today was a good day
Ali ovo u bolnici je bia rat na živce. Btw, zenge, nećemo više ubivat new spawn, dat ćemo in šansu da se giraju, da nan bude zanimljivije.
today was a good day
Ali ovo u bolnici je bia rat na živce. Btw, zenge, nećemo više ubivat new spawn, dat ćemo in šansu da se giraju, da nan bude zanimljivije.
today was a good day
hoćemo mi ali neće reaper
ako niste znali evo baš čitam po official forumu , bio je sneaky server update prije dva tri dana.
loot se spawna po svim mogućim kućama (di nije prije), zato smo i jučer nalazili loot u autima i u gepeku od auta ispred policijske, te se navodno vratio loot u tents kraj airfielda
te isto tako kažu da se loot respawna.
treba to još provjeriti ali kažu da je official i da je dosta ljudi probalo i stvarno se loot respawna.
Da, i ja sam primjetio da se loot u autima stvara, a to se nije prije desavalo.
ako niste znali evo baš čitam po official forumu , bio je sneaky server update prije dva tri dana.
loot se spawna po svim mogućim kućama (di nije prije), zato smo i jučer nalazili loot u autima i u gepeku od auta ispred policijske, te se navodno vratio loot u tents kraj airfielda
te isto tako kažu da se loot respawna.
treba to još provjeriti ali kažu da je official i da je dosta ljudi probalo i stvarno se loot respawna.
Ali nisu napisali da imaš i novi spawn u oceanu negdi između 2 kontinenta.
Čin dođen sa posla iden u Balota airstrip.
Nakon (pre)dugačke potrage našao Press vest
Pazi da ti to moj rođo ne vidi.
Hmm, ja sam još prije mjesec, dva znao naći kakve sitnice po autima...
Pazi da ti to moj rođo ne vidi.
Ma neće Damir, dobar je on
Kad sam ja tek kupio igru (nova godina) loot se spawno u autima u onim gradovima povise Cherna. Najcesce bi to bile karte i nekakve konzerve.. Jednom sam cak nasao Mosin na prednjem sjedistu auta.
Ja upravo lootan. Svaki, ali baš svaki šator ima spawn. Btw iman 3 long rangea :D.
I svaka kuća sada spawna loot.
Sve su ovo dobre vijesti iz kojih se vidi da igra napreduje . Loota zasad ima previše pa je lako preživjeti sve dok te netko ne kokne, ali izbalansirat će se to vjerojatno ubuduće. Nadam se da će lov divljači i priprema hrane postati bitni za preživljavanje uslijed smanjenja loota/konzervi hrane i sl.
Ja upravo lootan. Svaki, ali baš svaki šator ima spawn. Btw iman 3 long rangea :D.
I svaka kuća sada spawna loot.
znači istina je.
treba još provjerit za respawn loota.
Igram sad i nije uopce istina da sve kuce spawnaju loot...
Za satore ne znam, to jos moram vidjet
Satori ne da imaju loota nego su odvratno puni svega i svacega. Na dva servera našao 5 pristine long range scopa, 4 red dota za M4, barem nekih 30-tak punih magazina za M4, military odjece. Svaki sator minimalno jednu stvar ima, najcesce dvije ili cak i vise. Sto je najgore, uopce ne pretjerujem s brojevima...
Spreman za mirovne misije :P
uf, ovo je potrajalo dosta server hopanja
Opet slomio nogu, ovaj put nisam pao kroz skale, niti kroz ogradu, nego jednostavno stajao i gledao kisu kroz prozor... WTF?
Odustajem od Alphe...Ovu igru cu smatrati investicijom za buducnost...
uf, ovo je potrajalo dosta server hopanja
Nope, samo dva servera, šatori ispod Balota airstripa.
Ok kod Cherna sam i imam previse hrane... Ako nekome treba nek se samo javi! Steam mi je FakJea
Ok kod Cherna sam i imam previse hrane... Ako nekome treba nek se samo javi! Steam mi je FakJea
ko nemre pronać hrane na stableu onda nek se meni javi da mu dam metak u glavu.
Igram sad i nije uopce istina da sve kuce spawnaju loot...
Pa jesi proba prazan server? Ja san u svakoj naša ponešto; negdi najobičniji t-shirt, do nekih osnovnih backpackova, hrane i pića.
Pa jesi proba prazan server? Ja san u svakoj naša ponešto; negdi najobičniji t-shirt, do nekih osnovnih backpackova, hrane i pića.
Hmm igram na punim serverima, al ostatak grada nije toliko lootan bio... Jesi siguran da se spawna u bas svim kucama? Cak i u onim malim kao na katu?
Btw otiso sam do satora i uvjerio sam se koliko je loota tamo... Prebolesno...
Naso sam oko 3 oruzja, puno dodataka za M4 i neke stvari koje nikad nisam nasao! Npr. bajonet za SKS i neki Combat knife
Hmm igram na punim serverima, al ostatak grada nije toliko lootan bio... Jesi siguran da se spawna u bas svim kucama? Cak i u onim malim kao na katu?
Btw otiso sam do satora i uvjerio sam se koliko je loota tamo... Prebolesno...
Naso sam oko 3 oruzja, puno dodataka za M4 i neke stvari koje nikad nisam nasao! Npr. bajonet za SKS i neki Combat knife
Ma obično nađeš nešto bezveze unutra, tipa jedna konzerva ili sprite, ali ako si u kritičnom stanju, zna spasit.
Nope, samo dva servera, šatori ispod Balota airstripa.
Dosta ljudi još nezna da se loot vratia u šatore, ali kad ekipa sazna, Balota će opet postat ratna zona.
Nejdem vise na Balotu da mi platis.
Predalek put za popusit sve.
Elektro ima sve kaj mi treba.
Nejdem vise na Balotu da mi platis.
Predalek put za popusit sve.
Elektro ima sve kaj mi treba.
New man, odsad pucamo na sve koji nemaju UN kacigu na glavi :D
Lol,sada igrao malo i koja glupost.Lik mi se*e da ga boli noga a pod status pise healthy.I idem ja po chernu,kada ono odjednom me zombi napadne udari me jednom i ubi me???Ma daaaj,a zgiran do bola...Pocnem ponovno igrat i sada ja neznam,da li se meni cini,ali mene svaki hebeni zombi vidi sa 50metara,a u cucnju hodam polako.Koji k se desava sa igrom.
Lol,sada igrao malo i koja glupost.Lik mi se*e da ga boli noga a pod status pise healthy.I idem ja po chernu,kada ono odjednom me zombi napadne udari me jednom i ubi me???Ma daaaj,a zgiran do bola...Pocnem ponovno igrat i sada ja neznam,da li se meni cini,ali mene svaki hebeni zombi vidi sa 50metara,a u cucnju hodam polako.Koji k se desava sa igrom.
Imaš one vojnike sa kacigon i one muške u tamno plavoj majici, njih se čuvaj, oni udaraju jako.
Dosadilo mi solo trčati gore-dolje po mapi; imam hc i regular char s dobrom opremom; ako netko želi igrat u timu, a da nije bandit i nema piskutav glasić, nek me doda preko steama: co
Dosadilo mi solo trčati gore-dolje po mapi; imam hc i regular char s dobrom opremom; ako netko želi igrat u timu, a da nije bandit i nema piskutav glasić, nek me doda preko steama: co
mogu li doznat zanimljivost igranja ako nisi bandit trenutno?....