Dark Souls 3

poruka: 640
|
čitano: 92.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Ja imam stutter kad iteme skupljam, ali to pripisujem procesoru debelo ispod minimalnih zahtjeva.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: Dark Souls 3

Koji ti je CPU? Nemoj mislit, meni isto stuttera kad skupljam iteme, a imam i5 4690K

11 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Koji ti je CPU? Nemoj mislit, meni isto stuttera kad skupljam iteme, a imam i5 4690K

i5 750

11 godina
odjavljen

Nije to tako lose, meni isto trza kod skupljanja itema tako da mislim da nije u tome stvar.

17 godina
Dark Souls 3

Meni baš užasno zasmeta pri ulasku u nove lokacije i onda treba 30-ak sekundi da se stabilizira tako da ću kroz koji dan po još  rama, već se dugo šlepam sa 4GB...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Istina, 8 je sad standarad.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Meni baš užasno zasmeta pri ulasku u nove lokacije i onda treba 30-ak sekundi da se stabilizira tako da ću kroz koji dan po još  rama, već se dugo šlepam sa 4GB...

Meni stuttera isto a imam 8gb... tu mi se vise cini da bi ti pomogao brzi hard/ssd

17 godina
dedaa kaže...
Dodinho kaže...

Meni stuttera isto a imam 8gb... tu mi se vise cini da bi ti pomogao brzi hard/ssd

A gle, upgrade memorije mi svakako treba i koristit će mi općenito pa ćemo vidjeti, ali neću kupovati ssd radi igre jer smatram da je debilno malo da igra zahtjeva ssd da bi radila normalno a na konzolama se vrti na hdd-u.

Koristite blage riječi i jake argumente
9 godina
neaktivan
Dark Souls 3

SSD ce vam rjesiti sve probleme, malo glupo ali je tako.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Dark Souls 3

imao sam ssd i apsolutn nikakvih poboljsanja u performansama nisam imao osim u loadingu...dakle ssd nije rješenje

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

imao sam ssd i apsolutn nikakvih poboljsanja u performansama nisam imao osim u loadingu...dakle ssd nije rješenje

SSD itekako rijesava stuttering koji se javlja kod ucitavanja odredjenih stvari kod nekih igara. 

11 godina
odjavljen
Dark Souls 3

Ja imam na SSD i nista. Sorry but does not work.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Meni se to rjesilo kad sam instalirao igru na ssd i nije prva igra u kojoj sam tako rjesio stuttering.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Dark Souls 3

i onda specijalci s ovog foruma vele da je Character Creator los u ovoj igri :D

http://imgur.com/YNOuNZ5

Kak da ne :P

A sad za ozbiljno , zenske koje na nekaj lice

http://puu.sh/orzb2/3a197660c7.png

http://imgur.com/M2Imnwx

http://imgur.com/9WSZuIY

http://gamepics.blog.jp/archives/cat_105859.html?p=2

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 10:19 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dark Souls 3

gamebreaking new meta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 3

2 krokodila odjednom kod anor Londa, srsly!?!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

2 krokodila odjednom kod anor Londa, srsly!?!?!?

9 godina
Dark Souls 3

Kupio bih igru ali ne znam, nisam nikada odigrao niti jedan dio ... uglavnom sam igrao avanture, praktički samo sam odigrao witcher serijal, dvojku i trojku. Imate kakav poseban savjet možda ? Tnx.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TopoGigio kaže...

Kupio bih igru ali ne znam, nisam nikada odigrao niti jedan dio ... uglavnom sam igrao avanture, praktički samo sam odigrao witcher serijal, dvojku i trojku. Imate kakav poseban savjet možda ? Tnx.

Dark Souls 1 možeš naći za par eura pa probaj prvo s tim da ne bacaš lovu bezveze. Nekome tko nije igrao ni jednu igru u serijalu, razlika između njih je vidljiva samo u grafici. A savjeti za igru su ti tu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 16:59 (marrR).
14 godina
TopoGigio kaže...

Skini i probaj, pa ako ti se svidi kupi.

12 godina

Zapeo sam na Dancer of the Borreal Valley bossu sa svojim knightom.

Ne mogu ju proći ni u grupi ni solo. Čak mi možda ide bolje solo.

Da ne gubim vrijeme, napravio sam Sorcericu, jer si mislim, brže ću nju izlevelirati do tog bossa i rasturit ju sa spellovima, nego da se zabijam u zid satima.

Za sad mi se čini da je Sorcerera nekako lakše igrati (možda je i do iskustva).

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
marrR kaže...
TopoGigio kaže...

Dark Souls 1 možeš naći za par eura pa probaj prvo s tim da ne bacaš lovu bezveze. Nekome tko nije igrao ni jednu igru u serijalu, razlika između njih je vidljiva samo u grafici. A savjeti za igru su ti tu.

Razlika nema...mislis u gameplayu?

Dancer je dosta lagan ako se usporedi sa nekin kasnijin bossovima (Nameless King) , al ako imaš problema koristi summon glitch za navedenog bossa , imaš guidova na ytu ili samo summonaj i dodgea jer summon ima bleed effekt na bossa.

Vincent mothefuckin Vega
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 10:05 (PhoenixMarco).
12 godina

Jedno totalno noob pitanje, al' ne mogu nikako pronaći odgovor.

Gdje i kako zamijeniti duše bossa za oružje?

Znam da je to u prijašnjim nastavcima radio neki NPC, sad je to kao neka "transposition" opcija, al' ne kužim kak se to radi.

EDIT: nema veze. Skužio sam da to radi Ludleth, NPC u Firelinku.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 10:32 (DeniZg).
9 godina
DeniZg kaže...

Jedno totalno noob pitanje, al' ne mogu nikako pronaći odgovor.

Gdje i kako zamijeniti duše bossa za oružje?

Znam da je to u prijašnjim nastavcima radio neki NPC, sad je to kao neka "transposition" opcija, al' ne kužim kak se to radi.

EDIT: nema veze. Skužio sam da to radi Ludleth, NPC u Firelinku.

Onaj mali lik koji sjedi na tronu u firelink shrine-u ti to radi
Odma nakon drugog bossa.

11 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Probao sam pontifa bez magije i nope, ne želim imat posla s njim bez chaos fireorba.

0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 3

Ma Pontifa sam riješio u meleeu, dancer je veći problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PhoenixMarco kaže...

Dancer je dosta lagan ako se usporedi sa nekin kasnijin bossovima (Nameless King) , al ako imaš problema koristi summon glitch za navedenog bossa , imaš guidova na ytu ili samo summonaj i dodgea jer summon ima bleed effekt na bossa.

Nameless King je najtezi fight u igri, bar meni bio, prva faza se lako rijesi, ali druga je bas .ebena. Ali zato je armor sto ga mozes uzet kada ga ubijes preopak, stavim taj armor i uzmem Onikiri and Ubadachi za wepse, animacija za weapon skill je totalno ludilo. Ova igra ima stila u jednom armoru i wepsu koliko nemaju neke cjele igre!

11 godina
neaktivan
Dark Souls 3

Imam neki pickaxe catalyst, u lijevoj ruci ima lagani napad sjekire i L2 je staff. Farron flashsword je super brz nakon fizičkog napada, ljudi ne očekuju magiju i kad krenu kaznit promašeni napad sjekire, popiju 3-4 flashsworda za 400-500 dmga. Na 40 int, sorcery prstenima i Dusk Crown, flashsword radi oko 125, greatsword i great magic arrow 180-250. Naravno to je najlošiji catalyst, ali jedini s kojim mogu nekog pogodit. Hail i dart su slabiji od noževa za bacanje, a jače magije su prespore za pvp.

0 0 hvala 0
9 godina
Rhodin kaže...

Ma Pontifa sam riješio u meleeu, dancer je veći problem.

Da. Kaj je najbolje na njega mozes odma ic, jos prije prvog bossa. :D

Probal sam i to je nemoguca misija za mene hehe.

17 godina
Dark Souls 3

poceo jucer igrat i presao dva bossa ,igra teska i zajebana za sada ali nedam se ja 

roka se u cf-u 4k/60p zakucano all max aa of 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice