DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.067.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: DayZ (standalone)
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mene samo zanima di su svi ljudi jer od novog patcha na nwa airfieldu nema žive duše? di je sad glavno okupljanje ? balota?

jučer smo bili na 3 servera puni-krcati 40 igrača  i čekali i čekali i nitko ne dolazi.

šta je postao loš spawn loota na nwa ili ??

tak nam je kasnije bilo dosadno da smo gađali zombije na 800 metara {#} da je tada netko naletio to bi bio jackpot {#}

Nakon kaj si otisel off smo ubili dva lika. :)

13 godina
LukaM kaže...

Kako vam se da stajati tamo i cekati ? Koja je svrha ?

Bdw imaju serveri gdje gamma ne pomaze, tako da vam je onda jedini spas lampa

Svrha je u zabavi  :)

Gamma ti ovisi o mjesecu, ako trenutno je oblacno i zaklonjen mjesec, nećeš ništa vidjeti...

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jesu li šta sredili ili se još uvik spawnaš ka newborn svaki put kad server promineš?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Jesu li šta sredili ili se još uvik spawnaš ka newborn svaki put kad server promineš?

ako promjeniš hive ti se to desi.

ako si na jednom hiveu zgiran i pređeš na drugi ,krenut ćeš ispočetka, ali kad se vratiš na ovaj prvi hive imat ćeš zgiranog lika kakav ti je i bio.

tak su meni jučer nekaj objašnjavali i tak sam skužio.

i to je super da su tak stavili.

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 14:58 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ako promjeniš hive ti se to desi.

ako si na jednom hiveu zgiran i pređeš na drugi ,krenut ćeš ispočetka, ali kad se vratiš na ovaj prvi hive imat ćeš zgiranog lika kakav ti je i bio.

tak su meni jučer nekaj objašnjavali i tak sam skužio.

i to je super da su tak stavili.

A ja san jutros proba jedno 20ak servera i svaki server mi je bia novi spawn.

BTW kako znan na kojem HIVEu san igra sinoć uopće?

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 15:05 (Hedrick).
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
A ja san jutros proba jedno 20ak servera i svaki server mi je bia novi spawn.

BTW kako znan na kojem HIVEu sn igra sinoć uopće?

možda si non stop na istom?

ee to se još nemože vidjet, to sam i ja pitao ,nego nema druge nego ulazit u server po server šta je malo bezveze ali s vremenom će stavit da se da vidjet.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ee to se još nemože vidjet, to sam i ja pitao ,nego nema druge nego ulazit u server po server šta je malo bezveze ali s vremenom će stavit da se da vidjet.

A neznan, a full zgiran mi lik. Sad jeli mogće da postoji samo jedan server sa tin HIVEON na kojem san ja bia?Ili šta ako je taj server non stop pun?

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A neznan, a full zgiran mi lik. Sad jeli mogće da postoji samo jedan server sa tin HIVEON na kojem san ja bia?Ili šta ako je taj server non stop pun?

a gle ,moguće je, i onda ti ništa drugo ne preostaje nego probat uletit taj.

nije ovo 100% informacija tako da me nemoj držat za jezik ali moguće da je jedan server samo sa tim hiveom.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nije ovo 100% informacija tako da me nemoj držat za jezik ali moguće da je jedan server samo sa tim hiveom.

Ne držin, ali ako je tako onda je to sranjola.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 15:20 (Hedrick).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Hedrick kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da, moguce je da taj server ima svoj HIVE... Samo je trenutno retardirano sto nemozes raspoznati HIVE-ove.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
odjavljen
DayZ (standalone)
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kao sto sam reko ja sam stavio server u favorites, igro, relog, morao ispocetka, krenem sa drugim likom, relog, opet fresh spawn... sve na istom serveru, tako da mislim da je to nesto zbugano prije nego posebni hiveovi

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Moj prvi susret s lovackom puskom, Izh43, pogledajte kako radi, bar na zombijima {#}:

1 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Iznad cherna si naso pucati sa Magnumom i Dvocijevkom... steel balls :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Imam vec bodycount od preko 20+ na ovom spawnu, sad vec trazim smrt, dosadno mi {#}.

16 godina
Mquany kaže...
SimeKZ kaže...

Imam vec bodycount od preko 20+ na ovom spawnu, sad vec trazim smrt, dosadno mi {#}.

zomiji se ne ubrajaju u body count {#}

11 godina
neaktivan
acca kaže...
Mquany kaže...
SimeKZ kaže...

zomiji se ne ubrajaju u body count {#}

{#}{#}{#} znam {#}{#}

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Danas sam bas cuo zvukove te dvocijevke iz tog smijera, bio u chernu, sad sam iznad balote, ponovno opremljen do zuba, nadam se da mi nece obrisat charactera sad :D
btw. pogledajte sve epizode ovog lika hahah pre smijesno je :)

Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina

Mene je igra po treci put pocastila sa fresh respawnom na plazi!
Ono udem u igru i napise mi da mojeg lika server nije mogao pronaci te nek se javim adminu. Fino goli i bosi na plazi a imal sam opet SVE.
Ako nist drugo zabavili smo se na plazi ;) Brutus i ja smo napali nekog lika sa koji je imal sjekiru te pusku bez ammo. Boksali smo ga do smrti a on je trcal jer nije znal kaj bi, jos je neki lik trcal za nama i pokusaval spasit lika koji je imal sjekiru a mi gole ruke. Na kraju smo istukli lika sa sjekirom, brutus je ubil ovog golorukog i preminuo od zadobivenih rana. Ja sam se zbandaziral i prezivel sukob, lootal sam pusku bez ammo i sjekiru. Nakon njegova respawna smo krenuli na NWA gdi je Brutus pal i potrgal se pa smo isli ispocetka. U Soboru smo nabasali na lika sa vatrogasnom sjekirom koji se prepal kad je videl pusku lol. Dosli smo do njega i scimali ga nek nam da jesti i nist nam nije napravil, nije znal da mu prijetimo s praznom puskom. Poslije smo svi zajedno dosli do NWA i ispali iz servera radi reseta.
Sad pogledat tekmu a kasnije nastavak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 21:11 (NEW_MAN).
11 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Danas sam bas cuo zvukove te dvocijevke iz tog smijera, bio u chernu, sad sam iznad balote, ponovno opremljen do zuba, nadam se da mi nece obrisat charactera sad :D
btw. pogledajte sve epizode ovog lika hahah pre smijesno je :)

Dobar je {#}.

13 godina
DayZ (standalone)

Ja ne znam o cemu vi pricate stallno sa nekim brisanjem likova... moj lik koji je napravljen skoro od pocetka standalone ja jos tu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Mene je igra po treci put pocastila sa fresh respawnom na plazi!
Ono udem u igru i napise mi da mojeg lika server nije mogao pronaci te nek se javim adminu. Fino goli i bosi na plazi a imal sam opet SVE.
Ako nist drugo zabavili smo se na plazi ;) Brutus i ja smo napali nekog lika sa koji je imal sjekiru te pusku bez ammo. Boksali smo ga do smrti a on je trcal jer nije znal kaj bi, jos je neki lik trcal za nama i pokusaval spasit lika koji je imal sjekiru a mi gole ruke. Na kraju smo istukli lika sa sjekirom, brutus je ubil ovog golorukog i preminuo od zadobivenih rana. Ja sam se zbandaziral i prezivel sukob, lootal sam pusku bez ammo i sjekiru. Nakon njegova respawna smo krenuli na NWA gdi je Brutus pal i potrgal se pa smo isli ispocetka. U Soboru smo nabasali na lika sa vatrogasnom sjekirom koji se prepal kad je videl pusku lol. Dosli smo do njega i scimali ga nek nam da jesti i nist nam nije napravil, nije znal da mu prijetimo s praznom puskom. Poslije smo svi zajedno dosli do NWA i ispali iz servera radi reseta.
Sad pogledat tekmu a kasnije nastavak.

Kad te spawn bez icega, nemoj se micat, ja se sad nemicem dok nevidm hotbar sa wepsima {#}, samo stisni esc i log out, log se opet pa vidi jesi imao vise srece,

radi cak i na istom serveru, cudno ali je tako {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 21:19 (Mquany).
17 godina
Budem probal.
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 23:15 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Papovka ftw, prva puska iz koje sam pucao {#}.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Stvari nisu uvjek onakve kakvim se cine.

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Cek, sta? Sta bi tu trebo vidjet?

Sta tu nije onako kako se cini?

aut neca aut necare
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Mquany kaže...

Cek, sta? Sta bi tu trebo vidjet?

Sta tu nije onako kako se cini?

Da objasnim, ovjde je cijeli video mog prolaska kroz Mogilevku, ubojstvo je na 09:26. Znaci lootam ja tako okolo i

u jednom trenutku zacujem korake, vidim lika da protrcava kroz prozor i ucini mi se da nije naoruzan, stavim pusku

na rame da ga ne bih prepao i kontam idem izaci vani da ga pozdravim, ako nije naoruzan nemoze mi nista. U trenutku

kad stavljam pusku na rame shvatam da lik ima oruzije u rukama i onda radim jedinu stvar koju mogu u toj situaciji,

M4A1 u ruke i opleti po njemu. Da nije imao oruzije u rukama nebi mu pala dlaka  s glave, ovako...

Pitanje, kako je moguce ne ubiti nekoga tko je naoruzan?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2014 9:36 (Mquany).
13 godina
Trebo si mu na direct reci da a imas na nisanu i da stavlja pusku na leda inace je dolje... Ne mozes ti njega cekat i ocekivat da se ne bude splasio i on opro rafal po tebi...

Ko medvjed, ako mu vices da si tu neces ga iznenadit i on ti nece nista, suljaj se i splasi ga... E onda si naje :)
11 godina
neaktivan

Heh, ma to bi imalo smisla da sam u sumi i da on trci preko polja, ovako, stavi on pusku na rame, napravi dva koraka nazad, i onda je sve

samo sreca, tko opuca prvi {#}.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice