DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

svi jedva čekamo neka vozila ali trenutno bi za bicikl dušu dao {#}

*nije moja slika* - ja inaće koristim šibicu i zaglavim je između tipke {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
ZeNGe_CRO-mt kaže...

*nije moja slika* - ja inaće koristim šibicu i zaglavim je između tipke {#}

Auto run hax: )

Ja imam raniju verziju, papir: )

12 godina
neaktivan
D.Bradley kaže...

Nisam nista htio komentirati za postove koji se nalaze na zadnje dvije stranice (zato nisam radio quote). Vec danima pisemo sto nije dobro sa igrom, kakvo je smece...

Ja imam oko 50h Dayz-a, poginio sam bezbroj puta, da li zbog nekog glitcha ili igraca, imao sam svu mogucu opremu i imao sam nista. Opet imam sve i garantiram da sutra necu imati nista: )

One sve price, tko je programer a tko nije, mamini sinovi, itd, sta pricate Vi ljudi??! Ne znam da li ste svjesni koliko sposobnih ljudi ima na ovom forumu.

Ljuti ste jer je igra daleko od igrivosti? Sto ima hackera? Sto zombiji prolaze kroz zidove...

Za mojih 50ak sati ja nisam sreo niti jednog hackera, zabavio same se oko 45h, naucio da zombiji prolaze kroz zidove... Vec je postalo repetitivno ali moram i ja naglasiti da je igra u razvoju i da to stalno pise kada pokrenes igru te da su izdavaci rekli "ne kupuj igru" u ovoj fazi. Ja sam takodjer ljut na to sto igra nije gotova ali jbga, kupio sam je i zabavna mi je, opusta me poslije posla.

Neki dan sam napisao post da ne smijete umrijeti u vodi, to je bilo iz iskustva, ali nisam odmah digao galamu i zatrpao forum kako je glupo... Opet, neki dan cekam frenda da se nadjemo, ja pun opreme, i umjesto da sidjem ljestvama pocnem hodati po zraku i poginem, nisam se mogao respawnati narednih sat vremena. I dalje, nisam zatrpao forum kako je glupo, lose.... Cuti i igraj ako hoces, ako neces ne moras. Kupio si igru, razumijem ne zadovoljstvo ali ako nisi bio informiran, jbga. Kao kada kupis TV na trznici, nema reklamacije:)  

Nisam programer ali ono sto znam jeste da kada naslijedis nesto (program, igru ili engine) od drugog programera i pokusas samo dodati nesto, garantirano je da ce biti problema sa izvedbom. Uzmi Windowse koji godinama izdaju Operacijeske Sustave i imaju problema. A to je uhodan tim koji pravi OS-e godinama.

Nedavno je netko, da li ovdje ili na drugom forumu, napisao kako je glupo sto stavljaju nove teksture za kamenje i takve gluposti kada zombiji prlaze kroz zidove, kosa pada kroz krovove... odgovor je bio da programeri i dizajneri imaju odvojene zadatke i da svatko radi svoj posao, sto znaci na igri se radi svaki dan. 

Ono sto je meni pocelo smetati je da se mnogo ljudi zali na gluposti, kazem gluposti jer su to vec od prije poznate stvari. Necu nikome govoriti sto si kupio igru ili igraj nesto drugo ali se slazem kada to drugi kazu, mogu samo reci jbga, sacekaj dok se stvari dovedu u red i onda igraj, dobro si prosao kupivsi igru sada jer kada bude i finalnoj verziji kostat ce 50, 60, 70€ ili tko zna koliko, a ti si je kupio za 25€.

Igrao sam i RUST i Dayz prije nego sto sam kupio igru. Mnogi kazu da je RUST u boljem stanju, ima vise sadrzaja... Mogu da kazem da meni nije bas tako, Mozes izgraditi kucu, dodje ekipa sa C4 i uzme ti sve i stavi svoj vrata, djaba ti kuca, mozes napraviti oruzije, u Dayz-u ga je lakse naci vec u RUST-u, RUST nije dobro optimiziran, sa svojom konfiguracijom igra mi je laggala jako (drugi ce reci: "kupi bolji kompjutor":). Toliko je dobrih i losih stvari u obje igre, ona koja ti vise lezi tu igras.

Produljio se post i ne znam ni sam da li sam rekao sve sto sam htio, no, ljudi, smanjite dozivljaje i opusteno igrajte.

mislim da smo ovo isto svi vec napisali vise puta samo si ti to lijepo srocio... 

1971- ∞
16 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
D.Bradley kaže...

Nisam nista htio komentirati za postove.....

.........opusteno igrajte.

mislim da smo ovo isto svi vec napisali vise puta samo si ti to lijepo srocio... 

Dobro mislis: )

12 godina
neaktivan

ovaj mquanny je hrabar na rijecima, jos uvijek te cekam na serveru... steam: Guza

11 godina
DayZ (standalone)

Pozdrav ja sam danas kupio dayz samo moze te mi objasnit kako se igra jer sam pocetnik u igri :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

Pozdrav ja sam danas kupio dayz samo moze te mi objasnit kako se igra jer sam pocetnik u igri :D

upiši u google dayz wiki odi na tu stranicu i dolje imaš dva videa za početnike te imaš cijelu mapu da se možeš orijentirati.

battlelog: CRO_ZeNGe
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

3 3 hvala 0
11 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Ice45 kaže...

upiši u google dayz wiki odi na tu stranicu i dolje imaš dva videa za početnike te imaš cijelu mapu da se možeš orijentirati.

ok havla 

14 godina
DayZ (standalone)

Ja sam mislio da je neka usporedba. {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
LukaM kaže...

ovaj mquanny je hrabar na rijecima, jos uvijek te cekam na serveru... steam: Guza

Hrabar sam i na rijecima i ovako, braveheart je mala beba za mene {#}.  Vec sam ti odgovorio na tvoj poziv, jednostavno ne ide to tako...

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
LukaM kaže...

Hrabar sam i na rijecima i ovako, braveheart je mala beba za mene {#}.  Vec sam ti odgovorio na tvoj poziv, jednostavno ne ide to tako...

Odgovorio si nepovezano, ja ti nudim pristup mom serveru, u slucaju da i dalje nesto ne shvacs ili krivo razumijes , bez brige, disleksija nije prepreka uspjehu

11 godina
neaktivan
LukaM kaže...
Mquany kaže...
LukaM kaže...

Odgovorio si nepovezano, ja ti nudim pristup mom serveru, u slucaju da i dalje nesto ne shvacs ili krivo razumijes , bez brige, disleksija nije prepreka uspjehu

Pa nije ovo cod da ja sad ulazim na server da bi se rokao s nekim... Ja samo ubijam kad moram, a moram nazalost cesto {#}. Meni nije bitno koga ubijam u DayZ, samo mi je bitno da ne jedu moje konzerve {#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 16:09 (Mquany).
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pogledaj si taj video koji si stavio :P Kazao je Herr Rocket da će vozila, a prvo bicikle, staviti nakon što srede nove animacije, fiziku itd. Cca, 3-4 mjeseca?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
17 godina
Boli me k za fiziku jer ovo ovak radi a one debilane bacanja stvari okolo me ne zanimaju tak dugo dok nemam bicikl!
Ocu bic!
11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Koliko uopće treba tvom liku da nestane nakon što se odlogiraš? Jer dogodilo mi se jednom da kad sam se ulogirao na ekranu mi pisalo da sam mrtav iako sam bio siguran da sam se odlogirao živ

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

30 sekundi si ranjiv nakon sto se odlogiraš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kad se odlogiras 30 sekundi sjedis na podu. zato pazi di i kad se odlogiras

1971- ∞

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Dao bog da ja sretnem copor poput tvog, nema nista ljepse kad skinem jednog ili dva pa onda panika, kud koji mili moji {#}{#}{#}.

Bitno da ti to radis u svom fiktivnom svijetu  {#}

Realnost je drukcija, lako tebi kad si mamin sin {#}

12 godina
neaktivan
LukaM kaže...
Mquany kaže...

Dao bog da ja sretnem copor poput tvog, nema nista ljepse kad skinem jednog ili dva pa onda panika, kud koji mili moji {#}{#}{#}.

iz aviona se vidi da je ovaj komentar napisan da ga se isprovocira... mquany ne odgovaraj na provokacije ovakvih ...

1971- ∞
13 godina
DayZ (standalone)

tihe ubice sa lukom i strijelam na biciklima. ftw{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Neznam što ste vi svi očekivali od ove igre jer ja nisam ništa više od ovog ni očekivao za pre-alphu s obzirom da sam dosta vremena proveo na DayZ MODU znao sam da će ovom trebati dosta vremena da se razvije.......tako da mi nije žao što sam kupio igru jer će se ona razvit prije ili poslje...a vi što pišete negativne komentare i se**te po igri koja je tek izašla i mislite da se sve može razvit preko noći varate se ali imate pravo na svoje mišljenje NAŽALOST!!!......{#}

Team32Ipe77
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

e naporan si vise s tim pre-alpha forama i kako netko ima pravo na misljenje ali ti ga moras ispravit....{#}

i nije pre-alpha nego je alpha{#} FFS

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 17:19 (berto).
Moj PC  
7 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
LukaM kaže...
Mquany kaže...

iz aviona se vidi da je ovaj komentar napisan da ga se isprovocira... mquany ne odgovaraj na provokacije ovakvih ...

Ja sam njemu reako sve sto imam, nepada mi napamet da pretvaram Dayz u nekakv team deathmatch... Nije mi zabavno ubiti nekoga tko ceka da ga ubijem to mora da bude...

...

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Ja sam njemu reako sve sto imam, nepada mi napamet da pretvaram Dayz u nekakv team deathmatch... Nije mi zabavno ubiti nekoga tko ceka da ga ubijem to mora da bude...

...

12 godina
neaktivan
LukaM kaže...
Mquany kaže...

...

kakva neizmjerna pamet... znači ti oćeš da on dođe na taj server i da ga ti dočekaš i ubiješ? Pa ti si smiješan...

Ipe komunista!

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 18:09 (Roko567).
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
LukaM kaže...
Mquany kaže...

...

kakva neizmjerna pamet... znači ti oćeš da on dođe na taj server i da ga ti dočekaš i ubiješ? Pa ti si smiješan...

Vidi se da se druzis s njim :D

Posto i ti imas disleksiu da ti pojasnim, covje.. ovaj klinac kaze da ubija kampere, ja mu kazem dodaj me na steamu pa se mozda susretnemo, e sad kako ste vi tu pronasli "docekati pa ubiti", "reci moj poziciju trenutacnu", ja to neznam i ne zelim ulaziti u diskusije jer to nije moja struka, imate vjezbe citanja dosta pomazu :)

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mquany, de mi, molim te, reci gdje si uslikao te SS-ove? Ja baš sad idem prema Svetlu malo obići sjever da vidim kako to izgleda dok ne dodaju okolna sela u sljedećem patchu.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LukaM kaže...
Roko567 kaže...
LukaM kaže...
Mquany kaže...

...

Vidi se da se druzis s njim :D

Posto i ti imas disleksiu da ti pojasnim, covje.. ovaj klinac kaze da ubija kampere, ja mu kazem dodaj me na steamu pa se mozda susretnemo, e sad kako ste vi tu pronasli "docekati pa ubiti", "reci moj poziciju trenutacnu", ja to neznam i ne zelim ulaziti u diskusije jer to nije moja struka, imate vjezbe citanja dosta pomazu :)

Ja se ne druzim s njim, niti ga poznajem. Al imam mozak da razmisljam njime. Sta si onda htio, da ga dodas pa da odete skupa klat bambije? O kakvoj ti disleksiji pricas? 

1971- ∞
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice