Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma pokušavam ionako lika na PM uloviti da mi daje updejtane verzije jer ova alpha je ipak bila tek početak re-texturinga.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Crysis 2
8ax kaže...

Došla HD6850, ima da vrti C2 na MAX!!!

Sa AA x2.

I puno slabije kartice je vrte na max bez pol problema ;)

http://mrxa.3dhr.net/
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Hahaha! "Can't stop the rock, you can't stop the rock!"

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

jel ti to na francuskom jeziku igras ili se ja varam?

Heroes get remembered, but legends never dies.
15 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

jel ti to na francuskom jeziku igras ili se ja varam?

Nije moja slika.

3D dizajner
14 godina
mrxa1 kaže...
8ax kaže...

Došla HD6850, ima da vrti C2 na MAX!!!

Sa AA x2.

I puno slabije kartice je vrte na max bez pol problema ;)

max vrti u mene sa ovim procom,,i tom grafom a da ne govorim sta ce radit sa 1055 t

14 godina
protjeran
Crysis 2

Crysis 2 je definitivno jedno od najvećih razočarenja. Igra nenudi nikakvo novo revolucjonarno iskustvo po pitanju FPS-a kako je nudio prvi nastavak (Nano Suit). Priča je ultra glupa i izlizana, grad monoton i napucavanje previše izlizano, protivnici osrednji, i sve u svemu ispod mojih očekivanja i jedna od najgorih igara što sam odigrao.

Grafika me uopće nezanima, bitan mi je sama priča, gameplay, napucavanje, zabava itd. Razočarenje232424

Necu da je budim....
Moj PC  
2 11 hvala 0
16 godina
Laz_Brk kaže...

Crysis 2 je definitivno jedno od najvećih razočarenja. Igra nenudi nikakvo novo revolucjonarno iskustvo po pitanju FPS-a kako je nudio prvi nastavak (Nano Suit). Priča je ultra glupa i izlizana, grad monoton i napucavanje previše izlizano, protivnici osrednji, i sve u svemu ispod mojih očekivanja i jedna od najgorih igara što sam odigrao.

Grafika me uopće nezanima, bitan mi je sama priča, gameplay, napucavanje, zabava itd. Razočarenje232424

Ti si sigurno ovaj tu.

BTW kako baotian, jel si ga probao stavit u digitalni kod pa da se furaš po crysisu 2 ?

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
protjeran
Laz_Brk kaže...

slika govori više od 1000 riječi

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
14 godina
protjeran
Mitch kaže...

Ti si sigurno ovaj tu.

BTW kako baotian, jel si ga probao stavit u digitalni kod pa da se furaš po crysisu 2 ?

Odigrao sam više igara nego što si ćevapa pojeo i vrlo dobro znam što pričam. Crysis 2 je smeće od igre. Postoje puno bolji FPS-ovi koji su izašli prije tvog rođenja i daleko su kvalitetnije igre u svim segmentima osim grafike koja je nebitna.

Necu da je budim....
17 godina
protjeran
Laz_Brk kaže...
Mitch kaže...

Ti si sigurno ovaj tu.

Odigrao sam više igara nego što si ćevapa pojeo i vrlo dobro znam što pričam. Crysis 2 je smeće od igre. Postoje puno bolji FPS-ovi koji su izašli prije tvog rođenja i daleko su kvalitetnije igre u svim segmentima osim grafike koja je nebitna.

Arhiva...LoooooooL!

Poz Mato!

ARGUMENTIRAJ zašto je smeće od igre.

TI FPS-ovi su izašli prije TVOG rođenja.

Koji su to segmenti?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 12:32 (doxy).
16 godina
nije to matov stil.
2.000 Posts! And counting...
14 godina
protjeran
Crysis 2

Ljudi molim vas poceo sam igrati prije oko 3 h i sad sam ono na levelu kad trebam uzeti nesto iz laba, helic oko mene, ja ga srusim i onda trebam pobjeci ali neznam kuda.Pls HELP!

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Granny kaže...

Ljudi molim vas poceo sam igrati prije oko 3 h i sad sam ono na levelu kad trebam uzeti nesto iz laba, helic oko mene, ja ga srusim i onda trebam pobjeci ali neznam kuda.Pls HELP!

Kroz rupu u zidu/prozoru, koju je prouzročio pad helija.

14 godina
Granny kaže...

kad gledas prema moru ides na livu stranu spustis se doli,,ima rupa koju je helic napravia kad je pa,,,i onda preko zutog sdalekovoda ides,,,nemos falit :S

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Manje spama više pametnih postova molim.

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

9 1 hvala 3
16 godina
doxy kaže...
Granny kaže...

Kroz rupu u zidu/prozoru, koju je prouzročio pad helija.

zoharbizo kaže...
Granny kaže...

kad gledas prema moru ides na livu stranu spustis se doli,,ima rupa koju je helic napravia kad je pa,,,i onda preko zutog sdalekovoda ides,,,nemos falit :S

Točno.

I onda samo pored onog silosa šta već je i tam na štenge, tam su ti 2 ili više vojnika (ovisi o težini igre).

17 godina
protjeran
Crysis 2

I eto ga, na predzadnjoj sma misiji i izbacuje mi ovaj "error"

"memory allocation for 2972544 bytes failed "

I onda mogu samo check for solution, ili close program.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

I eto ga, na predzadnjoj sma misiji i izbacuje mi ovaj "error"

"memory allocation for 2972544 bytes failed "

I onda mogu samo check for solution, ili close program.

Original ili jogurt ?

Ako jogurt, onda na PP javi.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Je li se jos moze piraticom igrat MP?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

{#}ja sam proboi moze

16 godina

Ajmo više dx11 ;)

http://mrxa.3dhr.net/
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo ja odlučio kupiti igru :D

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Izasao Patch 1.2

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Izasao Patch 1.2

Bilo je {#}

3D dizajner
16 godina
odjavljen
Crysis 2

sto je? zasitili se igre? nitko se je vise i ne sjeca.... lol

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2
Igra se kolko se ima vremena.

Jel se skupljate negdje?

Sad sam počeo dosta igrati C2 i dosta sam se već naviknuo na tempo i mogućnosti.

Samo čekam da otključam energy transfer pa da vidim na šta to liči.

Trenutno koristim armor, stealth i precision enhance.

Jel vama kasni odcloackanje i prebacivanje na armor? Imam nekih pol sekunde, sekundu laga pa si često skurim energiju u žaru borbe.

I ne mogu se spojiti na većinu servera, za sada sam našao samo 4 na koja se mogu spojiti.

Ima tko kakve savjete šta da napravim?
Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vash kaže...

jel ovo deja vu ili copy paste? jesu rjesili uopce cheetere? ne znam, ne vuce me bas multi ne sto posebno... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Copy/paste.{#}

Prvo sam stavio pod temu o serveru, ali vidim da ju nitko ne doživljava.

Do sada sam naletio na samo jednog wallhackera.

A za ostale, ne mogu bit siguran da li je lik cheater, ponekad mi se čini da ima previše armora

(ispraznim cijeli klip u lika i ništa) , ali šta ja znam kakav je armor na max razini.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 13:50 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ma ja ne igram previše jer me fucking modem jebe...svaki drugi server koji uđem kaže da se nemože spojiti na hosta...A onda idem igrati neke druge igre preko neta i sve bez beda ide...{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice