Meni je kod standalone verzije glavni problem taj sto me hype drzao krajem 2012. kad su obecavali standalone igru u trenutnom stanju pocetkom 2013. Onda je to odgodjeno.
Istina, igra je u medjuvremenu izasla, jos uvijek je u nekoj alpha fazi, iako je na prodaju, pa je po meni trebala barem u beti bit, ali otom-potom. Glavni potencijalni problem vidim u tome da sam igru u ovom stanju ocekivao prije godinu dana, dakle pocetkom 2013. a sada, pocetkom 2014 jos uvijek nema u potpunosti funkcionalnih zombija (ok, sad se navodno i na kat penju, nes ti... trebali su biti po cijeloj mapi i sve tezi u podrucjima sa vise loota) i loota, spawn pozicija nije random, kamo li naprednijih opcija poput gradjenja fortova, vozila, domacih zivotinja, svega neceg divnog sto su obecavali jos onda. Ovim tempom, da sada kupim igru, do 2015. ili 2016. ne znam da li mogu ocekivat beta verziju sa vecinom obecanih funkcionalnosti.
Na stranu to kaj je zabavno.
Jedino sto sam ozbiljno razmisljao je dat tih 23€ sada, pa naprosto cekat do izlaska standalonea... ali onda su se upleli rust i jos pokoji slican naslov koji su u "pripremi" ili su slicnim alpha/beta fazama.
Kupi igru i igraj, neznam nikoga da je pozalio sto je kupio, vec sada, u ovakvom stanju vjerovatno najbolja igra svih vremena!!!
evo me, proveo sam kojih 20 sati u igri i ne mislim više još dugo vremena. Igra nema nikakvu imerziju naprema modu, nema respawnanja ničega tako da mi igra ne daje osječaj da trebam tražiti loot nego čekati restart servera ili skočiti na drugi ako nema loota, nisu fixali jednostavno spawnanje lootova u velikom broju zgrada... o zombijima i ostatku osnovnih elementa gameplaya neču niti govoriti, a dayzero ih već 2 godine ima...