DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.069.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
ToMisLaW kaže...

za sada loše.... 

ne vrijedi 24 eura, bar za sada,

previse lagga, ne optimizirano, jednostavno loše...

na kraju se naoružam do zuba, i onda umrem od gladi jer nisam mogao naci hrane....

Meni je za sada bilo odlicno i zanimljivo iskustvo, no na kraju sam se onesvijestio jer sam popio vode iz nekog jezerca i lik se nece probudit.

Sve ispocetka :/

Uglavnom zanimljivo je susretat ostale igrace, za sada me nitko nije ubio, cak su mi pomogli u ova 3 susreta sta sam imao.

Lag mi ne smetam, ali ima ga i na mojoj konfi vise nego sto treba. (Alpha)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Mene je taman ubio lik u onom military campu sjeverno od airfielda, čeka u kutu tenta proned i odmah puca, mislim šta je tu zanimljivo... Ali zato je također dočekao i svoj kraj jer nikad ne idem sam :)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

DL sam prije 10-tak minuta i probao i radi. Pitanje: Zna mi se smrznut na sekundu igra, dali se i vama događa? Dali je to zbog igre, servera, mog laptopa...?

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Jel se jos kome dogodilo da je samo najednom umro? Do sada mi se to desilo dva puta, i niti jednom nisam pio/jeo iz sumnjivih izvora, nisam cuo pucnjeve niti mi je itko bio u melee blizini.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Jel se jos kome dogodilo da je samo najednom umro? Do sada mi se to desilo dva puta, i niti jednom nisam pio/jeo iz sumnjivih izvora, nisam cuo pucnjeve niti mi je itko bio u melee blizini.

Depresija / psihička nestabilnost lika.

14 godina
4ucker kaže...
OriginalEXE kaže...

Depresija / psihička nestabilnost lika.

Wut, kako se to lijeci i koji su znakovi toga?

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 2:44 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Vidiš da te za*ebava... ako nisi bio ni gladan ni žedan, a ni bolestan onda nemožeš umrjet osim da te neko neubije... ili te headshoto netko ili si povremeno gubio blood (vidiš tako što se gubi boja, postaje sve sivo)...

Također imaj na umu da nekad se nečuje gunshot (bug trenutno)..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

vi koji ste neoruzani do zuba nije vam to mod da na jednoj konzervi i limenki mozete doci do NWA i prezivjeti

i nije mi jasno kako umrete od gladi, sada kada se u 95% zgrada moze uci i kad se u skoro svakoj spawna bar jedna limenka hrane.

16 godina
ytbapa kaže...

vi koji ste neoruzani do zuba nije vam to mod da na jednoj konzervi i limenki mozete doci do NWA i prezivjeti

i nije mi jasno kako umrete od gladi, sada kada se u 95% zgrada moze uci i kad se u skoro svakoj spawna bar jedna limenka hrane.

ja od prvog dana nisam bio na obali, no koliko se sječam, loot se ne spawna pa je inače skoro sve lootano na punim serverima pogotovo oko cherna i elektra gdje se većina igrača spawna... ne igraju svi na praznim serverima

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Otkad je SA Izašao proveo sam ukupno 5 minuta sjeverno od obale i to kad sam se stvorio u Novom Soboru dok se nisam uspio ubit... Sva radnja se odvija dole uz obalu i tako će biti dokle god se ne ubace vozila i više oružja u igru kako bi ljudi imali neki razlog ići gore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lotar1919 kaže...

Otkad je SA Izašao proveo sam ukupno 5 minuta sjeverno od obale i to kad sam se stvorio u Novom Soboru dok se nisam uspio ubit... Sva radnja se odvija dole uz obalu i tako će biti dokle god se ne ubace vozila i više oružja u igru kako bi ljudi imali neki razlog ići gore.

kad hopaš s praznog servera na server da se lootaš... da te vidim navečer na serveru s 30+ ljudi... ajde giraj se ti na obali

I ima akcije na sjeveru, ima više giranih ljudi nego na obali samo što nije prepuno bambija

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja čim imam M4 u ruci i bar jedan stanag za njega ja sam na serveru od 40 ljudi.. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Najbolje se spojit u jutro prije 07:00, obides sve kaj te zanima, pokupis sve kaj ti treba i onda popodne chillas.

Btw je ko od vas nosil extra pusku u torbi? Kolko slotova zauzima ako je to opce moguce?
15 godina
DayZ (standalone)

Dali se isplati kupiit igru meni totalnom njubu. Koliko je noob friendly i koliko je igirva radi alphe?

Mislio sam odavbo ići preko moda ali kad sam vidio da ovo izlazi reko pričekat ću. Sad vidim ekipa kupuje i vuče me, ali me zanima, onako prijateljski savjet, dali se isplati uzeti i krenuti od nule.

Inače sam fps igrač poglavito i volim akciju, ali čini mi se zanimljivo ovo lutanje okolo i detaljna igra tipa trulo voće, voda sa pipe i to...ono ludilo detaljno :)

Ugl. hvala

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
Najbolje se spojit u jutro prije 07:00, obides sve kaj te zanima, pokupis sve kaj ti treba i onda popodne chillas.

Btw je ko od vas nosil extra pusku u torbi? Kolko slotova zauzima ako je to opce moguce?

ne mogu se nositi puške u torbama ali možeš jednu imati na leđima a drugu u ruci... samo problem je kada bilo što drugo staviš u ruke baciš tu pušku na pod i nakon log outa ju izgubiš

fila2208 kaže...

Dali se isplati kupiit igru meni totalnom njubu. Koliko je noob friendly i koliko je igirva radi alphe?

Mislio sam odavbo ići preko moda ali kad sam vidio da ovo izlazi reko pričekat ću. Sad vidim ekipa kupuje i vuče me, ali me zanima, onako prijateljski savjet, dali se isplati uzeti i krenuti od nule.

Inače sam fps igrač poglavito i volim akciju, ali čini mi se zanimljivo ovo lutanje okolo i detaljna igra tipa trulo voće, voda sa pipe i to...ono ludilo detaljno :)

Ugl. hvala

Igra je fakat u ranoj fazi razvoja i zombija je malo i nisu nikakav problem... tako da za novog igrača ne preporučujem još igru, dodati će milijun novih stvari(vozila, lov na životinje...) i popraviti trenutne buge koje loše utječu na "immersion"

ali ako ti to ne smeta i nemaš fakat ništa za igrati... uzmi

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 10:28 (acca).
15 godina
acca kaže...

fila2208 kaže...

Ugl. hvala

Igra je fakat u ranoj fazi razvoj i zombija je malo i nisu nikakav problem... tako da za novog igrača ne preporučujem još igru, dodati će milijun novih stvari(vozila, lov na životinje...) i popraviti trenutne buge koje loše utječu na "immersion"

ali ako ti to ne smeta i nemaš fakat ništa za igrati... uzmi

Imam što za igrati, ali reko uzeti igru prije nego poskupi. Dakle malo je zombija pa se ''bambije'' siluje? To sam si i mislio, ali dobro već bi se ja nekom od naših sa ts pridružio da me obrani lol.

Hvala na savjetu.

potpis uklonjen, staff
15 godina
fila2208 kaže...
....

ja mislim da je bas sad vrijeme da uzmeš igru jer

1. nema jos puno sadražaja kojeg treba imati, pa će ti trebati manje vremena da sve skuzis sto i kako. Jako malo je zombija, pa možeš hodata kud oćeš, kak oćeš i gdje oćeš. Kad su zombiji onda se moreas šuljati, taktizirati itd.

2. Puno toga je razlicito od moda stavljeno, tako da i meni igraču moda je ko nova igra.

3. Prihvatljiva cijena s ozbirom na alphu i kakvu kolicinu zabave možeš imati i unikatna iskustva koja su samo moguća u dayz-u :)

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
DayZ (standalone)

ma nije samo zlostavljanje bambija

jučer, full gearan se loginam na server, nalazim se iznad cherna i mjenjam grafičke postavke kad ležim u travi i onak vidim kako se nešto miče 30 metra od mene, kraj ceste, dignem se i vidim jedan lik stoji i drugi čuči kraj njega, imaju puške

e sad... nisu me možda primjetili i mogao sam ih pustiti ali pošto nema puno stvari za raditi odlučio sam ih ubiti...

Baaam Baaam prvi pada i drugi klekne, nakon toga čujem da po meni puca još jedan kojeg nisam primjetio... treći lig je ležao pored njih "dvojica imaju m4... treći sjekiru"

Na sreću niti jedan metak me nije pogodio i sve 3 sam skinuo, zadnji lik je probao otpuzati do tijela prijetelja da mu uzme m4 no kada ga je stavljao u ruke pobrao i on metak u glavu

Inače ovako ne bi reagirao no vidio sam da su stali na sredini polja tako da me lik koji je lego prvi možda primjetio... i dosta vremena nisam imao akcije pa nisam mogao odoljeti

edit: i da... samo što sam uzeo od njih su antibiotici kad mi je inventory bio full... toliko geara propalo

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 10:45 (acca).

0 0 hvala 1
15 godina
DayZ (standalone)

Koliko je gunplay mehanika teška? U armi je bila onako yebeno realna, a ovdje? Oprostite što davim ali malo me interresira dok ne nagovorim nekog kolegu da mi pusti na steamu da malo probam.

hvala na savjetima.

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Koliko je gunplay mehanika teška? U armi je bila onako yebeno realna, a ovdje? Oprostite što davim ali malo me interresira dok ne nagovorim nekog kolegu da mi pusti na steamu da malo probam.

hvala na savjetima.

ista, koriste isti engine samo je još poboljšana... onak možeš mjenjati attachmente na oružju od hand gripa do scopea, možeš mjenjati oružja u hodu što se nije moglo u armi 2 i td...

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

hvala na savjetima.

Realnije i bolje od arme ako mene pitaš

17 godina

Igra je na bazi arme tak da je u biti jedno te isto kaj se tice mehanike plus modifikacije koje su zakon.

Na pitanje da li kupit ili ne, ovisi ako si fan zombie tematike i ako te pere survival. Igra je po meni super povoljna. Za tih 180 kn se mogu jednom napit ili igrat danima i danima. Treba sto ranije pocet, polako ucit kak budu izlazile zakrpe jer jednog dana kad igra bude full end product to bude tolko kompleksno da boli glava.
Najbolje se pridruzit nekoj od ekipa i gg. Ima nas desetak koji igramo i koji se redovno druzimo. Pomazemo se i dijelimo resurse, npr. nas troje bauljamo po NW Airfieldu i ako si zedan ili gladan a nemas cuge ni klope onda dobijes od nas. ISto tako ja svaki put kad vidim neki item koji je rijedak a koristan, bez obzira ako ga imam uzmem extra jer kad tad se pojavi netko kome treba. Jucer sam jednom liku dao silencer i red dot za M4. Redovno si pomazemo sa jesti i piti jer se desava da ti sfali a pajdo ima extra.

Jako dobra igra ako igras s dobrim ljudima, inace moze biti jako frustrirajuca a pogotovo kad svaki koji te vidi naguzi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 11:03 (NEW_MAN).
15 godina
DayZ (standalone)

Budem probao malo preko tunngle da vidim mehaniku i to, a onda će mi astra valjda posudit steam na kratko da vidim.

Kasniej uzmem, ako mi ostane što novca od ovih proslava i blagdana,  ako ne tad, onda iza nove godine, kad stigne plaćica :)

Hvala svima na savjetiuma, zasad ste me uvjerili :)

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

Ja sam ostao full gearan na NEAirfieldu iza kod onog kampa,i sve me strah otic negdje da me ne rokne neko {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zato nejdi solo :)
16 godina
DayZ (standalone)

ja osobno ne volim igrati s puno ljudi zbog galame na ts-u i preferiram igrati sam ili maksimalno s 1-2 ljudi... da ono imam osječaj straha koji gubiš kad igraš s više ljudi

I ponekad mi se zaigra ono solo solo kad sam možeš radiš što got hočeš i nemaš nikoga da ti čuva leđa

Jedva čekam First person only servere, nada se da će imati poseban hive

1 0 hvala 1
14 godina
DayZ (standalone)

Znam,cekam da je netko od vas u blizini da zajedno ophodimo  :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa ne igram ni ja na praznim serverima, zato kad se sponam u komarovu ili kamenki ne ubijem se, nego odem u bor, pavlovo mjesta koja nitko ne obilazi, vec ekipa hopa od servera do servera da nadje loot i trazim hranu/oruzje (fireaxe) koje mi je prioritet, a tek onda sve ostalo

svaki puta kad igram, iggram kao dam sam krenuo prvi puta sve nepoznato, ako se sponam u komarovu ne trcim odma u balotu u bareke jer "znam" da su tamo...

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Šta ja očekujem i šta 'čekam' od standalona:

Čekam da se pojave private hive serveri... zašto? Da mi budale nehopaju iza leđa dok kempam negdje....

Čekam bug-fix ovaj što tijela nestaju kad nekog ubiješ, jer mi igra zasad gubi smisao kada nemogu lootat nekog kad ga roknem..

Što se mene tiče vozila i nova oružja nemoraju biti ubačeni uopće u alphi, zašto? Zato što je i ovako dovoljno dobro :) Volio bih ja to, ali ako se mora čekat, mora se..

Čekam ovaj crafting da ubace, iskreno da bude još bolje i da se trudim nešto izgradit, a ne nać već gotovo i trči dalje po istom...

Želim uložit truda u skupljanje geara na tom jednom serveru kojem ću se posvetit i samo na njemu igrat (private hive)..

I za kraj želim napokon vidjeti neki teamwork random ljudi, a ne pretvaranje kako smi si najbolji pajkani dokle god neko od nas prvi neskupi gun s poda..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni nist ne fali osim ekipe za akciju :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice