Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 259.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Upravo završio igru... {#}

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Evo još dva videa u full HD. Size smanjen Handbrakeom

Stalker 1

Stalker 2

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Shark, jeli ti tako frame latency skace i kad i ne snimas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
Leopard_st kaže...

Kako bi to provjerio kad ne snimam? Sam gameplay bez snimanja ide super(nije da je i sa snimanjem puno lošije, možda 5-10 FPSa niže max, ali dosta fluidnije)

Ova dva videa su snimljena u 95% kvalitete u full HD, smanjeni u Handbrake na 1/5 bitrate h.264 codec, a onaj na prošloj strani snimljen u 100% kvaliteti, smanjen na 1/8 bitrate isto h.264.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 19:02 (sharxtreme).
12 godina
Crysis 3

pač velik više od gige i ništa ne fixa?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...
Leopard_st kaže...

Kako bi to provjerio kad ne snimam? Sam gameplay bez snimanja ide super(nije da je i sa snimanjem puno lošije, možda 5-10 FPSa niže max, ali dosta fluidnije)

Ova dva videa su snimljena u 95% kvalitete u full HD, smanjeni u Handbrake na 1/5 bitrate h.264 codec, a onaj na prošloj strani snimljen u 100% kvaliteti, smanjen na 1/8 bitrate isto h.264.

Pa frame latency-a nema veze jeli snimas ili ne snimas.

Doduse moras enableovat u senzorima prvo za fps latenciju, ovo je latencija koja se vidi samo kad se snima, tek sad skontah.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 19:49 (Leopard_st).
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Lol skužio sam nevjerovatan performance bug u igri,pazite ovo na svojoj hd 7970 oc na fields levelu imao

velike padove i općenito igra je na high postavke sa smaa medium išla na konstantnih 55 s čestim padovima

i do 30 pogotovo na prvom nivou,sve šta trebate napravit da bi ste poboljšali performanse za 25+ fpsa u

nekim djelovima je da pokrenete level sa svim detaljima na low te zatim povećate na high ili very high i

bum nevjerovatno,sada sve na very high osim shadinga na high ide konstantno na 60 fpsa i niti u jednom

trenutku mi nije palo ispod 50 a na prije spomenute high detalje na 85 min 65,eto volio bi da probate ovo

i da javite rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3
Mislim da promjene nekih postavki nemaju efekta dok ne restartaš igru.
I possess a skill to google.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
floks kaže...

Lol skužio sam nevjerovatan performance bug u igri,pazite ovo na svojoj hd 7970 oc na fields levelu imao

velike padove i općenito igra je na high postavke sa smaa medium išla na konstantnih 55 s čestim padovima

i do 30 pogotovo na prvom nivou,sve šta trebate napravit da bi ste poboljšali performanse za 25+ fpsa u

nekim djelovima je da pokrenete level sa svim detaljima na low te zatim povećate na high ili very high i

bum nevjerovatno,sada sve na very high osim shadinga na high ide konstantno na 60 fpsa i niti u jednom

trenutku mi nije palo ispod 50 a na prije spomenute high detalje na 85 min 65,eto volio bi da probate ovo

i da javite rezultate.

ma svašta da..meni kad počme padati frame rate ja izađem iz igre i ponovo pokrenem i onda opet leti sve ko ludo...

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
12 godina
Crysis 3

E ljudi,zapeo sam na onom djelu gdje prvi puta susretnes one towere koji te gadjaju.

I sada,naso sam ono oruzije aliensko.Ali nemogu naci municiju.Gdje se nalazi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E ljudi,zapeo sam na onom djelu gdje prvi puta susretnes one towere koji te gadjaju.

Ako mislis na onaj alienski snajper s kojim treba unistiti te tornjeve u mom slucaju je on imao municiju kada sam ga pokupio.

I possess a skill to google.
14 godina
Endymon kaže...

Restartaj misiju i problem bi trebao biti rijesen.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Stari moj, koliko igra ima bugova {#}

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...
floks kaže...

i da javite rezultate.

ma svašta da..meni kad počme padati frame rate ja izađem iz igre i ponovo pokrenem i onda opet leti sve ko ludo...

Hehe i frend mi se smijao dok mu nisam pokazo uživo,znači level treba pokrenut sa low postavkama osim textura,rezolucije itd

kad se level loada onda promjenite postavke na high,najbolje probat na prvom ili drugom levelu gdje su najveći frame dropovi.

14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Mislim da promjene nekih postavki nemaju efekta dok ne restartaš igru.

To vrjedi samo za texture.

12 godina
neaktivan
Crysis 3

Gledajte koliko je zapravo Crysis 3 zahtjevna igra.. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Tako se i meni desilo....restartiro taj level onda je bilo ok...

15 godina
Crysis 3

Bro Team: Crysis 3

5 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Hhahahahaahahaah {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

eto kako to jasi kod mene..  - r7870

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Kriza 3 je kratka i više su išli u smjeru klasičnih pucačina, što je minus.

Plus je fenomenalna grafika i solidna optimizacija.

Svejedno, šteta što neće biti nastavka (barem tako govore). 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
Crysis 3

Kako ubit onu beštiju ili šta je već na kraju? Ispucam sve šta imam u njega i ništa

0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 3

Pozdrav!

Nisam nigdje našao na googlu ni u ovoj temi, ali zna li netko kako se razvaljuje ona "encrypted d.r.p mail cypher" stvar?

Jel tu treba nešta klikati, upisivati... Našao sam na netu gotovo rješenje, ali me zanima kako se do njega dođe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volume kaže...

Kako ubit onu beštiju ili šta je već na kraju? Ispucam sve šta imam u njega i ništa

Moraš gađat ona tri velika topa šta ima na sebi.

Kad ga raniš do neke granice povući će te prema sebi, onda će otići i izbaciti par aliena, njih središ pa će opet izaći beštija, i tako još dva puta.

Ali ako imaš krekiranu igru, problem je u kreku, googlaj fix za to.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
13 godina
neaktivan
Crysis 3

Evo prošo pa bih dao kratak osvrt.

Super je, al možda mi je zasad dvojka malo bolja (znam da se vjerojatno dosta vas neće slagati s time).

Pre kratka je i možda pre lagana (prošo sam ju na post-human warrior). Mislim, dosta sam puta i poginuo, ali uglavnom jer si zacrtam da ih sve moram srediti s silent kill il tak nekim kompliciranijim načinom. Cloacked silent killovi i mogućnost pucanja strijele pod cloackom previše olakšava stvari (zakon je al fali izazov). Hakiranja isto olakšavaju stvari - ne mogu odoljeti a da ne hakiram minsko polje, a onda mi ono raznese 3-4 aliena :S Ista stvar i s topovima.

Upgrejdovi odijela nisu loši kao što su se neki bunili, al bilo bi bolje kada bi postojao neki shortcut za automatsko mijenjanje modova (a ne da se prvo mora uči u menu odijela). BTW heavy armor + ono za deflekciju metaka rula - top me more rešetati pol minute. Prvo sam mislio da još netko puca po meni jer su se meci čuli sa svih strana, a onda sam skužio da se to odbijaju od mene (garant 50% njih) :P

Oružja su zakon i jako raznovrsna što je super awesome, ali dodatno naglašava kratkoču igre jer se sva ne uspiju isprobati onoliko koliko bih želio. 

Okoliš..., hm, vertikala me razočarala. Ima dosta mjesta na koja se prividno možeš popesti, ali ledge grab ne radi na njima. To dosta ograničava te odbija od brze jurnjave okolo jer u žaru borbe može biti pogubno ako se zaletim prema nekoj uzvisini te se ispostavi da se ne mogu popesti na nju.

Žao mi je što dosta toga iz trailera nisam uspio isprobati jer se za to ima samo jedna-dve prilike. Npr. mogli su malo više ubaciti one lovce koji divljaju po visokoj travi.

Dvojka mi je nekako pružila bolji osjećaj fajta, hit'n run, šuljanja i riješavanja jednog po jednog. Doduše dvojku sam prešo 3 puta i svaki mi je put postajala bolja, tako da ko zna kakav će mi kasnije biti sud trojke.

Priča mi je super, a pogotovo kraj. Preawesome mi je posljednja scena kolibe na obal,i koja je prvo mjesto koje se posjeti u jedinici :D

Sa gt 425m i i3 380m na 2.53ghz na 1366x762 (il kolko već) većina na low, par stvari na medium - nisam mjerio fps ali odokativno oko 30 (možda malo i više) tako da je bilo ugodno igrati.

Kaj vi mislite o ovome? Slaganja/ne slaganja?

let's put a smile on that face
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
whysoserious kaže...

Evo prošo pa bih dao kratak osvrt.

Super je, al možda mi je zasad dvojka malo bolja (znam da se vjerojatno dosta vas neće slagati s time).

Pre kratka je i možda pre lagana (prošo sam ju na post-human warrior). Mislim, dosta sam puta i poginuo, ali uglavnom jer si zacrtam da ih sve moram srediti s silent kill il tak nekim kompliciranijim načinom. Cloacked silent killovi i mogućnost pucanja strijele pod cloackom previše olakšava stvari (zakon je al fali izazov). Hakiranja isto olakšavaju stvari - ne mogu odoljeti a da ne hakiram minsko polje, a onda mi ono raznese 3-4 aliena :S Ista stvar i s topovima.

Upgrejdovi odijela nisu loši kao što su se neki bunili, al bilo bi bolje kada bi postojao neki shortcut za automatsko mijenjanje modova (a ne da se prvo mora uči u menu odijela). BTW heavy armor + ono za deflekciju metaka rula - top me more rešetati pol minute. Prvo sam mislio da još netko puca po meni jer su se meci čuli sa svih strana, a onda sam skužio da se to odbijaju od mene (garant 50% njih) :P

Oružja su zakon i jako raznovrsna što je super awesome, ali dodatno naglašava kratkoču igre jer se sva ne uspiju isprobati onoliko koliko bih želio. 

Okoliš..., hm, vertikala me razočarala. Ima dosta mjesta na koja se prividno možeš popesti, ali ledge grab ne radi na njima. To dosta ograničava te odbija od brze jurnjave okolo jer u žaru borbe može biti pogubno ako se zaletim prema nekoj uzvisini te se ispostavi da se ne mogu popesti na nju.

Žao mi je što dosta toga iz trailera nisam uspio isprobati jer se za to ima samo jedna-dve prilike. Npr. mogli su malo više ubaciti one lovce koji divljaju po visokoj travi.

Dvojka mi je nekako pružila bolji osjećaj fajta, hit'n run, šuljanja i riješavanja jednog po jednog. Doduše dvojku sam prešo 3 puta i svaki mi je put postajala bolja, tako da ko zna kakav će mi kasnije biti sud trojke.

Priča mi je super, a pogotovo kraj. Preawesome mi je posljednja scena kolibe na obal,i koja je prvo mjesto koje se posjeti u jedinici :D

Sa gt 425m i i3 380m na 2.53ghz na 1366x762 (il kolko već) većina na low, par stvari na medium - nisam mjerio fps ali odokativno oko 30 (možda malo i više) tako da je bilo ugodno igrati.

Kaj vi mislite o ovome? Slaganja/ne slaganja?

Igra je stvarno kratka i lagana i to najviše ubija cjelu igru,da je duža još kojih 3 levela uz dorađeniju priču bila bi

mi čak i bolja od jedinice,da je lošija od dvojke nikako jer meni osobno dvojka loša najviše radi nezanimljivih nivoa

glupog kraja i retardiranog AI s tim da je i grafika daleko lošija od trojke... eto to je moje mišljenje i da kraj je predobar

možda i najbolji u serijalu.

12 godina
Crysis 3

Kak ce ici igra na mom PC-u

Work hard play harder
Moj PC  
0 9 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Znaci da se nikom neda pogledati prvu stranicu ili prelistat dvije - tri stranice unazad pa pogledati komentare koliko je igra zahtjevna(a ima h bar 50) nego bezveze pitanja postavljate. Pa ako date 2 000kn za graficku sta se bojis, radit ce ti sigurno...svejedno jeli na high ili na very high, glavno da radi.

pero
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Lord Pero kaže...

Znaci da se nikom neda pogledati prvu stranicu ili prelistat dvije - tri stranice unazad pa pogledati komentare koliko je igra zahtjevna(a ima h bar 50) nego bezveze pitanja postavljate. Pa ako date 2 000kn za graficku sta se bojis, radit ce ti sigurno...svejedno jeli na high ili na very high, glavno da radi.

To je više komentar tipa: ajde svi pogledajte moje računalo.. I ništa drugo.

Netko sa takvim komponentama da pita ovako nebulozna pitanja! Neki SSD diskovi, 8GB rama, 7870, Asrock 970 Extreme 3...itd itd... pa tu baca izviđače...

Ovdje objašnjava drugom da ima slabu grafičku, a sada ga muči šta sa 7870...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 17:49 (doktor1).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Lord Pero kaže...

To je više komentar tipa: ajde svi pogledajte moje računalo.. I ništa drugo.

Netko sa takvim komponentama da pita ovako nebulozna pitanja! Neki SSD diskovi, 8GB rama, 7870, Asrock 970 Extreme 3...itd itd... pa tu baca izviđače...

Ovdje objašnjava drugom da ima slabu grafičku, a sada ga muči šta sa 7870...

zaboravio si navest geyfon 5 :D

nego zanima me profil ljudi na ovom forumu... nekad mi se čini da je prepun desetogodišnjaka

let's put a smile on that face
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice