DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Jack Sparrow kaže...

Pa gubiš boju ili ti je bluran ekran kad imaš manje krvi ili kad si jako bolestan.Može ti lagano sivilo isto tako doći i kad previše dugo trčiš, ali ti se vrati nakon par sekudni stanke.

Ako si izgubio krv, a želiš ekran vratiti na staro moraš obnoviti krv, a kako bi to napravio imaš 3 opcije. Da ti netko da infuziju Saline Baga, da ti netko da svoju krv(ali mora biti kompetabilna krva grupa inaće krepaš) ili jednostavno da se najedeš i napiješ do kraja. Za ovo zadnje ti treba vremena, možda ti se boja vrati tek nakon dva sata, uglavom pista će ti pokraj lika regenerating kad ćeš se obnavljati i healthy kad budeš opet pun. E da i prije svega toga bi bilo dobro da si zatvoriš rane(podereš maijcu i napraviš bandaže ako nemaš već) i alkoholom ih očistiš kako nebi došlo do infekcije(ako nemaš alkohol nije nužno ovo napraviti).

Sick možeš postati ako pojedeš trulo voće ili otrovanu hranu, piješ vodu iz nekakve lokve u šumi, popiješ alkohol(medicinski), dezinfekcijski sprej ili pak ti se inficiraju rane, a možda ima još nešto treba provjeriti wiki. Piše ti dolje ljevo poruka pa po tome odrediš što ti se dešava.

Pogledaj poruku pa provjeri wikipediju pod status effects.

Ja san slučajno popia medicinski alkohol, mislin da mi je to izazvalo "sickness", ali san se izlječia, baren mi je pisalo ono zelenin slovima. Kad otvorin inv. ne piše mi ni "Thirsty" niti "Hungry". I btw kako nekog dodan za priku?

Fr4nk_Horrig4n
16 godina

Dodaš ga na steam kad preko njega sve ide.

E onda ti je od toga bilo zlo. LOL

Piše da Charcoal tablete lječe trovanje hranom, neki navode i da samo trebaš piti puno vode(ne jesti osim ako nisi jako gladan) i da ti samo od sebe prođe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 20:05 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Hedrick mi je nick na steamu pa me dodajte.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hedrick kaže...

Hedrick mi je nick na steamu pa me dodajte.

Ima bezbroj hedricka. Dodaj ti mene NEW_MAN.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 20:36 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Puna 3 sata igran sa black&white ekranon, više neznan niti kakve je boje igra :D

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

u krasnostavu u onoj najvišoj zgradi na drugom katu vam stoji m4 :)

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Puna 3 sata igran sa black&white ekranon, više neznan niti kakve je boje igra :D

Tako sam i ja 2 dana (nekih 8h gameplaya) igrao dok nisam vidio na redditu da saline bag puni health do vrha. {#} Skroz druga igra kad mi se vratila krv, nisam mogao vjerovat koja razlika, taman zaboravio na boje.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

veselje... znaci ja sam nigdje nicega oko mene na ihahaj potvrdjeno.. odradim alt tab samo da vidim mapu kuda dalje vratim se nije ni 10 sekuni. you are dead.. gear i sve cao djaci...

he alfa ili sta li ebiga...

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sve do danas nisam bio siguran, ali su me osvojile recenzije na Steam-u. {#}

Ako konfiguracija nije dovoljna, taman će izaći iz alphe kad stigne novi laptop hue

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Izgleda da je nešto bilo zbugano, prominia san detalje na low pa vratia na one postavke koje san ima i boja se vratila.

Nope, opet isto.

moraš se najset i napit dobro i jako sporo vremenom ćeš dobijat boju natrag ili nađi nekog da ti da IV Saline i dobit ćeš boju odmah inače bi moglo potrajat jako dugo dok ti se boja u potpunosti ne vrati 

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Popia san choral tablete (mislin da e tako zovu) boja mi je i dalje siva a kad otvorin inv piše mi sick.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hedrick kaže...

Popia san choral tablete (mislin da e tako zovu) boja mi je i dalje siva a kad otvorin inv piše mi sick.

Ne djeluje odmah. Isto kao sta tetraciklin ne djeluje odmah tako niti choral... jer ovo je simulacija i za sve treba vremena osim za IV Saline i Krv...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran

Aaaaaa, sve sam imao osim hrane i idem gradom i hvataju me 2 zombija i ja izvadim palicu jer nisam hio pucat da me netko ne cuje i padnem u nesvijest :p

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ne djeluje odmah. Isto kao sta tetraciklin ne djeluje odmah tako niti choral... jer ovo je simulacija i za sve treba vremena osim za IV Saline i Krv...

A borami ne djeluje ništa meni se čini a za saline nemoš nać nikog živog, a i ako nađeš nekoga pitanje je da li je "friend or foe".

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Hedrick kaže...
SimeKZ kaže...

A borami ne djeluje ništa meni se čini a za saline nemoš nać nikog živog, a i ako nađeš nekoga pitanje je da li je "friend or foe".

Djeluje, samo sta moras cekat... Pa naravno da ti nitko neda krv kad i on sam gubi 1000 blooda kad mu uzmes... tako da, hebiga, trpi crno - bijelo sve dok ne nades saline ili ne udes u ekipu s nekom ekipom koja ima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
SimeKZ kaže...

IV saline je najbolje rjesenje ali kad pijes te antibiotike racunaj da moras jest i pit pun klinac,bit sit uglavnom

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 0:57 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
SimeKZ kaže...

zato je preporučeno ovu igru igrati u društvu na TeamSpeaku ili tako nešto da uvijek imaš nekog tko će ti pomoć oko bilo čega {#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Uživancija

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

u krasnostavu u onoj najvišoj zgradi na drugom katu vam stoji m4 :)

nekužim zašto sam dobio td??

pa tamo stoji prazna m4.

naravno ako je netko ne pokupi prije vas onda je tamo neće biti ,ali manje-više restart servera ide svaka 4 sata ako se ne varam.

ja sam je pokupio i otišao do airfielda ,bio je restart servera i spawnam se opet na airfieldu i rekoh ajde baš da vidim jel stoji i dalje tamo ,vratio sam se i naravno puška je tamo stajala :)

16 godina
Hedrick kaže...
SimeKZ kaže...

Pa čitaj dolje ljevo kaj ti piše. Tamo ti dolaze informacije, meni je pisalo da me peku rane, pa sam ih počistio i onda je dolazilo da mi rane sad izgledaju čiste.

zenge to neki troll, a i ne spawna ti se isti loot uvijek na potpuno istom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 10:10 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

zenge to neki troll, a i ne spawna ti se isti loot uvijek na potpuno istom mjestu.

pa vidiš da se meni ista puška na istom mjestu spawnala {#}

koji ti je steam da te dodam? :)

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa vidiš da se meni ista puška na istom mjestu spawnala {#}

koji ti je steam da te dodam? :)

Pa  moguće, ali nije 100% sigurno da će uvijek biti tamo isti item.

kuky_k

17 godina
Mi smo jucer trcali do NWA i reko imam IV kit da vidimo ako radi i radi lol. Izljecil sam kolegu a posto sam imal dva onda je on mene. Vec mjesec dana igram da mi je sve bijele boje i reko to je tak vrijeme neko ruzno a kad ono sve u boji i zeleno LOL
Nabavil sam novi IV i to mi je sad "zivotna misija" :) skupljanje IV kitova.
Kad i ako slozimo kakvu ekipu onda budem ja medic.
Btw mogli bi se polako organizirat i slozit neku ekipu jer nas ima sigurno dvadesetak sa buga koji igramo.
Trebali budemo snipera, gunnera, medica ili vise njih, inzinjera ili dva, trebali budemo mule ili dva koji budu nosili dijelove, trebali budemo kuhara ili dva, itd.
Budem kasnije pokrenul novu temu DayZ Team ili tak nekaj gdi se svi skupimo sa svojim steam nickovima i ko misli igrat koju klasu. Kad izbace kuhanje, vozila i sve ostalo da budemo spremni jer trebalo bude brdo alata i koje kakve stvari potrebne za kuhanje. Isto tako mozemo pronaci lokacije za izgradnju baze ili baza.
Isto tak sam skuzil da igramo na jedno pet razlicitih TS-ova. Mogli bi popisat iste ili se odlucit za jedan gdi bi se skupljali, ono kad igras sa svoja dva tri frenda onda si na svome a kad idemo nas desetak onda svi na jedan.
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa čitaj dolje ljevo kaj ti piše. Tamo ti dolaze informacije, meni je pisalo da me peku rane, pa sam ih počistio i onda je dolazilo da mi rane sad izgledaju čiste.

Pa u tome i je caka šta meni ne piše ništa. Dakle pisalo mi je zelenin slovima da san izlječen i to je to. Kako ja mogu provjerit na koliko mi je "blood, food, thirst"? Jesan li ranjen ili nešto drugo?

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa u tome i je caka šta meni ne piše ništa. Dakle pisalo mi je zelenin slovima da san izlječen i to je to. Kako ja mogu provjerit na koliko mi je "blood, food, thirst"? Jesan li ranjen ili nešto drugo?

tebi je najpametnije da te zombi popapa i kreneš iz početka {#}

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tebi je najpametnije da te zombi popapa i kreneš iz početka {#}

Ma nema šanse, iman opreme ajme. Iman 2 boce vode, Mountain backpack, Uk west, Kacigu, M4 sa bipodom i još nekin dodacima, Hrane ki u priči, 2 dijela mape, iman svega...

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo i mene u drustvu. Sinoc sam prvih sat - dva mrzio one koji su mi preporucili kupovinu ove igre. Dva sata sam trcao okolo na serveru na kojem je bilo 40/40 ljudi i nisam vidio nikoga. Bugovi, smrzavanje igre, shebane kontrole....

Nakrcao inventory hranom, municijom, vodom... i onda "you are dead". Jesam li dobio metak u glavu ili je kakav bug, nemam pojma.

Nervira me besmisleno razbacan loot.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Evo i mene u drustvu. Sinoc sam prvih sat - dva mrzio one koji su mi preporucili kupovinu ove igre. Dva sata sam trcao okolo na serveru na kojem je bilo 40/40 ljudi i nisam vidio nikoga. Bugovi, smrzavanje igre, shebane kontrole....

Nakrcao inventory hranom, municijom, vodom... i onda "you are dead". Jesam li dobio metak u glavu ili je kakav bug, nemam pojma.

Nervira me besmisleno razbacan loot.

U tome i je čar :D

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
DayZ (standalone)

Jeli zna netko kad bi mogli ubaciti vozila u igru jer mi je malo dosadilo ovo hodanje po mapi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nije. Da se mogu otvarati ormari u kojima ces naci odjecu, kutije prve pomoci sa medicinom, kuhinjski elementi sa hranom... bilo bi puno bolje. Ovako kad vidim stalu znam da je prazna ili da je u njoj kaciga (??)

Znaci u 20 stala kaciga a u nijednoj automehanicarskoj radionici ili benzinskoj.

Uglavnom, igra mi je za sad "onako", sa velikim potencijalom.

0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice