Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Prerasao sam odavno COD, ali dok sam bio u srednjoj valjao mi je.

C2 mi je za sada samo ok. Nadam se da će se kako napredujem igra i priča razviti.

Definitivno me užasno razočarao AI. U isto vrijeme su pametni, ali i glupi za nevjerovat.

Kao da imaju hrpu dobrog koda za ponašanje, ali međusobno nepovezanog. Likovi mi se repelaju sa krova, prislonim scar na oko da ih poskidam, a njihovi kompanjoni ih sami riješe bacajući im ručne pod noge. Povezani su u nekim elementima, dok u drugima uopće ne registriraju što im rade frendovi. Tolko su glupi da su u stanju sami sebe pobit ako ih pustiš na miru dovoljno dugo. (karikiram, ali nije daleko od istine) A opet s druge strane neke reakcije su im tolko pametne, da me ovi njihovi glupi potezi samo još više razočaraju.

Zalete se u zid i tako nastave pokušavati proći kroz zid. To mi nije čak ni na razini wolfensteina, u doba 386-ica su mogli napravit da se protivnici ne zabijaju u zidove, a ove bistrine iz Cryteka to ne mogu danas.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 11:31 (Vash).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
marko227 kaže...

To uopće nije stvar opcija ni ničeg sličnog. Igra je tako napravljena.

Ja mislim da je u stvarnom životu nešto tako slično, zacrni se sve, čak ne vidiš ni strelice odakle pucaju na tebe {#}

Smanji težinu igre pa će te manje napucavati....

Ne, ovako nije igra napravljena. Ne govorim o tom crnilu. Nisam toliko blesav da ne primjetim da je igra tako napravljena, no ovo je nešto drugo. Trebalo bi biti onako crno-bijelo (jednom mi se to crnilo nije pojavilo pa znam) i sve zamućeno, krv po rubovima ekrana itd. (ničeg od ovog nema) Ovdje se u trenutku cijeli ekran potpuno zacrni, nema prijelaza ni ničeg. Ponekad čak i ostane tako nakon što se health vrati i moram raditi Alt-Tab ili tako nešto, no ni to ne radi dosta često pa pustim da me ubiju jer je vrlo nezgodno pucati naslijepo. Kad se ponovno učita save, onda je ok.

16 godina
neaktivan
Vash kaže...

C2 mi je za sada samo ok. Nadam se da će se kako napredujem igra i priča razviti.

Definitivno me užasno razočarao AI. U isto vrijeme su pametni, ali i glupi za nevjerovat.

Kao da imaju hrpu dobrog koda za ponašanje, ali međusobno nepovezanog. Likovi mi se repelaju sa krova, prislonim scar na oko da ih poskidam, a njihovi kompanjoni ih sami riješe bacajući im ručne pod noge. Povezani su u nekim elementima, dok u drugima uopće ne registriraju što im rade frendovi. Tolko su glupi da su u stanju sami sebe pobit ako ih pustiš na miru dovoljno dugo. (karikiram, ali nije daleko od istine) A opet s druge strane neke reakcije su im tolko pametne, da me ovi njihovi glupi potezi samo još više razočaraju.

Zalete se u zid i tako nastave pokušavati proći kroz zid. To mi nije čak ni na razini wolfensteina, u doba 386-ica su mogli napravit da se protivnici ne zabijaju u zidove, a ove bistrine iz Cryteka to ne mogu danas.

Samo me to zanimalo, jer ako tebi valja BF ne mora značiti da svima valja. Isto kao meni COD

Ja imam BF, ali igrao sam samo sat vremena, jednostavno se nisam našao u toj igri i ne vjerujem da ću ga ikad više upaliti.

Ne zato jer mi se ne sviđa nego nije to za mene.

Da se opet vratim na temu, Crysis 2 je jako sličan COD-u (arkada - uzmi pušku i pobij sve) no razočaranja su velika. Grafika i taj famozni DX11 me i ne muči toliko koliko problematika sa konekcijom na servere, gubljenje levela i otključanih dodataka za oružje...

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
marko227 kaže...

To uopće nije stvar opcija ni ničeg sličnog. Igra je tako napravljena.

Ja mislim da je u stvarnom životu nešto tako slično, zacrni se sve, čak ne vidiš ni strelice odakle pucaju na tebe {#}

Smanji težinu igre pa će te manje napucavati....

Ne, ovako nije igra napravljena. Ne govorim o tom crnilu. Nisam toliko blesav da ne primjetim da je igra tako napravljena, no ovo je nešto drugo. Trebalo bi biti onako crno-bijelo (jednom mi se to crnilo nije pojavilo pa znam) i sve zamućeno, krv po rubovima ekrana itd. (ničeg od ovog nema) Ovdje se u trenutku cijeli ekran potpuno zacrni, nema prijelaza ni ničeg. Ponekad čak i ostane tako nakon što se health vrati i moram raditi Alt-Tab ili tako nešto, no ni to ne radi dosta često pa pustim da me ubiju jer je vrlo nezgodno pucati naslijepo. Kad se ponovno učita save, onda je ok.

Onda pogledaj u opcijama pod onim "gamma setingsom" ili kako se već zove

17 godina
Crysis 2

....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 11:54 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko227 kaže...
Vash kaže...

Samo me to zanimalo, jer ako tebi valja BF ne mora značiti da svima valja. Isto kao meni COD

Ja imam BF, ali igrao sam samo sat vremena, jednostavno se nisam našao u toj igri i ne vjerujem da ću ga ikad više upaliti.

Ne zato jer mi se ne sviđa nego nije to za mene.

Da se opet vratim na temu, Crysis 2 je jako sličan COD-u (arkada - uzmi pušku i pobij sve) no razočaranja su velika. Grafika i taj famozni DX11 me i ne muči toliko koliko problematika sa konekcijom na servere, gubljenje levela i otključanih dodataka za oružje...

Vidim da nisi skužio da sam se zahebavao glede COD-a.

Baš me briga tko šta igra. Samo sam prijateljski podj*bao NFS-a, kao lika sa foruma sa kojim sam prije igrao BC2.

Meni se za sada ne gube naniti.

Ali imam problem da kada aliena ubijem mućki nožem s leđa, ne izađu iz njega naniti. 

Jel se još nekom to događa?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 11:58 (Vash).
16 godina
neaktivan
marko227 kaže...

Onda pogledaj u opcijama pod onim "gamma setingsom" ili kako se već zove

Nije problem u gamma postavkama jer se zacrni u jednom trenutku, nije stalno crno. I sad se to nije pojavilo, ne znam kojim čudom, i u cijelom procesu od punog do minimalnog healtha pa do umiranja ekran ne bude potpuno crn, čak ni kad umrem (tad se vidi par stvari na ekranu).

15 godina
protjeran
Crysis 2

{#}{#}{#}

Postoji li na BOL-u tema o nekoj FPS igri u kojoj se ne spominje COD ili BC? Thx.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/

3 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav bećari.

Može li mi tko reći kak se zove onaj programčić za mijenjanje postavki u crysisu? Na zadnjih 10 stranica ga nema ili sam ga ja previdio :)

eQuanimity, Dogs Of War, Lan Wars
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

{#}{#}{#}

Postoji li na BOL-u tema o nekoj FPS igri u kojoj se ne spominje COD ili BC? Thx.

Pa budući da nažalost svi ostali pokušavaju kopirati ili BC2 ili CoD ili oba, usporedbe su neizbježne.

EDIT:

(možda tema o AA3)

NEMA ni jedna {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 14:32 (ZC_Someone).
16 godina
protjeran
Crysis 2

Kad vi igrate dečki multiplayer? Ajde me dodajte u frendove

[BUG]APazinjan pa da zaigramo koju skupa ;)

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
APazinjan kaže...

Jel ti i ovaj [BUG] također dio imena ili samo clan tag? Ja sam ukucao APazinjan i ne nalazim te, a u igri nemogu upisivati ove zagrade, crtice i slično...{#}

EDIT: evo ga proradile uglate zagrade...Primjetio sam da kada mi neš u igri ne radim, nakon što ovdje na forumu napišem da ne radi, onda nakon toga proradi{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 14:45 (Stoja).
15 godina
protjeran
blackdevil kaže...

Pozdrav bećari.

Može li mi tko reći kak se zove onaj programčić za mijenjanje postavki u crysisu? Na zadnjih 10 stranica ga nema ili sam ga ja previdio :)

http://www.wasdie.blogspot.com/ Crysis 2 Advanced Graphics tool 1.7

ZC_Someone kaže...

Pa budući da nažalost svi ostali pokušavaju kopirati ili BC2 ili CoD ili oba, usporedbe su neizbježne.

EDIT:

(možda tema o AA3)

NEMA ni jedna {#}

LOL sva sreca pa to C1 ili C2 nije poslo za rukom, da iskopiraju. Da potpuno tocno, nije im bas poslo za rukom da dobro iskopiraju ove aliene i to odjelce.... {#} i opcenito tu famoznu sf atmosferu.

BTW ima jedan topic ali sutim, zbog ekipe koja se tamo skuplja.... da se ne zagadi. Znam da se slazes.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Primjetio sam da kada mi neš u igri ne radim, nakon što ovdje na forumu napišem da ne radi, onda nakon toga proradi{#}

Magični utjecaj BUG foruma.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Stoja kaže...

Primjetio sam da kada mi neš u igri ne radim, nakon što ovdje na forumu napišem da ne radi, onda nakon toga proradi{#}

Magični utjecaj BUG foruma.

da i ja probam:D

dečki ne rade mi uglate zagrade:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
protjeran
APazinjan kaže...

ja i minoza ti najčešće navečer oko 9 i pol 10 igramo.

imam te među frendovima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 15:34 (gjurki).
16 godina
Crysis 2

Evo i ja sam te dodao gjurki. Meni je sada friend lista totalno u rasulu, jer su mi ostali svi koje sam dodao od demo-a a sada vidim od svih njih jedino mi minoza aktivan xD Sada moram prolaziti kroz ekipu tko igra tko ne, da ne izbrišem bezveze{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Crysis 2

meni nije, meni pak nemam puno prijatelja, minoza, apazanjin, siloman i jos netko, a sjećam se da sam dodao njih 20 sigurno, ne vjerujem baš da me samo četvero prihvatilo:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Pozdrav svima, imam jedan problem sa multiplayerom.

Uvijek mi izbaci da imam firewall itd. (pise na slici) iako je on iskljucen, a kada hocu joinati preko frenda, uopce mi nema te opcije, takoder ne razumijem ovo sto mi pise send invite, na sto se to uopce odnosi.

Usput, s tim accountom sam igrao i demo, ali sumnjam da je u tome problem. Mozda treba promjeniti NAT Type jer mi je Strict, ako je netko imao ovakav problem molim da mi kaze, unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
burek22 kaže...

Pozdrav svima, imam jedan problem sa multiplayerom.

Uvijek mi izbaci da imam firewall itd. (pise na slici) iako je on iskljucen, a kada hocu joinati preko frenda, uopce mi nema te opcije, takoder ne razumijem ovo sto mi pise send invite, na sto se to uopce odnosi.

Usput, s tim accountom sam igrao i demo, ali sumnjam da je u tome problem. Mozda treba promjeniti NAT Type jer mi je Strict, ako je netko imao ovakav problem molim da mi kaze, unaprijed hvala.

Po ovoj drugoj slici izgleda da si me ti već dodao za frenda zato imaš opciju invite-anja da me pozoveš na server na kojem igraš ili u svoj squad pa da zajedno idemo igrati. A ako me nevidiš na listi, onda me izbriši(remove friend) pa opet pošalji. 

Sada gledam, ja tebe imam za frenda na listi, samo te još nisam vidio online.

Stoja
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
LOL sva sreca pa to C1 ili C2 nije poslo za rukom, da iskopiraju. Da potpuno tocno, nije im bas poslo za rukom da dobro iskopiraju ove aliene i to odjelce.... {#} i opcenito tu famoznu sf atmosferu.

BTW ima jedan topic ali sutim, zbog ekipe koja se tamo skuplja.... da se ne zagadi. Znam da se slazes.

Netko očito nije igrao C2 MP {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
Crysis 2

Jel se ovo događa samo kod mene ili ima još takvih problema?

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Ajmo ovako svi koji danas hoce igrat nademo se svi prvo tu na forumu u 9 sati navece i ovdje dodajte svoje nickove da se dodamo in game ako vec niste.... http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2-mp-nickovi/94347.aspx

pa eto vidimo se navece i nadam se da ce vam past u 21:00 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 16:48 (Frenkyca).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

ja sam za...malo forumskog killanja:DD

u 9 na ovoj temi, najbolje bi bilo da dodamo nekog svi na xfire i da taj neko onda kaže koji server i sve i tamo se izdogovaramo:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Zabavan bug. S obzirom na ozbiljnost i karakter problema, ja bih to radije obrisao, da mi ne pokvari komp. Šalu na stranu, ali to je bug koji je opasan jer ismijava hip hop kulturu i uličnu umjetnost. Uputi pismo namjere tužbe CryTeku.

16 godina
moderator
sirka666 kaže...

E zbog ovog neću kupit igru.

سمندری ڈاکو
17 godina
Crysis 2

dodajte mene na friend listu mNik

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
sirka666 kaže...

Ja taj bug nemam... Jeli to možda piratica?

3D dizajner
15 godina
Minoza kaže...
pirat kaže...
sirka666 kaže...

Ja taj bug nemam... Jeli to možda piratica?

Ma je, orginal bi treba brzo stić, ovo je samo za SP.

Do what you want cause a pirate is free.
16 godina
Crysis 2

Joj na kakve sam danas sve chetare naletio, srećom ne puno, par, ali svaki sa drugačijim hackom. Najsmješniji mi je bio hacker sa hackom za beskonačni cloak, može pucati i raditi što god hoće dok je u cloaku. Iako možda izgleda kao zajeban hack u principu je jako loš jer je frajer lak za ubiti i nanovision ga odmah otrkije. Njegov k/d reza je bila nekih 5-8 što dovoljno govori o kvaliteti hacka{#}

Međutim, ima nešto što me buni i neznam dali se radi o hacku, bugu, ili nekakvom modulu. Primjetio sam da kada gledam na nanovision da neki igraći(prijatelji i protivnici) uopće ne poprimaju boju po toplini nego su također bijeli kao i sve što gledamo kroz NV te su tako zapravo još i teži za uočiti. I tada nisi bili u cloaku kada sam ih gledao. Uglavnom dosta često naliječem na to pa me zanima dali je još tko primjetio i što je to zapravo??{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice