Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2

ccc greska ljudi sve je bilo ok napisano,ali nezz sta sam kliknuo pa da su nestale ove tacke i zarezi svi :D

16 godina
Crysis 2

Ma nabijem ti ovaj MP u {#}! Sve mi resetirano na nulu, prvi level bez ičega{#} Mislim stvarno koji je tuki tok sistemu da nemože pamtiti podatke accounta, prvo me je zaebavao sa keyem a sada kada igram sada mi ne pamti podatke...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zlajutin kaže...

ccc greska ljudi sve je bilo ok napisano,ali nezz sta sam kliknuo pa da su nestale ove tacke i zarezi svi :D

Da, i svi se grohotom nasimjaše....  Da mi je samo znat kako je to nestalo nakon šta si stavio.... Nebi mi se dalo to čitat niti za 100 kuna

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
ZC_Someone kaže...

Niz se nastavlja.

Tko je pročitao CIJELI zlajutin post:

Njegov osvrt je zapravo čist ok kada se sroči malo ljepše. {#}

Ne bi znao {#}, moram ti na riječ vjerovati. (ali ide u arhivu)

btw. sam vam rekao da će pirati uništiti MP

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 23:32 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Izasao na UREDI,i kad udjem da ispravim,sve je OK tacke zarezi sve,ne znam koji k...Mora da je do fontova ili sto sam isao copy paste sa notepada jbg

Slika Slika
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 23:39 (zlajutin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Izasao na UREDI,i kad udjem da ispravim,sve je OK tacke zarezi sve,ne znam koji k...Mora da je do fontova ili sto sam isao copy paste sa notepada jbg

Editor im je u banani tako da na c/p stvari mozes zaboraviti (u vecini slucajeva), mislim sve ti je jasno kad kopiram tekst iz jednog posta u svoj pa mi izbaci gresku da je tekst nedozvoljen (ili sto vec){#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 23:42 (AA-d00d).
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
zlajutin kaže...

Editor im je u banani tako da na c/p stvari mozes zaboraviti (u vecini slucajeva), mislim sve ti je jasno kad kopiram tekst iz jednog posta u svoj pa mi izbaci gresku da je tekst nedozvoljen (ili sto vec){#}

Eh upravo se i meni to desilo,i kad sam uklonio tih "fola par gresaka" koje mi nisu dozvoljavale da posaljem post,(samo 2-3 slova ostalo netaknuto) dobili smo ovo :D

16 godina
john_ryder kaže...

ok,grafika nije ono što je većina očekivala,ali mora se priznati da eksplozije izgledaju lijepo i bolje nego u bilo kojoj igri

grafika je super ako u onome programčiću napravite sljedeče, isklljučite Antialiasing, postprocesing stavite na medium, bloom na 0.1, FOV na 85 a sve ostale postavke na extreme.

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...
john_ryder kaže...

ok,grafika nije ono što je većina očekivala,ali mora se priznati da eksplozije izgledaju lijepo i bolje nego u bilo kojoj igri

grafika je super ako u onome programčiću napravite sljedeče, isklljučite Antialiasing, postprocesing stavite na medium, bloom na 0.1, FOV na 85 a sve ostale postavke na extreme.

evo napravio sam ovakve postavke i zbilja izgleda odlicno!! usput igra mi se vrti konstatno preko 35 fps-a,i ide fluidno...smanjio sam samo anisotropy na 8,i sjene stavio na high...ostalo je sve na extreme i FOV postavljen kako si naveo.

17 godina
Horned Reaer kaže...
john_ryder kaže...

Meni je taj FOV preko defaulta(55) neprirodan, skroz deformirana slika bude.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
14 godina
neaktivan

blur mi je fkt katasrofa,posto kad mi je ukljucen sveee mi se cini dooosta tamnije...cak na pocetku igre onaj prvi level kad udjem u grad,i na kraju idem kroz onu apoteku nisam k**ca vidio,dok sa iskljucenim kao da je netko svjetlo upalio xD

14 godina
neaktivan
Crysis 2

DOUBLE POST sorry :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 1:17 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

hebote..pokrenem ja Crysis 1 i vidim na naturalnoj rezi monitora (1600x900), sa svim very high ( osim AA,sjena i shadera ), fps konstantno iznad 40 , dok u Crysis 2 mi na naturalnoj rezi i svim na low ako dode do 40 je super! ostao sam ovako :O

nego da pitam, ovaj naturalni mod u Crysis 1, jel jos poveca FPS il smanji? 

soz na {#}, ali samo trazim ovaj odgovor :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 1:18 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad sam sa Stojom igrao, odlično je bilo!

Žao mi je da nema više ekipe online... Pa di ste svi?! {#}

Zadnja partija mi je bila prebrutalna, Stoja je već zbrisao, a ja sam otključao Rocket launcher i napravio triple kill sa njim hahaha - nisu ni znali šta ih snašlo, a svi fino na okupu kod POD-a! Taman me krenu ciljat, i skužim kak lik zastane na sekundu u nevjerici jer držim rocket launcher i onda BOOM haha!!! I onaj električni gun sam probao - ok je ali nije baš dovoljno učinkovit, doduše zgodno izgleda kada posvuda lete one svjetleće loptice {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 1:33 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minoza kaže...

Žao mi je da nema više ekipe online... Pa di ste svi?! {#}

kupit cu ja pa mozemo bit na ts pricat i igrat ak nas ima vise??

Kaj Dinamo?
16 godina
Minoza kaže...

Hehe, mene još muče sve mape, jš se zbunjeno krećem neznam di da idem ni šta{#} Ali vidio si, skyline mapa na kojoj već imam "staža" i bum ceph gunship je doletio{#} 

A kakvih sve tek modula ima, strašno mi se sviđa onaj energy transfer, kada god nekoga urokaš da dobiješ nazad energiju. I onaj modul da možeš furati 2 primarna oružja, uf grendel i scar ili snajper{#}

Nadam se da sutra kada pokrenem igru da neću biti vraćen na nulu...{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

za mi je čut kako nekima koji su kupili igricu igrica slabo pamti , kao levele u MULTY-u , nanocatalyste i neznan sta jos ...

ja iman piratsku veziju 1.1 i neman nikakvih problema , multyplayer mi radi bez problema (mape su prva liga ), i pamti mi nanocatalyste  .

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
danas navečer obavezno:) se okupit ekipa pa buga i da idemo na neki zajednički server :)
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
16 godina
neaktivan
Crysis 2
probao sam sad igru i fenomenalna je, grafika je super, bolja od jedinice a radi fluidnije.gameplay je odlican, stvarno zgodna igra, jedino su problem bugovi, al to se rijesi
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
gjurki kaže...
danas navečer obavezno:) se okupit ekipa pa buga i da idemo na neki zajednički server :)

Normalno moramo malo se poigrat :D

16 godina
Crysis 2

Uh, sada mi je upamtio podatke iz MP-a{#} 

Inače, zanimljivi su ovi emailovi koje skupljate u singleplayeru. Obavezno pročitajte zadnji mail koji pronađete(na zadnjem levelu dakako, mislim da je čak vrlo lako ga naći) Koji je od Hargreavsa, saznati ćete zanimljive informacije o alienima, i o nano-tehnologiji, i nešto o priči iz prvog crysisa. 

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

E ljudi jer mi moze neko pomoci?Naime gledajuci trailere i gameplay bas sam se napalio na igru,ali ne znam dali da kupim ili ne.

Citam po EA forumima puno pljuju po igri,ima puno bugova,MP je pun cheatera,lako se vara,grafika je losija,nema dx11 itd.Nakon sveg negativnog sto sam vidio igra mi se svejedno sviđa,ali opet nisam siguran da dam 350kn na igru punu bugova itd.Vec sam se opeko na BFBC2 kad je izaso pa nebi htio opet. Ima kakvih savjeta?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

E ljudi jer mi moze neko pomoci?Naime gledajuci trailere i gameplay bas sam se napalio na igru,ali ne znam dali da kupim ili ne.

Citam po EA forumima puno pljuju po igri,ima puno bugova,MP je pun cheatera,lako se vara,grafika je losija,nema dx11 itd.Nakon sveg negativnog sto sam vidio igra mi se svejedno sviđa,ali opet nisam siguran da dam 350kn na igru punu bugova itd.Vec sam se opeko na BFBC2 kad je izaso pa nebi htio opet. Ima kakvih savjeta?

Gdje si je našao tako "jeftino"??

Evo ovdje mrvicu jeftinije

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 11:17 (marko227).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ako ti ne valja BC2 uzmi komp, odnesi ga negdje na asfalt, polij benzinom i zapali, jer nije to za tebe sinko.{#}

OT: Mislim da ti je pametnije pričekati neki popust.

Meni je igra ok, ali mi nije 350 kn ok. (barem zasad)

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ako ti ne valja BC2 uzmi komp, odnesi ga negdje na asfalt, polij benzinom i zapali, jer nije to za tebe sinko.{#}

OT: Mislim da ti je pametnije pričekati neki popust.

Meni je igra ok, ali mi nije 350 kn ok. (barem zasad)

Sorry na OT

@Vash valja li tebi COD, ili evo da ne budem skroz ot, valja li ti Crysis 2?

16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Ima kakvih savjeta?

Ima, kupi igru na base-hostu za 160kn pa nećeš biti oderan.{#} 

A za mp sam siguran da je dosta tih bugova samo trenutno stanje, kao što ih i druge znaju imati upočetku, to se sve više-manje sanira. A što se grafike tiče ovdje je sve rečeno, pogledaj unazad 15 stranica i sve ćeš vidjeti u vezi grafike što te zanima, po meni nikako dealbreaker da ne bi kupio igru, veći problem su cheateri, izbacivanje sa servera i slični problemi, koji će se nadam se rješiti...

Stoja
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Igram SP, prezakon je, no imam jedan problem radi kojeg je gotovo neigriv.

Kad mi health padne, na ono health critical, sve se zacrni, samo vidim taj natpis i HUD te one strelice odakle primam štetu, svijet uopće ne vidim, samo je crno. Probao sam to screenshotati da vam pokažem, no screenshot je bio cijeli crn, nije se ni HUD vidio. Moglo bi biti u vezi Crysis2Configa, no ne znam koja bi opcija uzrokovala to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Igram SP, prezakon je, no imam jedan problem radi kojeg je gotovo neigriv.

Kad mi health padne, na ono health critical, sve se zacrni, samo vidim taj natpis i HUD te one strelice odakle primam štetu, svijet uopće ne vidim, samo je crno. Probao sam to screenshotati da vam pokažem, no screenshot je bio cijeli crn, nije se ni HUD vidio. Moglo bi biti u vezi Crysis2Configa, no ne znam koja bi opcija uzrokovala to.

To uopće nije stvar opcija ni ničeg sličnog. Igra je tako napravljena.

Ja mislim da je u stvarnom životu nešto tako slično, zacrni se sve, čak ne vidiš ni strelice odakle pucaju na tebe {#}

Smanji težinu igre pa će te manje napucavati....

15 godina
neaktivan

Nisam ja reko da mi BC2 ne valja.To mi je najbolji MP FPS,ali sam se opeko na bugove,koje jos uvijek nalazim u igri,a vec su trebali biti sanirani.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Na kojem serveru najcesce igrate?

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice