DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DayZ (standalone)

Ma evo ti ga... Samo potvrdio moju pretpostavku. Prvi tjedan izlaska sam vidio da je igra čisti scam. Sve razloge koje su dali za izradu Standalone-a su bullsh!t.

Bolja performansa servera  novom arhitekturom? Bullsh!t

Bolji zombiji? Bullshit

Nece se moci hackati? Bullshit

Ajde, prije nego stisnete thumbs down ako vec automatski niste budimo iskreni. Zamislite da su sve te resurse stavili u razvijanje Vanilla verzije moda?

Meni se čini da nakon realizacije da njihov novi modificirani engine nikada nece moci raditi na performansama moda... pa ajde kad su se obogatili... bježimo novcima i moramo upozoriti ljude unaprijed da ne bude pre veliki shitstorm na kraju godine kada vide da je igra I DALJE LOŠIJA OD MODA KOJI JE VANI 2 GODINE VEC.

Quotati cu ovaj post na kraju godine, nadam se da nisam u pravu.

2 4 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Pa Rocket jer napisao na reditu da neće otići do kad ga budu trebali, odnosno do kad ne završi igru do kraja. Dakle tek za godinu dana bi mogao otići. Tako da neznam zašto bi bio šupak ako napusti igru koji je sam izmislio i koju je završio? Neće je ostaviti na pola gotovu, nego će biti tu do samog kraja, a onda pokušati nešto drugo. Probat će napraviti svoj vlastiti studio,pa valjda je to i zaslužio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 1:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Crvena zvezda, omg pa ja sam u Srbiji {#}{#}

Igra je jos uvjek Alpha... Nekim ljudima to jednostavno nemoze doprijeti do mozga....

Da bih vam predocio koliko treba za razvoj jenog AAA naslova evo slika od Skyrim dev tima, najbugoviije igre ikad, tehnicki je katastrofa, gamebreaking bugs na svakom koraku itd... 3 godine su radili samo na Skyrimu, a imali su i engine i sve...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 2:39 (Mquany).

2 7 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

mora da se "ukakao" od prijetnji pa evo ga :) 

( cini mi se da oni vise manje imaju sve "napravljeno/izradeno" samo dodatno rade na tome, da se cuti u videu da imaju dosta timova tako da samo naprijed )

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 4:36 (g3arv8).

2 0 hvala 1
16 godina
Re: DayZ (standalone)
Mquany kaže...

Igra je jos uvjek Alpha... Nekim ljudima to jednostavno nemoze doprijeti do mozga....

Da bih vam predocio koliko treba za razvoj jenog AAA naslova evo slika od Skyrim dev tima, najbugoviije igre ikad, tehnicki je katastrofa, gamebreaking bugs na svakom koraku itd... 3 godine su radili samo na Skyrimu, a imali su i engine i sve...

fakat uspoređuješ igrivost i funkcionalnost skyrma s dayzom? Izvan letečih mamuta ja nisam primjetio veće bugove koje smetaju gameplayu i s tim da je i to bilo brzo patchano. Pa kad su već zaslužili toliko milijuna, možda ne bi škodilo da i rocketov amaterski team zaposli profesionalne programere? Mislim da imaju novce za to

16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nisam nista htio komentirati za postove koji se nalaze na zadnje dvije stranice (zato nisam radio quote). Vec danima pisemo sto nije dobro sa igrom, kakvo je smece...

Ja imam oko 50h Dayz-a, poginio sam bezbroj puta, da li zbog nekog glitcha ili igraca, imao sam svu mogucu opremu i imao sam nista. Opet imam sve i garantiram da sutra necu imati nista: )

One sve price, tko je programer a tko nije, mamini sinovi, itd, sta pricate Vi ljudi??! Ne znam da li ste svjesni koliko sposobnih ljudi ima na ovom forumu.

Ljuti ste jer je igra daleko od igrivosti? Sto ima hackera? Sto zombiji prolaze kroz zidove...

Za mojih 50ak sati ja nisam sreo niti jednog hackera, zabavio same se oko 45h, naucio da zombiji prolaze kroz zidove... Vec je postalo repetitivno ali moram i ja naglasiti da je igra u razvoju i da to stalno pise kada pokrenes igru te da su izdavaci rekli "ne kupuj igru" u ovoj fazi. Ja sam takodjer ljut na to sto igra nije gotova ali jbga, kupio sam je i zabavna mi je, opusta me poslije posla.

Neki dan sam napisao post da ne smijete umrijeti u vodi, to je bilo iz iskustva, ali nisam odmah digao galamu i zatrpao forum kako je glupo... Opet, neki dan cekam frenda da se nadjemo, ja pun opreme, i umjesto da sidjem ljestvama pocnem hodati po zraku i poginem, nisam se mogao respawnati narednih sat vremena. I dalje, nisam zatrpao forum kako je glupo, lose.... Cuti i igraj ako hoces, ako neces ne moras. Kupio si igru, razumijem ne zadovoljstvo ali ako nisi bio informiran, jbga. Kao kada kupis TV na trznici, nema reklamacije:)  

Nisam programer ali ono sto znam jeste da kada naslijedis nesto (program, igru ili engine) od drugog programera i pokusas samo dodati nesto, garantirano je da ce biti problema sa izvedbom. Uzmi Windowse koji godinama izdaju Operacijeske Sustave i imaju problema. A to je uhodan tim koji pravi OS-e godinama.

Nedavno je netko, da li ovdje ili na drugom forumu, napisao kako je glupo sto stavljaju nove teksture za kamenje i takve gluposti kada zombiji prlaze kroz zidove, kosa pada kroz krovove... odgovor je bio da programeri i dizajneri imaju odvojene zadatke i da svatko radi svoj posao, sto znaci na igri se radi svaki dan. 

Ono sto je meni pocelo smetati je da se mnogo ljudi zali na gluposti, kazem gluposti jer su to vec od prije poznate stvari. Necu nikome govoriti sto si kupio igru ili igraj nesto drugo ali se slazem kada to drugi kazu, mogu samo reci jbga, sacekaj dok se stvari dovedu u red i onda igraj, dobro si prosao kupivsi igru sada jer kada bude i finalnoj verziji kostat ce 50, 60, 70€ ili tko zna koliko, a ti si je kupio za 25€.

Igrao sam i RUST i Dayz prije nego sto sam kupio igru. Mnogi kazu da je RUST u boljem stanju, ima vise sadrzaja... Mogu da kazem da meni nije bas tako, Mozes izgraditi kucu, dodje ekipa sa C4 i uzme ti sve i stavi svoj vrata, djaba ti kuca, mozes napraviti oruzije, u Dayz-u ga je lakse naci vec u RUST-u, RUST nije dobro optimiziran, sa svojom konfiguracijom igra mi je laggala jako (drugi ce reci: "kupi bolji kompjutor":). Toliko je dobrih i losih stvari u obje igre, ona koja ti vise lezi tu igras.

Produljio se post i ne znam ni sam da li sam rekao sve sto sam htio, no, ljudi, smanjite dozivljaje i opusteno igrajte.

10 1 hvala 4
11 godina
neaktivan
acca kaže...
Mquany kaže...

fakat uspoređuješ igrivost i funkcionalnost skyrma s dayzom? Izvan letečih mamuta ja nisam primjetio veće bugove koje smetaju gameplayu i s tim da je i to bilo brzo patchano. Pa kad su već zaslužili toliko milijuna, možda ne bi škodilo da i rocketov amaterski team zaposli profesionalne programere? Mislim da imaju novce za to

Pogledaj samo unofficial skyrim patch i sve ce ti biti jasno... Skyrim je sto se tice bugova i tehnicke strane najgora igra ikad. Ubijes zmaja prije nego te quest posalje da to uradis i nemozes zavrsiti igru vise, a igras vec 50 sati, eto to ti je Skyrim...

11 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

mora da se "ukakao" od prijetnji pa evo ga :) 

( cini mi se da oni vise manje imaju sve "napravljeno/izradeno" samo dodatno rade na tome, da se cuti u videu da imaju dosta timova tako da samo naprijed )

10:20 najbolja igra svih vremena ce uskoro da postane jos bolja. Sunka!!! {#}{#}{#}

17 godina
Dobro jutro Hrvatska :)
Digel sam se na posel u 6:00 i malo prosvrljal elektrom jer sam goli i bosi. Nakon pola sata imam sve osim municije za M4, ali imam pistolj, Mosin, fireaxe... jedino kaj mi fali je ona zelena lovacka torba sa 30 slotova.
Malo prije sam se spojil da hopnem negdi u nadi da ubodem nesto dodatne opreme i nabasal na lika. Glupan izvadil sjekiru i napal me a ja pistolj ;) Skuzil je da nema sanse i pobjego u vatrogasni toranj gdi je napunil mosin jer je valjda taman gore nasel municiju koju nije imal. Spustil se dolje i pocel me trazit da bi ja njega nasao i ubio. Dobil sam Mosin i otisel off.
Decki na vecer akcija u Elektru, ako bude ko zainteresiran.
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Onak.. 6sti post iznad tebe... ? {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Dobro jutro Hrvatska :)
 Dobil sam Mosin i otisel off.
Decki na vecer akcija u Elektru, ako bude ko zainteresiran.

ja sam jedini preživjeli u elektru full zgiran , je da smo svi izginuli ali ja sam se respawnao i bacilo me u kamišovo :) otrčao do elektra di je bilo 5 mrtvih tijela (naših i njihovih) nitko nikog nije lootao niti hideo bodye,

pokupio kaj mi je bilo potrebno i nakon dvije minute krenuo restart servera, tak da sam u elektru :)

aha sorry na duplom videu ,nisam gledao da budem iskren nego tek sada nekaj prek neta pa naletio na taj video,al nema veze nek se nađe :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 9:59 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
DayZ (standalone)

Ja sam u elektru isto,iznad firestationa gore negdje,zgiran,samo sam na knap sa ammom za m4..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ja sam u elektru isto,iznad firestationa gore negdje,zgiran,samo sam na knap sa ammom za m4..

imam ja municije koliko god ti treba samo se nadam da imaš šaržer :)

13 godina
DayZ (standalone)

Sad ste me sjetili da sam se jučer inteligentno lougoutala sa krova zgrade nasred Elektra. {#}

I to vrhunski opremljena.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
drahic kaže...

imam ja municije koliko god ti treba samo se nadam da imaš šaržer :)

Yup,imam. 

Trebat ce mi samo ammo. 

14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Sad ste me sjetili da sam se jučer inteligentno lougoutala sa krova zgrade nasred Elektra. {#}

I to vrhunski opremljena.

loool :)

na istom mjestu gore na trećem katu je i meni krenuo restart, nadam se da me neće netko mučki s leđa zatuć sikiricom kad ću ulazit :)

14 godina
DayZ (standalone)

Ja sam igrao prije par dana i to sa likom s kojim sam bio jos prije mjesec dana na NWA sa NewManom i ostalom ekipom. :)

Sad sam u elektru,trebat ce mi hrane malo da nisam B&W vise,i ammo. Ja sam doma danas oko 5-pol 6 pa se nademo negdje na TSu pa mozemo malo odigrat. 

Zenge,oces doc na Gamers Platoon TS? Ja i Maus cemo bit tamo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

loool :)

na istom mjestu gore na trećem katu je i meni krenuo restart, nadam se da me neće netko mučki s leđa zatuć sikiricom kad ću ulazit :)

Heh znači nisam jedina sa super log out pointovima :)

Već vidim scenarij svog spawna među njih osamsto na tom krovu. Mislim da me danas čeka najbrži death nakon logina ikad. :) 

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ja sam igrao prije par dana i to sa likom s kojim sam bio jos prije mjesec dana na NWA sa NewManom i ostalom ekipom. :)

Sad sam u elektru,trebat ce mi hrane malo da nisam B&W vise,i ammo. Ja sam doma danas oko 5-pol 6 pa se nademo negdje na TSu pa mozemo malo odigrat. 

Zenge,oces doc na Gamers Platoon TS? Ja i Maus cemo bit tamo. 

još uvijek onaj lik? LOL

ammo dobiješ ali od hrane jedino kaj imam je riža na 30% :)

mi se sad skupljamo na "našem" ts-u bude ti i new man, frank,mali pamark i još ovi moji hahari, bum ti poslao ip kad dođem mado.

14 godina
DayZ (standalone)

Da,jos uvijek isti lik  LOL

Moze,sibni na PM onda Ip.

Al ne igram bez Perice danas. {#} {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Meni treba municija i okvir za M4 jer imam praznu pusku :) Mozda imam u kutijama municiju u rinfuzi ali mi definitivno treba okvir.
16 godina
neaktivan

Sjetio sam se da sam jucer ubio lika sjekirom u bolnici, u Elektru. Bilo mi je zao lika jer nije imao nista, samo praznu pusku. Ali, ubio sam ga onako mehanicki kada se susretnes s nekim na stepenicama i uplasis se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 11:14 (D.Bradley).
16 godina
DayZ (standalone)

Tko je ono neki dan pričao da je trčao pred banditima? Ovo me podsijetilo na to{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Mene su cigani lovili jedno pet kilometara dok ih pajdo nije poskidal.
13 godina
drahic kaže...

Tko ti je taj homić? :) 

14 godina
Ukulele kaže...
drahic kaže...

Tko ti je taj homić? :) 

Tko kaze da je musko ? :P 

13 godina
drahic kaže...

Koliko se ja sjećam netko je rekao da se cure ne igraju. {#}

*offtopičarimo*

14 godina
Ukulele kaže...
drahic kaže...

Koliko se ja sjećam netko je rekao da se cure ne igraju. {#}

*offtopičarimo*

Sjecanje te lose sluzi,a ako sam i rekao,povlacim. {#}

OnTopic- Nadam se da ce ubrzo barem bicikl stavit u igru ako ne vec vozila jer ovo trcanje bas uzme puno vremena.. 

17 godina
DayZ (standalone)

Evo kako izgledaju uredi razvojnog tima. Čini mi se kao složna družina...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice