crysis2.exe
imam ja rješenje...doć će te oko 350 kuna.
crysis2.exe
crysis2.exe
imam i ja, doći će te 150 kn..:D
Vjerovatno bi i kupio C2 da mi nakon 1 sata igranja ne pregori graficka i izgasi mi se pc sam od sebe. Naime ovakvih problema ni priblizno nisam imao u demo-u na istim grafickim detaljima no demo bi igrao po 2-3 sata u komadu.
i to je ok, daleko od tog...al eto, onda bar neće bit "ja ne bih htio instalirat patch jer mi je crack"...imaš ilegalno brate pa će ti tako i radit...i ja imam dosta ilegale na kompu al se bar ne žalim na forumima kad mi nešto ne šljaka jer nisam htio ili mogo keširat...
Vjerovatno bi i kupio C2 da mi nakon 1 sata igranja ne pregori graficka i izgasi mi se pc sam od sebe. Naime ovakvih problema ni priblizno nisam imao u demo-u na istim grafickim detaljima no demo bi igrao po 2-3 sata u komadu.
i sad samo još reci da ti nije pregarala na Crysis 1. Barem dvojka nije ni zahtjevna a siguran sam da nisu ubacili nikakve gluposti od algoritama da prže procesore.
i sad samo još reci da ti nije pregarala na Crysis 1. Barem dvojka nije ni zahtjevna a siguran sam da nisu ubacili nikakve gluposti od algoritama da prže procesore.
Sa jedinicom nisam imao apsolutno nikakvih problema a igrao sam na medium detaljima.
Zašto su postavke za grafiku tako siromašne u dvojci, u jedinici si mogao sve živo namještavati, a ovdje samo rezolucija, V-sync i detalji i to ima samo 3 posatvke.
Zašto su postavke za grafiku tako siromašne u dvojci, u jedinici si mogao sve živo namještavati, a ovdje samo rezolucija, V-sync i detalji i to ima samo 3 posatvke.
Zato što je u igri prisutan konzolitis.
lolz ja samo imam određene postavke gamer, advanced i hardcore.
zato onaj advanced configurator FTW
i to je ok, daleko od tog...al eto, onda bar neće bit "ja ne bih htio instalirat patch jer mi je crack"...imaš ilegalno brate pa će ti tako i radit...i ja imam dosta ilegale na kompu al se bar ne žalim na forumima kad mi nešto ne šljaka jer nisam htio ili mogo keširat...
I šta tebe sad briga što sam ja to pitao?
Nisu mi igre prioritet u životu ni ne želim da to postanu a pogotovo ne dam pare za igre jer ih nemam za to.Zato nemoj pametovat(i svi ostali s tim filozofskim rečenicama "kupi igru").
Imam problema sa Crysisom 2, uglavnom nakon jedno 20-30 min igre komp mi se sam izgasi i nema nikakve error poruke
ništa pa mi nije jasno zakaj. To je jedina igra na kojoj mi se to dogodilo pa mislim da nije pregrijavanje kompa problem.
Koju grafu imas? Frendu sa x1950gt se desava ista stvar, samo sto jos poslije mora komp istekavat iz struje da ga moze opet upaliti :)
Imam Radeon HD4850 grafičku i to je prva igra na kojoj mi se to dogodili, napajanje mi je Antecovo 500W a procesor Inter Core2Quad Q9550 i imam 3GB memorije
Možda ti se pregrijava procesor ili grafička, probaj pastu zamjeniti. Makar bi ja prije reko da napajanje nemre izdržat opterečenje pa se komp gasi.
EDIT: Evo skinuo ovaj konfigurator: http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008
Odličan je, sve stavio na extreme (Hardcore u postavkama igre), samo isključio MSAA i na 1280×1024 DX10 sa HD5670 imam ugodnih 34-38 FPS-a i nema FPS dropova :D
e ovako, razmisljam o kupovini ove igre Crysis 2 i zelim da cujem vasa misljenja da li da ju kupim ili ne. Igrao sam prvi dio i igra je odlicna, grafika i sve ostalo je super. E sada me zanimaju misljenja i odgovori onih koji su igrali igru?
pozdrav
Po meni ne jer igrica ne vrijedi tolko. Skini p*r4t pa isprobaj sp i mp, a ako ti se svidi kupi.
Crysis 2 ti je obicna igrica za 1 vikend, kad je prijedes zaboravis sto se dogodilo i to je to.
Ni blizu jedinice.
Meni je igra predobra... ali slucajno sam je zbriso(iso sam nesto testirat) i sad je moram ponovno skidat... morat ce mi neko poslat save-ove... jer sam stao na pola igre otprilike
Ima li išta novosti o DX11 Patchu
ja sam negdje na netu procitao da bi bas danas (28.4.2011) trebao biti dostupan patch za download sa DX11...
ako uspijem ponovo naci link, postam ga ovdje.
Crysis 2 ti je obicna igrica za 1 vikend, kad je prijedes zaboravis sto se dogodilo i to je to.
Ni blizu jedinice.
Zbog čega?Grafike?Grafika nije najbitnija.CryTek je odlučio napraviti igru koja je fokusirana na Multiplayer(koji je je jako zabavan i zarazan) te su išli na kartu nešto slabije grafike da bi ljudi sa slabijim računalima mogli igrati.Ako nisi igrao MP onda kao da nisi igrao Crysis 2 ;)
Vi koji igrate,kada se sastajete?Ja mogu sada preko praznika od 10-jutra ,a kad je škola vikendima.
Ako nisi igrao MP onda kao da nisi igrao Crysis 2 ;)
Osim ak si igrao bilo koji CoD, onda ko da si igrao i Crysis 2 MP ;)
Da u CoD-u imaš takva oružja,Nanosuit,Ledge Grab...
Da u CoD-u imaš takva oružja,Nanosuit,Ledge Grab...
Ma uopće nebitno kakva su oružja. Ja kad sam to igrao imao sam isti osječaj kao da igram CoD. Crysis 2 MP je za mene ekvivalent CoDu 8. I to ne mislim u lošem smislu. Za razliku od BOa, ovo je dobar CoD. Imaš bar ubačeno nešto novo i orginalno da osvježi staru MP formulu. Pa kome se sviđa takav tip MPa, moja topla preporuka.
A bolno je očito da su htjeli biti čim sličniji CoDu kad samo usporediš MP jedinice i dvojke.
Ni blizu jedinice.
Zbog čega?Grafike?Grafika nije najbitnija.CryTek je odlučio napraviti igru koja je fokusirana na Multiplayer(koji je je jako zabavan i zarazan) te su išli na kartu nešto slabije grafike da bi ljudi sa slabijim računalima mogli igrati.Ako nisi igrao MP onda kao da nisi igrao Crysis 2 ;)
Vi koji igrate,kada se sastajete?Ja mogu sada preko praznika od 10-jutra ,a kad je škola vikendima.
Igra sam MP budi bez brige i nije mi se svidio, nemogu se ufurati u takvo fensi nanosuit napucavanje.
I ne grafika mi nikada nije bila najbitnija, dapace ona je element koji mi je najmanje vazan kod igrica sto dokazuju i to da danas igram vise igre s PS1 i PS2 nego ove najnovije na kompu. Pa ti reci. I slozit cete se samnom da Crysis 2 nije do koljena jedinici. Argumente nemoram navoditi.
Jedno pitanje:koja vam je igrica bolja?
32 | Crysis |
---|---|
3 | Crysis:Warhead |
11 | Crysis 2 |
I kakve ovo ima veze sa Crysis 2??????
I kakve ovo ima veze sa Crysis 2??????
Pa svi govore da su im te 2 igrice bilje od dvojke, pa me zanima koja ima je bolja od te dvije.
Pa svi govore da su im te 2 igrice bilje od dvojke, pa me zanima koja ima je bolja od te dvije.
Ode tema skroz u offtopic. Da si stavio i Crysis 2 u anketu sve bi bilo unutar pravila ;)
Crysis 2 Patch na 1.4 donosi:
* Vote-kicking feature added.
* Further improvements to anti-cheat measures.
* Objectives are returned if they end up in forbidden areas.
* Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances.
* Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report \\\\\\\\\\\\\\\"Could not connect to Gamespy\\\\\\\\\\\\\\\".
* Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round.
* Fix for inconsistencies with weapon zooming.
* Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game.
* Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50.
* Fixed several weapon exploits.
* Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI.
* Reduced memory footprint of sound.
* Optimized full screen effects on some graphics cards.
* Optimized SSAO on some graphics cards.
*fix for DX11 cards - FAIL