DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
alscaul kaže...

meni je trenutno jedan od največih problema što ako se želiš nagirati moraš tražiti prazne servere pošto nema respawna itema a ako želiš interakciju s igračima tražiš pune... Hoču cjeli paket a ako ideš na pun server s friškim karakterom moraš bježati daleko od spawna da nešto nađeš a onda se opet daleko udaljiš od potencijalne interakcije s igračima

Serveri se svakih par sati resetiraju, a sa svakim restartom se loot respawna, samo na full serverima treba biti brz poslije restarta, zna bit ludih scena, nekad samo stanem i promatram hot spotove, tipa fire stations ili military barake, ludnica zna biti {#}... 

13 godina
alscaul kaže...

meni je trenutno jedan od največih problema što ako se želiš nagirati moraš tražiti prazne servere pošto nema respawna itema a ako želiš interakciju s igračima tražiš pune... Hoču cjeli paket a ako ideš na pun server s friškim karakterom moraš bježati daleko od spawna da nešto nađeš a onda se opet daleko udaljiš od potencijalne interakcije s igračima

Zasto bi trazio prazne servere ? Ima puno sela na mapi u koja nitko ziv nejde a puni su loota. Samo treba trazit, ne igrati COD...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
DayZ (standalone)

Tako je, ja sam u Msta nasao SKS, u obicnoj kucici...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Trebaju napraviti da se itemi cijelo vrijeme spawnaju umjerenim tempom, a ne svako 3 ure SVE da se stvori, udjem na server lootano je sve u krugu do vybora, jos s ovom novom gladi nema sanse da prezivim, a s druge strane kad dodje server restart svi se nagiraju u roku 10min nema uopce tog survival trazenja opreme i tako to.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Trebaju napraviti da se itemi cijelo vrijeme spawnaju umjerenim tempom, a ne svako 3 ure SVE da se stvori, udjem na server lootano je sve u krugu do vybora, jos s ovom novom gladi nema sanse da prezivim, a s druge strane kad dodje server restart svi se nagiraju u roku 10min nema uopce tog survival trazenja opreme i tako to.

Tako je i zamisljeno da bude i biti ce, kad to vec stinge na red da se implementira.

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zna li netko da li se na servirima loot spawna random ili se sve spawna uvijek na istom mjestu? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

BF3, BF4: [G] Pamark

8 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
tkalcho kaže...

Zna li netko da li se na servirima loot spawna random ili se sve spawna uvijek na istom mjestu? 

Random, ofc, s tim da slican loot spawna u odredjenim zgradama, tipa u military baracks oruzije i vojna oprema, u supermarketu hrana itd...

13 godina
neaktivan
drahic kaže...

Zasto je sks toliko IN ? 

npr. zato što je nova puška i zakon je...moje mišljenje trenutno....Mosin je na daleko odličan na blizu je malo teže ma da je ok,M4 je općenito sranje dok ga ne poprave a SKS je između tj. može pucat fino na srednju i malu udaljenost tako da je za SADA moj izbor definitivno SKS...

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

na taj način bi opet bilo puno loota ljudi bi stali i reciklirali kao na DayZ Modu ponekad jednostavo staneš uzemš pušku ako ti se ne sviđa dropaš je vani na tlo nakon 10 min dođe neki drugi loot i tako u krug...vjeruj bolje je ovako sve se može naći samo se treba malo potrudit....{#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
tkalcho kaže...

random! {#}

Team32Ipe77
16 godina
tkalcho kaže...

Ja znam da se u vojnim bazama na maskiranim izvidnicama uvijek spawnaju weapon attachmenti :P tako da ako nekom fali scope ili slicno, tamo se uvijek moze naci. Barem je bilo do proslog patcha tako.

http://3docean.net/user/tomislavn
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ode se najlakše opremit. Ima spize, oružja, vode, svega.

dobro si rekao....

ja i frend jučer krenuli od solničija prema elektrozavodu , tamo sve manje više pootvarano bilo , i naletimo na dvojicu tipova , jedan od njih je krenuo negdje prema marketu ,a ovaj drugi drži frenda na ulazu u bolnicu,

i nešto mu govori da izađe van ,frend stoji gore ,a ja mučki mu iza leđa dođem sa sikiricom i roknemo ga ,brže bolje mu pokupim mosin ,naleti i drugi i padne od mog metka brzinom munje (imao je sačmu i to je frend pokupio) :)

i tak mi tražim samo hranu jer smo gladni i kak je sve pootvarano nema nigdje ničega , i ništa mi krenuli iza elektroa ,di su dokovi kad ono nigdje ništa otvarano ,mi krenuli ulazit u one zgrade kad hooop mosin :)

nađemo hranu , i reko ajmo prema černu, i između černa i elektroa u onoj praznoj kao farmici na podu SKS {#}

krenuli tamo di si rekao ,nitko nije tamo bio i našli smo čuda, pa tamo nema čega nema!!!

i lagano se spustili kod airfielda kod balote-a tamo sve izlootano.

danas nastavljamo od tamo i vraćamo se prema zavodu da češemo bambije i bandite-u biti koga kog vidim, a jedva čekam nekog vidjet da napokon isprobam taj sks.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Malo mi je dosadila igrica jer se sve svelo na nekakvu military igru. Zgerirani likovi pucaju na prvu, nema interkacije između igrača. Pa jel neko koristi taj hebeni mikrofon?

Opremio sam se full i vratio na jugoistok te sad dijelim hranu i vodu bambijima a skidam sve koji imaju masku :)

Ne znam kakvi su planovi za nastavak igre ali treba složiti nešto da bez kooperacije je nemoguće preživjeti. Bilo bi super kad bi u gradovima bilo 1000 zombija umjesto ovih smjehova koji padaju na prvu udarcem sjekire.

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
tkalcho kaže...

Malo mi je dosadila igrica jer se sve svelo na nekakvu military igru. Zgerirani likovi pucaju na prvu, nema interkacije između igrača. Pa jel neko koristi taj hebeni mikrofon?

Opremio sam se full i vratio na jugoistok te sad dijelim hranu i vodu bambijima a skidam sve koji imaju masku :)

Ne znam kakvi su planovi za nastavak igre ali treba složiti nešto da bez kooperacije je nemoguće preživjeti. Bilo bi super kad bi u gradovima bilo 1000 zombija umjesto ovih smjehova koji padaju na prvu udarcem sjekire.

još jedan u nizu koji nije fan moda pa govori kako igra treba izgledati....POŠTUJEM tvoje mišljenje,ali što će ti mic. kad ima TS...Mikrofon in-game je samo eto tako da između ostalog možeš pričat ili zezat ostale igrače na koje naiđeš tj. bambije...igru je trenutno puno bolje,zanimljivije i  LAKŠE igrat u društvu i normalo da ćeš ubit sve na koje naiđeš pa to je smisao igre preživljavanje kroz ubijanje drugih igrača te otimanje njihovog geara....ljudi nije vam ovo neka co-op igra svi mogu raditi što žele ako nađeš ekipu normalno igrate preko TS-a i samo njima vjeruješ ostale ubijaš pa to i je zanimljivo....nije zanimljivo ubijat botove zombija okolo nije ovo Left4Dead ili tako nešto zaboravite to već jednom i igrajte onako kako kako se vama sviđa te isto tako pustite druge da uživaj na svoj način....{#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Neznam koja je poanta igre NE UBIJAT. 

Da igram sa 2-3 na TSu i da idemo okolo i dijelim hranu i vodu ko Crveni Kriz mi je totalno glupo i dosadno. 

Nema mi bolje nego kad nas 3-4 naletimo na ekipu isto tako neku i kad pocne fajt. :) 

Poumire ih par s jedne i druge strane i to je to,idemo dalje. :)

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Neznam koja je poanta igre NE UBIJAT. 

Da igram sa 2-3 na TSu i da idemo okolo i dijelim hranu i vodu ko Crveni Kriz mi je totalno glupo i dosadno. 

Nema mi bolje nego kad nas 3-4 naletimo na ekipu isto tako neku i kad pocne fajt. :) 

Poumire ih par s jedne i druge strane i to je to,idemo dalje. :)

Krivo ste shvatili,nisam ja rekao ne ubijati nego da to malo bolje mora biti riješeno. Primjerice jučer frajer na cesti prije elektrozavoda skida snajperom bambije. Nastancao ih je 10 u krugu 200 m,koja je fora u tome? Naravno da će neki biti banditi,neki heroji,skupine će se napucavati itd. 

Ako je ovo survival igra sa zombijima onda bi valjda trebali zombiji biti u glavnoj ulozi. Da su jači,pametniji,da se grupiraju,da brže trče,da skaču itd. 

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

tkalcho igra ide pomalo prema tome, Dean je obecao bolje i pametnije zombije. 

A vi sto se palite, pa on uopce nije reko da se ne treba ubijat samo komentira kako je veci fokus igre na deathmatchu izmedu igraca a trebo bi bit veci na zombije. u tome mod nije uspio, zato su i napravili standalone. budite strpljivi, sve ce doc s vremenom 

aut neca aut necare

3 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Konacno sam umro {#}, nalietim na dva full zgirana lika, ja s jedne strane ograde njih dva s druge, malo igre zivaca, ja roknem jednog drugi mene i to je to, osjetio sam svu moc SKSa {#}. Spawnam se tik sjevernije iznad Nizhnoye, i kontam idem sad jedan tour uz obalu do Elektra, malo kajtanja zombija u Nizhoye, popio koji gutljaj vode, lootana koja kuca, rezime: mali plavi rusak, dvije konzerve sardina, ali bez otvaraca. Nastavim pema jugu, upanem u prvu zgradu u factory a tamo na podu pristine fire axe, hehe, nema boljeg loota za bamibija {#}. Obidjem jos malo po factory, nadjem konzervu spageta i sarafcinger kojeg cu upotrebit da otvrim konzerve, popnem se na jednu od onih zgrada u factory, otvorim sve tri konzerve i uzivam u svakom zalogaju uz sum mora dok mi se pogled gubi u beskrajnom plavetnilu, nirvana... No mora se krenuti dalje, u Kamysovom nalazim na paket rize, i jos koju konzervu, sto znaci da sam rijesio problem gladi na neko vrjeme. Trk prema Elektru, u nadi da cu se dokopati puske, pistolja, kojeg metka, sve dobro doje kad se nema nista {#}. Odlucim se uci u grad sa sjevera, prvo posjetiti water pump sjeveno iznad grada pa pravo u fire station, nemam sta kalkulirati. Popijem koji gutljaj vode, malo osmotrim situaciji i trk ka fire stationu, prilzaim sa sjeverne strane, usporim, slusam da vidim da nema tko unura, necujem nista, obilazim oko zgrade i ulazim sa juzne strane. U maloj prostoriji ispod stuba lik stoji i nesto luta sa police, zacuje se TUP, pa jos jedan TUP, to je bila moja sjekira {#}. Lik pada, ja stisnem F i tamo vidim SKS na njemu {#}{#}{#} i to sa scopom, sretan ja ko malo dijete {#}. Provrtio se malo po Elektru  malo nesto lootao i nastavio dalje prema Chernu...

Kako su simpaticni ovi novi igraci koji se uzive u igru pa citajuci ispadne kao da je zabavna igra ali onda shvatis da nema kruha lootat kuce i pronalazit trule kiwije kad mozes otrcat do neke od baza i brze krenut radit jedinu stvar koju mozes trenutno, pucat na sve kaj se krece.

11 godina
neaktivan
haydara kaže...
Mquany kaže...

Konacno sam umro {#}, nalietim na dva full zgirana lika, ja s jedne strane ograde njih dva s druge, malo igre zivaca, ja roknem jednog drugi mene i to je to, osjetio sam svu moc SKSa {#}. Spawnam se tik sjevernije iznad Nizhnoye, i kontam idem sad jedan tour uz obalu do Elektra, malo kajtanja zombija u Nizhoye, popio koji gutljaj vode, lootana koja kuca, rezime: mali plavi rusak, dvije konzerve sardina, ali bez otvaraca. Nastavim pema jugu, upanem u prvu zgradu u factory a tamo na podu pristine fire axe, hehe, nema boljeg loota za bamibija {#}. Obidjem jos malo po factory, nadjem konzervu spageta i sarafcinger kojeg cu upotrebit da otvrim konzerve, popnem se na jednu od onih zgrada u factory, otvorim sve tri konzerve i uzivam u svakom zalogaju uz sum mora dok mi se pogled gubi u beskrajnom plavetnilu, nirvana... No mora se krenuti dalje, u Kamysovom nalazim na paket rize, i jos koju konzervu, sto znaci da sam rijesio problem gladi na neko vrjeme. Trk prema Elektru, u nadi da cu se dokopati puske, pistolja, kojeg metka, sve dobro doje kad se nema nista {#}. Odlucim se uci u grad sa sjevera, prvo posjetiti water pump sjeveno iznad grada pa pravo u fire station, nemam sta kalkulirati. Popijem koji gutljaj vode, malo osmotrim situaciji i trk ka fire stationu, prilzaim sa sjeverne strane, usporim, slusam da vidim da nema tko unura, necujem nista, obilazim oko zgrade i ulazim sa juzne strane. U maloj prostoriji ispod stuba lik stoji i nesto luta sa police, zacuje se TUP, pa jos jedan TUP, to je bila moja sjekira {#}. Lik pada, ja stisnem F i tamo vidim SKS na njemu {#}{#}{#} i to sa scopom, sretan ja ko malo dijete {#}. Provrtio se malo po Elektru  malo nesto lootao i nastavio dalje prema Chernu...

Kako su simpaticni ovi novi igraci koji se uzive u igru pa citajuci ispadne kao da je zabavna igra ali onda shvatis da nema kruha lootat kuce i pronalazit trule kiwije kad mozes otrcat do neke od baza i brze krenut radit jedinu stvar koju mozes trenutno, pucat na sve kaj se krece.

Novi* igrac lol...

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima li zainteresiranih za hrvatski server? Da li je netko našao gdje se može iznajmiti server sa password-om?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tkalcho kaže...

Ima li zainteresiranih za hrvatski server? Da li je netko našao gdje se može iznajmiti server sa password-om?

http://lmgtfy.com/?q=dayz+server+hosting

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 18:28 (haydara).
12 godina
neaktivan
haydara kaže...
tkalcho kaže...

OOO kako si ti pametan

aut neca aut necare
13 godina
haydara kaže...
tkalcho kaže...

To stari, lupi password pa se igraj sa 5 ljudi {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
haydara kaže...
tkalcho kaže...

To stari, lupi password pa se igraj sa 5 ljudi {#}

Fala ti kaj si me prosvijetlio s googlom a da si sam malo bolje pogledao od poznatijih imena nitko ne nudi password u ovoj fazi igre.

A mislim da bi trebao skupiti 30 ljudi sa hrvatskih foruma koji bi htjeli igrati. Zato password.

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ima koga za team da se skupimo? add steam: bloody_picin 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo ja sam u Chernu isto trazim nekog za zaigrat. Dodaj me na steamu: FakJea

Imam mosin sa dosta metaka, hranu, vodu, dosta metaka za magnum...
Mozemo krenut lagano obilazit selca ili kako hoces. Samo me dodaj i posalji poruku ;) 

aut neca aut necare

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pozdrav svima, nov sam na bugu kao sto mozete da vidite.

Znam za bug dosta dugo, ali nikad da se registrujem (lenjstina).

Nego da predjem na stvar, pala mi je na pamet ideja kako da se ljudi sa balkana okupe u DayZ-u.

Pa reko ajde da napravim tako nesto ..

Pa svi koji su zainteresovani za zajednicku igru, ili su sa podrucja balkana a igraju DayZ Standalone mogu da se pridruze,

(Ovo je tek napravljeno tako da nema mnogo Lajkova (FB) a ni Clanova na Steam Grupi tako da ce te verovatno vi biti prvi )

Evo i Linkova, odakle se mozete pridruziti 

{#}

FB : https://www.facebook.com/DayzStandaloneBalkan

Steam Group : http://steamcommunity.com/groups/dayzstandalonebalkan 

{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Jucer malo akcije na NWA, rezultat = mrtav sam LOL. Nema veze ubili smo sedam francuza :) i to imba giranih koji sad isto ko i ja imaju k u ruci. Kaj je najbolje ekipa ne koristi TS nego pricaju prek dayz voice opcije, ta opcija ih je izdala i dvojicu kostala glave.
13 godina
neaktivan

Odlično, čujemo se na steamu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice