Dajte nemojte me zahebavati s ovim postovima. Svi su tu kao neke teske igracine, znaju sve i svasta, a udete u igru i vidite da neznaju nista nego iskoristavati bugove. Igra jest puno bugova, ispravit ce se, ali do ispravka bugova ce potrajati jer developeri imaju pametnijeg posla, a to je dodavanje novog pistolja i luka&strijele koji ce na kraju biti sto? bugoviti :) U zadnjem patchu napisali oni to ili ne u changelogu oni su dirali zombije i to hebeno, najgore je to sto se sada mora cekati da se to ispravi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi nemojte ga vrijedati tako, rasplakati ce se... Salim se ofc bas me briga hoce li se rasplakati kad je uporan iako mu lijepo objasnjavamo.. Ocemo mu i crtati jos
Nego, natrag ontopic... Je li se usudio netko otici na green mountain po noci? Cujem da je u stanadlone jos vise creepy nego u modu.. Sto mislite sto je proslavilo green mountain, nekoliko bugova ili jednostavno programeri kojima je bilo dosadno :D
Malo ste pretjerali ne mozete tako vrijedat covjeka...
Pa evo vec mu je troje-cetvero ljudi pokusalo objasniti istu stvar a on dere po istome... Ili ne zna citati ili namjerno trolla.... Nadam se da je ono drugo.
Nadam se samo da ce crosshair uzet isti kakav je u Armi 3, znaci dinamicni crosshair koji tocno pokazuje kud metak ide. Ovak kak je sad nit ne vidim crosshair, nit ne pokazuje kud metak ide (zato se i ljudi zale na sjekiru), u first person je kolko tolko bolje al nije dobro ko u A3.
A pust ih vidiš da skaču na svaku stvar koju napišem, ja kritiziram ono kaj mi se nije svidjelo no to ne mjenja na stvari da mi je igra odlična, inače je nebi igrao do skoro 6 ujutro :) nije mi jasna baš ta doza agresije nekih članova foruma pa svi smo tu sa istom željom a ta je da igra bude što bolja i što igrivija, naravno da će to biti kako vrijeme bude odmicalo i akak će se izdavati sve više novih patch-eva, ali mi je prilično glupo da se igra ušminkava s novim item-ima i ostalim stvarima i na tome se gubi vrijeme i resursi a neke krucijalne stvari još stoje u zraku,, znam da studiji u slovačkoj i centralni rade odvoje i da svaki studio radi svoje ali kod ovakvih velikih i jakoh projekata neke stvari bi se trebale pametnije prioretizirati...
ali dobro dosta pametovanja jer vidim da to određenima jako smeta, neću više pisati svoja viđenja igre smatrao sam da tome forumi služe ali očigledno ne jer čim uputiš kritiku prema igri odmah ispadaš debil ( ili bot megalol da samo znaš kaj to uopce znaci pa ne znam kak bi me nazvao botom ajd troll ali BOT megalol ) ali dobro ja s tim nemam problema :)
nego nisam ja ubio nekoga i htio loot-ati ( ja sam više ajmo rec PvE igrac ) nego su zombie-i mene ubili pa sam se vratio i našao svoj leš full opremljen i nisam ga mogao loot-ati odnosno kad sam stajao iznad leša i stistno inventori da vidim koje su mi stavri u blizini nije bilo niceg i kad sam uperio "centralnu točku na leš" nije mi dalo nikakvu opciju pa ako mi neko može pojasniti bio bi zahvalan, i ako postoji neka opcija da kad uđem negdje da mi pokaže odmah kaj ima u komplet sobi odnosno da nekako obilježi stavri po podu da ih vidim - ako ima tak nekaj naravno
Hvala
i ljudi uživajte u igri a ne samnom zamarat ako vas to nervira ;)
nego nisam ja ubio nekoga i htio loot-ati ( ja sam više ajmo rec PvE igrac ) nego su zombie-i mene ubili pa sam se vratio i našao svoj leš full opremljen i nisam ga mogao loot-ati odnosno kad sam stajao iznad leša i stistno inventori da vidim koje su mi stavri u blizini nije bilo niceg i kad sam uperio "centralnu točku na leš" nije mi dalo nikakvu opciju pa ako mi neko može pojasniti bio bi zahvalan, i ako postoji neka opcija da kad uđem negdje da mi pokaže odmah kaj ima u komplet sobi odnosno da nekako obilježi stavri po podu da ih vidim - ako ima tak nekaj naravno
Vjerojatno ti je netko sakrio tijelo, nisam siguran 100%.
ma nije jer sam igrao u 4 ujutro 90% sam siguran da sam sam igrao na serveru a i vidio sam leš sa opremom kažem - ali kažeš znaci postoji opcija kad dođeš iznad leša svog "bivšeg" da pokupiš opermu jel !? server je bio isti ista vrata su bilia otvorena zombie-i su bili na isto mjestu di su me ubili netom prije
Čovjek dobro govori, i mene zivcira sto je hebeni zombi okrenut meni ledjima i nanosi mi damage.
Što zombi prolazi kroz hebene zidove i mislim da bi trebao biti prioritet da to srede a ne neki hebeni pistolj sa drskom od slonove kosti.
Čovjek dobro govori, i mene zivcira sto je hebeni zombi okrenut meni ledjima i nanosi mi damage.
Što zombi prolazi kroz hebene zidove i mislim da bi trebao biti prioritet da to srede a ne neki hebeni pistolj sa drskom od slonove kosti.
Sve nas to zivcira... deal with it... nemora svaku stranicu njegovih 5 postova bit o tome. Tek je poceo igrat a vec kmeci a pola igre nije niti dozivio. Ja se ne sjecam kad me je zombie uopce lupio zadnji put a kamoli krenuo trcat zamnom.
Ima zidova, ima trave... zaobides ga dok drzis shift da hodas da te ne cuje... hebote led, jel to toliko tesko ?
Sve nas to zivcira... deal with it... nemora svaku stranicu njegovih 5 postova bit o tome. Tek je poceo igrat a vec kmeci a pola igre nije niti dozivio. Ja se ne sjecam kad me je zombie uopce lupio zadnji put a kamoli krenuo trcat zamnom.
Ima zidova, ima trave... zaobides ga dok drzis shift da hodas da te ne cuje... hebote led, jel to toliko tesko ?
Wut? Zar vi to stvarno radite? Ja samo trcim kraj njih kao da ni ne postoje, a ako m smetaju ubijem ih bez greske, cak i sa sakama jer nije tesko, samo ides u krug i ko klicko ga u glavu pucas.
Užaš je šuljat se onako polako, pa ti padne fps,desync, neki klinac iz ukrajine vrišti na mikrofon, pa mi lik slomi nogu... Ali igra je zabavna. Šta će bit kad ju srede
Wut? Zar vi to stvarno radite? Ja samo trcim kraj njih kao da ni ne postoje, a ako m smetaju ubijem ih bez greske, cak i sa sakama jer nije tesko, samo ides u krug i ko klicko ga u glavu pucas.
Svaki agro na tebe povlaci jos zombia uokolo... nije tesko niti skuziti drugom igracu da zombie za necim trci... Koliko sam ljudi skuzio da me prati samo zato jer su agrali zombia na sebe pa su pokupili metak.
Ja sam dobio ban sa BTS ts serw bez razloga nisam nikome psovao
Ja sam dobio ban sa BTS ts serw bez razloga nisam nikome psovao
hahaha
BTS....kakvi su to jadnici.....(makar smo imali već s njima jedna fajt i to je sve prošlo super)
mi se jučer s njima dogovorimo kao idemo se porokat na airfieldu i dođe onaj klošar jura kod nas u policijsku i s njim se dogovaramo jedno 5 minuta i spikamo i on ode u drugu policijsku i mi im kažemo , ok,
vi budite u policijskoj mi ćemo vas napast.
i nakon dvije minute dopisivanja ,ništa , mi lagano krenemo....
i naletimo na tipa kod hangara i tip vrišti kao ne pucaj ne pucaj ,mi smo stali i krenuli s njim pričat ,on nešto odužuje i samo odjednom nas 4 koliko nas je bilo padne , krenuli su pucat po nama....
i mali se pravi toše i priča mi kao tko to puca tko to puca ,a svih nas 4 je palo tj troje mrtvih i jedini ja u nesvijesti , a njega nitko nije niti taknuo s metkom, znači od svih nas jedini on živ WTF
znači mali je fuul gear i ja mu govorim na in voice daj me zavij sa zvojem ,a on full gear meni govori kako nema zavoja LOL.
mi smo poludili.
vratimo se kao bambiji na airfield i sve su nas hajdali i opet nas porokali i krenuli nešto trkeljit na voice.
mi nismo mogli vjerovat kakvi su to jadnici bili i kako su se mučki ponašali.
i tako.... predvečer nas 10 se spojimo na BTS server i tu kreće priča......
nismo ih ubijali ,nego smo svakom od njih polomili noge, zavili ga i dignuli sa epi penom.
tako smo ih rokali, da je to naprosto bilo iživljavanje.
ovom slomimo noge i tip puzi jedno sat i pol ,nedamo mu nigdje i namjerno ga nećemo ubit, baulja oko naše policijske i oko kontrolnog i kao govori nam sad ste gotovi....LOL
svatko tko je došao njemu u pomoć je bio ili mrtav ili smo mu noge polomili,
kasnije su nas kickali jer nisu mogli prdnut na serveru i opet smo se reconectali i opet je krenulo tlačenje.....
svaki ali svaki dan ćemo sad dolazit dok ne ulovimo tog juru.....jao si ga njemu kad ga ulovimo....
Jednostavno je 1000% bolje od SA trenutno..fino igrate to i cekate da SA sazrije jos malo..

Iman novi cilj u DayZ-u...
Nać orcjuru...
Dakle da objasnim, jer sam samo napravio account kako bi ovoj djeci objasnio nešto.
Ja sam server admin na BTS serveru.
Kao prvo, NITKO nije kickao nikoga jučer sa servera niti ikad BANNAO jer to NE možes napraviti a da ne prekrsis bohemia EULA. Tu se već vidi da pričate neistine.
Drugo, ovaj Ice45 kaj veli da je "pobrao ban a nije nikome nista psovao", zakaj uopce spominje psovanje ako nije a opet djeco procitajte Bohemia dayz servers EULA, pa onda pricajte o bananju.
Treće, dečkići, muškarci i ostali stvorovi CRO klana - postoje screenshotovi i fraps zapisi Vašeg psovanja i užasno nedoličnog ponašanja navedenog datum na našem serveru, ako zaista mislite blatiti drugi klan preko
foruma, može, iznijet ćemo i mi što imamo.
Četvrto, ubili ste dvojicu, a od toga jednom slomili noge i onda ga "mucili". Velika stvar, pa to radi i 87% ostale populacije Dayz-a.
Peto, prvi fajt smo Vas pobili ko zečeve, pa ste onda preko nečijeg Steam-a ulazili na servere gdje smo mi smo da možete radit sranja.
Šesto, dupliciranje na BTS serveru tako da cijeli server se zakoči i resetira nije u redu. pogotovo što se to vidi iz skripta servera, neznalice jedne.
Sedmo, molimo Vas da ne blatite BTS klan, sa adolescentskim primjerima vrijđanja preko interneta. BTS nikad nije i NEĆE 1. Kickat ljude sa servera 2.Odbiti borbu.
ali ono što BTS BUDE napravio 1. Bannat sa Teamspeak servera sve koji se ponašaju nedolično kao ovi iz CRO klana. 2.Osuđivamo ikakvo rasno vrijeđanje te psovanje direktno drugim igračima na našem serveru, kao što su to radili ovi iz CRO klana.
I osmo, da niste djeca, možda bi i imali novaca pa kuili svoj server ili svoj TS server, umjesto da ovako uništavate i vrijeđate članove BTS-a koji zapravo plaćaju da bi se Vaše jadne isprike od života mogle malo poigrati na "balkanskom serveru".
Tko me treba na TS i u igri admin: BTS RRNA BO.
Hvala i lijep pozdrav svima a ne samo njima.
ocu dobit unban onda ili ne
Dakle da objasnim, jer sam samo napravio account kako bi ovoj djeci objasnio nešto.
Kao prvo, NITKO nije kickao nikoga jučer sa servera niti ikad BANNAO jer to NE možes napraviti a da ne prekrsis bohemia EULA. Tu se već vidi da pričate neistine.
Drugo, ovaj Ice45 kaj veli da je "pobrao ban a nije nikome nista psovao", zakaj uopce spominje psovanje ako nije a opet djeco procitajte Bohemia dayz servers EULA, pa onda pricajte o bananju.
Treće, dečkići, muškarci i ostali stvorovi CRO klana - postoje screenshotovi i fraps zapisi Vašeg psovanja i užasno nedoličnog ponašanja navedenog datum na našem serveru, ako zaista mislite blatiti drugi klan preko
Četvrto, ubili ste dvojicu, a od toga jednom slomili noge i onda ga "mucili". Velika stvar, pa to radi i 87% ostale populacije Dayz-a.
Peto, prvi fajt smo Vas pobili ko zečeve, pa ste onda preko nečijeg Steam-a ulazili na servere gdje smo mi smo da možete radit sranja.
Šesto, dupliciranje na BTS serveru tako da cijeli server se zakoči i resetira nije u redu. pogotovo što se to vidi iz skripta servera, neznalice jedne.
Sedmo, molimo Vas da ne blatite BTS klan, sa adolescentskim primjerima vrijđanja preko interneta. BTS nikad nije i NEĆE 1. Kickat ljude sa servera 2.Odbiti borbu.
ali ono što BTS BUDE napravio 1. Bannat sa Teamspeak servera sve koji se ponašaju nedolično kao ovi iz CRO klana. 2.Osuđivamo ikakvo rasno vrijeđanje te psovanje direktno drugim igračima na našem serveru, kao što su to radili ovi iz CRO klana.
I osmo, da niste djeca, možda bi i imali novaca pa kuili svoj server ili svoj TS server, umjesto da ovako uništavate i vrijeđate članove BTS-a koji zapravo plaćaju da bi se Vaše jadne isprike od života mogle malo poigrati na "balkanskom serveru".
U jbt,Zenge,upravo si dobio nokaut xDDDDD
ajmo ovako.....
nismo djeca niti ne mislim slušati ovakve gluposti s obzirom da si se išao prijaviti na ovaj forum samo da odgovoriš na moj post osječam tj imam potrebu ispravit svaki tvoj NETOČAN NAVOD...
i pitaj si ekipu koja je bila prije nego su nas mučki pobili kako smo se ponašali, tog juru molim te pitaj jel smo bili fer i korektni i nitko nikome nije rekao a, čak smo i dečka zvali na naš ts da dođe da se dogovorimo.
sada sljedeće:
PRVO niste nas banali nego ste nas kickali , i to ako kažeš da nije istina ili lažeš ili nisi tada igrao.
drugom tvom igraču smo slomili noge u policijskoj i on nas je kickao ,a za ime ću ti nakndano reć kako se zove.
DRUGO nemam veze sa ice45-om
TREĆE CRO klan ,tako je ,smo mi. i slobodnoj postaj šta god imaš jer JA TVRDIM da smo poludili poslije onakvog seljačkog poteza , jer to od vas nisamo očekivali s obzirom da smo imali korektni odnos
s obzirom na naš prijašnji fajt u Elektru, jel tako? kasnije smo se spojili kod vas Hebat vam sve po spisku.
ČETVRTO kad već iznašaš činjenice onda ja kažem kako smo slomili trojici noge(mislim da smo kilaa bee dvaput ) i pobili od dede ,kilaa beea do svakog bts-ovca koji je bio tada na serveru, da biste na kraju VI restartali u neki
random sat server pošto više niste imali gdje pronaći oružja jer smo sve oružje pokupili kod nas na pod u policijsku i svako tijelo je bilo hajdano.
PETO pobili ko zečeve? pa naši su neki ostali ŽIVI i mi smo išli kroz cijeli elektro vas tražiti a vi ste se zabili u zgradu preko puta škole, na vrhu bolnice, u bolnici....znači niste se pomaknuli 3 metra.
tako da ja neznam od kud tebi to da ste nas pobili "ko zečeve" ??????
ŠESTO ja neznam od kud tebi dupliciranje na pameti ili išta vezano uz to??????? o čemu buncaš točno???
mi smo svi do jednog bili FULL gear ,a to kaj se tvoji neznaju zgirat i jadni su to nije naš problem, te te lijepo molim da ne iznosiš neistine kako se mi "dupliciramo" po vašem serveru.
i lijepo te molim skriptu servera i pokaži naše "duplanje".
to kaj niste mogli prdnut na server i kickali nas jednom i jednom napravili restart jer ste nesposobni se zgirat nije moj problem te još jednom napominjem - ne pričaj neisitine jer netko tko ovo čita mislit će da
se stvarno dupliciramo.
SEDMO ti nas moliš da ne blatimo BTS klan ,a sami ste se jučer zablatitli za vijeke vijekova.
mučki ,jadno i pokvareno.
"bts nikad nije niti neće 1. kickat ljude sa servera"
prva stavka i već LAŽEŠ.
PRE LOL
OSMO ponavljam. nismo djeca.
mislim da Vam vrlo lako naših trojica igrača mogu biti ne tate nego dede.
naš fond godina je daleko veći nego vaš tako da se radi toga ne brini ,a za naše jadne živote postoji balkan server na kojem ćemo vas tlačit i tlačit i tlačit sve dok ne pobiješ i ovu drugu točku u svom rednom brojem 7
i još nešto....znači od cijele bajke kaj si tu navodio nije ti niti jednom palo na pamet se nama kao CRO klanu ispričat na jadnom potezu tvog klana?
žalosno.....
ajmo ovako.....
nismo djeca niti ne mislim slušati ovakve gluposti s obzirom da si se išao prijaviti na ovaj forum samo da odgovoriš na moj post osječam tj imam potrebu ispravit svaki tvoj NETOČAN NAVOD...
i pitaj si ekipu koja je bila prije nego su nas mučki pobili kako smo se ponašali, tog juru molim te pitaj jel smo bili fer i korektni i nitko nikome nije rekao a, čak smo i dečka zvali na naš ts da dođe da se dogovorimo.
sada sljedeće:
PRVO niste nas banali nego ste nas kickali , i to ako kažeš da nije istina ili lažeš ili nisi tada igrao.
drugom tvom igraču smo slomili noge u policijskoj i on nas je kickao ,a za ime ću ti nakndano reć kako se zove.
DRUGO nemam veze sa ice45-om
TREĆE CRO klan ,tako je ,smo mi. i slobodnoj postaj šta god imaš jer JA TVRDIM da smo poludili poslije onakvog seljačkog poteza , jer to od vas nisamo očekivali s obzirom da smo imali korektni odnos
s obzirom na naš prijašnji fajt u Elektru, jel tako? kasnije smo se spojili kod vas Hebat vam sve po spisku.
ČETVRTO kad već iznašaš činjenice onda ja kažem kako smo slomili trojici noge(mislim da smo kilaa bee dvaput ) i pobili od dede ,kilaa beea do svakog bts-ovca koji je bio tada na serveru, da biste na kraju VI restartali u neki
random sat server pošto više niste imali gdje pronaći oružja jer smo sve oružje pokupili kod nas na pod u policijsku i svako tijelo je bilo hajdano.
PETO pobili ko zečeve? pa naši su neki ostali ŽIVI i mi smo išli kroz cijeli elektro vas tražiti a vi ste se zabili u zgradu preko puta škole, na vrhu bolnice, u bolnici....znači niste se pomaknuli 3 metra.
tako da ja neznam od kud tebi to da ste nas pobili "ko zečeve" ??????
ŠESTO ja neznam od kud tebi dupliciranje na pameti ili išta vezano uz to??????? o čemu buncaš točno???
mi smo svi do jednog bili FULL gear ,a to kaj se tvoji neznaju zgirat i jadni su to nije naš problem, te te lijepo molim da ne iznosiš neistine kako se mi "dupliciramo" po vašem serveru.
i lijepo te molim skriptu servera i pokaži naše "duplanje".
to kaj niste mogli prdnut na server i kickali nas jednom i jednom napravili restart jer ste nesposobni se zgirat nije moj problem te još jednom napominjem - ne pričaj neisitine jer netko tko ovo čita mislit će da
se stvarno dupliciramo.
SEDMO ti nas moliš da ne blatimo BTS klan ,a sami ste se jučer zablatitli za vijeke vijekova.
mučki ,jadno i pokvareno.
"bts nikad nije niti neće 1. kickat ljude sa servera"
prva stavka i već LAŽEŠ.
PRE LOL
OSMO ponavljam. nismo djeca.
mislim da Vam vrlo lako naših trojica igrača mogu biti ne tate nego dede.
naš fond godina je daleko veći nego vaš tako da se radi toga ne brini ,a za naše jadne živote postoji balkan server na kojem ćemo vas tlačit i tlačit i tlačit sve dok ne pobiješ i ovu drugu točku u svom rednom brojem 7
i još nešto....znači od cijele bajke kaj si tu navodio nije ti niti jednom palo na pamet se nama kao CRO klanu ispričat na jadnom potezu tvog klana?
žalosno.....
Dakle ja opet velim da JE ISTINA SVE ŠTO SAM NAPISAO.
Tvoja rijec protiv moje. I da isao sam otvoriti account jer drugacije s djecom se ne moze....
I lijepo si pokazao prijetnjom o "tlačenju" kakve su Vam namjere. Nažalost takav ti je cijeli tvoj klan.
Još jednom Vas molimo pred svima da se prestanete DUPLICIRAT na našem serveru jer to ruši server koji mi plaćamo.
Ukoliko niste djeca kako tvrdite, molimo Vas da skupite muda u šaku s ponešto kuna i platite svoj server, pa ćemo izbjeći sve buduće neugodnosti.
I za kraj, prestanite psovat toliko jer što bi bilo da Vas mama čuje, i NEMOJTE SE DUPLICIRAT!
I evo ti LOL na kraju sve. ORCJURA NIJE ČLAN BTS-A.
Hvala
Ovo je k'o da boks gledam.. Zenge i ovaj tip se tesko sibaju.. Zabavno citati
CRO klan FTW, cuo sam dobre stvari o vama :D
Tvoja rijec protiv moje.
kako može biti istina šta si ti napisao kad uopče nisi bio na serveru?
W T F ?
i šta je najbolje od svega lijepo sam ti pobio tvrdnju po tvrdnju.
dupicirali se-NISMO jer ntiko od nas nije niti bio isto zgiran niti smo imali ista oružja niti išta istog da se može okarakterizirati kao dupliciranje.
tlačili smo ti tamo dva igrača mislim da u životu nisu to doživjeli i sad si se ti našao "uvrijeđenim" jer su to tvoje kolege iz klana, a ti niti si bio na serveru niti si upoznat sa cjelokupnom situacijom.
bravo za tebe.
sljedeće, nama netreba server ,a niti ne igramo kod vas što lijepo možeš vidjet iz logova.
jučer smo sasvim slučajno/random došli i desilo se šta se desilo, zato smo se navečer i vratili.
i vraćat ćemo se svaki dan.
i kako onda nakon cijele t bajke napisane možeš lagat.
kažeš ne kickamo sa servera?
zašto lažeš?
eto čak ste i tu ice-a banali.
mislim o čemu pričamo?
i još nešto.
kad smo ušli u server dolje piše admin ovim riječima :" onaj tko me sada ubio u berezinu ,slijedi mu ban..."
eto ,znači vas se na vašem serveru niti nesmije ubit jer hrpa djece ima admin prava i igra se boga kickajući i banajući ekipu koja ga je ubila.
ajde teraj pedalu i naletit ćemo vas posjetit.
reci killa beeu nek si štapove za danas pripremi
Dakle ja opet velim da JE ISTINA SVE ŠTO SAM NAPISAO.
Tvoja rijec protiv moje. I da isao sam otvoriti account jer drugacije s djecom se ne moze....
I lijepo si pokazao prijetnjom o "tlačenju" kakve su Vam namjere. Nažalost takav ti je cijeli tvoj klan.
Još jednom Vas molimo pred svima da se prestanete DUPLICIRAT na našem serveru jer to ruši server koji mi plaćamo.
Ukoliko niste djeca kako tvrdite, molimo Vas da skupite muda u šaku s ponešto kuna i platite svoj server, pa ćemo izbjeći sve buduće neugodnosti.
I za kraj, prestanite psovat toliko jer što bi bilo da Vas mama čuje, i NEMOJTE SE DUPLICIRAT!
I evo ti LOL na kraju sve. ORCJURA NIJE ČLAN BTS-A.
Hvala
Nemam još DayZ ali redovno pratim ovaj podforum baš zbog prepirka ovakve djece poput tebe
Kolko si put u ova dva posta napisao "djeca"? I kaj ak neko djete igra ovu igru ili neki stariji a nema svoj TS? Kaj bi svi trebali svoje TS servere kupovat zato jer su stariji i imaju novce?
Meni je veća sramota da se ti ovdje hvališ kak si ti neki "stariji, iskusniji" i ko zna još kaj(iako sigurno nisi, jer po postovima zaključujem da imaš 14-15-16 godina) nego da sam djete koje igra Dayz :)
Grow up.
Kasnim na posao zbog vas dvoje, dajte jos malo pa da se pojavim na marendi :)
Sudije odlucile... biti ce produzeci
Javio sam da mi je slabo, napravio kokice i refresham svako 5 sek :)
Zenge u potpunosti se slazem s tobom, mislio sam da je BTS klan malo bolji, i da nisu takve cke pogotovi njihov "lider" Papy, lik mi tamo kaze da je neki sniper na hillu, ja idem pogledat i on me samo s ledja upuca.. Tako da kad ga vidite ga malo mucite ;)
Btw. BTS cete najcesce naci na NEA, skoro stalno su tamo. I probajte ne ubit Luku dobar je on.