Dark Souls 2

poruka: 558
|
čitano: 57.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dark Souls 2

Fuk Yea!

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

uff :D 

My PC is ready.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Ajde fala Bogu da bu port odmah bio PC rdy, a da se modovima mogu veselit kao upgradeu, a ne necemu bez cega ce igra biti neigriva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dark Souls 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 16:26 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dark Souls 2

Taman dok pređem jedinicu, sad sam u kanalizaciji nekog gigant štakora zatuko :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 16:57 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Dark Souls 2
lobotomac90 kaže...

Taman dok pređem jedinicu, sad sam u kanalizaciji nekog gigant štakora zatuko :D

Oh tek si na pocetku :)

15 godina
neaktivan

{#}

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 17:52 (hari85).
17 godina
Arnold Layne kaže...
lobotomac90 kaže...

Zato i kažem taman pređem dok dvojka izađe... Ubio sam onog bossa s onim kerovima i stigao u kanalizaciju, iako mi se ni nečini da sam tako malo prešao kada imam 12 sati odigranih, teška je igra što je je, ali po meni je to plus, kad bossa ubijem vesel sam koda sam na kladi dobio :D

13 godina
odjavljen
16 godina
lobotomac90 kaže...
Arnold Layne kaže...
lobotomac90 kaže...

Zato i kažem taman pređem dok dvojka izađe... Ubio sam onog bossa s onim kerovima i stigao u kanalizaciju, iako mi se ni nečini da sam tako malo prešao kada imam 12 sati odigranih, teška je igra što je je, ali po meni je to plus, kad bossa ubijem vesel sam koda sam na kladi dobio :D

stari, na čistom početku igre si. Spretni igrači ti prođu ta prva 4 bossa za 15 minuta. Meni je za prvi playthrough trebalo oko 50 sati, s tim da sam na sreču na početku dobio jedno od jačih oružja u igri

17 godina
acca kaže...
lobotomac90 kaže...
Arnold Layne kaže...
lobotomac90 kaže...

stari, na čistom početku igre si. Spretni igrači ti prođu ta prva 4 bossa za 15 minuta. Meni je za prvi playthrough trebalo oko 50 sati, s tim da sam na sreču na početku dobio jedno od jačih oružja u igri

A dobro kontam da su to neki pro gameri, ja sam ovako casualac za ubit vrijeme čisto, ali sviđa mi se što nije ko većina igara nego se stvarno treba namučit da se jedan dio pređe što nekad vodi do abnormalne doze frustracije ali se opet nakon dan-dva pauze vratim i nastavim igrat :D

13 godina
odjavljen
Dark Souls 2

Svima je na pocetku bilo tesko i trebalo im je vremena da produ pocetne djelove 

Sam igraj i uzivaj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dark Souls 2
Moj PC  
3 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
Dark Souls 2

Da li netko zna gdje će se moći naći fizička kopija u Zagrebu i okolici?

0 0 hvala 0
16 godina
darkokobaso kaže...

Da li netko zna gdje će se moći naći fizička kopija u Zagrebu i okolici?

biti ce delay na fizičke kopije, samo neznam hoce li biti i kod nas i  one su inače skupe

ovdje je naisplativije trenutno uzeti, ja ujutro naručujem globalnu verziju, poljska je puno jeftinija no neču riskirati probleme:

https://www.g2a.com/dark-souls-2-cd-key-steam.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 23:00 (acca).
16 godina
Dark Souls 2

Ne kuzim sto ce vam fizicka kopija? Ovo je online igra i vec se zna da cete dobit patch cim izadje (najverojatnije) buduci stalno patchaju, a verzija igre koja dolazi u boxed izdanju je tjednima stara. Uz to jos i kasni (barem u UK kasni tjedan dana, moguce i ostatak).

Narucite preko neta, dobijete CD key i download link... jedino fizicku kopiju ljudima sa jako losim internetom, ili ogranicenjem prometa koji nemaju laptop i blizinu hot spota ili net cafea, dubrog susjeda ili nesto za snaci se.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

i još uz to napraviš preload i možeš igrati brže

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne kuzim sto ce vam fizicka kopija? Ovo je online igra i vec se zna da cete dobit patch cim izadje (najverojatnije) buduci stalno patchaju, a verzija igre koja dolazi u boxed izdanju je tjednima stara. Uz to jos i kasni (barem u UK kasni tjedan dana, moguce i ostatak).

Narucite preko neta, dobijete CD key i download link... jedino fizicku kopiju ljudima sa jako losim internetom, ili ogranicenjem prometa koji nemaju laptop i blizinu hot spota ili net cafea, dubrog susjeda ili nesto za snaci se.

Šta? Ne poznaješ ili je nestala čar posjedovanja kutije i same video-igre u njoj?

16 godina
Dark Souls 2

Ne znam, igram igre od kraja 80ih. Na comodoreu je uvijek bilo problema, imao sam kofer pun kazeta i catridgea, kasetofon i mali srafciger. PC je tu poboljsao stvari. Ispocetka nije bio problem, diskete su se uvijek nekam spremile, ali dolazak CD-a i velikih kutija koje su mi se skupljale na polici... u jednom trenu kad se okrenes skuzis da imas hrpu plastike koja vise nicemu ne sluzi, prastare igre su nutra i neces ih vise nikad vadit, manuele nisam nikad citao dulje nego sto je igri trebalo da se instalira (mislim budite iskreni, tko jest), iako njihov miris jest nesto sto je fora... miris novoga, ljepila i plastike.

Ali kad sve zbrojis i oduzmes, osim prve 2 minute sto otvaras boxed kopiju i kutija zavrsi na polici, nema bas neke koristi od toga. Da ne velim da je cekat dostavu boxed kopije i cekat key na mailu neusporediva razlika. Cisto sto key dodje toliko brze.

Prosla su vremena kad smo stajali u redu na bogovicevoj u iscekivanju odredjenih naslova, hint hint, a stvarno ne zelim vise imat skladiste na polici, draze mi je imat skladiste na nekom virtualnom accountu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

Stigao mi je moj steam pre-order key, ne mogu docekat da dodjem doma. Kaj se vec danas moze igrat, zna li netko!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Rhodin kaže...

Stigao mi je moj steam pre-order key, ne mogu docekat da dodjem doma. Kaj se vec danas moze igrat, zna li netko!?

Gdje si ga uzeo ?

http://www.snabbox.org/
16 godina
Rhodin kaže...

ne, može se igrati tek u petak, ali možeš napraviti preload

13 godina
odjavljen
Arnold Layne kaže...
Rhodin kaže...

Gdje si ga uzeo ?

... 
stigao i meni key sa Fast2Play
skida se igra ima 8.2GB 

http://www.snabbox.org/
16 godina
Dark Souls 2

Takodjer sam sa fast2play uzeo. Cool, stavil bum danas skidat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dark Souls 2

G2A... jutros uplatio. Još nije

0 0 hvala 0
16 godina
acca kaže...

Dobro, to je normalno, ja sam uplatio u sijecnju/veljaci, ti sad cekas da salju svima otprije, pa tek onda tebi... vjerojatno tokom dana ce doc. Do petka sigurno :D

11 godina
neaktivan
acca kaže...

navodno šalju ključeve samo dan prije ako postoji mogućnost preloada (netko na reditu veli da je kontaktirao njihov support u vezi toga)

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice