DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DayZ (standalone)

ja sam igrao jutros na serveru s 70/100 ljudi. Čak je i unutrašnjost bila lootana. Stvarno trebaju poraditi na respawnu

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 15:43 (acca).

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
acca kaže...

ja sam igrao jutros na serveru s 70/100 ljudi. Čak je i unutrašnjost bila lootana. Stvarno trebaju poraditi na respawnu

Slazem se, loot bi se trebao nasumicno stvarati svakih 20ak minuta. Naravno ne na cijeloj mapi, nego na nasumicnim dijelovima mape pa tako ne bi mogli kampat i cekat loot nego bi se morali kretat okolo da pronademo svjezi loot.

1971- ∞
12 godina
neaktivan

Oplakah 

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 21:48 (Roko567).
11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Hej nekako gledam dayZ i Rust, pa se nemogu odlučiti između to dvoje.......nagledao sam se videa na jubitubu i nekako mi se ovo ipak više sviđa, no kolika je vjerojatnost ako kupim igru i prvi put se logiram da neću odmah naletit na neke manijake koji će me koknit bez pitanja? Ajde, nagovorite me na ovu igru hehe ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

kakve veze ima i da naletis :) nije kao da ce te 1 char pratit 3 mjeseca ingame , thats the point of game

0 0 hvala 0
13 godina
Reanimator kaže...

Hej nekako gledam dayZ i Rust, pa se nemogu odlučiti između to dvoje.......nagledao sam se videa na jubitubu i nekako mi se ovo ipak više sviđa, no kolika je vjerojatnost ako kupim igru i prvi put se logiram da neću odmah naletit na neke manijake koji će me koknit bez pitanja? Ajde, nagovorite me na ovu igru hehe ;)

Jedno od najbolje MP iskustva u Dayz modu sam imao, kad ovo izade full, i za ovu ce biti :)

Ako te kokne velike stete, bolje da te ubiju dok nemas geara ;)

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
Reanimator kaže...

Jedno od najbolje MP iskustva u Dayz modu sam imao, kad ovo izade full, i za ovu ce biti :)

Razlog što još uvijek dvojim je jer mi se čini (u tom nepreglednom ogromnom području) kao bezglavo lutaš i nemaš što raditi, tj nema puno akcije. Znam da je cilj preživjeti prije svega, ali ne čini mi se da ima puno akcije........ili se varam?

11 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

23e sto sam potrosio na DayZ je najbolje 23e potrosenih u zivotu. Roknut ce te 100% ako ne umres od gladi lol. Kad naucis kako ne umrijeti od gladi i nadjes gun onda ces ti rokat, zabavno je, probaj. DayZ all the way...

11 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
Reanimator kaže...

Razlog što još uvijek dvojim je jer mi se čini (u tom nepreglednom ogromnom području) kao bezglavo lutaš i nemaš što raditi, tj nema puno akcije. Znam da je cilj preživjeti prije svega, ali ne čini mi se da ima puno akcije........ili se varam?

Dodjes u Elektro i opucas par puta pa ces vidit sto nema akcije hihihihi...

13 godina
Reanimator kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
Reanimator kaže...

Ne varas se, zasad nema puno stvari za raditi u dayzu. Zasad.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Reanimator kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
Reanimator kaže...

Dodjes u Elektro i opucas par puta pa ces vidit sto nema akcije hihihihi...

meni je bezveze ovo što se još uvijek svi  ljudi zadržavaju na plaži tj. najčešće Cherno i Elektro no kada jedan dan dođu vozila opet će ljudi biti svugdje po mapi i NWA će opet postat središte borbe  i dobrog loota jer mu to i pripada......NADAM SE!

Team32Ipe77
13 godina
Nwa je i sada srediste... Mislim imas 15min trcanja do tamo. Mi smo u ekipi znali cijelu mapu proci.

Dok dodu vozila i vise vozila bit ce zanimljivo. Jer onda lutanje sumom ima i neke lutrije ako naides na nesto, kad dode crafting baza bit ce bolesno dobro.
A shema kad unesu zivotinje pa kad u grad neces niti morati osim po municiju.
Ima tu jako puno za raditi i igrati. Jer jos niti jedna igra nije proizvela ovakvu razinu tjeskobe u tebi i da toliko budes lak na obaracu.

Ova igra je ispred svog vremena.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan

Igrao sam i RUST i Dayz i mogu reci da obje igre svoje prednosti i mane. Ono sto je sigurno je da ces u obje poginuti dok trepnes i izgubiti sve sto si imao, kad tad:)

Mislim da je jako tesko da ti netko kaze igraj ovu ili onu jer se ne zna kakvu vrstu zabave volis.

Sto se tice RUST-a odlicno je sto mozes naci ekipu i raditi u timu bez da se nalazite po TS ili Skype. Kada se izgradi baza sakupljate loot svi i nakon sto pogines spawnas se u bazi, odmah se opskrbis sa oruzijem, hranom, odjecom...

Minus je naravno sto se i svaka baza moze loot-ati dok nitko od vas nije online da brani pa kada se logiras opet nemas nista i sakupljaj nanovo.

Dayz sa druge strane nudi drugacije iskustvo, nema spawn-a u bazi (za sada, ne znam ni da li ce biti) tako da ti je sve sto nadjes bitno i moras razmisljati sto ti treba a sto ne. Tada igras i razmisljas drugacije, prvi par puta ces jurisati u grad po glavnoj cesti, naci nesto hrane, vode i mozda i oruzije, taman kada si napokon sit i imas neku opremu izadjes na ulicu i netko te ubije (osobno iskustvo). Ne znas tko ni odakle:) Tada pocnes razvijati strategiju... 

Jos sam noob na Dayz-u. Igrao sam jucer tri sata i uspio sam sakupiti opremu, nisam ni gladan ni zedan:). Nemam ekipu (ne koristim TS) tako da ne znam kako je igrati u timu. 

Ovo ti moze opisati netko drugi, netko tko ima iskustva u timskoj igri.

Meni su obje igre zanimljive na svoj nacin, jedino smatram da dayz ima veceg potencijala. 

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ovih 24 eura koje sam potrošio na dayz su najbolje potrošenih 24 eura u mom životu.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

ajde malo pre više fanboyisma (samo dajte Thumbs down... fanatici {#} )

Ali da... Rust je trenutno u boljem stanju kad gledaš koliko bugova, glitcheva i koliko velikih gameplay elemenata još nedostaje u DayZ-u, no svejedno DayZ ima puno više potencijala

2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pa nije to ništa fanboynizam ,ja sam tek prije mjesec i pol-dva prvi put zaigrao dayz i preoduševljen sam igrom.

nisam igrao niti jednu armu niti mod dayz,-ništa....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa nije to ništa fanboynizam ,ja sam tek prije mjesec i pol-dva prvi put zaigrao dayz i preoduševljen sam igrom.

nisam igrao niti jednu armu niti mod dayz,-ništa....

e vidiš... ja sam igrao na mod od ljeta 2012. i vračao se svakih par mjeseca kada su izdali nove mape. DayZero serveri još uvijek pružaju daleko zabavniji gameplay ako usporediš s trenutnim stanjem Standalone-a. Gradovi i sela su puni zombija i zombiji su velika prijetnja, loot se respawna, radi lov, kuhanje, vozila, atmosferična vremena gdje kiša ne pada samo 3 metra oko tvojeg lika nego je pravi pljusak, ponekad zna biti magla da ne vidiš 5 metara ispred sebe, ima daleko manje glitcha i bugova i td i td...

Još uvijek sam jako razočaran s stanjem Standalone-a kad razmislim koliko elemenata još fali u igri i kako loše serveri rade. Zato nisam toliko optimističan

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 8:55 (acca).
14 godina
neaktivan
acca kaže...

Još uvijek sam jako razočaran s stanjem Standalone-a kad razmislim koliko elemenata još fali u igri i kako loše serveri rade. Zato nisam toliko optimističan

kako misliš "loše serveri rade" ?

igra je u prealphi i naravno da još dosta elemenata fali ali nemreš bit razočaran time, onda si trebao pričekati da izdaju cijelu igru i bok.

meni je odlično od kada sam kupio igru pa mjesečno izdaju po dva tri nova patcheva i non stop nešto novo ubacuju.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
acca kaže...

igra je u prealphi i naravno da još dosta elemenata fali ali nemreš bit razočaran time, onda si trebao pričekati da izdaju cijelu igru i bok.

meni je odlično od kada sam kupio igru pa mjesečno izdaju po dva tri nova patcheva i non stop nešto novo ubacuju.

ako pogledaš kako mod serveri rade i koliko više sadržaja imaju naprema trenutnom stanju Stand Alone servera. Još kad dodaš koliko manje sadržaja Standalone trenutno ima... Stvarno neznam u kakvom će stanju biti igra za godinu dana

Trenutno je onemogučeno respawnanje zombija i loota jer bi serveri bili u banani. A i ovako sporo rade, to vidiš kad baciš item na pod i trebaš čekati 20 sekundi da se pojavi. Server FPS je loš

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 9:14 (acca).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
acca kaže...

ovo je jako bitna stvar koja igru cini zanimljivom. Nadam se, kad igra bude gotova, da nece reci - to je to, izvolite igrajte, nego da ce i dalje mijenjati sadrzaje u igri. Jedan tjedan da bude vrlo malo hrane, pa jedan da uopce nema vatrenog oruzja, pa najezda zombija, pa hladnoca da nemos trcat okolo duze od 5 minuta... uglavnom da igrace ponekad prisili na timski rad i da si sretan kad naletis na drugog igraca a da je nekad scenario takav da prvo pucas pa onda postavljas pitanja.

Ako igra bude zavrsena i prestanu konstantne promjene, to nece biti dobro.

11 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
acca kaže...

ovo je jako bitna stvar koja igru cini zanimljivom. Nadam se, kad igra bude gotova, da nece reci - to je to, izvolite igrajte, nego da ce i dalje mijenjati sadrzaje u igri. Jedan tjedan da bude vrlo malo hrane, pa jedan da uopce nema vatrenog oruzja, pa najezda zombija, pa hladnoca da nemos trcat okolo duze od 5 minuta... uglavnom da igrace ponekad prisili na timski rad i da si sretan kad naletis na drugog igraca a da je nekad scenario takav da prvo pucas pa onda postavljas pitanja.

Ako igra bude zavrsena i prestanu konstantne promjene, to nece biti dobro.

Tako je, bilo bi super kad bi zombiji pedstavljali glavnu opasnost u igri, a ostali surviveri dodatni rizik. Zombije bi tada morali izbjegavati u širokom luku ili dobro taktizirati kako ih i kada napasti. Ovako kad ih vidim dosprintam do njih i samo sjekirom po čelu - nikakvo iskustvo. Sveukupno sam i sada zadovoljan s igrom. Nisam već dugo toliko visio za kompom. Poz.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hajduk Janošik Hajduk Janošik

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
screenshot od jutros ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kraj puta kod HŽ. Very nice

11 godina
protjeran
DayZ (standalone)

Planiram kupit ipak dayZ kad legne lova, evo moj steam pa dodajte da ne bauljam sam tamo hehe

stinger1000933

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bit ćeš dodan, a po potrebi i reanimiran. {#}

11 godina
protjeran
BucoKTM kaže...

Bit ćeš dodan, a po potrebi i reanimiran. {#}

Vrlo vjerovatno i češće  haha

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Nwa je i sada srediste... Mislim imas 15min trcanja do tamo. Mi smo u ekipi znali cijelu mapu proci.

Dok dodu vozila i vise vozila bit ce zanimljivo. Jer onda lutanje sumom ima i neke lutrije ako naides na nesto, kad dode crafting baza bit ce bolesno dobro.
A shema kad unesu zivotinje pa kad u grad neces niti morati osim po municiju.
Ima tu jako puno za raditi i igrati. Jer jos niti jedna igra nije proizvela ovakvu razinu tjeskobe u tebi i da toliko budes lak na obaracu.

Ova igra je ispred svog vremena.

ne bih se baš složio da je NWA i sada središte slab je loot u barakama gotovo na nuli  ne isplati ih se čak ni lootat one vojne šatore svjeverno isto tako jer u njima baš ništa nema,a NWA je uvijek bio mjesto gdje su bila najbolja oružija i najveće bitke,a sada se svi ( tj. barem 80%) ljudi zadržava na obali i ubijaju bambije i slično......ako si pazio dok si bio gore na stvari koje sam naveo svatio bih da jedino one policijske staniice se isplati lootat u njima se nađe oružije,medicina,hrana,sjekire i ostalo dok su ostale građevine za sada jako osiromašene.....i stvar je u tome da ako si htio neki sniper ili neku drugu bolju pušku trebao si prvo gore pogledati a sada to nije tako sada pušku nađeš svugdi i to ne bezveznu neko kakvu poželiš.....{#}

Team32Ipe77
13 godina
acca kaže...

ajde malo pre više fanboyisma (samo dajte Thumbs down... fanatici {#} )

Ali da... Rust je trenutno u boljem stanju kad gledaš koliko bugova, glitcheva i koliko velikih gameplay elemenata još nedostaje u DayZ-u, no svejedno DayZ ima puno više potencijala

Rustov engine je mala beba...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
glupo pitanje,osim otvaracem...necim drugim mogu otvorit limenku??
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice