DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
$Mikulich$ kaže...

To sa sakama ima nekakvog smisla, dvi jake sake u facu te i u IRL nokautiraju :D

Nema velikog smisla jer bi te i palica u glavu nokautirala.... a u igri bas i nije tako bar koliko sam ja vidio

1971- ∞
13 godina
DayZ (standalone)

kaj ste se našli mene natrpavat ajde malo odheb/ladite..   ja sam napisao svoja ulazna razmišljanja nakon prvih par sati igre, do sad u životu u 33 godine sdam odigrao igra više nego kaj će masa članova ikad odigrati pa si dajem za pravo komentirati,, na kraju krajeva ovo i je topic di se iznose mišljenja o dotičnoj igri., to što sam iznesao kritike ne znači da pljujem po igri i da ću je sad revoltiran prestatri igrati ili ne znam kaj ste sve napisali - malo sam ja tvrđi orah i ja mogu podnjeti mjesece i tisuće sati nekih loših stvari u igrama ....

Čisto sam iznio ono kaj vjerojatno svi vide a to je da je close combat fajt napravljen krajnje smješno a izuzetno je bitan segment igre jer ovo nije klasičan PvP respawn 10 puta u 5 sec igre napucavanje ( igre kakve btw mrzim i ne igram ) nego je više PvE sa jakom segmentima PVP-a ali se prvenstveno bazira na elementima PvE-a kao što su preživljavanje i traženje vode i jela i bježanja ili ubijanja zombie-a tako da je izuzetno bitno da taj segment ( close combat-a ) bude dobar i da ti da neki osječaj da ti možeš ili ne možeš uću u određeni fajt i da znaš kako reagirati i šta napraviti da daš sve od sebe da preživiš, trenutno stanje je da zombie prolazi kroz zid da mi se zaglavi u podu ili na pol stepenica pa je jucer meni i frendu se opeo na kat u policijskoj stanici i zapeo u štoku vrata a prije toga šetao kroz sobe pa propao kroz sobu koja je bila na katu itd.. da smo lupali po njemu ali mu ne nanosili ništa nego je ispadalo da lupamo po zidu ili zraku itd...  to su neki segmenti koji su osnovni da bi igra išla dalje., opet ponavljam znam da je igra u početima i da jako je dobra ali me čudi da nisu temelj igre napravili već u ovoj fazi kak spada...

Ništa im ne znači kaj će oni pojačati zombie ili povečati njihov broj ili agro kad se zombie trenutno ponaša kao tipični bug., igra sličnog sistema je npr STALKER koja je izašla prije valjda 10 godina i dana danas ni jedna igra nema ni približno dobru atmosferu., tamo je bilo više vrsta neprijatelja/mutanata nekakve ajmo reć nuklearne/posapokaliptične zone ali je to tamo odrađeno savršeno, tamo je close combat fajt napravljen kak spada tamo ai neprejatelj napada smisleno i pametno, tamo nema da ti lupaš a on ne prihvaća jer je zapeo pixel itd.. isto tako su tamo ti "stvorovi" osnovni segment igre i samog preživljavanja - znam da je ono bio gotov proizvod ali me zanima kaj im nije bilo dovoljno pola godine da precrtaju tako nešto i naprave tu jednu vrstu ( samo su zombie ) kak spada i da naprave da ne prolaze kroz zidove, da ne zapne u štoku, da kad ga lupiš da to i primi a ne da ne znam jel mi sjekira zapela na list pa ga nije udarila itd..

Te stvari moraju rješiti što prije jer nije ni čudo da ljudi napucavaju jedni druge kad im fajt protiv zombie-a kakvi su trenutno nije ni napet niti zabavan niti je neki bitni segment igre a imho to bi trebao biti najbitniji dio uz naravno taj pvp segment...

Moj PC  
5 4 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Kada vidim ovdje na forumu ove koji uzivaju u standalonu. Onda mi postane skoro pa žao što nisu igru dayz mod dok je bio veoma aktivan.

Ubi bene, ibi patria.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Kada vidim ovdje na forumu ove koji uzivaju u standalonu. Onda mi postane skoro pa žao što nisu igru dayz mod dok je bio veoma aktivan.

Ja imam na trenutnom acc-u 186 sati moda, na prijasnjem acc-u sam imao isto toliko i igrao sam kada je mod bio na vrhuncu.. Sad se sevreri za mod prazne, i zao mi je sto nemam standalone.. Doduse ako se nade dobar server sa dobrim FPS-om i normalnom ekipom, bude jako zabavno

12 godina
neaktivan

Mk 48 Mod 0 ako se ne varam

Bas sam je nasao na Epochu i prodao za lijepih 10 golda :) 

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 17:29 (Roko567).
16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

kaj ste se našli mene natrpavat ajde malo odheb/ladite.. 

Da ti ja odh/ladim malo...

Kao prvo, nisi shvatio poruku koja je bila upucena tebi i desetcima ljudi prije tebe, prvo se zale kako ne valja, nema hrane ni pica i da je prakticki nemoguce naci oruzije i ruksak. Onda odigraju sat/dva sa igracima koji imaju vise iskustva (min 50h) i pokazu im kako se opremiti u sat/dva, a nekada i krace.

Drugo, to sto si ti igrao mnogo igara u svoje 33 godine ne znaci nista, ovo je nova igra koja kao i mnoge nije u potpunosti originalna (ideja, gameplay...) i dosadno je postalo usporedjivati igru sa jednim stalkerom. Stalker nije multyplayer (skoro sam napisao mmorpg, ali sam se sjetioo onih par stranica prepiranja:) - ti ovo neces shvatiti jer vjerovatno nisi procitao zadnjih 15-20 stranica na ovoj temi, gdje vecinom pise to sto si ti rekao.

Trece, svaka cast na tome sto ti mozes donositi zakljucke nakon par sati igre, sigurno bi ti COD ili Counter strike bilo veliko gov*o od igre jer su kontrole lose i ljudi te ubijaju. Misljenje na ovom forumu je svakako dobrodoslo, i nije mi problem to sto neki vole a neki ne vole igru te kako je nekima mod bolji. Osobno, probao sam mod davno i nije mi se svidjelo, ali nisam ga ni igrao dugo tako da ne znam.

Da ne ponavljam ono sto se dogadjalo sa igro ali cu pokusati u kratkim crtama da ti predocim.

Kontrole i borba, za koje ti kazes da su lose, mogu da ti kazem da su bile i losije - pise ranije na temi.

Broj zombija, prolazak kroz zidove, takodjer se spominje od prve osobe koja je zaigrala dayz SA, dodatno ti mogu reci da je sa proslim meni bilo gore, zombiji su bili brzi, udare te sa udaljenosti od 2-3 metra, zapucas oni trce prema tebi i spawnaju se cesce te odmah napadaju... takodjer se ranije spominje.

Gladan, zedan, da ne spominjem koliko je puta ovdje napisano da se jede i pije dok statusi ne budu svijetlozeni, takodjer, uz toliko "how to play dayz SA" videa na youtube-u kako moze netko da ne zna koliko se jede, koliko se pije i kada je dosta. U redu, razumijem, novi igrac, prvi puta... sve je to OK, ali onda nemas pravo na zalbu i misljenje da je to glupo jer je jasno sto, kada i kako.

Pobogu, da li se itko informira prije nego sto pocne igrati igru?!

TIP: vrata od kuca se mogu otvarati, ali ne sva: )

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 19:54 (D.Bradley).
13 godina
DayZ (standalone)

hices mi rec da su isti developeri uspjeli napeaviti prekrasnu ogromnu mapu sa svim efektima i originalnim zvukom pomalo jako atmosfericnim ali kad treba napraviti close combat fajt i malo bolje animacije i kretanja i ukupno malo bolje samu interalciju likova sta svaka igra danas ima minimalno vrlo dobtro rjeseno onda cu rec da u temelju vrc ne valja - bez obzira na alfa/beta stadij igre - neprihvatljivo je da se temeljni aspekt igre napravi tak tek toliko i zapravo ruši samu igrivost jako a dev se bave samostrelom i novim selima i ne znam cime sta je vec u igri odradjeno dovoljno dobro....

Malo su pomjesali prioritete - malo pogledaj i offical njihov forum pa ces vidjet da se ljudi bune na isto ..

to sve ne znaci da sam ja nezafovoljan igrom i da cu je prestat igrat nakon par sati igre ali da me razocaralo dosta to je  jer mi je zao s obzorom da su lovu pobrali i da su mogli taj dio igre dat nekom studiu da im to rjesi i obavi kak spada vec sada u alfi a ne da se pste s necim kaj im ocigledno nejde, mohli su npr vostoku ili nekom platiti da im proda kod koji se koristio npr u stalkeru ( ovaj kaj se tice napada i same interakcije i borbe sa ai neprijateljem )

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Koje sve nebuloze mozes procitat na forumu. Ljudi masovno pricaju o zombijima kak su zbugani i svakakve gluposti a ne kuze da nisu nit dodirnuli zombije jos. 

There is no point in us balancing the zombies as nearly everything about them is placeholder, specifically:

• New AI pathfinding due, first iteration starts being tested in next few weeks

• New Zombie Behavior, allowing much more emphasis on player stealth

• New collision system for AI objects

Velike rasprave se vode oko zombija a Bohemia nije nit pipnula zombije jos hahah. Jos kad vidim da ljudi pricaju kak je igra smece jer su zombiji zbugirani padne mi mrak na oci. Ili ovaj kaj prica o close combat, pa tek prije par dana su mis popravili da radi kak spada. Lijepo vam pise dok udete u igru. 

"WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING"

VooDooZg kaže...

neprihvatljivo je da se temeljni aspekt igre napravi tak tek toliko i zapravo ruši samu igrivost jako a dev se bave samostrelom i novim selima i ne znam cime sta je vec u igri odradjeno dovoljno dobro....

Gle ovoga pametnjakovica, usporeduje gradnju sela sa samostrelima i animacijama lika. Ako ti se ne svida razvoj igre daj se bar malo raspitaj kak se igre opce rade prije nego mlatis po igri. Ne samo da ne rade isti ljudi na tome, nego cak i timove imaju podijeljene i rade na drugacijim stvarima.

VooDooZg kaže...

ovo su samo moja prva zapazanja, najvise mi ide na nerve kaj tip popije pivu, kolu, pivu, ne znam kaj i makne mu se da je zedan i nakon 15 min gameplaya tip opet pocne kenjat da je zedan pa je jako zedan itd, o hrani da me pricam jos gore pojede 2 pune konzerve graha pa je 15 min miran pa opet evo poruke da je gladan .... mislim ok taj segmet hranjenja i prezivljavanja i trazenja mi je super ali malo su ga pretjerali - zna se kaj jedna osoba i koliko mora unjeti hrane i vode u 24 sata i tako to treba biti u igri i stvar rjesena ( malo manje ipak se u prezivljavanju teze dodje do hrane pa ljudi u takvim situacijama jedu 30% manje a prezive bez problema ) ...

HAHA koji lik, igra jos osnovne stvari nema napravljene kak spada, pol itema jos nije niti u igri a ovaj prica o balancu itema. Jos da ne pricam da se loot opce ne respawna trenutno i kolko duping metoda i bugova ima. Vidim nisu ti stvari bas jasne.

Cak i ovaj status o hrani i vodi su ti placeholderi btw. Nahrani si lika dok ti ne pise svijetlozeleno da je pun i miran si sljedecih 2 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 21:36 (steelman).

5 1 hvala 1
13 godina
DayZ (standalone)

ovo zvuči vrlo obečavajuće, napokon nešto konkretno da čujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
$Mikulich$ kaže...

To sa sakama ima nekakvog smisla, dvi jake sake u facu te i u IRL nokautiraju :D

Nema velikog smisla jer bi te i palica u glavu nokautirala.... a u igri bas i nije tako bar koliko sam ja vidio

Palica je dobra, ona je nokauta vrlo dobro, al npr sikira, crowbar, one sickle i te gluposti, sake su bolje 10 puta, nokautas ga i uzmes mu sve i ubijes ga.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Roko567 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Palica je dobra, ona je nokauta vrlo dobro, al npr sikira, crowbar, one sickle i te gluposti, sake su bolje 10 puta, nokautas ga i uzmes mu sve i ubijes ga.

Kada bih imao igru prva stvar koju bi napravio bila bi da nokautam bandita, pokupim mu sve, skinem mu odjecu, stavim handcuffs i na silu ga napijem onim kemikalijama i nahranim trulim vocem :D

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
$Mikulich$ kaže...
Jonja kaže...
Roko567 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Kada bih imao igru prva stvar koju bi napravio bila bi da nokautam bandita, pokupim mu sve, skinem mu odjecu, stavim handcuffs i na silu ga napijem onim kemikalijama i nahranim trulim vocem :D

I onda padnes s kreveta kad se probudis

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
DayZ (standalone)

Sad me vec počinje živcirati igra sa hebenim zombijima i njihovim super mocima, lupiš ga 6 puta sa fireaxom i ne hebe ga on i dalje urala i skace po tebe dok on tebe lupi jedamput a ti si pod punim armorom i kacigom i ne znam cim i ti odmah prokvariš - pa mislim da li to mora biti tako debilno - sad cete opet pljuvat ali boli me pa neda mi se 3 sata loota-at da bi me nedojebani zombi ubio zbog gliča pa jel misle oni to isparviti više ili cu stvarno morat odjebat igru na neko vrijeme dok to ne isprave - ovo mi već živce izjeda, bježiš mu 3 sata al ga ne jebe on i dalje ide a ako ga trenutno ne vidiš i misliš da si mu pobjegao onda si se grdo zajebo jer evo nega skace kroz 3 zida i napada onaj kojem si pobjegao 15 min prije.......  sad mi je vec pun q. 

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
VooDooZg kaže...

Sad me vec počinje živcirati igra sa hebenim zombijima i njihovim super mocima, lupiš ga 6 puta sa fireaxom i ne hebe ga on i dalje urala i skace po tebe dok on tebe lupi jedamput a ti si pod punim armorom i kacigom i ne znam cim i ti odmah prokvariš - pa mislim da li to mora biti tako debilno - sad cete opet pljuvat ali boli me pa neda mi se 3 sata loota-at da bi me nedojebani zombi ubio zbog gliča pa jel misle oni to isparviti više ili cu stvarno morat odjebat igru na neko vrijeme dok to ne isprave - ovo mi već živce izjeda, bježiš mu 3 sata al ga ne jebe on i dalje ide a ako ga trenutno ne vidiš i misliš da si mu pobjegao onda si se grdo zajebo jer evo nega skace kroz 3 zida i napada onaj kojem si pobjegao 15 min prije.......  sad mi je vec pun q. 

Vec si naporan polako... 

Da znas igrat zombie te nebi niti vidio niti cuo... treba se znat i suljat, ne samo trcat ko muha bez glave po mapi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
DayZ (standalone)

pa nisam primjetio da me ne čuje dok se šuljam, šuljao sam se polako dok sam išao na aerodrom i tip se zaletio na mene a bio sam kojih 50-ak metara od njega - mislim da šuljanje nema nikakvog efekta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

pa nisam primjetio da me ne čuje dok se šuljam, šuljao sam se polako dok sam išao na aerodrom i tip se zaletio na mene a bio sam kojih 50-ak metara od njega - mislim da šuljanje nema nikakvog efekta

Puno ti mislis i bacas subjektivne nebuloze. . ., ti nemozes izbjeci zombija na 50 metara, ja mu se mogu dosuljati iza ledja jednim udarcem sjekire ga oboriti na pod, drugim ubiti. . .

Mozda bi ipak bilo bolje da ti malo ohladis i od igre i teme, nije to jos za tebe.

On Topic, proveo sam jako zabavnih 3-4 sata igrajuci s 2 prijatelja i gearajuci se na aerodromu, vojnoj bazi. Samo sto smo obavili prvi run resetao se server pa smo jos jednom. I tako nabrijani i nagerani krenemo svoj maratonski trk prema obali da lovimo bandite jer mi smo "good guys". . . .

Stali smo pred zaseokom nekog priobalnog grada (oprostite sto neznam ime, nisam jos sve popamtio, iznad je brdo s kamenolomom) Odatle smo sagledali situaciju i povukli se u sumu da promjenimo na full server jer se ovaj na kojem smo proveli sate vec ispraznio.
Pri ulasku ja i jedan drug smo dobili que up time 300 sekundi dok je jedan odmah usao, malo kasnije cujemo preko mumble kako vice liku da stane, digne ruke u zrak. Nama govori da je lik "bambi" da je dosao naci snajperistu koji ga je ubio, kako se bambi boji. Dao mu je cuturu da pije. . ., onda 20 sec prije mog log in cujem psovku, taj bambi ga je udario sakom u glavu, onesvjestio, uzeo pusku i propucao ga. Sljedeci drug se logao prije mene i njega je propucao da bih ga ja uspio dovrsiti al za moje drugare je bilo previse kasno. . .

U Day Z-u i bambi imaju očnjake ko hijene i vukovi, toliko garanja, zezanja, lutanja i ja ostah na brdu sam. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
DayZ (standalone)

ne znam, eto sad sam se šuljao baš da probam i kita opet je on čuo po ne znam kojem principu i ganjao me par min pa sam se obračunao s njim naravno uz to da sam popušio slomljenu ruku ali našao sam sks i nešto metaka pa ih sad rješavam bez napora ali baš me zanima to šuljanje s obzirom da to ja nisam uspio a o ovome "prišuljam mu se pa ga zveknem s leđa i odmah padne" to mi je znanstvena fantastika za sada..

i kad su me ubili uspio sam doć do svog leša ali nisam mogao ništa uzet s njega ??? kak vi to čuvate onda opermu kad igrate s prijateljima ??

i naravo nisi mi ni tata ni mama niti si zaradio novce pa mi kupio igru a bome ni administartor ovog foruma da budeš me tjerao na hlađenje, odi ti ohladi ak ti nekaj ne paše ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
$Mikulich$ kaže...
Jonja kaže...
Roko567 kaže...
$Mikulich$ kaže...

I onda padnes s kreveta kad se probudis

To uopce nije tesko tu gamad mozes naci doslovno bilo gdje :D

Inace, sniper hill je i dalje aktualan za kampere?

16 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

ne znam, eto sad sam se šuljao baš da probam i kita opet je on čuo po ne znam kojem principu i ganjao me par min pa sam se obračunao s njim naravno uz to da sam popušio slomljenu ruku ali našao sam sks i nešto metaka pa ih sad rješavam bez napora ali baš me zanima to šuljanje s obzirom da to ja nisam uspio a o ovome "prišuljam mu se pa ga zveknem s leđa i odmah padne" to mi je znanstvena fantastika za sada..

i kad su me ubili uspio sam doć do svog leša ali nisam mogao ništa uzet s njega ??? kak vi to čuvate onda opermu kad igrate s prijateljima ??

i naravo nisi mi ni tata ni mama niti si zaradio novce pa mi kupio igru a bome ni administartor ovog foruma da budeš me tjerao na hlađenje, odi ti ohladi ak ti nekaj ne paše ;)

VooDoo, malo skuliraj.

Kao sto ti iznosnis svoje misljenje tako i ja a tako i drugi.

Nitko te napada vec samo ukazujemo na to da nisi jedini sa problemima ali si najnoviji pa nema smisla da pricas neke stvari dok se ne uhodas.

Sto se tice tvoje opreme koju nisi mogao uzeti, kada ubijes nekoga mozes mu sakriti tijelo (kod lootanja tijela kada ti se pojavi ikona za loot koristis scrol i dobijes jos opcija osim loot) i ta osoba vidi svoje tijelo ali ne moze nista uzeti.

To je jedna od zanimljivih ili dobrih stvari ove igre, igra ima jako puno zanimljivih dijelova ili stvari koje mozes uraditi ali iz nekog razloga se samo pise o negativnim stvarima.

Kada sam ja kupio igru i aktivirao se na ovoj temi poprilicno puno se pisalo o dobrim stvarima i onda se pojavilo par "hater-a" i tada su pocela prepucavanja.

12 godina
DayZ (standalone)

Pozz,ljudi.Prijatelj zeli da igra ovu igru,ali problem je sljedeci.On nema telefonski internet (znaci nema rutera),nego ima mobilni.E sada mene zanima,da li bi mu se isplatilo igrati tako ili bi ga cesto kickalo?I da li bi imao visoki ping?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,ljudi.Prijatelj zeli da igra ovu igru,ali problem je sljedeci.On nema telefonski internet (znaci nema rutera),nego ima mobilni.E sada mene zanima,da li bi mu se isplatilo igrati tako ili bi ga cesto kickalo?I da li bi imao visoki ping?

Ja imam prijatelja koji igra sa mobilnim internetom sa normalnih 100 pinga. Ako je dobar internet nece imati problema... Igra li jos koju multiplayer igru? Nek proba pa sta bude, nema sta izgubit

1971- ∞
12 godina
Roko567 kaže...
Endymon kaže...

Ja imam prijatelja koji igra sa mobilnim internetom sa normalnih 100 pinga. Ako je dobar internet nece imati problema... Igra li jos koju multiplayer igru? Nek proba pa sta bude, nema sta izgubit

A ono,nema sta izgubiti,osim 24 eura xDDDD.Igra Counter Strike GO,i ok mu radi.Ponekad mu ping skoci u nebesta,ali se brzo vrati na normal.E sada,da li bi ga radi toga,mogli admini kickat sa servera?Kada bi znao taj fammily shering,dao bi mu da igra DayZ,ali nemam pojma kako se to djubre pali.

12 godina
neaktivan
Endymon kaže...
Roko567 kaže...
Endymon kaže...

A ono,nema sta izgubiti,osim 24 eura xDDDD.Igra Counter Strike GO,i ok mu radi.Ponekad mu ping skoci u nebesta,ali se brzo vrati na normal.E sada,da li bi ga radi toga,mogli admini kickat sa servera?Kada bi znao taj fammily shering,dao bi mu da igra DayZ,ali nemam pojma kako se to djubre pali.

Aha, znaci jos nije kupio? Pa najbolje bi bilo da mu ti posudis account pa nek on skine i proba igrat... Ne znam za to kickanje, mozda u buducnosti bude ping capova al zasad ih nema

1971- ∞
12 godina
DayZ (standalone)

A kako da bu posudim?Samo da mu dam acc pa da proba?Mi nece blokirat acc STEAM ako mu posudim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

A kako da bu posudim?Samo da mu dam acc pa da proba?Mi nece blokirat acc STEAM ako mu posudim?

Nece, al trazit ce ga neki kod koji ces dobit na emailu... To trazi svaki put kad se sa drugog kompa ulogiras. Samo mu daj to i nek skine il mu prebaci preko sticka pa nek proba sat-dva odigrat da vidi kako ce mu ic

1971- ∞
11 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...

hahahahahhahahahaahhaahahahahahahahahhahaahahhahahaahah {#}, najjaci si, hahhahahahahahahahhahahahhahaha, {#} hahahahhaa

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovaj voodoo je teska trolcina, objasnim mu da Bohemia nije nit taknula zombije a ovaj dalje prica kak su zombiji zbugirani.

3 3 hvala 0
17 godina
steelman kaže...

Ovaj voodoo je teska trolcina, objasnim mu da Bohemia nije nit taknula zombije a ovaj dalje prica kak su zombiji zbugirani.

Ma bahati BOT, ima u guzici 33 godine staza igranja tetrisa i misli da je na osnovu tog relevantan da pljuje po necemu gdje nije shvatio osnovne mehanike. . .
Al kako kazu nije zvaka za seljaka pa tako i . . . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice