Pa skini leakanu betu i imaš editor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja već neko vrijeme razmišljam o tome, najozbiljnije. Prvo sam reko - ma, neću u ilegalu jer poštujem Crytek i njihov rad, a i sam se bavim razvojem sadržaja za igre na mod razini ali evo... Imam toliku želju početi raditi neki mod da se jednostavno ne mogu obuzdati... Pa onda neka lijepa custom mapa iz C1 u CE3 engine-u, ufff!!! Sline mi cure!
Ali i leakani CE3 ima neke nedostatke, bilo bi zgodno imati DX11 podršku ali za početak bilo bi bolje išta nego ništa...
malo sam se bavio sa tim i nije mi bas stabilno
zna se rusit dosta,a neda mi se provjeravat stalno sta smijem radit,a sta ne da se ne srusi
onda mi je bolje i dalje se igrat sa C1 editorom
pa istina ali ipak je crysis poznat po slobodi...
koja se u 2 dosta izgubila jer nema vise da se moze svasta unistit i nema bas tolike slobode kretanja
A bio je, više nije, što sada....ali recimi što si u jedinici mogao uništiti? Stabla, drvene kolibe...? Koliko se sjećam to je to, plus jedino gomila bačvi i sličnoga čeag i u dvojci ima i možeš bacati...a koliba i stabla je logično da u new yorku baš i nema. Ostaju jedino betonske zgrade koje ni u jedinici nisi mogao uništiti...Tako da sem stabala i koliba nema nikakve razlike po pitanju destrukcije između jedinice i dvojke. Pardon u dvojci možeš šutirati nogom aute razne kontejnere, to u jedinici nisi mogao
ništa ja sam napisao da mi je žao zbog toga
i da u jedinici si mogao stabla i kolibe a u 2 ni to
bezveze flejmas zbog siće jer si fanboy
Jucer sam zavrsio igru i mogu reci da mi je prvi dio bio najbolji. Ne znam da li mi je bolji zbog otvorenih prostora, vremena kada je igra izasla (tada je postavila nove gaming standarde) ili neceg treceg, ali ovaj dio mi nije bas dobro sjeo. Grafika je mrvicu bolja, optimiziranost daleko bolja, al prica mi je bezveze. Na nekim dijelovima igra je tolko teska da sam isti dio morao prelaziti 20 puta. Taman me srede prije checkpointa i onda opet sve ispocetka. Frustrirajuce. Ista stvar kad su alieni na svakom drugom koraku, a meni daju neku slabasnu pucaljku sa 30 metaka. Kraj mi se isto ne sviđa. Nadao sam se nekom boljem zavrsetku. Ajd bolje da sutim, da ne spoilam dalje... :)
Pravi muškarci aliene kolju golim rukama.
pomoć!izasao sam iz igre i pri ponovnom pokretanju izgubio sve bodove za nadogradnju odijela.jel se to moze nekako vratiti?
pomoć!izasao sam iz igre i pri ponovnom pokretanju izgubio sve bodove za nadogradnju odijela.jel se to moze nekako vratiti?
Za sada nikako, problem je što je to zbugano, i meni se isto dogodilo...jedini način je da sam zbrajaš koliko imaš, pa si onda sa tranierom staviš unlimited nanite pa kupuješ nadogradnje...
Izasao dx 11 za Krizu, ne znam je li bilo vec :
http://www.bug.hr/master/vijesti/directx-11-crysis-2/107699.aspx
hahahaha, cim sam poceo citati post, bilo mi je sve jasno, onda mi je potvrda bila na datumu objavljivanja, a definitivna na velicini DLC-a XD hahahhahaha
hahahaha, cim sam poceo citati post, bilo mi je sve jasno, onda mi je potvrda bila na datumu objavljivanja, a definitivna na velicini DLC-a XD hahahhahaha
A i slike nešto govore ;)
ja uvijek prvo procitam....da, zaboravio sam napomenuti da su kornjace COOL
- sys_spec_gameeffects = 3 []
- sys_spec_objectdetail = 3 []
- sys_spec_particles = 3 []
- sys_spec_physics = 3 []
- sys_spec_postprocessing = 3 []
- sys_spec_shading = 3 []
- sys_spec_shadows = 3 []
- sys_spec_sound = 3 []
- sys_spec_texture = 3 []
- sys_spec_water = 3 []
STAVITE si ovo, bez ovih brojeva (1. 2. 3. ...) . Igrao sam jednu misiju, mislim da se zove "Dead Heart" ili nešto slično. Tada sam ovo uključio (kliknete "¸" i copy-paste ). Grafika mi je bila na Extreme, ali svejedno igra izgleda PUNO BOLJE. Npr. Voda se pokreće potpuno prirodno te su odvojene teksture i voda, te svjetlost i sjene... Naravno, FPS se smanjio no ne previše... LUDO!
Ne mogu se spojit na proklete servere!
Može pomoć molim vas?
Win7 64
Driveri 10.12
Original steam igra
Jučer sam napravio account i nisam igrao.
Danas uđem u multy i opet me pita za key code.
Ne mogu se spojit na proklete servere!
Danas uđem u multy i opet me pita za key code.
i opet, i opet, i opet ce ti biti tako dok ne poprave. to je neki bug. ja nemam jos namjeru igrati mullti dok ne srede to s kljucevima i cheaterima
a sta ako ne srede? mislim pogledaj cod:bo. gadi mi se igrica, a jos se vise gadim sam sebi sta sam 400kn bubnuo za nju
Evo probao i ja multiplayer i čini mi se sasvim solidno,vjerojatno kupujem.ALI tek nakon što dođe patch,jer mislim da je sramota da sam ja i nakon 2 patcha uspio pokrenit multiplayer sa piratom.
Jel postoji mogućnost da se grafika malo unormali u multiplayeru? neigriv mi je, nudi mi samo high,, very high i extreme.
Kako igras? s kojim crackom na 1.2?
Jel postoji mogućnost da se grafika malo unormali u multiplayeru? neigriv mi je, nudi mi samo high,, very high i extreme.
probaj ovu verziju, bit ce ti igriva, ne treba ti crack ni ništa i imat ces vise ponuđenih postavki...
STAVITE si ovo, bez ovih brojeva (1. 2. 3. ...) . Igrao sam jednu misiju, mislim da se zove "Dead Heart" ili nešto slično. Tada sam ovo uključio (kliknete "¸" i copy-paste ). Grafika mi je bila na Extreme, ali svejedno igra izgleda PUNO BOLJE. Npr. Voda se pokreće potpuno prirodno te su odvojene teksture i voda, te svjetlost i sjene... Naravno, FPS se smanjio no ne previše... LUDO!
To namjesti sam ADVANCED CONFIG program za crysis 2.
Neznam meni fps nije ništa pao i dalje je to 52fps-a minimum i oko 70-80 fps-a maximum te 60 fps-a average kako god gadne i zahtjevne scene bile uvijek je tako.
jos jedna 8800gt ode u vjecna lovista.. ja mislim da ce moja na drugom kompu nadzivit i mene( zalman vf1000 na njoj lezi) lol..
RIP
Jel sad mogu haxori jos igrati (oni s jogurt verzijom)?!
Imam problema sa Crysisom 2, uglavnom nakon jedno 20-30 min igre komp mi se sam izgasi i nema nikakve error poruke
ništa pa mi nije jasno zakaj. To je jedina igra na kojoj mi se to dogodilo pa mislim da nije pregrijavanje kompa problem.
Imam problema sa Crysisom 2, uglavnom nakon jedno 20-30 min igre komp mi se sam izgasi i nema nikakve error poruke
ništa pa mi nije jasno zakaj. To je jedina igra na kojoj mi se to dogodilo pa mislim da nije pregrijavanje kompa problem.
Koju grafu imas? Frendu sa x1950gt se desava ista stvar, samo sto jos poslije mora komp istekavat iz struje da ga moze opet upaliti :)