DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Ipe77 kaže...

mogu li doznat zanimljivost igranja ako nisi bandit trenutno?....

Ravnoteža; netko mora i bandite uklanjati ;)

13 godina
neaktivan
check-one kaže...
Ipe77 kaže...

kako pepoznat tko je bandit a tko nije?..nekad se to znalo po uniformi a sada?!

Team32Ipe77
13 godina
Ipe77 kaže...
check-one kaže...
Ipe77 kaže...

Mislim da nikako... vise nema ono da imas maramu preko glave ako si bandit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
DayZ (standalone)

Bandit se raspozna tako da ga pratiš sat-dva po mapi i skužiš po ponašanju kakve su mu namjere.

I taman kada pomisli da je siguran onako full zgiran dok u grmu ždere konzervu tune, s pristojne razdaljine od >500m uputiš mu u pravcu glave jedan 7.62x54R. {#}

Naravno sačekaš još malo da se on ili njegovi kompanjoni vrate po opremu, pa složiš hat-trick.

{#}

Potpis:
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Ipe77 kaže...
check-one kaže...
Ipe77 kaže...

znam!..samo govorim jer je napisao da kao ubija bandite...a kako da skuži kad naleti na nekog jel bantit ili nije lolll

Team32Ipe77
12 godina
DayZ (standalone)

vidim da me ragedit dodao pa me zanima tko je to od vas 

ja poceo danas igrat 

evo ovako cete mene prepoznat 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 2:15 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

vidim da me ragedit dodao pa me zanima tko je to od vas 

ja poceo danas igrat 

evo ovako cete mene prepoznat 

Ja sam rage. Sumnjam da cemo te prepoznati jer ces vjerovatno poginuti dok se nadjemo i imati drugaciju opremu: )

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

BTW, da li je netko ima slican problem?

Naime, ovo mi se jucer prvi puta pojavilo. Kada gledam kroz scope onda vidim ovako (kao na slici) ali kada skinem scope i gledam niz  cijev kroz "musicu" onda nemam problema.

0 0 hvala 0
12 godina
D.Bradley kaže...

Naime, ovo mi se jucer prvi puta pojavilo. Kada gledam kroz scope onda vidim ovako (kao na slici) ali kada skinem scope i gledam niz  cijev kroz "musicu" onda nemam problema.

ma znam da ci izgledat drukcije to je bila zeka, nego kako pgledat kroz musicu uspio sam jednom slucajno i neznam ponovo.....
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
D.Bradley kaže...

ma znam da ci izgledat drukcije to je bila zeka, nego kako pgledat kroz musicu uspio sam jednom slucajno i neznam ponovo.....

: )

Meni je podeseno na desnu tipku misa (mislim da je to defaultno). Kada drzis desnu stisnutu onda se zumira pogled a kada kliknes onda treba kroz musicu biti pogled.

12 godina
D.Bradley kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
D.Bradley kaže...

: )

Meni je podeseno na desnu tipku misa (mislim da je to defaultno). Kada drzis desnu stisnutu onda se zumira pogled a kada kliknes onda treba kroz musicu biti pogled.

. Tnx budem probao, a ti igras solo il vas ima vise
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Vecinom igram sa frendom (Arubin), nekada nam se prikljuci i njegov frend a od nedavno se znamo naci i sa Duskom: )

Jucer sam vidio da smo na istom serveru ali sam ja bio u guzvi pa se nisam mogao javljati. Javim se kada budem online pa da se zezamo: )

0 0 hvala 0
12 godina
D.Bradley kaže...

Vecinom igram sa frendom (Arubin), nekada nam se prikljuci i njegov frend a od nedavno se znamo naci i sa Duskom: )

Jucer sam vidio da smo na istom serveru ali sam ja bio u guzvi pa se nisam mogao javljati. Javim se kada budem online pa da se zezamo: )

ok, evo ja igram s klanskim kolegom iz BF4 (ljecimo zivce) a nick mu je Mate

pa kad vidite da Mate i Sinke skakucu okolo nepucajte !!!!{#}

17 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...

znam!..samo govorim jer je napisao da kao ubija bandite...a kako da skuži kad naleti na nekog jel bantit ili nije lolll

@Necto ti je slikovito odgovorio, a može to i kraće od sata ako su trigger-happy njubare u pitanju, dovoljno je da par minuta promatraš situaciju u/oko grada (ako ima akcije) i ako si igrao mod, jako ćeš ih brzo skužiti, ne po obleki niti zujanju mušica, nego po načinu igre. Nema što itko s dobrim namjerama kempati na sniper hillu ili u neboderima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 11:05 (check-one).
13 godina
neaktivan

a što bi to trebao radit netko s dobrim namjerama šetat uz plažu i divit se moru?...ili bezbrižno hodati po brdima i divit se zečevima hehehe

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 15:06 (Ipe77).
14 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

a što bi to trebao radit netko s dobrim namjerama šetat uz plažu i divit se moru?...ili ezbrižno hodati po brdima i divit se zečevima hehehe

niti ja nekužim....šta rade ovi s dobrim namjerama? glume crveni križ i razgledavaju okoliš?{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

{#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Svako ima svoj pristup igri, ti recimo ubijaš sve što hoda, ovaj tvoj kompić kampa na vrhu nebodera 3 dana, ili hopa po serverima da ima "najbolju opremu"... To što ti ne razumiješ što netko želi glumiti crveni križ to je tvoj problem...

Ja igram da preživim što dulje, bez hopanja po serverima jer tu nevidim čar i poantu, uvijek probam ući u razgovor sa drugim igračem, i u 80% slučajeva takav pristup završi pozitivno za obojicu ( ili ako nas je više ). Mrzim bandite i ove što igraju KOS taktikom, ali ne bunim se nego drugi put igram još opreznije. U elektro ne idem jer mi se neda napucavat sa balavcima od 14god koji nisu imali pare za kupit novi call of duty pa su kupili SA, u baze idem rijetko jer me ta military furka ne dira... I sad budeš sigurno odgovorio da se divim planinama i lovim zečeve po šumi ali neka... Tako i tako vidim da "ne kužiš" pa se nemoj ni trudit odgovorit...

17 godina

Igrali smo i mi da prezivimo duze i nakon kaj me mjesec dana nitko nije ubio, ubila me dosada.
Igra nema lov, nema cijepanje drva, nema kuhanje, nema opciju dizanja satora, igra nema nist osim retardiranih zombija i ljudi.
Najvise se ljudi skuplja po elektru tak da smo tam i zabavljamo se dok ne implementiraju ostale opcije.
Kad budem imal kaj radit onda se budem maknul iz Elektra a do onda Battlefield Elektrozavodsk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 15:43 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma sve to stoji sto si reko... Da je igra u ovom trenu dosadna do zla boga, je... Ali da moram stalno srat po nekom zato sto ima svoj nacin i viziju igranja ove igre, zbilja nema smisla... I to tak ide na zadnje 3 stranice, dosadni ste vise...

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Problem je sto igrat ono sto je bila izvorna ideja igre nema smisla. Zombiji nisu opasni stogod da naprave sa njima... u najboljem slucaju trenutno mozemo konstatirat da ih se vise ne moze u potpunosti ignorirat, vec ih treba rijesit.

Ti igras igru kako je zamisljena, ali uvijek naletis na ljude koji igraju po "drugim" pravilima. Ti kazes - ne hopas, koristis samo sto nadjes i ne pljackas druge ljude, izbjegavajucim pritom mjesta gdje takvi najcesce zalaze - problem je sto prije ili kasnije sretnes ove bisere koji hopaju i zgerani su.

To ti je ko da se nadje vas 10 i igrate se "ko moze dobit najveci zbroj na 4 bacene kocke" , ti bacis svoje 4 i dobijes 18 na svojima - nelose, a onda drugih 9 baci svoje 4, ne svidi im se rezultat pa maknu njih, bace jos 4 kocke, pa jos 4 i tako dok svih 9 ne dobiju 24 u zbroju. Tu si ti jedini izgubio, a 9 ih dijeli prvo mjesto, sa time da im prije ili kasnije dosadi takav pristup.

Tako ja gledam DayZ trenutno - dosadan je i nema ga smisla igrat. Ili cu izgubit ili cu se pretvorit u hoppera/lovca na bambije, a to mi se gadi.

Sad su povecali drup, uveli respawn, ali i dalje nemas kaj radit - samo znaci da se sada lakse zgerat bez hopanja, ali i dalje nemas kaj radit nutra nego zgerat se i naganjat bambije, ili drue zgerane ljude. Da sam htio igrat CoD onda bih upalio CoD, a ne DayZ - i u tome je glavni problem igre u trenutnom stanju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma ok, igraj ti kako god želiš ili si si zamislio, to je tvoje pravo.

ja ubijam sve kaj god hoda.

ali trenutno i u trenutnom stanju igre nemaš kaj zabavnije radit nego se rokat sa drugima.

inaće, povečali su spawn loota na valjda max ,ali su zato i drastično smanjili broj zombija.

nekužim zašto su to išli radit.

zgiraš se u roku keks i pronalaziš hranu maltene na sred ceste.

maknuli su sve spawnove Elektro,kamišovo i prebacili večinu spawnova na Berezino ,iznad Berezina, SVjetlo i eventualno crutory cap.

sad će se ekipa preselit iz Elektra u Berezino i Svjetlo....

ma bzveze, hodaš kroz grad vidiš eventualno 5 zombija.

tj više ih sada ne vidim nego kaj ih vidim...

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
DayZ (standalone)

Ne znam za vas ali meni su okrsaji u dayz puno napetiji(ono roka te adrenalin) nego u cod ili bf, nemoze se mjerit, morat cu zaigrat armu izgleda{#}

Ajmo reci kao da imas jedan zivot i to je to.

Trenutno mi je puno zabavnije u sat vremena se zgirat pa u ratne pohode po Elektru, i pokusat prezivit sto duze, nekad po nekoliko dana.

Na punom serveru, u elektru moras pucat po bambijima inace dobijes pajser u potiljak.

HEhehe situacija: 5-6 bambija izvodi neke p*zdarije( ringe ringe jaja) ispred crkve u Elektru, izlazimo na prepad ja i jos jedan sa m4 iz zgrade nasuprot , on puca lijevo ja desno-pustos.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 16:25 (pamark).

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ipe77 kaže...
check-one kaže...

Dosadilo mi solo trčati gore-dolje po mapi; imam hc i regular char s dobrom opremom; ako netko želi igrat u timu, a da nije bandit i nema piskutav glasić, nek me doda preko steama: co

lov i eliminacija bandita !

13 godina
neaktivan
Ninobj kaže...

Svako ima svoj pristup igri, ti recimo ubijaš sve što hoda, ovaj tvoj kompić kampa na vrhu nebodera 3 dana, ili hopa po serverima da ima "najbolju opremu"... To što ti ne razumiješ što netko želi glumiti crveni križ to je tvoj problem...

Ja igram da preživim što dulje, bez hopanja po serverima jer tu nevidim čar i poantu, uvijek probam ući u razgovor sa drugim igračem, i u 80% slučajeva takav pristup završi pozitivno za obojicu ( ili ako nas je više ). Mrzim bandite i ove što igraju KOS taktikom, ali ne bunim se nego drugi put igram još opreznije. U elektro ne idem jer mi se neda napucavat sa balavcima od 14god koji nisu imali pare za kupit novi call of duty pa su kupili SA, u baze idem rijetko jer me ta military furka ne dira... I sad budeš sigurno odgovorio da se divim planinama i lovim zečeve po šumi ali neka... Tako i tako vidim da "ne kužiš" pa se nemoj ni trudit odgovorit...

ajme.....ma ne govorim ja kako da on igra samo me zanima jer ZNAM da nemože znat jel netko bandit ili ne pa se rugam malo hebote nemoj govorit nešto što ja nisam rekao samo pitam onako kako mu je tako igrat i to je to neka igra kako on želi....

EDIT: ti ili ne razumiš ili ne čitaš s razumjevanjem moje postove zadnje neka igra KAKO HOĆE to mene ne zanima niti govorim kako da igra samo me zanima trenutni smisao tog igranja ništa drugo jednostavno pitam i to je sve a ti se odma uzvika tu da paetujemo kako da on iggra..vi ljudi stvarno nekad rečete prije nego promislite i dobro pročitate 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 17:42 (Ipe77).
13 godina
odjavljen
DayZ (standalone)

bilo je samo pitanje vremena kad ce neki jaci studio preuzet ovu ideju 

H1Z1 - Sony Online Entertainment

Modificirani PlanetSide 2 engine

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 18:10 (Arnold Layne).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina

Dijeluje mi ko ApocZ za xbox {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

bilo je samo pitanje vremena kad ce neki jaci studio preuzet ovu ideju 

H1Z1 - Sony Online Entertainment

Modificirani PlanetSide 2 engine

DayZ je DayZ ostalo su sve jeftine kopije još ovi rade od toga MMO to mi ne pije vodu baš za mene će DayZ uvijek ostati ispred svih drugih takve vrste jer mi nije bitan toliko dobar izgled i animacije ako nije zabavno igrat... {#} 

Team32Ipe77
13 godina
odjavljen
DayZ (standalone)

ah svaka cast 
ja sam uvijek otvoren za nove stvari pogotovo od tvoraca planetside 2 :) 

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Ninobj kaže...

ajme.....ma ne govorim ja kako da on igra samo me zanima jer ZNAM da nemože znat jel netko bandit ili ne pa se rugam malo hebote nemoj govorit nešto što ja nisam rekao samo pitam onako kako mu je tako igrat i to je to neka igra kako on želi....

EDIT: ti ili ne razumiš ili ne čitaš s razumjevanjem moje postove zadnje neka igra KAKO HOĆE to mene ne zanima niti govorim kako da igra samo me zanima trenutni smisao tog igranja ništa drugo jednostavno pitam i to je sve a ti se odma uzvika tu da paetujemo kako da on iggra..vi ljudi stvarno nekad rečete prije nego promislite i dobro pročitate 

Njegov komentar se odnosio na tvoj pokušaj sarkastičnog komentara o zanimljivosti igranja ako nisi bandit. Drugo, prepoznavanje bandita jest moguće, opisao sam ti u prethodnom komentaru, ali izgleda da će Rocket za određene igrače morati dodati crvene i plave uniforme kako bi raspoznavanje bilo bez greške ;)

Uostalom, dobro je došlo malo anti-bandit propagande u temi, previše ste se opustili :) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice