DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
DayZ (standalone)

Ovako ja imam problem sa dayz od novog update nemogu micat sa scroll wellom u inevtoryju pomozi te havla

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DayZ (standalone)
Vjerojatno si moras poslozit u postavkama.
11 godina
protjeran
BucoKTM kaže...

Ne znam da li se vama to dešava, ali maloprije gdje god da se logiram - noć.  S jednog me servera izbacili jer sam imao preveliki "ping". Što im je ti smetalo i o čemu to ovisi da li netko može da mi objasni?

Pa valjda ti pise u server listi koje je vrijeme na serveru. Taj ping stvarno neznam, ali vjerojatno glavni na serveru ima najmanji ping pa sve vise od njega baca vanka, to su ti cudaci koji imaju privatni server kikaju ljude bezveze.

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
11 godina
NEW_MAN kaže...
Vjerojatno si moras poslozit u postavkama.

Gdje sve sam pokusa

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
    Survarium, jos jedna od igara u nizu koja ce imati survival componentu pod nazivom freeplay, trenutno igra nema freeplay vec samo capture the baterija lol kako ja zovem ovaj mod igranja. Igra je od tima koji je napravio tri STALKERa, igre s legendranom atmosferom kad se radi o fps. Kada igra izadje biti ce f2p, trenutno je u closed beti, a danas su dali da svatko moze probati. Igram vec neko vrijeme i igra je sasvim solidna...

0 0 hvala 0
13 godina
Mquany kaže...
    Survarium, jos jedna od igara u nizu koja ce imati survival componentu pod nazivom freeplay, trenutno igra nema freeplay vec samo capture the baterija lol kako ja zovem ovaj mod igranja. Igra je od tima koji je napravio tri STALKERa, igre s legendranom atmosferom kad se radi o fps. Kada igra izadje biti ce f2p, trenutno je u closed beti, a danas su dali da svatko moze probati. Igram vec neko vrijeme i igra je sasvim solidna...

registrirao sam se ali imaju neko izvlačenje listica i ne mogu skinuti igru, da li možda imaš neki invite da mi pošalješ na pm ili link od kud da skinem igru - puno ti Hvala.,  samo sam čekao nešto nalik na STALKER jer to je najbolja fps koja je ikad izašla 

11 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Mquany kaže...

registrirao sam se ali imaju neko izvlačenje listica i ne mogu skinuti igru, da li možda imaš neki invite da mi pošalješ na pm ili link od kud da skinem igru - puno ti Hvala.,  samo sam čekao nešto nalik na STALKER jer to je najbolja fps koja je ikad izašla 

Invite nemam {#}, ali danas bi igra trebala da bude free, imas tamo na njihovoj stranici da kilknes na PLAY NOW, skine ti client i onda install i trebao bih moci danas igrati, igra nije prevelika trenutno i mislim da ces brzo download.

13 godina
DayZ (standalone)

Evo podlegao sam i kupio, neda mi se više gledati filmove po youtobe-u hocu i ja malo probati, ovo sa survarium mi je jako zanimljivo ali to je trenutno čisti pvp na vrijeme a to mi nije baš tek krajem godine ce izac nesto kao šta je DayZ trenutno a do tad se nadam da ce i u DayZ se puno toga još napraviti i popraviti, bilo bi super kad bi se uveo neki safehouse koji bi gradio i di bi mogao hrčkariti pomalo to kaj skupiš tako da kad te ubiju da možeš se respawnati ili doci do tog safehouse-a pa se opremiti sa onim kaj si skupio od prije - naravno opermu koju imaš kad te ubiju popušiš tako da ostane ovaj strah da ti neko ne ukrade to kaj imaš a na ovaj način bi se uvelo taktiziranje da li uzeti i hodati sa najboljom opremom okolo ili ic skupljati da imaš kad ideš u pohod na neko mjesto di je bolji loot itd..itd..  uglavno uvođenje nekakvog safehouse-a bi apsolutno donjelo dubinu i ugođaj preživljavanja uvelike

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Mquany kaže...
VooDooZg kaže...
Mquany kaže...

Invite nemam {#}, ali danas bi igra trebala da bude free, imas tamo na njihovoj stranici da kilknes na PLAY NOW, skine ti client i onda install i trebao bih moci danas igrati, igra nije prevelika trenutno i mislim da ces brzo download.

tek sam sad našao :)

nema veze prijavio sam se za ticket za invite a ovo cu skinuti pa isprobati, i tak sam na godišnjem pa imam vremena za obje igre :)

13 godina
DayZ (standalone)

nije mi jasno jel neko apsolutno totalno retardiran radio na načinu borbe zombija kad ga treba nabiti fireaxe-om ili koji k... napadne me ja lupa ne znam ni di lupam ni kaj ni dal sam ga udario ili nisam ni dal je on mene ni ništa i onda odjednom sam u nesvjesti i opet ne znam kaj sad, dal da stiscem nekaj dal da cekama dal da šta i mrtav sam - pa dobro jel smo u kamenom dobu ili koji kurax !?!?!?!?

igra počinje ti je gladan dobio jabuku pa bananu pa ne znamjoš 5 stavri koje jedva nađem znam da su trule ali on je opet gladan pa opet pojede sad mu je zlo ali je opet gldan pa kaj su apetit po žakku holdeku radili pa čovječe postapokaliptično razdoblje je nauči se jest ko manekenka i stvar rješena - ne lik mora svakih 2.5 sekunde jambrat ko nedohebana debela berta da je gladan pa najbolje da te kod rubleja otpeljam da se obžedereš jedno 5 kila čevapa ali opet bi on za 5 min imao poruku mogao bi nekaj pojest...

Gledam po youtube-u kak klinci koji čekaju pubertet napicavaju nove u igri i to im je urenebesno i reko dobro nema veze ali ovo da ce me lik hebat svakih 5 min da je on gladan i da ce me prvi zombi zakucat jer ja njega ne mogu skinuti sa fireaxe.om da bar legne pa nemoj me hebat - vec mi je žao novaca a nisam 2-3 sata pošteno odigrao...

pa jer ovo mora ovak debilno biti !??!?!?!?!?

i koji q je ono "no massage received"  i onda odbrojava i izbaci me iz servera bez obzira kaj imam savršen ping ??????????????  vec me 5 puta od 7 kaj igram danas tak izbacilo

i nemojte mi alpha je, igrao sam ja mnogo igara i alpha i bete i open beta itd pa se ni jedna nije placala i ni jedna nije bila ovako disorganizirana kao ova

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 21:03 (VooDooZg).
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

{#}

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

sama ideja i koncept igre su odlicni, ali izvedba im je katastrofa, krenuli su "na novo" radit igru zbog problema koje nisu mogli rijesit u modu i onda uzmu opet isti katastrofalni engine... Kretanje lika, baratanje oruzjem, zombiji( koji bi usput trebali bit glavna prijetnja u igri)... Su blago receno katastrofalni...

Steam: just_mau5
Moj PC  
2 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Odlican video Did you know

Po meni najkorisnije je to, sto sada znam kad zombi stoji na mjestu i tuce zrak znaci da se netko tu disconnectao 

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
berto kaže...

sama ideja i koncept igre su odlicni, ali izvedba im je katastrofa, krenuli su "na novo" radit igru zbog problema koje nisu mogli rijesit u modu i onda uzmu opet isti katastrofalni engine... Kretanje lika, baratanje oruzjem, zombiji( koji bi usput trebali bit glavna prijetnja u igri)... Su blago receno katastrofalni...

opet ista priča....

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 10:34 (Roko567).
17 godina
VooDooZg kaže...

nije mi jasno jel neko apsolutno totalno retardiran radio na načinu borbe zombija kad ga treba nabiti fireaxe-om ili koji k... napadne me ja lupa ne znam ni di lupam ni kaj ni dal sam ga udario ili nisam ni dal je on mene ni ništa i onda odjednom sam u nesvjesti i opet ne znam kaj sad, dal da stiscem nekaj dal da cekama dal da šta i mrtav sam - pa dobro jel smo u kamenom dobu ili koji kurax !?!?!?!?

igra počinje ti je gladan dobio jabuku pa bananu pa ne znamjoš 5 stavri koje jedva nađem znam da su trule ali on je opet gladan pa opet pojede sad mu je zlo ali je opet gldan pa kaj su apetit po žakku holdeku radili pa čovječe postapokaliptično razdoblje je nauči se jest ko manekenka i stvar rješena - ne lik mora svakih 2.5 sekunde jambrat ko nedohebana debela berta da je gladan pa najbolje da te kod rubleja otpeljam da se obžedereš jedno 5 kila čevapa ali opet bi on za 5 min imao poruku mogao bi nekaj pojest...

Gledam po youtube-u kak klinci koji čekaju pubertet napicavaju nove u igri i to im je urenebesno i reko dobro nema veze ali ovo da ce me lik hebat svakih 5 min da je on gladan i da ce me prvi zombi zakucat jer ja njega ne mogu skinuti sa fireaxe.om da bar legne pa nemoj me hebat - vec mi je žao novaca a nisam 2-3 sata pošteno odigrao...

i koji q je ono "no massage received"  i onda odbrojava i izbaci me iz servera bez obzira kaj imam savršen ping ??????????????  vec me 5 puta od 7 kaj igram danas tak izbacilo

i nemojte mi alpha je, igrao sam ja mnogo igara i alpha i bete i open beta itd pa se ni jedna nije placala i ni jedna nije bila ovako disorganizirana kao ova

1. U steam oveerlay otvori WEB i nadji Day Z map, onda na rub sela procitaj tablu i orjentiraj se dok ne nadjes bunar. Pij dok ti ne pise hydrated i nece te zahebavat zedj par sati.

2.Nemoj jest trulo voce, nego trazi konzerve, otvori sjekirom i pojedi sve, jedi dok nisi energyzed i nece te zezat par sati. Ako nemozes nac hranu uz obalu idi inland, tamo ima svega u izobilju jer ekipa tamo bas ne luta.

3. Zombija ubijaj iz prvog lica ciljajuci ostricom sjekire malo iznad glave, 90% ces ga srusiti na pod onda isto malo iznad glave i mrtav.

4. "no massage recived" nije do tebe, tvog neta nego do SERVERA na kojem igras, vecinom u opisu pise FAST SERVER, GOOD LOOT RESET EVERY 2 HOUR, 1 HOUR, 30 MINUTES:
Znaci da bi se cesce spawnao loot vlasnici servera su namjestili da se resetuje svakih 30 minuta, sat, dva, tri etc etc. . . Samo izadji van i kliknes play ili trazi drugi server.

5. Ja sam igru kupio prekjucer, umro sam do sada 30 puta ali vec pohvatao konce. . . Mozda ovaj naslov nije za tebe, neki ljudi vole gledati rat i patnju na TV-u ali kad zagaze u rov shvate da to bas i nije za njih, nije to udobnost njihovog doma, fotelje i nije mekano pod guzovima. . .

Apokalipsa bro, prilagodi se il produzi dalje na neki Call of Doody {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 23:08 (D3ViL).
13 godina
D3ViL kaže...
VooDooZg kaže...

1. U steam oveerlay otvori WEB i nadji Day Z map, onda na rub sela procitaj tablu i orjentiraj se dok ne nadjes bunar. Pij dok ti ne pise hydrated i nece te zahebavat zedj par sati.

2.Nemoj jest trulo voce, nego trazi konzerve, otvori sjekirom i pojedi sve, jedi dok nisi energyzed i nece te zezat par sati. Ako nemozes nac hranu uz obalu idi inland, tamo ima svega u izobilju jer ekipa tamo bas ne luta.

3. Zombija ubijaj iz prvog lica ciljajuci ostricom sjekire malo iznad glave, 90% ces ga srusiti na pod onda isto malo iznad glave i mrtav.

4. "no massage recived" nije do tebe, tvog neta nego do SERVERA na kojem igras, vecinom u opisu pise FAST SERVER, GOOD LOOT RESET EVERY 2 HOUR, 1 HOUR, 30 MINUTES:
Znaci da bi se cesce spawnao loot vlasnici servera su namjestili da se resetuje svakih 30 minuta, sat, dva, tri etc etc. . . Samo izadji van i kliknes play ili trazi drugi server.

5. Ja sam igru kupio prekjucer, umro sam do sada 30 puta ali vec pohvatao konce. . . Mozda ovaj naslov nije za tebe, neki ljudi vole gledati rat i patnju na TV-u ali kad zagaze u rov shvate da to bas i nije za njih, nije to udobnost njihovog doma, fotelje i nije mekano pod guzovima. . .

Apokalipsa bro, prilagodi se il produzi dalje na neki Call of Doody {#}

Krivo, ovaj tip igre je baš za mene i jako mi se sviđa ideja i svijet ( napkon survivel igra kak treba biti - do sad sam tako putovao po teško izmodiranom Falloutu3 i New Wegasu i svim stalkerima ali ovo naravno ima dodatnu dimenziju ), ne smeta me kaj je iznimno teško nego me smeta kad na glupostima poginem odnsono konkretnije zbog gluposti, nije problem u tome da me zombi ubije ( pošto je igra Day Z - pretpostavljam zombie ) ali je problem u tome jer on mlatari po zraku ja mlatarim po zraku i na kraju da ni ne vidim poginem, sad sam igrap malo s kolegom s posla koji igra vec mjesec dva i veli da su sa zadnjim patchom zomije puno pojačali a i vidim da im je agro napada jako velik i vidim da ti možeš trčati od njih ali ne puštaju i ne vračaju se --- sve je to ok jer volim da je igra teška i ok je da zombie budu važan i težak faktor u igri ali fajt u close combatu moraju promjeniti iz korjena - ovo trenutno je gore nego na commodore 64 ili amigi i tam su imali potezi više smisla, s obzirom da ce taj oblik fajta biti bitan pošto je igra o zombie-ima tu bi trebali na tome najviše poraditi ....

Nadam se da bi što prije mogli ubaciti i neko skrovište da si možeš napraviti di bi hrčkario kaj bi polootao okolo pa kad te ubiju da se imaš po nekaj vratiti a i da možeš imati neku bazu iz koje češ izlaziti i vračati se - to bi isto bio bitan aspekt jedne igre ovog tipa " preživljavanja u postapokaliptičnom svijetu ..

i zadnje nije mi jasno koje su imfore s oružjem., znaci svijet je smješten u neko rusko selo a okolo m4 sa opremom i ostale američke ili nato stavri, pa kaj je tak teško bilo staviti akm i toovku i dragunova pa i vss vintorez, an-94, škorpion i tako to - bilo bi realnije,,, još da su stavili neku europsku pušku pa ajde npr h&k g36 ili 416-417 ili msg, ili FN-scar ili fn-2000 itd kao nato ušao pomagao itd  a ne američansko odmah i to prvo :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 1:12 (VooDooZg).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa koje gluposti ne vjerujem....

Kao sto je rekao kolega forumas, otvori si u steam-u mapu i orijentiraj se tako. Koliko znam, pumpe su u svakom selu i gradu.

Hranu je prelagano naci, posvuda je. A jos malo kada u igru ubace lov, biti ce jos lakse prehraniti se... I valjda ti je logicno da ne jedes trulo voce, ne? I btw mozes piti i iz jezera, ali ces se razboliti ako ne uzmes charcoal tabs tj. medicinski ugljen da te voda ne otruje..

Ako si uopce igrao Arma II onda znas da je na mapi bilo podosta kako americkih tako i chernaruskih snaga, pa nije cudno da nalazis m4. Jos malo ce i AKM biti u igri, mislim da su spominjali nesto, ali m4 ti je bolji od AKM tako da...

Za skroviste se slazem, nadam se da ce to ubaciti u igru. Ali da bude tesko kao i u Epoch jer ja u Epoch jos nisam skuzio kako da obicnu kolibu sagradim kamoli bazu haha

1 0 hvala 0
12 godina
VooDooZg kaže...

Znam da imas rage attack,ali pokusaj proci to razdoblje.I meni je na pocetku bilo bzvz,svaki zombi me ganjao,ubijao,gubio sam se po mapi,charovi me killali.Ali onda sam shvatio,da ova igra nije(3,2,1, run)...COD,BF,ili CS.Nego sporo planiranje plana,kuda ces i kuda se najlakse izvuci bez borbe.Hvala bogu,pa imas oko tih velikih gradova,poveca sela,gdje cesto nema nikoga i tamo nadjes food.Pa tako i bunare za piti.Za fight,istina,ima problema velikih,ali samo trebas se priviknuti.Ali ugl,izbjegavaj susrete sa zombijima.Nemoj sada odustati radi toga,sto te neki zombi ubije i sto je debilan fight.Sada su pojacali zombije i teze ih je ubiti.Tako da,ocekujem istu reakciju od dosta ljudi,kao tvoja.A ako jednostavno te bude i dalje nervirala,onda vjerojatno nisi za tu igru.STEAM NICK:duskobusko007,pridruzi nam se i mogli bi mo ti pomoci.{#}

15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
berto kaže...

sama ideja i koncept igre su odlicni, ali izvedba im je katastrofa

opet ista priča....

opet full korisni komentar...

Steam: just_mau5
13 godina
DayZ (standalone)

Ma nema sanse da odustanem kaj ti je :)

pa tek sam jucer kupio igru ;)

ovo su samo moja prva zapazanja, najvise mi ide na nerve kaj tip popije pivu, kolu, pivu, ne znam kaj i makne mu se da je zedan i nakon 15 min gameplaya tip opet pocne kenjat da je zedan pa je jako zedan itd, o hrani da me pricam jos gore pojede 2 pune konzerve graha pa je 15 min miran pa opet evo poruke da je gladan .... mislim ok taj segmet hranjenja i prezivljavanja i trazenja mi je super ali malo su ga pretjerali - zna se kaj jedna osoba i koliko mora unjeti hrane i vode u 24 sata i tako to treba biti u igri i stvar rjesena ( malo manje ipak se u prezivljavanju teze dodje do hrane pa ljudi u takvim situacijama jedu 30% manje a prezive bez problema ) ...

sad sam odinstalirao i world of warplanes i ostale igre i sad se full ovoj posvecujem ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
$Mikulich$ kaže...

Kao sto je rekao kolega forumas, otvori si u steam-u mapu i orijentiraj se tako. Koliko znam, pumpe su u svakom selu i gradu.

Hranu je prelagano naci, posvuda je. A jos malo kada u igru ubace lov, biti ce jos lakse prehraniti se... I valjda ti je logicno da ne jedes trulo voce, ne? I btw mozes piti i iz jezera, ali ces se razboliti ako ne uzmes charcoal tabs tj. medicinski ugljen da te voda ne otruje..

Ako si uopce igrao Arma II onda znas da je na mapi bilo podosta kako americkih tako i chernaruskih snaga, pa nije cudno da nalazis m4. Jos malo ce i AKM biti u igri, mislim da su spominjali nesto, ali m4 ti je bolji od AKM tako da...

Za skroviste se slazem, nadam se da ce to ubaciti u igru. Ali da bude tesko kao i u Epoch jer ja u Epoch jos nisam skuzio kako da obicnu kolibu sagradim kamoli bazu haha

a reci ti si kupio igru pa si igrao ili igras pa znas da hrane ima po svuda ili si vidio na youtube-u pa znas !?!?!?

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mene nervira to sta su sake bolje u 90% slucajeva od bilokakvog melee oruzja, 2 sake u glavu i pada, a sa oruzjima ga samo bleedas.  

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
$Mikulich$ kaže...

a reci ti si kupio igru pa si igrao ili igras pa znas da hrane ima po svuda ili si vidio na youtube-u pa znas !?!?!?

Igrao sam ju u vise navrata kod prijatelja, pratim 6-7 youtubera koji igraju masu DayZ, pratim forum i pratim razvoj igre zato se ne pravi pametan :P to sto nemam igru ne znaci da ne znam nista o njoj

17 godina
VooDooZg kaže...

Pa hrane doslovno ima posvuda. . . {#} rekao sam ti nemoj jest dok ti ne nestane glad/zedj. .., jedi dok nisi energyzed ihydrated. Bar za vodu je lagano, nemoj traziti flasice po kucama, odi do bunara i spamaj F dok ti ne kaze da je FULL da ce puknut ko krava. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
VooDooZg kaže...

Pa hrane doslovno ima posvuda. . . {#} rekao sam ti nemoj jest dok ti ne nestane glad/zedj. .., jedi dok nisi energyzed ihydrated. Bar za vodu je lagano, nemoj traziti flasice po kucama, odi do bunara i spamaj F dok ti ne kaze da je FULL da ce puknut ko krava. . . .

Ma zestoko mi je kako ne slusa, i misli d ahrane nema nigdje samo zato sto ju on ne zna naci.. I onda jos ono s visoka govori stvari tipa "pa ti znas" {#}

Vec sam rekao, da se moze i iz bare piti ali ces se otrovati ako prvo ne uzmes charcoal tabs

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne volim biti drzak ili bezobrazan ali pogledaj samo ovu temu na BUG forumu, ima gomilu postova i 60% su savjeti kako igrati ili smjernice za pocetnike.

Nervira me kada netko odmah napadne igru i napise preko 300 rijeci kako ga odredjene stvari nerviraju, oprosti, novi si na temi i to je napisano milion puta, procitaj malo sto javljaju ljudi koji igraju experimental i ne nerviraju se toliko. Ti si kupio igru odigrao 2-3 sata i sada te nervira sve. Ne mozes reci nista o igri ako si je igrao 3 sata, pa pobogu, ni kontrole ne znas, nemas osjecas za mis... Sacekaj sa blacenjem i nerviranjem.

Igra je izasla prije par mjeseci i toliko se prica o njoj a ti i dalje nisi pohvatao osnove?!! Stvarno, ne jadaj se odmah, vec igraj jos 50ak sati pa se javi sa iskustvom.

6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

Ne volim biti drzak ili bezobrazan ali pogledaj samo ovu temu na BUG forumu, ima gomilu postova i 60% su savjeti kako igrati ili smjernice za pocetnike.

Nervira me kada netko odmah napadne igru i napise preko 300 rijeci kako ga odredjene stvari nerviraju, oprosti, novi si na temi i to je napisano milion puta, procitaj malo sto javljaju ljudi koji igraju experimental i ne nerviraju se toliko. Ti si kupio igru odigrao 2-3 sata i sada te nervira sve. Ne mozes reci nista o igri ako si je igrao 3 sata, pa pobogu, ni kontrole ne znas, nemas osjecas za mis... Sacekaj sa blacenjem i nerviranjem.

Igra je izasla prije par mjeseci i toliko se prica o njoj a ti i dalje nisi pohvatao osnove?!! Stvarno, ne jadaj se odmah, vec igraj jos 50ak sati pa se javi sa iskustvom.

Ocigledno dzabe pokusavas.. Das mu nekoliko smjernica lik odmah onako bahato "a ti kao znas" p*zdarije tog tipa {#}

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ocigledno dzabe pokusavas.. Das mu nekoliko smjernica lik odmah onako bahato "a ti kao znas" p*zdarije tog tipa {#}

Pa kako ne bi? Par puta si rekao da nemaš igru i onda počneš dijeliti savjete. I ja sam prvo mislio da se samo presera*aš. Zato, o'ladi malo.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Mene nervira to sta su sake bolje u 90% slucajeva od bilokakvog melee oruzja, 2 sake u glavu i pada, a sa oruzjima ga samo bleedas.  

sa sakama ga je lakse nokautirat a sa ostalim oruzjima ga je lakse ubit. bar sam ja tako pohvatao

1971- ∞
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

To sa sakama ima nekakvog smisla, dvi jake sake u facu te i u IRL nokautiraju :D

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice