Ma pokušavam ionako lika na PM uloviti da mi daje updejtane verzije jer ova alpha je ipak bila tek početak re-texturinga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Došla HD6850, ima da vrti C2 na MAX!!!
Sa AA x2.
I puno slabije kartice je vrte na max bez pol problema ;)
jel ti to na francuskom jeziku igras ili se ja varam?
jel ti to na francuskom jeziku igras ili se ja varam?
Nije moja slika.
Došla HD6850, ima da vrti C2 na MAX!!!
Sa AA x2.
I puno slabije kartice je vrte na max bez pol problema ;)
max vrti u mene sa ovim procom,,i tom grafom a da ne govorim sta ce radit sa 1055 t
Crysis 2 je definitivno jedno od najvećih razočarenja. Igra nenudi nikakvo novo revolucjonarno iskustvo po pitanju FPS-a kako je nudio prvi nastavak (Nano Suit). Priča je ultra glupa i izlizana, grad monoton i napucavanje previše izlizano, protivnici osrednji, i sve u svemu ispod mojih očekivanja i jedna od najgorih igara što sam odigrao.
Grafika me uopće nezanima, bitan mi je sama priča, gameplay, napucavanje, zabava itd. Razočarenje232424
Crysis 2 je definitivno jedno od najvećih razočarenja. Igra nenudi nikakvo novo revolucjonarno iskustvo po pitanju FPS-a kako je nudio prvi nastavak (Nano Suit). Priča je ultra glupa i izlizana, grad monoton i napucavanje previše izlizano, protivnici osrednji, i sve u svemu ispod mojih očekivanja i jedna od najgorih igara što sam odigrao.
Grafika me uopće nezanima, bitan mi je sama priča, gameplay, napucavanje, zabava itd. Razočarenje232424
Ti si sigurno ovaj tu.
BTW kako baotian, jel si ga probao stavit u digitalni kod pa da se furaš po crysisu 2 ?
slika govori više od 1000 riječi
Ti si sigurno ovaj tu.
BTW kako baotian, jel si ga probao stavit u digitalni kod pa da se furaš po crysisu 2 ?
Odigrao sam više igara nego što si ćevapa pojeo i vrlo dobro znam što pričam. Crysis 2 je smeće od igre. Postoje puno bolji FPS-ovi koji su izašli prije tvog rođenja i daleko su kvalitetnije igre u svim segmentima osim grafike koja je nebitna.
Ti si sigurno ovaj tu.
Odigrao sam više igara nego što si ćevapa pojeo i vrlo dobro znam što pričam. Crysis 2 je smeće od igre. Postoje puno bolji FPS-ovi koji su izašli prije tvog rođenja i daleko su kvalitetnije igre u svim segmentima osim grafike koja je nebitna.
Arhiva...LoooooooL!
Poz Mato!
ARGUMENTIRAJ zašto je smeće od igre.
TI FPS-ovi su izašli prije TVOG rođenja.
Koji su to segmenti?

Ljudi molim vas poceo sam igrati prije oko 3 h i sad sam ono na levelu kad trebam uzeti nesto iz laba, helic oko mene, ja ga srusim i onda trebam pobjeci ali neznam kuda.Pls HELP!
Ljudi molim vas poceo sam igrati prije oko 3 h i sad sam ono na levelu kad trebam uzeti nesto iz laba, helic oko mene, ja ga srusim i onda trebam pobjeci ali neznam kuda.Pls HELP!
Kroz rupu u zidu/prozoru, koju je prouzročio pad helija.
kad gledas prema moru ides na livu stranu spustis se doli,,ima rupa koju je helic napravia kad je pa,,,i onda preko zutog sdalekovoda ides,,,nemos falit :S
Manje spama više pametnih postova molim.
Kroz rupu u zidu/prozoru, koju je prouzročio pad helija.
kad gledas prema moru ides na livu stranu spustis se doli,,ima rupa koju je helic napravia kad je pa,,,i onda preko zutog sdalekovoda ides,,,nemos falit :S
Točno.
I onda samo pored onog silosa šta već je i tam na štenge, tam su ti 2 ili više vojnika (ovisi o težini igre).
I eto ga, na predzadnjoj sma misiji i izbacuje mi ovaj "error"
"memory allocation for 2972544 bytes failed "
I onda mogu samo check for solution, ili close program.
I eto ga, na predzadnjoj sma misiji i izbacuje mi ovaj "error"
"memory allocation for 2972544 bytes failed "
I onda mogu samo check for solution, ili close program.
Original ili jogurt ?
Ako jogurt, onda na PP javi.
Je li se jos moze piraticom igrat MP?
ja sam proboi moze
Ajmo više dx11 ;)
Evo ja odlučio kupiti igru :D
sto je? zasitili se igre? nitko se je vise i ne sjeca.... lol
Jel se skupljate negdje?
Sad sam počeo dosta igrati C2 i dosta sam se već naviknuo na tempo i mogućnosti.
Samo čekam da otključam energy transfer pa da vidim na šta to liči.
Trenutno koristim armor, stealth i precision enhance.
Jel vama kasni odcloackanje i prebacivanje na armor? Imam nekih pol sekunde, sekundu laga pa si često skurim energiju u žaru borbe.
I ne mogu se spojiti na većinu servera, za sada sam našao samo 4 na koja se mogu spojiti.
Ima tko kakve savjete šta da napravim?
jel ovo deja vu ili copy paste? jesu rjesili uopce cheetere? ne znam, ne vuce me bas multi ne sto posebno...
Copy/paste.
Prvo sam stavio pod temu o serveru, ali vidim da ju nitko ne doživljava.
Do sada sam naletio na samo jednog wallhackera.
A za ostale, ne mogu bit siguran da li je lik cheater, ponekad mi se čini da ima previše armora
(ispraznim cijeli klip u lika i ništa) , ali šta ja znam kakav je armor na max razini.
Ma ja ne igram previše jer me fucking modem jebe...svaki drugi server koji uđem kaže da se nemože spojiti na hosta...A onda idem igrati neke druge igre preko neta i sve bez beda ide...