DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: DayZ (standalone)
Ma vidis ga preko kuta kamere... A dok on skuzi od kuda ide glas ili ce spricu nabacit ili ce ostat stajat...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
NEW_MAN kaže...

Poslije smo svi zajedno dosli do NWA i ispali iz servera radi reseta.
Sad pogledat tekmu a kasnije nastavak.

Zaboravio si reci da smo mu dali najbolji gear na tržištu prije restarta :)

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
DayZ (standalone)

http://www.twitch.tv/sacriel/c/3604756

Sacrielov interview Deana Halla u tri dijela.Tko ima vremena nek pogleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zenge jesi ti bia na NW arifieldu?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Nisam igro DayZ neko vrijeme i vratim se danas da malo odigram kod ono sve pi postavke i kontrole resetirane. WTF {#}

A talko sam se napatio da sve podesim kako bi najbolje uživao u igri.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo jedan moj video sa super lošim renderom jer imam grozan upload pa mi se neda cekat upload od 50gb :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Evo jedan moj video sa super lošim renderom jer imam grozan upload pa mi se neda cekat upload od 50gb :D

veri gud jes

aut neca aut necare
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

jesi me to ti roknuo? sa m4? izletio sam bez gledanja iz firestationa :)

a vidio sam da si uletio na moj server, a taman sam sa susjedom koji je jučer kupio igru bauljao i išao mu po prvi put pokazat airfield :)

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 19:28 (ZeNGe_CRO-mt).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mrak, lol,

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Mrak, lol,

Ja se ispricavam ako ti je ovo uvredljivo al koji je smisao videa? Lol, stojis i gledas u zvijezde? Svasta..

aut neca aut necare
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Mquany kaže...

Mrak, lol,

Ja se ispricavam ako ti je ovo uvredljivo al koji je smisao videa? Lol, stojis i gledas u zvijezde? Svasta..

Nemora sve imati smisao {#}, a smisao ovog videa je mrak {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 20:10 (Mquany).
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Mquany kaže...

Mrak, lol,

Haha covjek uziva u malim stvarima {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
DayZ (standalone)

Počeo sam igrati dayz pa bih vas molio da me posavjetujete malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne znam da li se tako što vama dogodilo, ali otkako je bio novi update promjenilo mi ime koje sam koristio sve vrijeme do tada (preko Steama) i ne mogu ga više nikako vratiti natrag. Pokušao sam na svojem profilu ali ništa. Tamo piše kao i prije, a u igri ono što ne želim. Ima li tko kakvo iskustvo s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BucoKTM kaže...

Ne znam da li se tako što vama dogodilo, ali otkako je bio novi update promjenilo mi ime koje sam koristio sve vrijeme do tada (preko Steama) i ne mogu ga više nikako vratiti natrag. Pokušao sam na svojem profilu ali ništa. Tamo piše kao i prije, a u igri ono što ne želim. Ima li tko kakvo iskustvo s tim?

Tamo gdje su ti postavke i gdje odaberes za play, u main menu. Tu desno piše tvoje ime, samo klikni na to i promini.

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hvala Et_Tu_Brute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Počeo sam igrati dayz pa bih vas molio da me posavjetujete malo.

Ucenje je najljepsio dio igranja, ucenje na greskama, polako di ti se zuri {#}.

Evo par savjeta ipak:

1. Bjezi od ljudi, u pocetku {#}.

2. Kad udjes skini majicu sa sebe na zemlju klikni na nju i napravi dva zavoja, tebati ce ti.

3. Napij se vode. Evo ti mape http://dayzdb.com/map/chernarusplus#2.049.101 saznaj di si, trci do prvog naselja i vidi tablu pa nadji na mapi di si,

onda nadji na mapi di je najbliza water pump trk do tamo i pij vode dok ti se u ekranu lijevo doli di ti pise da pijes vodu nepjavi da si full.

4. Dva najvaznija itema su ti sjekira i rusak, vatrogasna sjekira po mogucnosti, a i obicna ce dobro doci, to je za ubijanje zombija, a rusak jer

ti nema smilsa loot ak nemas di nosit loot.

5. Ima dosta toga nauciti ces {#}.

Moj savjet, zanemari moje savjete i uci na greskama, fun je {#}.

P.S.

Nemoj jesti pokvareno voce.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Hedrick kaže...

jesi me to ti roknuo? sa m4? izletio sam bez gledanja iz firestationa :)

a vidio sam da si uletio na moj server, a taman sam sa susjedom koji je jučer kupio igru bauljao i išao mu po prvi put pokazat airfield :)

yup :)

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ali, ali,  kako te u osnovi jednostavna igra može oduševit...Paranoja koja te pere dok noću s gamom i brajtnes na ful očajnički briješ za ruksakom i sikirom , gladan i žedan...pa  kad te lik, u majici i jeansu, koji te dvije minute prije plačnim glasom moli "Hey, man, can i walk with you" zatuče netom pronađenom sjekirom radi one (j)ebene 2 konzerve barila špageta i boce vode što furaš u rancu... ili kad te lag baci sa zgrade pa polomiš noge a nigdje zombija da ti skrati muke, i onda stiže pucanj iz mosina nekog bambi hantera, YOU ARE DEAD, i misliš hvala brate, fala π-čko kemperska što si me riješio nevolje...

EDIT: nepismen, džebiga...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 22:27 (Conrad).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

neznam kaj se događa, ćuturicu si mogu napunit i pit iz nje, ali izravno iz bunara ne mogu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jeli ko od vas trča od Elektra prema Černu i ako je koji je dobia metak u bulju?

EDIT: Bia san na serveru di i NEW MAN.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 23:28 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Inace izbjegavam "friendly" servere ali danas me spawnalo na obali bez opreme pa sam samo picio po raznim serverima kako bi mi je vratilo. Uspio sam na nekom "no player kill or kick" serveru i kako je bio dan odlucio malo prosetati. Koga god sam vidio pucao je na mene :)

Naj ne-friendly server na kojem sam ikad bio. Sad sam sakriven u nekoj sumici pored nwa i gadno ranjen. Trojicu sam ubio malo prije toga. S obzirom da su svi bili u jednoj zgradi bit ce im zanimljivo traziti se po obali ujutro.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Jeli ko od vas trča od Elektra prema Černu i ako je koji je dobia metak u bulju?

vidili smo da si bio na našem serveru i TS-u na kratko {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

neznam kaj se događa, ćuturicu si mogu napunit i pit iz nje, ali izravno iz bunara ne mogu.

kako nemožeš napuniti iz bunara?!...u čemu je problem? {#}

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Hedrick kaže...

Mislia san da je zenge tamo, ali smo se čuli priko steama. Nisan dolazia dole u kanal. Nego jučer san vidia trojicu kako vjerojatno kolju freshspawnove u Elektru. Jednog san skinia, pa eto samo san se pita jeli bia koji od vas? Ili ste možda bili na NWA, jer me tamo neko puka sa sniperon ali san pobiga.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Ipe77 kaže...
Hedrick kaže...

Mislia san da je zenge tamo, ali smo se čuli priko steama. Nisan dolazia dole u kanal. Nego jučer san vidia trojicu kako vjerojatno kolju freshspawnove u Elektru. Jednog san skinia, pa eto samo san se pita jeli bia koji od vas? Ili ste možda bili na NWA, jer me tamo neko puka sa sniperon ali san pobiga.

bili smo na NWA i trojica su pala sad neznam dali je netko tebe pogodio od nas ili ne {#}

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Dobar nickname :D

btw. pogledajte ovaj video, ja sam puko od smijeha, haha do kraja

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zainteresovan sam za igranje dayza u grupi. Dosadilo mi da sam tumaram i slično.

Steam nick emir_od_bosne a u igri Emirthestroj ili nešto sa emir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Običan dan u Chernogorsku...

Kako bih se trebao izvući iz zida? Strah me mijenjati server da ne propadnem pa da poginem.

EDIT: Uspio sam "preskočiti zid" između dva plava ormarića.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 15:51 (Reichz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To mi se još nije desilo. Glavni problem dosada je bio kada zapnem na malom stepeniku jer je toliko mali da ne treba ¨V¨ uopće pritisnuti i jedna kuća kroz koju redovno propadnem sa prvog sprata u prizemlje i onda se vidi kroz zidove  a izaći se ne može. Ja sam mijenjao server u ovoj drugoj situaciji a kod tebe je drugačije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice