zašto me svaki put kad sam pogođen baci na pod.? ali svaki put. jedan hit i na podu sam i pužem, čučnem krenem napred i karakter mi opet legne. WTF. tri puta sam već tako poginuo. sad izlazim iz policjske u military baseu i dočeka me frajer sa sačmom na samim vratima, pogodi me ja drito na pod, jedva ga ubijem nekako sa poda, previjem se i da cu krenit ne mogu. lik mi puze po podu. nisam stigo ni otpuzat nazad u policijsku da zatvorim vrata za sobom dobio sam metak u čelo. kretenizam totalni.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zašto me svaki put kad sam pogođen baci na pod.? ali svaki put. jedan hit i na podu sam i pužem, čučnem krenem napred i karakter mi opet legne. WTF. tri puta sam već tako poginuo. sad izlazim iz policjske u military baseu i dočeka me frajer sa sačmom na samim vratima, pogodi me ja drito na pod, jedva ga ubijem nekako sa poda, previjem se i da cu krenit ne mogu. lik mi puze po podu. nisam stigo ni otpuzat nazad u policijsku da zatvorim vrata za sobom dobio sam metak u čelo. kretenizam totalni.
Noga ti se slomi.
jel vama štekaju serveri?
Meni da malo, prije su mi manje stekali, ali kako je dosao novi patch mi vise stekaju
Ako imaš adrenalin možeš uzest i ustat...
pozdrav svima. trazim ekipu za dayZ, dosadilo mi igrati sam. ako ima netko zainteresiran neka me doda na steam, nick: G.Gankstarr
pozzzz
Jesu.
Jesu.
To vaše jesu me uvik fasciniralo...
Jesu.
kao i tvoj moj nepotreban komentar?
Jesu.
kao i tvoj moj nepotreban komentar?
tvoj moj?
Jel mi može netko stavit SS iz igre vezan u Field of View ?
Bio sam ga slučajno promijenio i sad neznam koja mu je default-na vrijednost bila.
Naredi odokativnom metodom :) nema to nikakve veze ako nije default
Jel mi može netko stavit SS iz igre vezan u Field of View ?
Bio sam ga slučajno promijenio i sad neznam koja mu je default-na vrijednost bila.
Meni se vrti oko 20% kad sam outdoor i trckaram. Kad sam zbuksan i ocu znati ko dolazi iza ugla onda na max, a kad vrebam i pokusavam vidjet sto dalje bez optike onda na nula.
Ma fora je u tome da ga želim vratit kaki je bio od početka, ali nikako ga nemogu na staro vratit ili mi je previše ili premalo. Tak da zato trebam da mi netko kaže (tko ga nije mijenjao) kakav je bio po defaultu
Igram na 1st P. serverima tak da mi je bitno
Pozdrav svima, nov sam na bugu kao sto mozete da vidite.
Znam za bug dosta dugo, ali nikad da se registrujem (lenjstina).
Nego da predjem na stvar, pala mi je na pamet ideja kako da se ljudi sa balkana okupe u DayZ-u.
Pa reko ajde da napravim tako nesto ..
Pa svi koji su zainteresovani za zajednicku igru, ili su sa podrucja balkana a igraju DayZ Standalone mogu da se pridruze,
(Ovo je tek napravljeno tako da nema mnogo Lajkova (FB) a ni Clanova na Steam Grupi tako da ce te verovatno vi biti prvi )
Evo i Linkova, odakle se mozete pridruziti
FB : https://www.facebook.com/DayzStandaloneBalkan
Steam Group : http://steamcommunity.com/groups/dayzstandalonebalkan
Vidim da si noćna ptica po tome u koliko si sati pisao na forumu. Podržavam tvoju inicijativu i vidimo se uskoro
Ma fora je u tome da ga želim vratit kaki je bio od početka, ali nikako ga nemogu na staro vratit ili mi je previše ili premalo. Tak da zato trebam da mi netko kaže (tko ga nije mijenjao) kakav je bio po defaultu
Igram na 1st P. serverima tak da mi je bitno
Jesi probao "Defaults" restorat u settingsima? Mislim da vrati i FOV na default postavke..
Jucer sam silom prilika isprobal SKS i upucal nekog lika. Puska je po mom skromnom misljenju best buy za medium range, a na blizu je Mosin recimo katastrofa. Nije Mosin pa nemres pucat na 800 m ali isto tak nije M4 pa mozes pucat na 400 ili 500. Solidna puska. Topla preporuka za svakog koji trazi promjenu od M4 a nece Mosina.
koja je razlika između regular i harcorea osim da nema trećeg lica?
Mislim da je to jedina :)
Hrvatski server :
http://www.gametracker.com/server_info/173.199.105.39:2302/
IP : 173.199.105.39
PORT : 2302
Traže se Admini. Upit na PP
Hrvatski server :
http://www.gametracker.com/server_info/173.199.105.39:2302/
IP : 173.199.105.39
PORT : 2302
Traže se Admini. Upit na PP
to majstore to se trazi
Mislim da je to jedina :)
hc vidiš koliko proviriš, po meni bolja opcija
regular ležiš u zaklonu, vidiš sve a nevidiš se
meni i frendu od jučer negdje popodne je totalno neigrivo.
lagg di god da se okreneš.
pa do čega je to??
uđem na server i bude dobro nekih 5 minuta i nakon toga ubija lagg.
meni i frendu od jučer negdje popodne je totalno neigrivo.
lagg di god da se okreneš.
pa do čega je to??
uđem na server i bude dobro nekih 5 minuta i nakon toga ubija lagg.
Lag od pinga ili od pada FPSA? Meni se igra počne gušit nekada nakon 5 minuta nekada nakon pola sata igre, ali nije ping nego FPS drop.
Exit game riješava problem momentalno.
Javio lik na twitteru da su riješili i sad testiraju....

Javio lik na twitteru da su riješili i sad testiraju....
ee pa točno to!!
jer eto od jučer se to dešava (mada mi je to prvi put da sam nakon najnovijeg patcha zaigrao)
baš kao što kaže hendrick zagušio se fps, trzucka sve i izađem van i igram neko vrijeme i opet počne.
pirat imaš link od twitter accounta di bacaju novosti ili to gledaš kod dean halla na twitteru?
Imaš na twitteru,facebooku,redditu...

Imaš na twitteru,facebooku,redditu...
mislim da sam pronašao