Ha neznam... Radi dobro kod mene. Naravno grafička je u ogromnom klokingu, novi driveri te redovno "servisirani" Windowsi...
37 FPSa... 31 FPS - borba... 38 FPSa...
Ha neznam... Radi dobro kod mene. Naravno grafička je u ogromnom klokingu, novi driveri te redovno "servisirani" Windowsi...
37 FPSa... 31 FPS - borba... 38 FPSa...
Obećao sam izmjerit frapsom pa evo...
Grafičke postavke su 1080p, FXAA i high postavke, odnosno kasnije very high postavke. Driveri su 13.2 beta 6 a grafičke su na stock taktovima, znači 900/1200
Za single karticu skinite nekih 80% koliko je skaliranje
Inače FXAA sam koristio jer je puno manje zahtjevan od MSAA, a radi odličan posao
Evo i mojeg osvrta na igru.Za početak moje mišljenje je da je igra iznimno kvalitetna..Tu prije svega mislim na vrhunsku produkciju,vizualnu kvalitetu,kvalitan zvuk i ono što je oduvijek krasilo Crysis grafiku.
Uz ovo sam gameplay je po meni jako dobar , ima napetih dijelova pogotovo dobro odrađen fight s alienima.Razmišljao sam da li da kupujem original ali nije mi žao što sam uložio pare. Mp još nisam odigrao ali po beti zna se što se može očekivati.
Ima naravno i nekih zamjerki to je prije svega dužina kampanje koja bi trbala biti barem na razini Crysisa 2 i možda više upotreba vozila i letjelica.Kada se sve uzme u obzir da je kampanja duža preporučio bi obavezno svakom da odigra iako i ovako
mislim da će biti malo razočaranih.Sve u svemu mislim da u zadnje vrijeme nije bilo fps igara na tom nivou osim Far Cry 3.Sigurno je da za ugodno igranje i vizualni doživljaj treba dobar stroj jer je igra zahtjevnija od Crysisa 2 ali to su ljudi i tražili
sjetite se komentara o nezahtjevnosti prošle igre a sada se opet plače zbog zahtjevnosti.Može se smanjiti neke stvari na medium a igra će i dalje izgledati top.
Na kraju moja topla preporuka spustiće se uskoro i cijena keyova na g2play !
http://blogs.amd.com/play/2013/02/19/crysis3-best-on-radeon/
Gore je link za one koji imaju ati kartuše seriju 7xxx pa pogledajte moguće settingse.
Ako netko želi veći FOV koji je po defaultu smješan, napravio sam autoexec.cfg datoteku sa FOV = 75. (default je 55 ako se ne varam) - Downlaod
Usporedba FOV default VS FOV 75
Datoteku prebaciti u Crysis 3 folder te pokrenuti igru kao admninistrator.
Jel ko igra multiplayer...preko čega se igra...
Ja sam se pokušo logirat al nešta neće...
Ok, sad sam tek došao do dijela na slici i ja imam 35fps tamo, kolko sam primjetio voda ima neki fiziku pa mi kod nje uglavnom zna past fps...
Jedna stvar koja mi uništava igru je povecanje osjetljivosti miša kad se cilja neznam zaš su to stavili jel su retardirani il šta..
to sa sensitivon me uzasno nervira i to san popravija tako sta san otisa u C:\Users\username\Saved Games\Crysis3 i uredija game.CFG i gfe.CFG unutra san doda ovo
g_skipIntro = 1
cl_fov = 80
pl_movement.power_sprint_targetFov = 80
r_DepthOfField = 0
g_radialBlur = 0
r_UseEdgeAA = 0
r_TexMaxAnisotropy = 0
r_PostMSAA = 0
cl_crouchtoggle = 1
r_ColorGrading = 1
r_SSAO = 0
r_VSync = 0
e_shadows = 0
g_enableInitialLoginScreen = 0
r_HDRBloomMul = 0
r_HDRBrightLevel = 0
r_MultiGPU = 0
g_useHitSoundFeedback = 1
sys_MaxFps = 120
r_DrawNearFoV = 80
r_SonarVision = 0
r_NightVisionBrightLevel = 0
r_NightVisionCamMovNoiseAmount = 0
r_NightVisionCamMovNoiseBlendSpeed = 0
vlasnici Nvidia grafa u control panel crysis 3 profile ukljucite Vsync pod ADAPTIVE --meni radi igra puno brže tj nema nikakvih frame dropova 60+ FPS
Nisam još kupio Crysis 3 ali mislim da ni neću, pošto kupujem novu 7950 pa ću dobiti i Crysis 3 i Bioshock-I :-))
Nego, gledam ove video priloge pa... jel se to meni čini ili su u Cryteku nešto zabucali, pa Psycho više ne liči na onog iz Warheada?!?
Inače, grafika je ''boli glava'', a kažu i dobro optimizirana, samo sam primijetio na slikama jedan mali nedostatak: cigle nisu reljefne kao u DX11 verziji Krize 2....
U vezi Psycha, pogledajte pa se uvjerite:
I ja sumnjam na drivere. Kod mene na C2Q 3.2GHz,HD6870(koja je i jaca od njegove GTX460+OC),, kad igra tek starta na onoj kisi imam nekih 13-15 fps-a,i poslje naraste na 25-45 kad se udje unutra i ima dosta laga i framedropova...skoro neigrivo ...situacija nije puno bolja ni kad ugasim AA.Je li iko testirao,koji su najbolji driveri za 6800 seriju za C3?
Meni na početku od 12-18 fps-a kad kiša pada, isključio v-sync ali sve stavio na very high. GPU mi je na 99% dok je CPU na nekih 70% i potrošnja memorije mi je na nekih 3GB. Znači da se čekaju novi drajveri
svašta
Ja sam krenuo polako igrat i evo malo screenova iz igre..
btw. ovaj editor je užas.... 3 puta mi nije prihvatio slike gj :)
i sada kada su ovako smanjene su živi užas tako da bolje otvorite slike u originalu na ovom linku:
http://imageshack.us/photo/my-images/515/crysis32013022316444772.jpg/
tu ih imate sve samo šaltajte lijevo desno :)
e da i moram se nadovezat da stvarno crysis 3 ždere resurse grafiče kartice..
moj cf na stocku se pošteno oznoji i mogu reci da mi na msaa 8 x nije igrivo.. pada do 30 frejmova u sekundi.. smaa ili fxaa je super.. fxaa se ipak nešto mrvicu glađe izvodi.. i sada ce me vecina popljuvat ali na nvidiji je lijepša slika :) bar meni
Nije mi jasno al igra na very high, 1080p, fxaa, i 1x af ne radi glatko, jel to do drivera ili?
Ne, samo dx11 kartice.
jeli se moze ovo ikako izbjec da igram makar na low? :(
Lijepo ti kaže: CryEngine ili ti Stroj za plakanje jer nemaš dobru grafulju:)
Kao i ja:(
Može li mi netko pomoći,igram sve normalno na prvom levelu,zatim kada podiže 2 level igra jednostavno padne,imam 2 skinute igre tako da ne vjerujem da je isti kvar na njima,isprobano na win 32&64 ista stvar???
Čak sam prvi puta digao postavke na full osim AA djela gdje sam morao spustiti na medium,kasnije sam probao sve medium i opet ist WTF???
Može li mi netko pomoći,igram sve normalno na prvom levelu,zatim kada podiže 2 level igra jednostavno padne,imam 2 skinute igre tako da ne vjerujem da je isti kvar na njima,isprobano na win 32&64 ista stvar???
Čak sam prvi puta digao postavke na full osim AA djela gdje sam morao spustiti na medium,kasnije sam probao sve medium i opet ist WTF???
Jesi li kupio igru, ili si je krekirao ?
Plati pa se rugaj.....
pogledaj par postova povise imas objasnjenje kako porpavit to
Ajde budi tako dobar pa stavi sdresu takvog posta jer ja ne nalazim
Ugodno me iznenadila igra, ipak ju budem kupio. Probao sam malo SPa, fantastično su odradili posao. Karakteri, acting, environment gdje je sve u suptilnom pokretu - baš je uživancija kretati se kroz tu džunglu i raditi kaos. Level i gameplay dizajn dočaravaju interaktivno filmsko iskustvo kojemu danas većina igara teži, dosta dobro odrađeno. Razveselilo me da nisu izostavili mogućnost taktičkog igranja za one koji to žele. Osobno isključio sam si crosshair i baš je uživancija tako se napucavati. Što se same radnje tiče, tek sam napočetku pa ne mogu previše komentirati osim da me razveselio povratak Propheta i Psychoa.
Zahtjeve ste već puno komentirali pa se neću previše osvrtati na to, tek da podijelim settinge sa kojima sam se ja zadovoljio na 1920x1200 rezi. Radi se o kombinaciji High/Very High ali pretežito su Very High, izuzev sjena i shadinga. Koristim SMAA te adaptive vsync.
Za sada bi jedinu zamjerku uputio na pomalo nespretni i konfuzan nanosuit enhancement sistem. Sasvim je nepotrebno to endless scrollanje kroz hrpu razbacanih simbola, nepregledno je i nepraktično.
Ajde budi tako dobar pa stavi sdresu takvog posta jer ja ne nalazim
odes na pirate bay upises crysis 3 i trazi fix koji ti radi
Ima li tko problema s ovim, meni se zna događati da me jednostavno izbaci iz igre uz ovu poruku
I meni se to nekoliko puta dogodilo... kaze da je driver prestao raditi.
Inače ako netko igra jogurt verziju (RELOADED) i sa zadnjim crack fixom final fight tj. fajt sa zadnjim boss-om je gubitak vremena jer ima neograničeno zdravlje i možete pucat po njemo do sutra i ništa se neće desiti. Pa ti onda igraj pirate
E to je bilo divnih pola sata utraćenih u ništa.
LP
Inače ako netko igra jogurt verziju (RELOADED) i sa zadnjim crack fixom final fight tj. fajt sa zadnjim boss-om je gubitak vremena jer ima neograničeno zdravlje i možete pucat po njemo do sutra i ništa se neće desiti. Pa ti onda igraj pirate
E to je bilo divnih pola sata utraćenih u ništa.
LP
Znači, ipak ima bossova? A ja se taman oduševio kako nema tih idiotskih bossova kao u drugim igrama...
E, 'bemti konzole.... konzolitis gluparitis.
Inače, je li tko našao zašto sadašnji Psycho nema veze sa ''pravim'' iz Warheada?
dali mi nekko moze reci di je oruzije u 2 misiji hvala
dali mi nekko moze reci di je oruzije u 2 misiji hvala
btw, ima fix i za to... evo ti gole kolege govore o tim stvarima.