Crysis 3

poruka: 1.052
|
čitano: 260.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crysis 3

pa fala bogu da na ajfinitiju ne radi najbolje :) ali je sigurno lijepo...

jel si razmišljao da prodaš taj ajfiniti setup i kupis jedan veci monitor sa vecom rezolucijom? i ja sam imao ajfiniti pa sam ga brzo likvidirao :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

Igra radi na kakvhi 40 FPSa no ima padove na cca 25 bez obzira na postavke...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Crysis 3
doktor1 kaže...

a ste zahtjevni. u nekim situacijama sam i 18fps smatrao igrivim :S

25 je i više nego dovoljno

let's put a smile on that face
17 godina
whysoserious kaže...
doktor1 kaže...

Nije, pogotovo u FPS žanru

ššššš - možda su u šumi
12 godina
neaktivan

Čitam na mycrysis forumu da jako puno igrača ima problema sa performansama.

Otkriveno je da na prvoj misiji rope physics spušta fps na 10-15.

Dok Crytec ne reagira sa patchom koji će rješiti performance issues savjeti za igranje su:

najnoviji driveri (Nvidia ima C3 optimized drivers, nisam siguran za AMD)

vsync in game off, adaptive vsync on (preko Nvidia settings)

ostalo je zavisno o jačini kompa/grafičke.

Eto, da imate info da Crytek (kao i većina nowadays) izbacuje neoptimiziranu igru na tržište. Bar se nadam da će ispravak biti u kratkom vremenu.

13 godina
neaktivan

e al ak nemaš izbora

crysis 2 sam vrtio na turion x2 na 2ghz i ati hd2600. e čovječe, to su bile vratolomije da bi ga natjerao iznad 20fps-a. ručno podešavanje .cfg fajla

25fps-a je već luksuz, a ~30 savršenstvo

13 godina
neaktivan
Crysis 3

@toxic

nisam rzmisljao o prodaji, silni monitori mi trebaju prije svega za posao, gaming je samo bonus :)

svakako prebacim ovako nesto na TV, full HD 42" sasvim dovoljno. sve ostale igre i dalje prze eefinity bez problema a vrlo lako moguce da ce u skorije vrijeme dok oni malo optimizuju sve  istignu dnovi drajveri i ici jos bolje.

slicno je bilo sa guild wars 2... u stratu je prilicno stekao eyefinity.. islo je al ono gore dole..

evo kako je igra vec malo mature i drajveri i sve ide fantasticno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
whysoserious kaže...

e al ak nemaš izbora

crysis 2 sam vrtio na turion x2 na 2ghz i ati hd2600. e čovječe, to su bile vratolomije da bi ga natjerao iznad 20fps-a. ručno podešavanje .cfg fajla

25fps-a je već luksuz, a ~30 savršenstvo

30 fps je radilo na 2900xt, 1280x1024 v. high. 2xaa bi ju ubilo.

15 godina
neaktivan
Crysis 3

Znalo se sve ranije, ako niste ponovit ću vam što je turčin rekao još dok je C3 bio pre-alpha; "Radimo igru koja će ponovno high-end PC platforme dovuć na granice" (kao što je to bilo sa C1). Dakle, umjesto što se iščuđavate ko muhe govnu, spustite malo očekivanja i settinge prilagodite tako da igra klizi.

whysoserious kaže...

Ovo možda možeš prodati nekome tko nikada nije igrao na više od 25 frejmova. Potpuno si u krivu i moj ti je prijedlog da čim prije zaigraš nešto u 60 frejmova jer propuštaš puno.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 12:57 (Minoza).
Moj PC  
12 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Crysis 3

Moze ova igra imat i dx18 kaj se mene tice ,ali da kupujem novu graficku radi ovog prosjecnog shootera nema sanse

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...

Moze ova igra imat i dx18 kaj se mene tice ,ali da kupujem novu graficku radi ovog prosjecnog shootera nema sanse

radi ove igre ne, ali radi svake sljedece koja izade? sve osim dx11 pada u zastaru polako i developerima se vise neda za*ebavat s tim, naprave jednu ver. i gotovo

16 godina
digitall1982 kaže...
Arnold Layne kaže...

radi ove igre ne, ali radi svake sljedece koja izade? sve osim dx11 pada u zastaru polako i developerima se vise neda za*ebavat s tim, naprave jednu ver. i gotovo

Varas se.... mnoge igre i dalje koriste DX 9 i DX 10 (cak ce ih koristiti i ove najavljene odnosno koje nisu jos niti blizu izlaska), Crysis 3 je prva DX 11 only igra, jedino se Crytek toliko voli kur**ti, mozemo se kladiti u sto hoces....... ja kazem da ce DX 9 i DX 10 ce biti zivi jos barem 1-2 god (sve dok PS4 i 720 ne zazive kako trebaju), sve dok se u potpunosti ne zaborave current gen konzole.

Jos cemo se nacekati, siguran sam 100%.... uvijek ce netko uletiti kao Crytek ali hello, to je jedna igra od milijun drugih.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 15:35 (lovac82).
13 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Znalo se sve ranije, ako niste ponovit ću vam što je turčin rekao još dok je C3 bio pre-alpha; "Radimo igru koja će ponovno high-end PC platforme dovuć na granice" (kao što je to bilo sa C1). Dakle, umjesto što se iščuđavate ko muhe govnu, spustite malo očekivanja i settinge prilagodite tako da igra klizi.

whysoserious kaže...

Ovo možda možeš prodati nekome tko nikada nije igrao na više od 25 frejmova. Potpuno si u krivu i moj ti je prijedlog da čim prije zaigraš nešto u 60 frejmova jer propuštaš puno.

možda al u đepu mi ostaje nekoliko tisućica više

15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

kad smo već kod frejmova, i to je relativna stvar. npr meni je AC III bio itekako igriv, bez obzira što mi je u Bostonu FPS znao pasti i na 21. Dok recimo u nekoj pucačini bi mi to bilo ne igrivo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 16:09 (Praetorian1).
16 godina
Crysis 3

igra je fenomenalna ima onu atmosferu ima ono nešto..grafika je samo šlag na torti ova igra po meni zasluzuje ocjenu preko 90 zasigurno...jedina zamjerka je malo kraći singleplayer ali pošto ima repeat faktor mislim da ću ju prelaziti nekoliko puta :))) 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crysis 3

mogli bi se nekad nac i odigrat skupa :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

igra je fenomenalna ima onu atmosferu ima ono nešto..grafika je samo šlag na torti ova igra po meni zasluzuje ocjenu preko 90 zasigurno...jedina zamjerka je malo kraći singleplayer ali pošto ima repeat faktor mislim da ću ju prelaziti nekoliko puta :))) 

Jedina? nisam igrao jos igru ali koliko vidim pati od mnogih problema..... smijali su se Alien Colonial Marines-u, a AI u Crysisu 3 po videnom nije nista puno bolji, smijurlija u jednom i drugom slucaju, daleko je to od 90.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
neaktivan
Crysis 3

Crysis 3 Beta jel to trenutno čemu služi...oće se moć opet igrat ili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bushido002 kaže...

Crysis 3 Beta jel to trenutno čemu služi...oće se moć opet igrat ili...

Ne, "beta" kod software-a obično označava stadij razvoja (isto kao i alpha). Taj stadij je završio i igra je sada na tržištu.

I possess a skill to google.
16 godina
Crysis 3

Treba mi kronološki popis mapa u single player-u. Na kvak verziji ne radi drugi level, pa se u konzolu upiše ime mape.

Tražio sam ali nemogu naći....{#}

Hvala

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 17:21 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 3

doso ti je fix potrazi....

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

Malo sam zbuki... Na početku drugog djela Prophet si propuca glavu i da odjelu Alcatrazu. No odjelo se "spaja" sa nositeljem pa je vjerovatno poprimili i Prophetov DNA koji prenosi na ALcatraza. A i svi misle da je Alcatraz Prophet jer neznaju da je odjelo dao Alcatrazu. Te na kraju dvojke, (4:01 na videu) i sam Alcatraz kaže, "They call me Prophet".

Sada dali je to Alcatraz koji je popio Prophetove DNA djelove....? Iako pozna Psyhoa...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Crysis 3

Ev tek sam poceo igrat C3,auto detect mi je nastimao 1920x1080 high spec,SMAA low 1x,AF 16x(smanjeno na 8x)ne ide bas da glatko ,fps 20-45...izgleda cu morat postavit na medium neke postavke.Koji su od od ovih advanced postavki najveci zderaci fps-a,da malo optimiziram igru da bolje radi,a da znacajno ne narusim kvalitet prikaza?Driveri su 13.2 beta6

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 20:20 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Je li tko probao multiplayer?

Mene najviše zanima taj hunter mod jer me dosta podsjeća na AvP.

Tamo je slična situacija gdje predator progoni marince, ali onda skužiš njegov stil

igre pa ti počneš progoniti njega i tad mi je igrica dosadila.

Kada se utreniraš onda nema više straha pa mi se čini da će taj hunter

mod dosta brzo izgubiti na čari osim ako nisu ubacili neko rješenje za taj

problem privikavanja.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Crysis 3

Dobro što je igra tako zahtjevna !

Bit će sad na Njuški i na Bug oglasniku hrpica jeftinih HD 7870 i GTX 660Ti od pravih gejmera koji ne igraju ispod 100 fpsova. {#}

Najbolja hrana je afrička. Jedeš malo a imaš velik stomak !

5 0 hvala 0
17 godina
Crysis 3

Pa nije baše previše zahtjevna... Moja GTX 460 sa 768 memorije sasvim pristojno iznad 30 FPSa - 1920x1080, FXAA... Na prvoj misiji na samom početku mi je FPS bio na 25 neovisno o postavkama. Skoro identično radi na medium ili high postavkama.

34 FPSa eksterijer

38 FPSa eksterijer

Postavke:

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 20:17 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Crysis 3
netko je tražio da se igra smrzne na logo skrinu

GOOD NEWS! CRASH AFTER LOGO FIX!!!
I found it on a russian forum, I did not believe it would work, BUT IT DOES!!!

1. Delete the folder "electronic arts" from C:ProgramData
2. RENAME YOUR COMPUTER (whoa... what does this have to do with the game, bro? well.. I haven't got the sligthest idea, BUT IT WORKS!!!)
!!! I'd try something simple, only english characters, max 8 char, just to be sure
3. You will be asked to reboot, do it!!!
4. PLAY!!!!

Ljudi na forumu vele da stvarno radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Pa nije baše previše zahtjevna... Moja GTX 460 sa 768 memorije sasvim pristojno iznad 30 FPSa - 1920x1080, FXAA... Na prvoj misiji na samom početku mi je FPS bio na 25 neovisno o postavkama. Skoro identično radi na medium ili high postavkama.

34 FPSa eksterijer

38 FPSa eksterijer

Postavke:

ćudnovato, ja sa svojom koja bi trebala bit u istom rangu na tim postavkama imam 10tak fpsa,  izgleda da je ati neš zasro u zadnjim driverima kao i obicno...

13 godina
Crysis 3

I ja sumnjam na drivere. Kod mene na C2Q 3.2GHz,HD6870(koja je i jaca od njegove GTX460+OC),, kad igra tek starta na onoj kisi imam nekih 13-15 fps-a,i poslje naraste na 25-45 kad se udje unutra i ima dosta laga i framedropova...skoro neigrivo ...situacija nije puno bolja ni kad ugasim AA.Je li iko testirao,koji su najbolji driveri za 6800 seriju za C3?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 20:42 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 3

Ok, sad sam tek došao do dijela na slici i ja imam 35fps tamo, kolko sam primjetio voda ima neki fiziku pa mi kod nje uglavnom zna past fps...

Jedna stvar koja mi uništava igru je povecanje osjetljivosti miša kad se cilja neznam zaš su to stavili jel su retardirani il šta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice