.com/NDKTTHG.jpg

Da cijeli dan igraš nebi potrošio :D

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

iskreno neznam dupat a lik u dayz mi je živ 3 tjedna 

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moj mora da je živ već 3 mjeseca....uđem onako 2 puta tjedno da vidim što ima malo prošećem okolo po mapi i quit.....ako ima netko za igrat neka se javi ponekad....

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 0:42 (Ipe77).
13 godina
DayZ (standalone)

Navodno dev.team koji radi na sjevero-zapadnoj strani mape je završio dva nova grada/sela, pa bi ih mogli vidjeti skoro u nekom od novih update-ova.

Izvor: http://www.twitch.tv/break71 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 16:32 (letece_prase).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Roko567 kaže...

Molim doktore nauke, vrsne programere i ostale da se suzdrže od proloma mudrosti i da prestanu srat o igri koja je u alphi i novokomponiranom dev timu. Dankešn

igra je bila u alfi prije pola godine i vise , sada je to vise nekakva moderska zajebancija od igre ,platio sam alphu i jedino trenutno zadovoljstvo koje imam jeste srat po ovom smecu od softwarea sto mi cini zadovoljstvo i vrijedno potrosenog novca

12 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
Roko567 kaže...

igra je bila u alfi prije pola godine i vise , sada je to vise nekakva moderska zajebancija od igre ,platio sam alphu i jedino trenutno zadovoljstvo koje imam jeste srat po ovom smecu od softwarea sto mi cini zadovoljstvo i vrijedno potrosenog novca

Ljudi ne kuze da igra zapravo niti nije bila u alphi kakvu znamo, oni za boga miloga jos uvijek rade na engineu, to nemoze bit alpha. Standalone dok je izasao je bio pre alpha, trenutno smo jos daleko od prave alphe, kad stave vozila i base building i odluce da vise nece stavljat sisteme u igru to ce bit alpha.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 0:02 (steelman).
17 godina
DayZ (standalone)

HAHAHAA

Ja bi poslije ovoga pravac duplanje.

edit: duplat cu se dok ne poprave, ionako igra je u alphi,{#}

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 13:17 (pamark).

2 6 hvala 0
11 godina
pamark kaže...

HAHAHAA

Ja bi poslije ovoga pravac duplanje.

Samo ga je dc-alo, dobio je nazad svoj gear nakon što se relogga.
Bilo tko tko duplicira išta i igra tako je botina i neka ide igrat bf ili cod i tako sakat nek bude.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo slika iz DirectX 11...

link za 3600x1532 :  http://i.imgur.com/T79wbS0.jpg

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Evo slika iz DirectX 11...

link za 3600x1532 :  http://i.imgur.com/T79wbS0.jpg

Odbijam vjerovat da slika nije dojebana u photoshopu dok se sam ne uvjerim :D

1971- ∞
15 godina
neaktivan
ček ček, možeš objasniti kako si dobio to? :P
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
tonchy kaže...
ček ček, možeš objasniti kako si dobio to? :P

Neko je bio postavio na reddit.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
Kako radi taj DX.. malo off topic, ali mene zanima dali dx11 ima bolje performanse od dx10 recimo, a pritom ima i bolju grafiku? O.o
15 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Kako radi taj DX.. malo off topic, ali mene zanima dali dx11 ima bolje performanse od dx10 recimo, a pritom ima i bolju grafiku? O.o

Ne mozes ovce i novce. Lijepsi je i zathjevniji, i zahtjeva graficku karticu koja ima podrsku za dx11.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
To mi je jasno naravno, ali vidim da ljudi po internetu govore kako u Armi 3 ima dx11, i ljepše izgleda, a vrti se na istoj konfiguraciji uz 20+ više FPS
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...
To mi je jasno naravno, ali vidim da ljudi po internetu govore kako u Armi 3 ima dx11, i ljepše izgleda, a vrti se na istoj konfiguraciji uz 20+ više FPS

Ma ljudi pricaju gluposti, stave chernarus na prazan server u Armi 3 i onda pricaju da ima bolji FPS. Ja npr. u Armi 2 DayZ imam 70 fpsa na praznom serveru a dok se taj isti server napuni na 60 playera imam 20 fpsa. Nemoj vjerovat kaj ljudi pisu, pogotovo ne ovima na redditu. Uzmi si altis life u Armi 3 i onda odi u najveci grad i imat ces 15 fpsa sa najnovijim i5k overclockanim procesorom, sve na low. Ja sam jenput bio u debug lands u Armi 3 bez ikakvog drveca i zgrada i fps mi bio 10. Nemozes usporedivat Armu 3 i Standalone jer su ispod haube jako drugaciji.

Evo ti samo jedan primjer, lik koji je pokrenuo chernarus u Armi 3 nije imao niti jedan item u zgradama dok DayZ ima preko 100 itema po zgradama koji trenutno zderu fps, da stavis te iste stvari u Armu 3 imao bi 1 fpsa buduci da Arma 3 nema network bubble i sve je script based, procesor bi ti se koristio na sve iteme na cijeloj mapi.

Cinjenica je da taj njihov engine nije napravljen za tu kaj oni pokusavaju napravit, zato vec 2 godine mijenjaju cijeli engine, Arma 3 i DayZ nisu ni blizu jedno drugom, samo slicno izgledaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 17:05 (steelman).
15 godina
neaktivan
nisam ni razmišljao o praznom serveru i sličnom.. ali kad uvedu 64bitne servere i dx11, mogla bi se popraviti situacija sa framerateom?
I još jedno pitanje, kako trenutno u igri čovjek može biti sniper? Jer izbacili su podršku da mogu staviti ATLAS bipod na Mosina
12 godina
neaktivan
tonchy kaže...
nisam ni razmišljao o praznom serveru i sličnom.. ali kad uvedu 64bitne servere i dx11, mogla bi se popraviti situacija sa framerateom?
I još jedno pitanje, kako trenutno u igri čovjek može biti sniper? Jer izbacili su podršku da mogu staviti ATLAS bipod na Mosina

Nije tak jednostavno ali da, kad poprave renderer i uvedu dx11 bi se fps trebao povecat. Znaci nije to samo uvest dx11, ima puno razlicitih stvari koje moraju popravit. U biti kolko sam ja skuzio cijeli renderer iz temelja rade, ovaj trenutni koristi neke stvari jos iz dx7 doba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 19:00 (steelman).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

El te lokacije uopće postoje? Jedino mi je ova zadnja nekak poznata, ostalo ništa. Zašto ne stave jednu iz grada?! {#}

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Imam problema sa Dayzjem u zadnje vrijeme.. želim napraviti neki dobar SS, i nađem lokaciju, i hoću pojačati grafičke postavke da izgleda što bolje.. kao što je vidjeti, sve je dosta lijepo na prvoj slici.. bilo je sve na najvišim postavkama, samo za ss. Ali kada uključim antialiasing, i hoću staviti Alpha to coverage, trava i drveće izgledaju kao što je vidjeti na slici 4.. također ovaj sjaj od sunca prolazi kroz sve druge objekte.. To sve dosta smeta pri igranju i ne znam kako da maknem. Probao sam deinstalirati i opet skinuti i instalirati, ali ista stvar. Također, cfg datoteke sam resetirao i sve je jednako

sunce kroz zid sunce kroz zid
alpha to coverage alpha to coverage

0 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Alpha?{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Imam problema sa Dayzjem u zadnje vrijeme.. želim napraviti neki dobar SS, i nađem lokaciju, i hoću pojačati grafičke postavke da izgleda što bolje..

Ako ti je prije bilo sve ok, onda ti sada pomalo rikava grafička kartica. Posudi od nekoga drugu pa onda probaj.

battlelog: BucoKTM
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice