DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
marjag kaže...
glupo pitanje,osim otvaracem...necim drugim mogu otvorit limenku??

sjekirom,bajonetom,pilom itd.

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
a,da...vec rijesio...hvala
15 godina
neaktivan
marjag kaže...
glupo pitanje,osim otvaracem...necim drugim mogu otvorit limenku??

Probaj ovako:

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 23:10 (Jonja).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

a ti da si nadjes pravu curu :P
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sad su napravili razne vojne baze po mapi da bi odvukli fokus sa airfielda sto mi se jako svida. U modu si imo dva tri mjesta gdje mozes nabavit najbolja oruzja i to je to. Tamo je koljacina, samo najbolji uspiju skupit sebi oruzje. A sad imas vise mjesta pa to znaci i vise oruzja.

1971- ∞

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Sad su napravili razne vojne baze po mapi da bi odvukli fokus sa airfielda sto mi se jako svida. U modu si imo dva tri mjesta gdje mozes nabavit najbolja oruzja i to je to. Tamo je koljacina, samo najbolji uspiju skupit sebi oruzje. A sad imas vise mjesta pa to znaci i vise oruzja.

hmmm nije baš tako....na modu imaju i heli crashovi  na kojima su ona tkz. OP oružija i to je zakon a ovdje u svakoj rupi možeš pronaći baš svaku pušku što je bezveze....a što se tiče tihh novih baza jako su ih na kriva mjesta postavili što se mene tiče......i od Starog Sobora su napravili smeće po meni je 100 puta bio bolji prije.....

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Moze mi iko rec kako bi trebala igra ici na mojoj konfiguraciji, jer na najnizim postavkama (sve osim one rezolucije textura koja mi je na 88%) igra mi se vuce ko krepani konj u gradovima, pogotovo ako server ima preko 30 igraca.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Roko567 kaže...

hmmm nije baš tako....na modu imaju i heli crashovi  na kojima su ona tkz. OP oružija i to je zakon a ovdje u svakoj rupi možeš pronaći baš svaku pušku što je bezveze....a što se tiče tihh novih baza jako su ih na kriva mjesta postavili što se mene tiče......i od Starog Sobora su napravili smeće po meni je 100 puta bio bolji prije.....

Da ali su se doticni heli crashevi nasumicno spawnali pa nisi znao di trebas ic...

1971- ∞
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Napokon je dosao i taj dan. Zdrav k'o dren!

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 21:47 (Roko567).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Ipe77 kaže...
Roko567 kaže...

Da ali su se doticni heli crashevi nasumicno spawnali pa nisi znao di trebas ic...

znači nisi zaigrao DAYZERO koji je po mom mišljenju najpopularni postao poslje orginalnog moda......tamo znaš gdje treba ići jer helići lete (NPC) i onda se sruše a uz malo sreće možeš ih i sam srušiti tako da nemoj pričat a da prije nisi proučio!!!!....{#}

EDIT: tako treba i ovdje uvesti kada igra dođe do te faze!!!

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 2:09 (Ipe77).
17 godina

Ma sruse ili ne uvijek se moglo popravit heli i letit okolo. Mi smo uvijek imali dva ili tri helija zbuksana negdi bogu iza nogu i lootali sve crashsiteove. ISto tak kad je neko poginul nakon respawna smo ga helijem pokupili na obali, odbacili do baze gdi smo imali oruzja, municije, opreme i hrane za manju satniju.
Nadam se da budu uveli helije jednog dana jer nema do voznje helikopterom i Ride of The Valkyries na direct comm.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 8:14 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nemam šta proučavat, ja pričam o originalnom modu. Za DAYZERO ne znam jer ga nisam puno igrao.

1971- ∞

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Nemam šta proučavat, ja pričam o originalnom modu. Za DAYZERO ne znam jer ga nisam puno igrao.

to je ogrinalni poboljšani mod malo pprouči pa onda pričaj!  {#}

Team32Ipe77
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

bar dayzero koji je iskljucivo namjenjen za PVP ima ikakve veze s dayz vanillom koji je zombie survivor...

0 1 hvala 0
16 godina
ytbapa kaže...

bar dayzero koji je iskljucivo namjenjen za PVP ima ikakve veze s dayz vanillom koji je zombie survivor...

dafuq? Overwatch i takve gluposti su namjenjene za PvP... DayZero baš daje taj Vanilla feeling da preživiš. Zombiji su jači i teži za izgubiti, nema pretjerano loota, dodatni raznoliki efekti vremena, random heli crashovi, rijetka vozila

DayZero je samo fixao, optimizirao i dodao dosta dodanih stvari vanilli, e sada za PvP mentalitet su odgovorni igrači, jer istina, nikada nisam susreo nekoga da me nije probao KOS-at na DayZero serverima

16 godina
DayZ (standalone)

Meni je kod standalone verzije glavni problem taj sto me hype drzao krajem 2012. kad su obecavali standalone igru u trenutnom stanju pocetkom 2013. Onda je to odgodjeno.

Istina, igra je u medjuvremenu izasla, jos uvijek je u nekoj alpha fazi, iako je na prodaju, pa je po meni trebala barem u beti bit, ali otom-potom. Glavni potencijalni problem vidim u tome da sam igru u ovom stanju ocekivao prije godinu dana, dakle pocetkom 2013. a sada, pocetkom 2014 jos uvijek nema u potpunosti funkcionalnih zombija (ok, sad se navodno i na kat penju, nes ti... trebali su biti po cijeloj mapi i sve tezi u podrucjima sa vise loota) i loota, spawn pozicija nije random, kamo li naprednijih opcija poput gradjenja fortova, vozila, domacih zivotinja, svega neceg divnog sto su obecavali jos onda. Ovim tempom, da sada kupim igru, do 2015. ili 2016. ne znam da li mogu ocekivat beta verziju sa vecinom obecanih funkcionalnosti.

Na stranu to kaj je zabavno.

Jedino sto sam ozbiljno razmisljao je dat tih 23€ sada, pa naprosto cekat do izlaska standalonea... ali onda su se upleli rust i jos pokoji slican naslov koji su u "pripremi" ili su slicnim alpha/beta fazama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

izjavili su da u sljedećih 6 mjeseci dolaze vozila i hunting.

te da do kraja godine svaki mjesec dolazi po najmanje jedan patch sa novim stvarima i dodacima.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Meni je kod standalone verzije glavni problem taj sto me hype drzao krajem 2012. kad su obecavali standalone igru u trenutnom stanju pocetkom 2013. Onda je to odgodjeno.

Istina, igra je u medjuvremenu izasla, jos uvijek je u nekoj alpha fazi, iako je na prodaju, pa je po meni trebala barem u beti bit, ali otom-potom. Glavni potencijalni problem vidim u tome da sam igru u ovom stanju ocekivao prije godinu dana, dakle pocetkom 2013. a sada, pocetkom 2014 jos uvijek nema u potpunosti funkcionalnih zombija (ok, sad se navodno i na kat penju, nes ti... trebali su biti po cijeloj mapi i sve tezi u podrucjima sa vise loota) i loota, spawn pozicija nije random, kamo li naprednijih opcija poput gradjenja fortova, vozila, domacih zivotinja, svega neceg divnog sto su obecavali jos onda. Ovim tempom, da sada kupim igru, do 2015. ili 2016. ne znam da li mogu ocekivat beta verziju sa vecinom obecanih funkcionalnosti.

Jedino sto sam ozbiljno razmisljao je dat tih 23€ sada, pa naprosto cekat do izlaska standalonea... ali onda su se upleli rust i jos pokoji slican naslov koji su u "pripremi" ili su slicnim alpha/beta fazama.

Kupi igru i igraj, neznam nikoga da je pozalio sto je kupio, vec sada, u ovakvom stanju vjerovatno najbolja igra svih vremena!!!

17 godina
Rhodin kaže...

Poskupili su igru i vise nije 23 eura. Zombiji se penju ali samo na prvi kat LOL

Kolko god je igra u banani meni je super zabavno. Jucer smo nas troje poginuli i to full girani ali se ne sekiram jer mi treba tocno dva sata da se opremim do jaja.

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ubio zombija na drugom katu.

Jucer sam primjetio kako zombiji nestaju u sumi. Prije nisu, novi bug. Dvojica krenula na mene, umlatio jednog i sad bjezim od drugog taman toliko da se mogu okrenuti sa sjekirom, okrenem se a njega nema. Kako je nestao nemam pojma jer igram iz prvog lica. Pola sata nakon toga ponovila se ista stvar.

Ono pozitivno sto primjecujem je da iz dana u dan zombiji sve manje idu kroz zidove.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa! evo jucer sam kupio igru :)I odlicna mi je,dosad sam 2x roknut (sniper,lom nogu i zombi me isamaro lol)Trenutacno se nalazim kod vojne baze na brdu pa ako netko zeli nabacit samnom bilo bi zakon xD! Na steamu sam Dr.Gonzo-nick geist985-profil.Online sam poslje 22 jer radim drugu ovaj tj.
PS Imam graha punu alpine torbu! tako da je municija osigurana lol
11 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...
sry za dupli post na mobitelu sam xP

Dobrodošao!

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Hvala! inace na kojim ste serverima?
12 godina
protjeran
DayZ (standalone)

di ima jeftiniji key za kupiti?znam da je na steamu 24eura

0 1 hvala 0
17 godina
Nigdi
14 godina
Ja sam kod jedong lika kupio za 150kn rusku verziju. Neznam jel ti se da zahebavat sa vpn-om i ostalim glupostima.
13 godina
Casper127 kaže...
Ja sam kod jedong lika kupio za 150kn rusku verziju. Neznam jel ti se da zahebavat sa vpn-om i ostalim glupostima.

Ustedio si punih 15kn da bi fasovo mozebitni ban cijelog accounta... evo placem {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Casper127 kaže...

Jel peres tariguz?

13 godina
neaktivan
ytbapa kaže...

nemoj i ti sad pričat gluposti da PVP DAYZERO........nevjerujem šta pričaju ljudi po ovoj temi na ovom forumu {#} {#} {#} {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
windforce kaže...

di ima jeftiniji key za kupiti?znam da je na steamu 24eura

https://www.g2a.com/dayz-steam-early-acces-cd-key-eu.html

Imaš ovdje za 20€ ako ti što znači.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice